Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, attj написа:

Чия е тази гледна точка?   

На логиката. Качвал съм в темата, как Русия е начело на всички отрицателни класации в Европа. Най богатата страна в света. По повечето показатели е сред африканските държави. Изоставащите от тях.

преди 18 минути, attj написа:

Чия е тази гледна точка?   

Това допреди войната , къде ще се позиционира сега Русия след тази глупост и загубата? Пробвай сериозно, не включвай  матросовския си инстинкт.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Един доста стар материал от 2015, обясняващ тази война. Не ми се търси далеч е показван в темата, или дали е обсъждано написаното от някой информирал се от други източници. Но дори да е обсъждано, явно е добре забравено от много от пишещите тук. 

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Пробвай сериозно, не включвай  матросовския си инстинкт.

Ако включи друго, няма да има стотинки и за нет

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

къде ще се позиционира сега Русия 

В БРИКС като опонент на САЩ.   Крим и Донбас са нещо незначително за тази огромна държава.  Като ги гледам -не виждам шанс и надежда да ги оставят на Бандеристан.   Пак ще са си руски.     Може да решат да им вземат също Одеса и Николаев.

преди 5 минути, Богатир написа:

Историята се повтаря ..

Каква история се повтаря?

Не се ли примирихте вече, русия загуби от тук на татък само се излага и ще се засили натиска към нея!

преди 16 минути, attj написа:

В БРИКС като опонент на САЩ.   Крим и Донбас са нещо незначително за тази огромна държава.  Като ги гледам -не виждам шанс и надежда да ги оставят на Бандеристан.   Пак ще са си руски.     Може да решат да им вземат също Одеса и Николаев.

Ясно. Няма смисъл да се приема сериозно такъв като тебе. Жив и здрав бъди.

преди 8 минути, Богатир написа:

euG_k2ShgKA.jpg?size=549x561&quality=95&

Историята се повтаря ..

Но този път Западния свят е срещу Русия. Слава на Украйна.

преди 9 часа, bigiadri написа:

Значи все пак ме четеш. Какво стана с: 

на 9.05.2023 г. в 8:27, bigiadri написа:

Няма да те чета ,умножавам те по НУЛА!

Казваш нещо, а само няколко дни по-късно се оказва че правиш ТОЧНО ОБРАТНОТО на казаното :)

Как се нарича човек, който казва едно, а прави точно противоположното на това което е казал?

Знам че си КУХ КАТО ХРАЛУПА, ама това е въпрос, чийто отговор все пак би трябвало да знаеш :popcorn2:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Как се нарича човек, който казва едно, а прави точно противоположното на това което е казал?

Гумаджия!

преди 28 минути, Звяра!!! написа:

Каква история се повтаря?

Не се ли примирихте вече, русия загуби от тук на татък само се излага и ще се засили натиска към нея!

Вярно е сега се очаква евросъюза да разрешат на Украйна да нанася удари по територията на РусФедерация и тогава ще загазят яко. Излагат се със слабост и не могат да покажат превъзходство каквото се очакваше да имат. Град Бахмуд вече една година не могат да го превземат и само показват фаливи новини колко много са напреднали и че града ще го превземат всеки момент. Спряха и реакторите на Запорожката електроцентрала.

преди 9 часа, Митко Вълчев написа:

А редното е да си го пратят да празнува в Русия. Без опция за връщане в нормалния свят.

:lol6:Ха-ха-ха. Е, какво стана с този твой пост:

на 13.05.2023 г. в 16:38, Митко Вълчев написа:

Това, че някой е задържан в полицията за празен лист, но не са му дали пет години, променяло факта че в Русия вкарват в затвора, за протести срещу войната по мирен начин. Нещо за което в нормалния свят не искат да проверят дори личната карта.

Май се оказа че му проверяват не само личната карта, а?  :giggle1:

Сега можеш да кажеш че не съм изчакал да се уточниш, че совите не са това което са, или пък да докараш вода от някое друго - непознато до сега дере, за да не се окажеш за пореден път в ситуация "паднал по гръб" :cool:

:popcorn2:

Като ви раздават опорките от едно и също място.

:giggle1:

преди 2 часа, БаалБек написа:

Православните терористи са били много близки с Гитлеру, а днес са негови наследници.

