Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не, именно за това ти казвам, че дори едната да е унищожена(повредена) другата би трябвало да си функционира.

Имаше едни слухове къде е другата.. Ама няма да ти кажа че кой знае къде ще стигне.

Танк - фламбе :

https://twitter.com/markito0171/status/1663242019961962501?s=20

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Казвам в случая лъжат. Всяко едно събитие си е отделно за себе си. Всичко? Защо си го измисли току що след като не съм писал изобщо за такова нещо?

Имам предви под това "всичко" всичко което публикуваме тук в темата, аз досега нямам спомен да съм публикувал някоя новина и ти да не започнеш да спориш нещо за нея!

След време винаги излиза , че е било истина!

Видя ли за оръжията е интересно сега чета и ти ме прекъсваш, има за калашник АК-12

https://pan.bg/view_article-4-568769-kalashnikov-pokaza-novata-versiya-na-ak-12.html

https://pan.bg/view_article-4-568770-kontrasnajperskata-pushka-vozmezdie-e-podobrena-spored-opita-v-u.html

https://pan.bg/view_article-4-568771-IDET-2023-KMW-ot-germaniya-pokazva-demonstrator-na-bydeshtiya-tank-Leopard-2A8.html

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

И това е лъжа, но щом се чудиш как да се изкараш прав.... Няма да ти чупя хатъра. Просто ще те помоля следващия път когато изкочи някоя "истина" да ми я съобщиш за да може да поспорим пак дали е така. Да не се чудиш после защо се случват разни изпускания. Пак да напомня, че са от смях.

Не мога да го възприема калашника със този заглушител, много странно ми изглежда с него. Няма ли да е неудобно, доста дълъг става с него? Прекалено дълъг и когато се ползва в шумна среда като битката в Бахмуд се губи смисъла от този заглушител.

AK-12_-2023.jpg

1617598225_5.jpg

преди 15 минути, andiay написа:

Когато не разбираш, какво четеш, не ми натрисай, какво смяташ, че си прочел...

Има достатъчно писано за времето на маккартизма, не в Уики, има публикации, има книги, има документални филми...

Не си ми бебе, за да ти сдъвквам храната...

Цитирах ти официални данни на руската и американската статистика...

Процентите са от тях...

Не чакай друг да ти предъвква храната...

Търси си колко са жените в детеродна възраст където искаш...

Само имай предвид, че ако не ме лъже паметта, съотношението в Русия е на 100 жени 88 мъже, а в САШ е на 100 мъже 90 жени, СПЖ в САЩ е по-висока значително и жителите между 0 - 16 също са значително повече...

Успех с проучванията...

Има достатъчно писано за Маккартизма и за физически жертви няма НИЩО писано трол. Те комунистите в СССР, не са унищожили духовно огромната част от населението та ще има база за сравнение, мамин сладък. Русия милиони убити, САЩ, Трола нямал информация, но разлика нямало. За абортите, на жена в детеродна възраст, очевадно абортите в Русия са повече, а са били много повече доскоро. Само имай предвид, че заради по високата СПЖ, жените излезли от детеродна възраст, намаляват процента на тези в детеродна, та и тука губиш с нокаут. Дано го схванеш защо е така, но не съм убеден. Мнението ми за твоя "интелект" става все по , да кажем неуважително.

преди 15 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Имам предви под това "всичко" всичко което публикуваме тук в темата, аз досега нямам спомен да съм публикувал някоя новина и ти да не започнеш да спориш нещо за нея!

Видя ли за оръжията е интересно сега чета и ти ме прекъсваш, има за калашник АК-12

https://pan.bg/view_article-4-568769-kalashnikov-pokaza-novata-versiya-na-ak-12.html

https://pan.bg/view_article-4-568770-kontrasnajperskata-pushka-vozmezdie-e-podobrena-spored-opita-v-u.html

https://pan.bg/view_article-4-568771-IDET-2023-KMW-ot-germaniya-pokazva-demonstrator-na-bydeshtiya-tank-Leopard-2A8.html

Чакай си реда. Втора седмица осмисля защо в кинжал ще слагат ФАБ 500.

Иначе приклада, ръкохватката и пълнителя ми харесват, също се виждат и разлики в мерника и мушката!

преди 23 минути, bioid написа:

В някои медии чета, че Украйна печели във войната. А в други медии е обратното. Кое е вярното?

Това, че Русия загуби, в деня в който я започна.

преди 43 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Мите, този не го цитирай братле, блокирал съм го да не му гледам прането, че от него губя интерес да влизам в темата.

Сега като си го цитирал му виждам безмисления коментар, плява!

Ми аз само на него му мачкам изсмуканото от нищото самочувствие, за други нямам време. То май и това му е целта на мишока.

