Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Филипов написа:

Аз като бях войник имаше понятие "морална подготовка"

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 часа, parmobil написа:

Аз като бях войник имаше понятие "морална подготовка"

Моята морална подготовка беше, че батальонния каза пред всички, че при война първо мен ще застреля в канавката край пътя, за недисциплинираност.

И беше прав, хич не му се сърдих :D

На къде върви този свят? Снощи украинската песен не е успяла да вземе Евровизия, догодина сигурно и на Оскарите няма да имаме победител от Украйна...

Къде отиде политкоректността в изкуството?

преди 14 минути, ivottoshev написа:

На къде върви този свят? Снощи украинската песен не е успяла да вземе Евровизия, догодина сигурно и на Оскарите няма да имаме победител от Украйна...

Лошо, лошо!

Поне Молдавия да бяха пуснали, сега нали я обработват да я поевропейчват и поНАТОвчат... за малко да напиша потурчат.

Лошо, лошо...

Но да се надяваме, че следващата година всички Оскари ще вземе актьора Зеленски в изгнание.

:D

Мили русороби, как ще коментарите видеото от тази нощ на Цанов?!? Или и той вече е от лошите соросоиди? 😆

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Ами питали Зеленски, какво предпочита, Евровизия или 2.7 милиарда военна помощ от Германия и той глупака избрал милиардите.

преди 8 часа, parmobil написа:

Ти с нищо не подкрепяш глупостите, които пишеш. Просто казваш като шопа - те такова животно нема.

Нали..... Гледаш колаж и много добре виждаш, че няма как да е така (казах и защо не е така), но понеже някой го бил дал в руски форум и всичкото народ вярва.

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Не.

Не, Не, но ти каза нещо и ме подкани да го проверя. Сега ще трябва ти да го провериш и да покажеш, че не си изръсил глупост.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Ами питали Зеленски, какво предпочита, Евровизия или 2.7 милиарда военна помощ от Германия и той глупака избрал милиардите.

Е като видя тази година какво нещо беше Евровизия дали Еленски вече не е бил там (справка една песен с разни облекла от латекс)? Така, че избора е лесен. След като има пари (една част ще потънат), винаги това ще е "правилния" избор.

преди 56 минути, ivottoshev написа:

Тази година украинската песен не беше толкова добра. А пък шведката си повтори печелившата формула отпреди 10 години, което мен винаги ме е дразнило - хубаво, "Еуфория" е страхотна песен и беше голям хит, нямаше нужда да й прави копие. Но при положение, че швед държи рекорда за най-много номер 1 песни в Билборд Хот 100 (заедно с Пол Макартни), ни става ясно, че там музикалната поп индустрия е на друго ниво, още от АББА и те си имат някакъв стил.

преди 13 минути, maxthon написа:

Нали..... Гледаш колаж и много добре виждаш, че няма как да е така (казах и защо не е така), но понеже някой го бил дал в руски форум и всичкото народ вярва.

Не, Не, но ти каза нещо и ме подкани да го проверя. Сега ще трябва ти да го провериш и да покажеш, че не си изръсил глупост.

Е като видя тази година какво нещо беше Евровизия дали Еленски вече не е бил там (справка една песен с разни облекла от латекс)? Така, че избора е лесен. След като има пари (една част ще потънат), винаги това ще е "правилния" избор.

Проверил съм. Прав съм. Ти си се убедил.

преди 15 минути, maxthon написа:

Ами това е избора на немците, да дадат 2.7 милиарда на Украйна.  Радвай се. Няма да е на Русия. На Русия ще и конфискуват милиарди, много милиарди.

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Проверил съм. Прав съм. Ти си се убедил.

Не се и съмнявам, че си проверил. Дали си прав не е само въпрос на това да кажеш "Прав съм" нали?

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Ами това е избора на немците,

Това, че решението е взето от правителството им, не означава, че това е избор на немците. Ако трябва да провериш какво е мнението на немците това няма да се хареса на правителството им.

преди 8 часа, maxthon написа:

Не ме карай аз да ти проверявам глупостите, които пишеш.

Вързано куче най-силно лае. Тебе една цифра няколко дена те мъчих да дадеш. Твоя принцип е никога нищо конкретно.

преди 14 минути, maxthon написа:

Не се и съмнявам, че си проверил. Дали си прав не е само въпрос на това да кажеш "Прав съм" нали?

Това, че решението е взето от правителството им, не означава, че това е избор на немците. Ако трябва да провериш какво е мнението на немците това няма да се хареса на правителството им.

Ех вие болшевичета, колко живо винаги се интересувате от мнението на народите си и се съобразявате с него. Запада не го мислете, Ами учете децата да обичат Русия но да ходят да мият чинии на Запад. Щото там ще им бъде по справедливо платено бачкането. Проверил си и ти и знаеш, че аз съм прав. Русия- първобитен, експлоататорско, хищнически капитализъм. Нищо общо с западния.

преди 3 минути, kosyo написа:

Вързано куче най-силно лае. Тебе една цифра няколко дена те мъчих да дадеш. Твоя принцип е никога нищо конкретно.

Всъщност би дал веднага конкретика стига да е прав. Но като фен на Ватата няма такава опасност.

преди 4 минути, kosyo написа:

Твоя принцип е никога нищо конкретно.

