Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, maxthon написа:
преди 8 часа, bigiadri написа:

Той е РУСКИ ТРОЛ ,който обикаля форуми под всякакви измислени никове и пише руска пропаганда за това получава копейки.

Оплачи се в НАП, че получавам нерегламентирани доходи и не плащам данъци върху тях. След това и в ДАНС, че застрашавам националната сигурност. Снощи ставаше дума за шутове във форума. Не те ли е срам сам да определяш като такъв с такива изказвания? Айде първо покажи ти какъв не си и тогава се пробвай да определяш другите какви са.

Е с теб ще се занимава минфин или коя е там рашистката структура ... Макар че доходите ви натролските фабрики са официално спонсорирани .

Относно шутовете и заплахата за сигурността, много държави вече вземат мерки срещу такива тотални фейкомети пропагандисти като теб.

И съвсем логично и правилно . :hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, miro20 написа:

Не бе, дай пример от обикновенните /и прихожите/  кримчани

E това е същото като да пратиш тук варненци на море. Затова давам и пример с някой, който не се намира там. Пък и не е като да не беше обещал да го направи.

преди 3 минути, attj написа:

Попитайте  местните хора и има надежда да прогледнете.  Бандеровците са агресори там.   Докъде стигна Ярош с неговата ласкава украинизация в Мариупол?   Май там се беше изцепил с този ""бисер""....  А в Крим си е нормално и не е като в съседните Запорожие и Херсон, откъдето местните хора са бегълци почти всички в Русия.  Защо бягат от Бандеристан?

Колко пъти те питам.. дай ми поне един пример за бандеровци които са имали някакви намерения за Крим или Донбас ПРЕДИ рашисткото нахлуване февруари-март месец 2014 г ???

преди 2 минути, miro20 написа:

Е с теб ще се занимава минфин или коя е там рашистката структура ...

Да те осведомя ли, че въпросните институции не са чували и за мен и ако това трябва да се случи ще стане само по мое желание?

преди 2 минути, miro20 написа:

Колко пъти те питам.. 

Те забраниха руския език и задължиха техните първолаци да се обучават само на украински.   После стана каквото стана.  И ти отивай да четеш Хартата на ООН - за да не си като неграмотен.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Днес да. Пиша с тебе, а ти действаш деструктивно на всяка дискусия по същество. 

И пак, това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо по между си...

Акцентът бе това...

преди 1 час, andiay написа:

Днес, а и не само,

Ти не можеш да водиш дискусия по същество, поради две основни причини...

1. Липсват ти знания...

2. Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо по между си, следствие и на т.1...

преди 5 минути, maxthon написа:

Да те осведомя ли, че въпросните институции не са чували и за мен и ако това трябва да се случи ще стане само по мое желание?

Добре добре, успокой се :giggle1::getout:

преди 7 минути, maxthon написа:

E това е същото като да пратиш тук варненци на море. Затова давам и пример с някой, който не се намира там. Пък и не е като да не беше обещал да го направи.

Е колко да е същото :giggle1:

https://crimea-news.net/problemi/item/9380-v-shtormovskom-selsovete-otmenili-kurortnyj-sezon.html

https://crimea-news.net/problemi/item/9408-v-krymu-zagovorili-o-katastrofe-kurortnoj-v-sfere.html

преди 14 минути, miro20 написа:

Но да изкараш че индустриализацията която са изградили американците , обучението на стотици хиляди кадри ,  безвъзмездната помощ която е спасила десетки милиони руснаци на няколко пъти от глад е... причина за Гладомора...  е такова чудо не бях виждал/чувал.

Нямам думи, наистина.

Миме, кой и кога е твърдял това?

Николов не е, аз не съм, "брадаткото" също не е, както ти го обясни човек, който едва ли ще наречеш "рашист" и "комуне"...

Кой тогава?

Не думи, тях ги имаш предостатъчно, други неща ти липсват...

преди 7 минути, attj написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Колко пъти те питам.. 

Те забраниха руския език и задължиха техните първолаци да се обучават само на украински.   После стана каквото стана.  И ти отивай да четеш Хартата на ООН - за да не си като неграмотен.