току-що, Митко Вълчев написа:

Има достатъчно писано за Маккартизма и за физически жертви няма НИЩО писано трол. Те комунистите в СССР, не са унищожили духовно огромната част от населението та ще има база за сравнение, мамин сладък. Русия милиони убити, САЩ, Трола нямал информация, но разлика нямало. За абортите, на жена в детеродна възраст, очевадно абортите в Русия са повече, а са били много повече доскоро. Само имай предвид, че заради по високата СПЖ, жените излезли от детеродна възраст, намаляват процента на тези в детеродна, та и тука губиш с нокаут. Дано го схванеш защо е така, но не съм убеден. Мнението ми за твоя "интелект" става все по , да кажем неуважително.

Сега спориш със статистиците ли?

Посочих ти коректните статистически данни от Русия и от САЩ...

Ако имаш възражения, не към мен...

Ако можеше, щеше да схванеш, че в Русия % съотношение жени/мъже е доста повече за жените, с оглед по-ниската СПЖ относителния дял на жените в детеродна възраст е по-висок спрямо общия брой население в Русия, отколкото в САЩ, с оглед на по-високата раждаемост в САЩ, то още повече намалява относителния дял на жените в детеродна възраст там спрямо общия брой население, което ти използваше, за да покажеш, че можеш да решаваш задача от 4-ти клас...

Само че, знанията ти са останали до там...

Коя мотика ти е това?

Напомняш на един след нокаут, дето каза "Оня не игра честно, съдиите също, ако бе честно, щех да го бия. Продължаваме напред!"....

За да проумееш какви са приликите между сталинизма и маккартизма, нема ти стигнат и 10 живота...

Пррода...

П.С. Баси, този все повече ми напомня за Ахилесов...

И Ахилесов така упорито спореше докато най-накрая приравни еволюцията на един вирус до стремеж да се превърне в кърлеж...

Ма тцъ, Ахилесов бе напрао уЧен, сравнение с тоа...

преди 52 минути, BANKATA написа:

Чакай си реда. Втора седмица осмисля защо в кинжал ще слагат ФАБ 500.

А не така с пререждане- аз го чакам да ми каже за радиацията в онова езеро в Италия, че да знам дали да ходя там. Е и за други неща ама това ми е най-спешно.

преди 48 минути, Митко Вълчев написа:

Ми аз само на него му мачкам изсмуканото от нищото самочувствие, за други нямам време. То май и това му е целта на мишока.

Абе, че може и да мачкаш нещо, може, но не ме интересува...

Ма в тая тема, освен мотики да настъпваш, друго не ти се отдава...

Знаеш, природа, нимой я пребориш...

Иначе донекъде си прав, целта ми е да те упътя към мотиката...

Щот знам ко ша са случи...

Забавно е...

Ей това за малко да го пропусна :

С какво ще помагат папуасите - някой предположения? Имаха някаква отрова по спомени. Че се излагаме само с този новичок. То от него повече хора оживяха отколкото да умрат.

преди 55 минути, kosyo написа:

тия вече са напълнили и гащи, и куфари, и външни кенефи, и прелива ли, прелива.

20140322_WWD000_0.jpg

Цитат

През 78 година моите съученици ме осъдиха като предател заради решението да се преселим в Израел.
През 81 г., някакси добрали се до адреса ми, ме засипваха с молби да им пратя джинси.
През 87-ма ми досаждаха с молба за покани за гостуване.
През 90-та започнаха да пристигат предложения за съвместен бизнес.
В 2000-та ми искаха съвети за откриване на банкови сметки и придобиване на недвижимости в чужбина
В 2010-та се фукаха със снимки от пет звездни хотели по света
В 2014-та ме пратиха на м@йната си заради позицията ми за Крим.
Сега ме наричат фашист и бандеровец за защитата ми на Украйна.
Седя и чакам кога пак ще почнат да молят за джинси.

Предвид, че вече за изгубили 2000 танка, скоро ще е.

преди 11 часа, maxthon написа:

Е какво са правели освен да крадат? Не само китайски фирми ще има за заместят. Само, че ти трябва да си изговориш навитото на пръста, че китайските фирми щели да правят нещо. Е ще правят да - нормален бизнес.

Поредната глупост! Всички  държави разчитат на външно финансиране като инвестиция ,стремят се да създадат условия за това. Какъв щеше да е Китай например ,ако не бяха западните инвестиции,те направиха това което е Китай сега за около 50 години. Анализът на руска банка показва ,че за времето на войната западните фирми са изнесли  36 милиарда долара след като са се изтеглили  и са продали или изоставили инвестициите си  в рассия. А за краденето по-добре виж как любимата ти матушка краде територии от съседите си ,дори и  на децата посегна.Твоите инструкции ,които са ти дали работодателите са само да си НЕ на всичко казано против матушка и военнопрестъпниците ,това е същността на РУСКИ ТРОЛ.По това си разпознаваем. Нямаш познания и време да четеш, да се аргументираш ,защото си зает в писане по форумите .

