Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, insec написа:

Ти не осъзнаваш, че така наречения от тебе звяр, дори да не дава е пак по- добре от болшевизма, който само взема - много неща не знаеш, мъничка си още и наивна, та лесно се заблуждаваш.

Аз този Свят го Създадох , ти сега малка съм била .... :biggrin:

Вие сте бебета още , още трябва да растете , ала не в този свят .... Следващият път на "поправителният " .

В този Живот вече сте Почернели .... Тъмнината ви е превзела  ...шансовете за Осъзнаване са с много ниски проценти ...

Знаеш ли , че мирогледът на човека се определя от самата му Същност , желания и мисли ? 

Аз не напразно споделих Аз самата какво Искам !  Споделих го съвсем Целенасочено ! 

Така трябва да направи Всеки , за да се определи в своя Избор към Светлината ли иска да бъде или да бъде роб на Тъмнината .

Виж колко е простичко ... 

Ти си искал същото ?! НЕ ! Не искаш същото ! Защото онези не предлагат това , което изброих !

Те предлагат Разврат , мизерия Духовна , прекършване на морална ценност и положителни качества !  

Това е ИЗПИТЪТ !   Да Осъзнаеш защо си Тук и да направиш собственият си Избор къде искаш да си Ти самият !  

От едната Страна е Светлината , предлагаща Мир , Любов , Свобода и Справедливост !

От другата страна е Мрака  , предлагащ войни , Разврат , Безразборен секс без оглед на възраст , контрол за запазване волята на висшата лига чудовища .

Но най-важното е Изкореняване на Духовността от Същността , като й се отнеме волята и Свободата на Избор ! 

Е те това е финалната им грешка на чудовищата  , с която си подписаха ОТНОВО смъртната присъда ! 

Не ги разбирате нещата щото сте много "Ниски " още .... Като Пораснете ще разберете ..Има Време ...Всичко с Времето си ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Мииии, не, не ти се получава. Все още си "паднал по гръб". Справка:

Абе аз съм искал ти веднага си се отзовал. Пък вече сто поста искам да коментираме това за повечето години, икономиката спрямо ресурсите. Високия руски морал на фона на брой разводи, аборти, изоставени деца, болни от СПИН, криминални убийства, престъпления срещу личността. Но ти мълчиш като комунист на разпит. Една Кончита ти е трепнала и само това те плаши в едно общество. Психично отклонение, толкова да се фиксираш върху този проблем. Не мислиш ли?

преди 23 минути, insec написа:

В Украйна.

Украйна , Русия - Всичко е България !   На върха трябваше да сме Ние , а не както сега сме  останали една Шатра истинските Българи !  

Знаем какво да правим !

преди 50 минути, ivottoshev написа:

Разходи се по улиците и питай случайни хора "за" или "против" са по тези въпроси. Питай родителите дали искат децата им да учат в училище за смяна на пола, трети пол и подобни дивотии.

Питай случайни хора и в щатите какво мислят! Поне в десетина американски групи съм във FB и си нямаш представа на какъв подбив и ташак са тези дивотии. Но като си решил, че цялата страна така мисли, няма да ти троша кахъра. 

преди 14 минути, Inana.. написа:

Украйна , Русия - Всичко е България !   На върха трябваше да сме Ние , а не както сега сме  останали една Шатра истинските Българи !  

Знаем какво да правим !

Нали си го създала този свят? Ми много бъгове си оставила, душа. То и за бета-версия не става. Много немарлива работа от твоя страна.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

И ти се хващаш като удавник за сламка, само защото не съм дал уточнението.

Аз съм отговорил коректно на конкретен пост. От къде мога да знам какви уточнения, сравнения, отрицания, дерета, вода и тн., и тн., и тн., ще почнеш да раздаваш след това опит да не се окажеш "паднал по гръб".

:popcorn2: 

току-що, ivottoshev написа:

Аз съм отговорил коректно на конкретен пост. От къде мога да знам какви уточнения, сравнения, отрицания, дерета, вода и тн., и тн., и тн., ще почнеш да раздаваш след това опит да не се окажеш "паднал по гръб".

:popcorn2: 

Е, то остава и да знаеш, кое може да се смята за предимство даващо преднина на едно общество пред друго. Затова си трябва мозък, какъвто фен на Ватата няма шанс да притежава.

преди 21 минути, Inana.. написа:

От едната Страна е Светлината , предлагаща Мир , Любов , Свобода и Справедливост !

това го няма, дори в детските руZки приказки.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Абе аз съм искал ти веднага си се отзовал. Пък вече сто поста искам да коментираме......

Какво си искал след това, не касае отговорът ми на онзи твой пост. Ето, прочети пак:

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Ти искаше да ти се покаже едно единствено предимство. Това за продължителността на живота, и незнамсикаквоси изникна чааааак след като ти беше показано това предимство, и ти реши че трябва да носиш от девет дерета вода, само и само за да не се окажеш паднал по гръб.

преди 50 минути, Митко Вълчев написа:

Защото в Запада е много по равномерно разпределено богатството. Провери.