Кадър на Мосейково

преди 53 минути, kaldata1 написа:

Мили русороби, как ще коментарите видеото от тази нощ на Цанов?!? Или и той вече е от лошите соросоиди? 😆

Цанката ги "предаде" и ако беше в Расия. ГРУ вече щяха да му организират вечна екскурзия на луната :giggle1:

мЪкстоне, кво пише тука , Русия е страната "с най високо неравенство в доходите. 110 олигарси разполагат с 35 процента от парите. Това е 0.001 процента", що така бе пиле? https://www.24chasa.bg/index.php/mezhdunarodni/article/2355089. Както би казал Сникерса , пак се осра . Иначе ти доставя удоволствие да се излагаш. Като всички от ватнишкия отбор. 

От вчера се споменава това. Някакво висше ръководство отишло да повдигне духа на бойците край Бахмут но реално зверски ги де-моривирало:

мЪкстоне, кво пише тука , Русия е страната "с най високо неравенство в доходите. 110 олигарси разполагат с 35 процента от парите. Това е 0.001 процента", що така бе пиле? https://www.24chasa.bg/index.p.../mezhdunarodni/article/2355089. Както би казал Сникерса , пак се осра . Иначе ти доставя удоволствие да се излагаш. Като всички от ватнишкия отбор. 
Да вземем да се върнем и през миналия век? В предвид процесите в последните години дали сега нещата да по такъв начин?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Приземяване,приземяване, приземяване:

FwD995xWcAAaFvu?format=jpg&name=small

преди 1 минута, maxthon написа:

Ðа вземем и в Ð¼Ð¸Ð½Ð°Ð»Ð¸Ñ Ð²ÐµÐº да Ñе вÑÑнем? Ð' пÑедвид пÑоÑеÑиÑе поÑледниÑе години дали неÑаÑа Ñа по ÑÑÑÐ¸Ñ Ð½Ð°Ñин опиÑани пÑез 2013г.?

Оправи го този руски де...разочароващо е . Виждам че си написал повече от 2 изречения и предполагам си дал нещо читаво като данни а не ти се чете.

Обичат се украинците да се разхождат с танк върху окопа и това си е. Тези не ги заровиха живи този път но това си беше техен избор-правилния при това:

преди 10 минути, maxthon написа:

Да вземем да се върнем и през миналия век? В предвид процесите в последните години дали сега нещата да по такъв начин?

Разбира се, че не са. Сега са много по зле в Русия. Има статистика, пред която руските тролове можат само да преживеят.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Разбира се, че не са. Сега са много по зле в Русия. Има статистика, пред която руските тролове можат само да преживеят.

Ясно значи пак нищо читаво не е казал @maxthon.А защо не се върнем в палеолита? Защо да се ограничаваме само в съвремието? Я колко неразработена територия е това.

Ето още, за предимствата на Русия пред Запада, писано е от руснак и са само факти  https://kultura.bg/web/русия-и-западът-кой-е-по-морален/. Но пак е старо, за 9 години Русия е дръпнала неимоверно. В обратна посока.

преди 33 минути, maxthon написа:

Информацията, която е цитирал, е базирана на правни термини, които са манипулирани.

Това, което в Русия се нарича "олигарси", на Запад се нарича "филантропи". Това създава илюзията, че на Запад няма олигархия.

Това с "руските олигарси" е поредното погрешно схващане от страна на средностатистическия русофоб, който чува някакви неща по телевизията и анти-Руските репортажи, но не разбира какво ТОЧНО му казват.

Аз тук съм обяснил някои от нещата, но лошото е, че аудиторията, към която е предназначена пуцликацията, няма нужния интелектуален капацитет, необходим за осмисляне на казаното от мен. Тук не става въпрос само за прочитане, но и за осмисляне:

Огромна експлозия на склад за боеприпаси на НАТО в Западна Украйна:

Много вторични експлозии. Като се има предвид мащабът и вероятността персоналът на украинската армия да го охранява, трябва да е имало масови жертви. Да се надяваме, че вътре е имало и натовски мутри.

Украинските имат глупостта да слагат толкова много амуниции на едно място

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Написаното си седи. Аз коректно съм отговорил на конкретен пост. От там се почнаха едни чупки в кръста от твоя страна, вместо да си признаеш че не си бил прав. Именно това е забавното при теб. Докато те нямаше, тук беше с една идея по-скучно.

Нямаш умственият капацитет да се присмиваш на каквото и да било, защото си КУХ КАТО ХАРЛУПА. Именно за това всичките ти "смешки" се обръщат срещу теб :D

Твоето голямо колкото АСПЕРИНЧЕ мозъче  може  да дрънка в КУХАТА ТИ ХРАЛУПА само Майдан,сникер, кравария ,много голям полет на мисълта,няма що. Тук си само да ЛЪСКАШ деградиралото ти самочувствие още от времето ти на партиен функционер когато кратуната ти е била пълна с тезиси за развитото соц,общество и комунизма. Обиждайки ПО-УМНИТЕ от теб те прави велик в собствените ти очи ,а лайковете на полезните идиоти направо те качват на Еверест. Не можеш и да си представиш колко ЖАЛЪК изглеждаш от страни.  ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА.Да те съжалява ЧОВЕК ,такъв провален и безсмислен живот!

преди 7 минути, glen написа:

Огромна експлозия на склад за боеприпаси на НАТО в Западна Украйна:

Много вторични експлозии. Като се има предвид мащабът и вероятността персоналът на украинската армия да го охранява, трябва да е имало масови жертви. Да се надяваме, че вътре е имало и натовски мутри.

Украинските имат глупостта да слагат толкова много амуниции на едно място

Не са гении като руснаците. Вчера ПВО то им се е справило просто перфектно. Дано има още много такива успехи 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.