Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, BANKATA написа:

И симпатизираш на страна завладяна от олигархи.

Всъщност такива има навсякъде в различно количество. Това, че някъде ги наричат по друг начин не означава, че по същество не са олигарси.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Не аз подхващам тази тема отново, и отново, и отново. Напротив, думичка не съм казал по нея, освен в отговор на твой пост, в който ми вменяваш думи които никога не съм казвал. Ти си този, който онзи ден за пореден път повдигна този въпрос. Забрави ли?

Ами не е ли анормално, човек да търси предимства на страна в която живота е кратък, лош в битово и ужасен в морален аспект. Страна в която сравнено със Запада, човек звучи пошло .

преди 24 минути, insec написа:

и аз де, и аз - разликата е, че в моя случай руZия не ми трябва.

Ти искаш , ама не можеш да Осъзнаеш , че другата страна е Звяра и не му трябваш и няма никога да ти даде , това , което аз Искам ! 

Ти , това , като не си Проумял , какво да говорим . 

Живеете в некви алтернативни облаци и фантазирате за "свободен свят и грижа за човека " ?!

Колко пъти да обясня , че на корпоративната пирамида нишата не им е нужна и целта е да се Детронира ? 

"Октоподът " в момента следи развитието на талантливи деца , България също участва в проклетите им планове .

Умовете ще ги придърпат да работят за тях - останалата плява в черният списък ! 

Ама то това фантастика бе , конспирация ...

Живейте си в балона и това е !   Следващият път повече ще се постарайте щото тази Еволюция вас чака , не мен . 

преди 2 минути, maxthon написа:

Всъщност такива има навсякъде в различно количество. Това, че някъде ги наричат по друг начин не означава, че по същество не са олигарси.

Мозък, в Русия 1 процент най богати държи 80 процента от богатството. В несправедливия, експлоататорско САЩ този процент е под 20. Провери. А и в Русия богаташите са назначени. 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест малцинството, което е на твоето мнение е обществото? В демокрацията се провеждат избори и политиците се съобразяват с общественото мнение, тоест мнозинството от хората нямат проблем с Кончита. Та по същество, обществата в които има забрани и рестрикции по добри ли са за живеене? Да или не? Приемат се само факти , не мозъчни полюции на умствено недоразвити ватенки.

Разходи се по улиците и питай случайни хора "за" или "против" са по тези въпроси. Питай родителите дали искат децата им да учат в училище за смяна на пола, трети пол и подобни дивотии.

преди 8 минути, BANKATA написа:

И симпатизираш на страна завладяна от олигархи.

Другите от корпорациите за които подскачаш какви са ?   Народни представители ? 

Задавайте си правилните въпроси бе , не ми задавайте глупави въпроси ! 

Едните били олигарси , а другите сигурно са хора от народа , а ? 

Мозък, в Русия 1 процент най богати държи 80 процента от богатството. В несправедливия, експлоататорско САЩ този процент е под 20. Провери. А и в Русия богаташите са назначени. 
Защо си мислиш, че само там е така?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Не сме те забелязали да имаш каквито и да е морални скрупули, ти за бирата.

От камбанарията на тролската централа трудно се забелязват неща като "морал", "скрупули", "чест", "достойнство"...

Вие там само сте чували за тях, но никога не сте притежавали тези качества, за това и ви е трудно да ги разпознаете.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Да, до първата 6 цифрена сума (в копейки) :)

Няма ви, бе! Ликвидирани сте! Унищожени! Тор! Това е!

преди 3 минути, Inana.. написа:

Ти искаш , ама не можеш да Осъзнаеш , че другата страна е Звяра и не му трябваш и няма никога да ти даде , това , което аз Искам ! 

Ти , това , като не си Проумял , какво да говорим . 

Ти не осъзнаваш, че така наречения от тебе звяр, дори да не дава е пак по- добре от болшевизма, който само взема - много неща не знаеш, мъничка си още и наивна, та лесно се заблуждаваш.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Разходи се по улиците и питай случайни хора "за" или "против" са по тези въпроси. Питай родителите дали искат децата им да учат в училище за смяна на пола, трети пол и подобни дивотии.