Не ме карай аз да ти проверявам глупостите, които пишеш.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какво си искал след това, не касае отговорът ми на онзи твой пост. Ето, прочети пак:

Ко каза? Ко? Що те е шубе. Не бе не от Кончита, там е друга бира. Страх те е да продължим дебата каква смърдяща кочина е Раша. И как само човек с интелектуални дефицити може да е на нейна страна и да я има за пример. Не само в тази  война.

преди 20 минути, maxthon написа:

Ти с нищо не подкрепяш глупостите, които пишеш. Просто казваш като шопа - те такова животно нема.

А, опита се да пробуташ разработки и прототипи за готова и утвърдена продукция. Несериозно беше.

преди 22 минути, parmobil написа:

Питай случайни хора и в щатите какво мислят! Поне в десетина американски групи съм във FB и си нямаш представа на какъв подбив и ташак са тези дивотии. Но като си решил, че цялата страна така мисли, няма да ти троша кахъра. 

Не те разбирам. Какво осмиват в тези групи? Самата идея за джендърство и трети пол, или приказките че това е опасно?

току-що, ivottoshev написа:

Не те разбирам. Какво осмиват в тези групи? Самата идея за джендърство и трети пол, или приказките че това е опасно?

Идеята, естествено. Другото е след това.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Е, то остава и да знаеш, кое може да се смята за предимство

Ако става дума за едно единствено предимство, както пишеше в онзи твой пост - тогава знам. Ако обаче мислиш че знам какво ще измислиш след това за да не се окажеш "паднал по гръб" - тогава си прав че не знам :D

Обаче знам че опитите ти да се измъкнеш от неудобният за теб отговор са комични.

ПП: Свърши бирата, а само пуканки не са достойни за твоето представление днес. Ако нямаш нищо против, да продължим утре, когато ще съм се запасил подобаващо. Имаме ли сделка? 

преди 36 минути, parmobil написа:

Поне в десетина американски групи съм във FB и си нямаш представа на какъв подбив и ташак са тези дивотии.

че в тубата е пълно с клипове, има и много резили с феминистките. Ма на ватенка, какво да му обясняваш, то си знае само руZката пропаганда - джендърите превземали света ..... събират децата от училище и ги карат в болницата да им сменят пола.

преди 4 минути, parmobil написа:

Идеята, естествено. Другото е след това.

Значи в десетина хАмерикански групи у фейсо осмиват идеята за джендърството? Ми нали и аз това казвам? Никой не я възприема, но тя се налага въпреки това. Примерно вече трудно ще намериш западен филм, в който да не присъства такава пропаганда. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Значи в десетина хАмерикански групи у фейсо осмиват идеята за джендърството? Ми нали и аз това казвам? Никой не я възприема, но тя се налага въпреки това. Примерно вече трудно ще намериш западен филм, в който да не присъства такава пропаганда. 

Нали казваше да питаме хората? Е, хората и там мислят като тукашните по този въпрос. За филмите и там (САЩ) е пълно с подигравки. И аз изключително много се дразня, че навсякъде из филми и сериали има гей забежка, но се надявам да се преболедува.

преди 2 часа, Inana.. написа:

Ако искаха доброволно можеха да вземат България , но не са го направили !  Знаеш ли защо ???

защото всичко  в което  участва България се проваля

психиката е индивудуална

а идеята на комунизма  за всички по равно

а при индивидуалното няма равно и все някои иска да изпъкне

и другата причина е че когато има конкуренция има прогрес

ако всичко  стане еднакво няма да има конкуренция

и комунистите го разбраха това

и се отказаха и оставиха каитализма за да се провали сам

преди 1 час, Inana.. написа:

Не ги разбирате нещата щото сте много "Ниски " още .... Като Пораснете ще разберете ..Има Време ...Всичко с Времето си ..

защо жените се сбабичосват след 30 годишна  възраст а мъжете са пичове ?

преди 45 минути, maxthon написа:

Не. Глупости пишеш ти/ вие Ватата. Аз пиша факти, които доказват тоталната ви неадекватност и липса на минимален интелект. В Русия богатството е четири пъти по несправедливо разпределено отколкото в САЩ. Ватник

преди 3 минути, Banesc написа:

а идеята на комунизма  за всички по равно

Ето, това е грешкаата. Няма как, Аз да съм равен с теб! Нали разбираш, че моитие разйоди са по големи - съответни, някой трябва да ми ги плаща.

Ето пример - прислужницата, вечче еска 50 лв за деня...аз трябва га да ги изкарам от някъде тия паеи

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Ако става дума за едно единствено предимство, както пишеше в онзи твой пост - тогава знам. Ако обаче мислиш че знам какво ще измислиш след това за да не се окажеш "паднал по гръб" - тогава си прав че не знам :D

Обаче знам че опитите ти да се измъкнеш от неудобният за теб отговор са комични.

ПП: Свърши бирата, а само пуканки не са достойни за твоето представление днес. Ако нямаш нищо против, да продължим утре, когато ще съм се запасил подобаващо. Имаме ли сделка? 

Абе с две думи знаеш, че си от оправената страна. Но с тия уста гладен няма да останеш. По какъвто и да е начин.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.