преди 7 часа, andiay написа:

Сега спориш със статистиците ли?

Посочих ти коректните статистически данни от Русия и от САЩ...

Ако имаш възражения, не към мен...

Ако можеше, щеше да схванеш, че в Русия % съотношение жени/мъже е доста повече за жените, с оглед по-ниската СПЖ относителния дял на жените в детеродна възраст е по-висок спрямо общия брой население в Русия, отколкото в САЩ, с оглед на по-високата раждаемост в САЩ, то още повече намалява относителния дял на жените в детеродна възраст там спрямо общия брой население, което ти използваше, за да покажеш, че можеш да решаваш задача от 4-ти клас...

Само че, знанията ти са останали до там...

Коя мотика ти е това?

Напомняш на един след нокаут, дето каза "Оня не игра честно, съдиите също, ако бе честно, щех да го бия. Продължаваме напред!"....

За да проумееш какви са приликите между сталинизма и маккартизма, нема ти стигнат и 10 живота...

Пррода...

П.С. Баси, този все повече ми напомня за Ахилесов...

И Ахилесов така упорито спореше докато най-накрая приравни еволюцията на един вирус до стремеж да се превърне в кърлеж...

Ма тцъ, Ахилесов бе напрао уЧен, сравнение с тоа...

Няма да ми стигнат десет живота да разбера приликите, а на теб цялото време на вселената, да изкараш нещата подобни. Не говорим за еднакви. Статистиката сочи, че и за абортите Русия е по зле от САЩ. Както с разводите, изоставените деца, криминалните убийства, хероиновите наркомани, болните от СПИН, СПЖ и още много и много. 

преди 7 часа, andiay написа:

Абе, че може и да мачкаш нещо, може, но не ме интересува...

Ма в тая тема, освен мотики да настъпваш, друго не ти се отдава...

Знаеш, природа, нимой я пребориш...

Иначе донекъде си прав, целта ми е да те упътя към мотиката...

Щот знам ко ша са случи...

Забавно е...

Ми забавлявай се. Гърчейки се. Червей искащ да мине за анаконда.

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Русия по брой аборти на човек от населението

Руският художник Полухин така е видял рассия:739341138_.jpg.9f4876be180172960e1214a72c943472.jpg

Добри утро, червеноармейци!

Тази нощ е имало атака с дронове от отново. Но има един неочакван нюанс:

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2621172.html

Всичко е точно по ПЛАНА.

Още малко от атаката в подмосковието :

преди 8 часа, maxthon написа:

CNN друго казва. Руска ракета била. Или поне Слава Кокаине така предаде. Иначе за Пейтриът една батарея е между 3 и 8 пускови установки. Нататък може да смяташ сам. Колко батереи са обявени, че са предадени и т.н.

Абе , трол, защо ги няма кинжалите ? Защото ги има патриотите! Безаналогови  ама на анимация. /сМех/

преди 7 часа, kosyo написа:

С какво ще помагат папуасите - някой предположения? Имаха някаква отрова по спомени. Че се излагаме само с този новичок. То от него повече хора оживяха отколкото да умрат.

Прав си ,треба нова отрова ,към новичока вече има придобит имунитет. Ей ,това путлер и коня ептен започнаха да се излагат ,НЕ подбират вече уж некакви приятелите  . Сигурно скоро коня ще отскочи до Амазонка  при тамошните племена.

преди 1 час, bigiadri написа:

Какъв щеше да е Китай например ,ако не бяха западните инвестиции,те направиха това което е Китай сега за около 50 години.

Ако питаш комунето николоффффф, западните и американски инвестиции, строежа на индустрията и промишлеността и т.н.  е причина за Гладомора....

тотални сбърканяци .:giggle1:

преди 1 минута, miro20 написа:

Ако питаш комунето николоффффф, западните и американски инвестиции, строежа на индустрията и промишлеността и т.н.  е причина за Гладомора....

Мнооо си тъп, Мирча(Саше)!

Това е единствено твоята трактовка.

:giggle1:

преди 9 часа, bioid написа:

В някои медии чета, че Украйна печели във войната. А в други медии е обратното. Кое е вярното?

Някои много много  бавно загряват - " Борел: Русия няма да преговоря, без да спечели войната в Украйна".    Всъщност РФ няма никакви намерения да преговаря за земите на украинските руснаци.  Видно е от гласуваното в Държавната Дума в Москва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.