Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, glen написа:

Точно така! Пригожин играеше ролята си в миналото, така го играе и сега, намекват за разгром , наливат се укета, за да напълнят отново месомелачката.

Бахмут почти е под контрол!Те ще се отдръпнат само за да може Украйна, за да запълни петната с нови души. Това Е единствената им цел, да убият армията на другите

Разбирам и съм съгласен, но защо на останалите 1400 километра фронт всичко е замряло повече от половин година?

Би могло да се каже, че Путин се пази от много воински жертви в регулярната армия (призовани без тяхно желание), но защо, например, се "сетиха" чак сега за убийствените отвсякъде авиационни бомби, носещи по 500, 1000, 1500 и 5000 килограма взрив, които имат на склад хиляди? Последното е 5 тона взрив..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, M.Николов написа:
преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

А редното е да си го пратят да празнува в Русия. Без опция за връщане в нормалния свят.

Или пък да му благодарят, че благодарение на предците му Австралия е дала по-малко жертви във ВСВ.

....каза вечно благодарния, вечно покорния , вечно слугата на РФ.....

Толкова ви е продънен мозъка на генетично ниво че постоянноповтаряте едни и същи простотии без дори да се усещате. Като неволно изпускане...

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Забрави да кажеш, че се биете против фашистите и фашизма

Срещу свинодвукраките "хора", сред които си и ти, моме грухтява.

преди 34 минути, Богатир написа:

Човека ще празнува където си иска, ясно ли е, фашагин?!

Този 9 май във Варна празнувахме и българи, и руснаци, и украинци, и молдовци, имаше турци в шествието, узбекистанци ... дори и холандци!

i?r=AyH4iRPQ2q0otWIFepML2LxR0sGtD4oKe81v

i?r=AyH4iRPQ2q0otWIFepML2LxRePa9hmWmjXEJ

Фашагите сте вие.

Тотален позор и деградация.

преди 4 минути, M.Николов написа:

И той е тръгнал да завладява Австралия ли, Тъпио?

:giggle1:

Прав беше Анди, изключително тенеке си.

Украйна, Тъпио. За щастие, австралийците не са кухи тенекий като тебе, цял живот наведен за руски шнурове от "благодарност" и когато някой каже "ама аз не подкрепям вас да завладяваме, само някакви украинци там", не минава. На тях явно им пука и за други хора, не само за собствената си кочина. 

преди 1 минута, M.Николов написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Като неволно изпускане...

Пак се изпусна, а?

Всъщност ти би трябвало вече да си свикнал.

Кажи си за вечноблагодарните :) Кажи си ... :)  Пусни си , цвъкни си ... ама не забравяй памперса.

А межеду другото, кога руснаците ще благодарят на всеки парад за решаващата роля на Ленд Лиз-а  ? И че ако небе Ленд Лиза, щяха вМосква да говорят още на немски ?

:)

А кога ще благодарят на американците че много пъти в историята са ги спасявали от физически глад ???

преди 8 минути, vpvelev написа:

Разбирам ти хумора, ама нямаше хумор в по-предишния ти пост.

Искаш да изглеждаш умен, но не се стараеш достатъчно.

Значи грешката е моя и трябва вече да ти обяснявам бавно и елементарно, за да ме разбереш.

Пример: Казвам ти че 1/4 от американците си лягат гладни ти ми казваш, че не е вярно, защото племенничката ти която е там не си лягала гладна, а наядена. И с това си мислиш че ме опровергаваш.

По твоята логика може някой северно кореец да каже, тъй като той е наяден, че в северна корея няма ненаядени.

Ми хич даже - значи някой който е бил там 6 месеца ми казва едно нещо и друг който не  помирисвал това място казва нещо друго. Да споменавам ли и -2 мата ми прятели дето са там от сума ти години и нямат ама никакво никакво желание да се върнат? На кой да вярвам аз?

преди 9 минути, rado_svet написа:

Разбирам и съм съгласен, но защо на останалите 1400 километра фронт всичко е замряло повече от половин година?

Питай, питай, някой ден може и да се сетиш. Ама по-вероятно е, когато загубите, да се успокоявате, че ви победиха над 30 държави. Няма проблем, всички ще сме щастливи. 

преди 7 минути, rado_svet написа:

Срещу свинодвукраките "хора", сред които си и ти, моме грухтява.

Ще отваряте ли Белене, да биете фашистите и тук ? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Украйна, Тъпио. За щастие, австралийците не са кухи тенекий като тебе, цял живот наведен за руски шнурове от "благодарност" и когато някой каже "ама аз не подкрепям вас да завладяваме, само някакви украинци там", не минава. На тях явно им пука и за други хора, не само за собствената си кочина. 

За руски и всякакви други шнурове се навеждаш само ти, и ще продължаваш защото ти харесва.