Пак лъжеш . Новия украински закон за езика просто въведе навсякъде официален да има украински  . Защото имаше региони освен "рускоезичните" , а и например унгарските , където официално дори не се изучаваше украински , нито се употребяваше кат официален. 

И това породи хиляди рашистки фейкове , които сме дискутирали от години .  И разбира се са опровергани , а рашистите насрани. :) 

Нищо не е забранявано !

Колко са лоши украинците че искат в рамките на държавата да има навсякъде украински език като официален ?

Сигурно ще искате и в България да не важи българския навсякъде, а да е официален турския например ?

та..пак не разбрах кога ще ми дадеш примери преди февруари-март когато бе рашистката офанзива и нахлуване в Крим и донбас, за което рашистите дори си раздадоха медали с дата 20 февруари 2014 г. , та.. да ми дадеш поне един пример за някакви намерения или инициативи на украинците спрямо Крим и Донбас ?

Което да орпавдава поне малко рашисткото нахлуване ?

Занеш че няма и няма как да има такива примери , защото всичко бе рашистка МАСИРАНА фейк пропаганда.

преди 3 часа, maxthon написа:

Е сега дали е сдал багажа предстои да разберем. Иначе със залп от 6 до 9 ракети видимо само една е уцелила целта си. Дано само не са се опитвали да свалят само една ракета.

Е не според мен е сдал багажа още първия път .. Сега е клонинга му само. Лично клонинга на Залужний бил натиснал копчето да стрелят и кнонингите на 2-те пускови дето ти лично унищожи. И са пропуснали всичко- сега няма какво да се лъжем всички знаем как от Ирак - една ракета не можеха да свалят и как се взривяваха между 2 ракети докато се чуди коя да уцели. Значи хич даже не са мръднали тия пиндоси от тогава... Само надолу по пързалката докато ч.кат там животни и други твари

преди 41 минути, attj написа:

Те забраниха руския език

кОй

преди 30 минути, miro20 написа:

Нищо не е забранявано !

И аз това казах.

Тодор е ядрена ватенка и лъже безотговорно

преди 29 минути, miro20 написа:

МАСИРАНА фейк пропаганда.

Нямаш спиране.  Почти век руският език е бил втори официален език.  Хартата на ООН кога ще я прочетеш?   Стига си бил папагал като Кокич.

преди 8 часа, andiay написа:

Българина не умее да разговаря...

Затова и сме на този хал като държава...

а то щото не умее да разговаря и да изслушва мнението на "врага", и сме разделени на два смъртни лагера, за туй в България не се проведе лустрация, няма и един осъден комунист, и 30 години в политиката вилнеят една етническа противоконституционна партия и още една, на която й викат столетницата - да не говорим за фашистки групировки, като атакисти и копейки. Та е за това сме на този хал, щото все на аналитични да се правим, адвокатствайки за дявола.

преди 1 час, miro20 написа:

Добре добре, успокой се :giggle1:

Аз съм напълно спокоен. Просто те наблюдавам до какви висини може да стигнеш като говориш небивалици за всеки от форума.

преди 1 час, miro20 написа:

Е колко да е същото

Като не отидат там, ще го направят в Сочи или околностите. От чисто военна гледна точка това е правилно решение и ти го знаеш нали г-н Новобранец?

преди 56 минути, kosyo написа:

Е не според мен е сдал багажа още първия път .. Сега е клонинга му само.

Просто този път са разделили пусковите установки, а не като предния път по аматьорски събрани. Това ще забави, но няма да попречи и на останалите установки да им се случи това, че фирма Надин да са доволни от това. А помежду другото в Киев пак има концерт на сирени.

преди 7 часа, maxthon написа:

Още един ли си, който бърка помощ с бизнес? Всеки си продава знанията както намери за добре. Без значение от каква народност е и къде отива да ги продава.

Някой беше казал: Вместо да ти дам риба ,ще ти дам въдица за да си я ловиш, когато искаш! Та до сега, това правеха западните фирми в рассия ,но вече хлопна мандалото! Сега ще го правят китайците ,само че те НЕ са така мили ,а лекичко ще превземат рф и съседните бивши.  Ще са благодарни на военнопрестъпника Путлер  за предоставената възможност!