Разхождал си се из Европа, колко инцидента с агресивни "джендъри" преживя, та си тъй наплашен? В темата отдавна доказах, че руските гейове са повече и по яки. Те хората ги убедихте колко е опасно еврото, че СССР ни е освобождавал, колко велика и силна е путинова Русия и други подобни шизофрении. Та няма да ги наплашите как норвежки гей двойки ще краднат децата им. В случай, че си пропуснал извън странната ти фиксация  върху гей правата, какви са предимствата на Русия пред Запада, та да я изберем като модел за подражание и бъдеще за децата си?

преди 7 минути, insec написа:

Има държави с много повече природни ресурси и не само са фалирвали, ами и са в пъти по- зле от нас сега.

А що са зле , бре ??? Заради нахлуването в държавните им апарати с военни средства от същите тези рептили , които ти защитаваш !!! 

Русия къде е нахлула да заграбва ресурси ?  Къде ? 

Щатските задници си скъсаха задните части да влизат наляво - надясно да правят цветни революции и да правят преврати , да нагласят пешки техни ,  с които да крадат на хората ресурсите ! 

Иначе за пред света - ама ние отиваме като "сини каски " !   Изроди , бе ! 

Сътвориха преди 200 год. един събор на вещици и дяволи и са обявиха за Най-силните на света и крачат с тежките си ботуши по надарените с богатства природни по света да ги Ограбват !  Това ли ти е справедливостта ??? 

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ !!!    НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ! 

току-що, Inana.. написа:

В Украйна.

преди 5 минути, maxthon написа:

Защо си мислиш, че само там е така?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Защото в Запада е много по равномерно разпределено богатството. Провери. Тоест и в това отношение Русия е нещо лошо и несправедливо.

преди 3 минути, insec написа:

Ти не осъзнаваш, че така наречения от тебе звяр, дори да не дава е пак по- добре от болшевизма, който само взема - много неща не знаеш, мъничка си още и наивна, та лесно се заблуждаваш.

Според мен не е мъничка. Поне не на години.

преди 24 минути, Inana.. написа:

овца , къде ходиш бе ? 

защо ми предлагаш услугите наляво надясно ?

да имаш клиенти, дилърке:)

преди 11 минути, Inana.. написа:

Другите от корпорациите за които подскачаш какви са ?   Народни представители ? 

Задавайте си правилните въпроси бе , не ми задавайте глупави въпроси ! 

Ти рипаш не аз. 

Затова ти зададох риторичен въпрос.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Ми хубаво, дай отговор. Кое е по успешното общество, на база реалните факти . А не според набитата още като дете, ватнишка болшевишка идеология. 

Демек пак стигаме до сравнение кое е по-по-най. Пак повтарям че ти искаше да ти се покаже едно единствено предимство, а не да ти се прави подробен анализ на политическият строй. Ако тръгнем в тази посока е ясно, че всеки може да твърди неща, за които другият да каже че са "ватнишка" или "западна" идеология, а аз чак толкова бира нямам под ръка че да преливаме от пусто в празно още два часа.

преди 4 минути, Inana.. написа:

можеш да забраняваш само на пациентите си

преди 7 минути, ivottoshev написа:

От камбанарията на тролската централа трудно се забелязват неща като "морал", "скрупули", "чест", "достойнство"...

Вие там само сте чували за тях, но никога не сте притежавали тези качества, за това и ви е трудно да ги разпознаете.

Ами предполагам, че си прав и това, че си в тролската централа ти пречи да ги забележиш. Все пак избора си е бил твой. Но ти личи фрапиращо, че не ги "забелязваш". Само като се сетя, как пропускаш 12 години по дълъг живот като предимство и ставаш пределно ясен.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Демек пак стигаме до сравнение кое е по-по-най. Пак повтарям че ти искаше да ти се покаже едно единствено предимство, а не да ти се прави подробен анализ на политическият строй. Ако тръгнем в тази посока е ясно, че всеки може да твърди неща, за които другият да каже че са "ватнишка" или "западна" идеология, а аз чак толкова бира нямам под ръка че да преливаме от пусто в празно още два часа.