преди 10 минути, kosyo написа:

Ми хич даже - значи някой който е бил там 6 месеца ми казва едно нещо и друг който не  помирисвал това място казва нещо друго. Да споменавам ли и -2 мата ми прятели дето са там от сума ти години и нямат ама никакво никакво желание да се върнат? На кой да вярвам аз?

Много глупава логика имаш. Извинявай, че трябва да ти го кажа. Зная, че после ще се измъкнеш от глупостите, които сега пишеш, че обичаш да дразниш.

Значи не трябва да се правят и публикуват никакви статистики. Само тия които живеят в съответната страна могат да казват какво е положението там. Нямам думи.

Ти защо определяш какви са руснаците и как се живее в Русия сега, след като не си бил там. Откъде знаеш че слагат чипове от перални на самолетите си?

Не си ли гледал клипчета на българи живели в щатите? В един и същи град на едно място е изметено и измито и виждаш все наядени (и оядени) хора, а след 2-3 преки попадаш в гето с негови си закони и те гледат под вежди и стрелят или те изнасилват.

преди 1 минута, M.Николов написа:

За руски и всякакви други шнурове се навеждаш само ти, и ще продължаваш защото ти харесва.

Ти си този, който цял живот "благодари" :giggle1: 

току-що, rado_svet написа:

Сега т.н. ваш Запад е много по-зле откъм т.н. свобода на мнение, отколкото са двукраките в Русия.

И ти, моме, си сред несвободните – по рождение, по свински предци.

Разбира се, само ти си свободен. Беги сега към поглед инфо и нещо завършващо на .ru, да четеш чистата истина и как орките майсторски се прегрупират. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Може да се благодари и без да се навеждаш, Тъпио.

Но ти откъде да знаеш, като друга поза не познаваш.

Плюс това аз благодаря само на тези, на които има защо и то за точно определени действия, не по принцип.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Комунетата им е заложено на генетично ниво наведена стойка и вечна благодарност към тези които най много им вредят :) 

преди 3 минути, vpvelev написа:

Много глупава логика имаш. Извинявай, че трябва да ти го кажа. Зная, че после ще се измъкнеш от глупостите, които сега пишеш, че обичаш да дразниш.

Значи не трябва да се правят и публикуват никакви статистики. Само тия които живеят в съответната страна могат да казват какво е положението там. Нямам думи.

Ти защо определяш какви са руснаците и как се живее в Русия сега, след като не си бил там. Откъде знаеш че слагат чипове от перални на самолетите си?

Не си ли гледал клипчета на българи живели в щатите? В един и същи град на едно място е изметено и измито и виждаш все наядени (и оядени) хора, а след 2-3 преки попадаш в гето с негови си закони и те гледат под вежди и стрелят или те изнасилват.

Ами да тъпо е да метнеш някаква тъпотия написана от някой който не бил там нали. Чувал си че банините са хубави ама никога не си ги опитвал.. Че значи за 6 месеца живот някъде не можеш да си направиш извода за живота в даден град/държава, а какво да кажем за 20+ ?  Сега да разбирам ли че тия 1/4 са българи че натам биеш вече? Че що не се връщат като са гладни, стрелят ги и ги изнасилват :) (тука вече те подигравам откровенно че хептен се развихри).

преди 48 минути, rado_svet написа:

Не се усещаш колко си жалка.

Но... кво да се прави, трябва да се научим да живеем сред вас, които сте по-зле от най-мръсните животни.

Порождение сте от подживотните, каквито са вашите родители и подживотински баби-дядовци скапани.

Ама какви са тия неотермини, идолът ви отдавна е измислил такъв хубав израз да позлвате, унтерменшен. 

преди 24 минути, nikssi написа:

Снимка за спомен ... 

1010x570.jpg?_=1683696770

Поредната излагация и то от модератор. Явно си по-малък и от мен и се "ловиш" на бастун с тухла четворка.

Фотофейк: фото батальона «Азов» с «нацистским флагом»

Технология на фейковете: Как изведнъж нацисткото знаме се появи на снимка на полка „Азов“

преди 2 часа, M.Николов написа:

"По-умните" би трябвало да знаят, че аспирин се пише с "и".

Или пък да му благодарят, че благодарение на предците му Австралия е дала по-малко жертви във ВСВ.

На фона на днешния рашизъм, каква благодарност към започналите агресията през втората световна война? 

преди 1 час, M.Николов написа:

Пак се изпусна, а?

Всъщност ти би трябвало вече да си свикнал.

Ами колко да сме свикнали, дразнещо е как съзнателно се изпускате в публичен форум.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

На фона на днешния рашизъм, каква благодарност към започналите агресията през втората световна война? 

Те от агресията срещу (уж) собственият си народ не се впечатляват, ами им благодарят, какво остава за някакви "укри" да се впечатлят. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.