преди 2 часа, attj написа:

Продължаващата военна помощ показва дългосрочността на западната подкрепа за Украйна. Макар да изглежда парадоксално, това са стъпки към мир, казва Бранислав Сланчев, професор по политически науки в Калифорнийския университет в Сан Диего.  Някой няма ли да му обясни, че това е шизофренично - защото води до още много загинали и пострадали.  За интересите на САЩ.

Запада предупреди съветите какво ще последва ако нападнат Украйна, пък сега запада ви бил виновен.

Знам че много искате руснята да завладеят Уйрайна безнаказано, ама к**.

преди 1 час, attj написа:

Дай да я видим тази харесвана от теб харта. На кои точки се позоваваш и кои са нарушени от Украйна.

Само внимавай да не се изложиш пак с някоя глупост.

преди 16 минути, maxthon написа:

Просто този път са разделили пусковите установки, а не като предния път по аматьорски събрани. Това ще забави, но няма да попречи и на останалите установки да им се случи това, че фирма Надин да са доволни от това. А помежду другото в Киев пак има концерт на сирени.

Ами няма място в клетката на маймуните затова.. Ама как така следващия път - нали вече всичко е унищожено? Ти да не би да вярваш в силата на американската технология за клониране? Край това беше  - няма повече ПВО в Украйна.

Я Руский ... я иду до конца (+21):

https://twitter.com/bigSAC10/status/1663201344553902080?s=20

преди 40 минути, insec написа:

а то щото не умее да разговаря и да изслушва мнението на "врага", и сме разделени на два смъртни лагера, за туй в България не се проведе лустрация, няма и един осъден комунист, и 30 години в политиката вилнеят една етническа противоконституционна партия и още една, на която й викат столетницата - да не говорим за фашистки групировки, като атакисти и копейки. Та е за това сме на този хал, щото все на аналитични да се правим, адвокатствайки за дявола.

Имаш право да мислиш, както намираш за добре...

В нашата политика няма нито една нормална партия...

Ако бе извършена истинска лустрация, то нямаше да има кой да управлява...

Да се извиняваме днес с това е несериозно...

Ето, от записа от ония дни, ясно си личи, че и новото е същото като старото...

Но... двата лагера са по всеки въпрос, "Левски - ЦСКА"...

И да, тук е прието така - опонента е враг...

Но... това е моето лично мнение...

преди 20 минути, BANKATA написа:

На кои точки се позоваваш и кои са нарушени от Украйна.

Следвате западната пропаганда.  Вие сте по-зле и от Лена Бориславова, която си позволява да дава акъл на държавния ни глава - по въпроси свързани дори с украинската криза.

току-що, andiay написа:

Ако бе извършена истинска лустрация, то нямаше да има кой да управлява...

само у нас - не и в чужбина, странна работа. Сега кой, кого извинява? Значи първо да простим на комунделите, после комунделите да ми обяснявате, че сме нямали друг избор и накрая да ми речете, че "да се извиняваме с това е несериозно" - ма сериозно?!

преди 1 минута, attj написа:

Следвате западната пропаганда.

Следваш путинска пропаганда.

преди 4 минути, insec написа:

Следваш путинска пропаганда.

Никаква пропаганда не ме интересува.  Украинските руснаци не желаят вече да са в Украйна.  Просто е. 

преди 8 минути, attj написа:

Следвате западната пропаганда.  Вие сте по-зле и от Лена Бориславова, която си позволява да дава акъл на държавния ни глава - по въпроси свързани дори с украинската криза.

Както и очаквах.

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Тоест аз посочвам три случая, при което жертвите са над милион. Показвам и че е имало големи частни дарения в САЩ глада 21г. .      Ти казваш- нищо. 

За гладомора. Мъдрецът е казал: Животът е кратък, изкуството дълговечно! Какво е било при гладомора най-добре се вижда от картините от него:

Първо е било агитация :0VladimirovIA_01.jpg.3da57ba84fc084a377754b1780a3a318.jpg

А после:0VladimirovIA_06.jpg.66c307c8b5e0b2f64829eff6c17e463c.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.