И като повтори. Ха сега сравни и напиши. По по най е? Ти преливаш, аз пиша факти по същество, които правят смешна тезата ти. А по този начин и тебе.

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Ами не е ли анормално, човек да търси предимства на страна в която живота е кратък, лош в битово и ужасен в морален аспект. Страна в която сравнено със Запада, човек звучи пошло .

Добре де, хайде пак отначало.

Ти искаше да ти се покаже едно единствено предимство. Това за продължителността на живота, и незнамсикаквоси изникна чааааак след като ти беше показано това предимство, и ти реши че трябва да носиш от девет дерета вода, само и само за да не се окажеш паднал по гръб.

Ти си наред. Кажи си репликата :drunk:

:popcorn2:

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

можеш да забраняваш само на пациентите си

По скоро има доктори. Някой вярва ли наистина, че е практикуващо медицинско лице?

преди 10 минути, Inana.. написа:

А що са зле , бре ??? Заради нахлуването в държавните им апарати с военни средства от същите тези рептили , които ти защитаваш !!! 

Щатските задници си скъсаха задните части да влизат наляво - надясно да правят цветни революции и да правят преврати , да нагласят пешки техни ,  с които да крадат на хората ресурсите ! 

Иначе за пред света - ама ние отиваме като "сини каски " !   Изроди , бе ! 

Сътвориха преди 200 год. един събор на вещици и дяволи и са обявиха за Най-силните на света и крачат с тежките си ботуши по надарените с богатства природни по света да ги Ограбват !  Това ли ти е справедливостта ??? 

Моме, 2007-8 Русия са получили няколко  от най-големи находища на нефт в Ирак, 

Как така, при положение че САЩ са там да грабят?

току-що, ivottoshev написа:

Добре де, хайде пак отначало.

Ти искаше да ти се покаже едно единствено предимство. Това за продължителността на живота, и незнамсикаквоси изникна чааааак след като ти беше показано това предимство, и ти реши че трябва да носиш от девет дерета вода, само и само за да не се окажеш паднал по гръб.

Ти си наред. Кажи си репликата :drunk:

:popcorn2:

И ти се хващаш като удавник за сламка, само защото не съм дал уточнението. Заради което да избереш да живееш там . И циклиш ли циклиш, въпреки че си наясно колко жалка е страната и общественият модел който защитаваш до последна капка чест. Та кое беше по доброто общество, според обективни показатели? 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Само като се сетя, как пропускаш 12 години по дълъг живот като предимство и ставаш пределно ясен.

Мииии, не, не ти се получава. Все още си "паднал по гръб". Справка:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Чета , че 61,1% от българите не знаели , че Русия е твърдо против Съединението на Княжество България с Източна Румелия! А 41,5% твърдят , че Съветският съюз не е обявявал война на България! А 37,6% не знаели...
Ха , ха , ха... Предполагам че поне 60% ще са тия , които не знаят , че същата тази Русия по време на ПСВ напада България на два фронта! В Добруджа и Македония , където за целта стоварва в Солун два корпуса.
Предполагам , че не по малко от 65% не знаят , че Русия се мъчи да възпрепятства обявената на 27.02.1872 г. Българска екзархия , чрез посланика си в Константинопол(Истамбул) Николай Игнатиев!
Сигурна съм , че не по-малко от 70% не знаят , че в Одринския мирен договор от 1829 г., Русия включва автономия на Гърция , Сърбия , Влашко и Молдова. Но не и на България , на чиято територия почти изцяло се води войната!
Уверена съм , че не по-малко от 75% не са чели писанието на Сергей Татищев (руски дипломат) - За миналото на руската дипломация , където той пише: "Българите са неблагодарни и държавата им трябва да бъде раздадена на техните съседи - Сърбия , Гърция и Румъния , а една широка ивица край морето да остане за нас!"
Писанието е от 1886 г.(цитирам по памет).
А колко ли процента знаят какво има на картинката!?...

цитат от една група.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.