4erkvaru.png

преди 1 час, kaldata1 написа:

Малко от "Архивите за живи" за бившия съюзник на Нацистка Германия. 

FB_IMG_1684078765564.jpg

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Сега можеш да кажеш че не съм изчакал да се уточниш, че совите не са това което са, или пък да докараш вода от някое друго - непознато до сега дере, за да не се окажеш за пореден път в ситуация "паднал по гръб" :cool:

Всъщност, смятам че е напълно демократично и правилно , да бъде екстрадиран на майка си в Русията. Не затворен и осъден. Да помага на родината в тези трудни времена. Иначе тъкмо преди буквално минута, написах това за совите под клип на Цанов. Абе бате , мишките напускат потъващия кораб (Русия), оставате само по глупавите. Виж Цанов, умно и оправно момче е той.

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Ти лежиш по гръб в темата, без шанс да се изправиш откакто съм в нея. Никой не си прави илюзии за тебе, дори другите ватници.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, смятам че е напълно демократично и правилно , да бъде екстрадиран на майка си в Русията. Не затворен и осъден. Да помага на родината в тези трудни времена. Иначе тъкмо преди буквално минута, написах това за совите под клип на Цанов. Абе бате , мишките напускат потъващия кораб (Русия), оставате само по глупавите. Виж Цанов, умно и оправно момче е той.

Аз не бих казал че Русия е кораб защото кораба е сложна машина докато Русия е проста държава. Хората които живеят в нея също и затова само китайците и сирийците им се доверяват защото са на тяхното ниво дори и малко повече от тях.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Гумаджия!

Някъде са ти съдрали три кожи за смяната на гумите ли? Басимус, другият път драсни едно ЛС, та да ти дам нормална оферта а не да се нахендриш пак на някой колега-обирджия, дето за него е "ден година храни"

преди 35 минути, M.Николов написа:

Като ви раздават опорките от едно и също място.

:giggle1:

Или следим една и съща Фейсбук страница, тя първа избухна с този пасквил за съветско-нацистката дружба. Вероятно ще виждаш още много пъти тази статия, като се завърти още из нета :)

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Или следим една и съща Фейсбук страница, тя първа избухна с този пасквил за съветско-нацистката дружба. Вероятно ще виждаш още много пъти тази статия, като се завърти още из нета :)

Ти не беше ли историк?

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Ти лежиш по гръб в темата, без шанс да се изправиш откакто съм в нея. Никой не си прави илюзии за тебе, дори другите ватници.

Ясно. Няма как да извъртиш нещата този път. Имах желание и днес да гледам твоите смешни гърчове, ама явно не ми е било писано :(

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ти не беше ли историк?

Историците също имаме Фейсбук. А двете години крепка дружба Хитлер-Сталин са черно петно в "антифашистката" история на СССР.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Няма как да извъртиш нещата този път. Имах желание и днес да гледам твоите смешни гърчове, ама явно не ми е било писано :(

Позицията, вечно прилегнал и извиващ се да нагодиш тъпите ти опорки да изглеждат духовити, наистина ли е толкова удобна?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

А двете години крепка дружба Хитлер-Сталин са черно петно в "антифашистката" история на СССР.

Така е, сега остава да ни кажеш и че тази дружба продължава и през 1942г. от когато е тази статия(нямам си на идея доколко статията е реална, но не бих се учудил и да е реална).Като историк ще обясниш ли защо би могла и да е реална?

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Някъде са ти съдрали три кожи за смяната на гумите ли? Басимус, другият път драсни едно ЛС, та да ти дам нормална оферта а не да се нахендриш пак на някой колега-обирджия, дето за него е "ден година храни"

elek-elek-zolt%C3%A1n.gif

преди 23 минути, M.Николов написа:

Така е, сега остава да ни кажеш и че тази дружба продължава и през 1942г. от когато е тази статия(нямам си на идея доколко статията е реална, но не бих се учудил и да е реална).Като историк ще обясниш ли защо би могла и да е реална?

https://ru.wikipedia.org/wiki/За_родину_(оккупационная_немецкая_газета)

Някои руснаци и след 1941 си остават верни на нацистката идея. :)

Много ми харесва, че "З" в заглавието на вестника е подчертано :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.