Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Украинец за добро утро вече е излъгал поне пет пъти.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Това което говориш са глупости.

И както винаги няма как да обясниш защо е така.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, maxthon написа:

а руснаците казват, чистата истина:)

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

"Калпав народ, калпаво управление, калпава държава...

Но... всички са минали по тоя път, някои са го съкратили за сметка на удължаването на пътя на други...

Обясних ти възможно най-кратко с пример, защо Сталинизма и Маккартизма са еднакви в същността си..."

мой упорит професионален трол. Калпавия народ и управление са руските. Тогава защо винаги скачаш на барикадата да ги защитаваш, образован ватнико? На един вкаран в затвора при Маккартизма има поне хиляда УБИТИ от болшевиките. Да говори за подобие между тях, може само човек с психически проблеми или изключително нагъл и безскрупулен Трол.     

Шуши неграмотно, аз за кой съм дал примера за "калпав" бре...

Но не са и най-калпавите, на практика манталитетно с тях сме много близки, което ясно си личи и от управляващите ни през годините и от това, какво представлява държавата ни, нито пък украинците са по-различни от тях и нас...

Пак ще кажа, функционално неграмотно получовече, посочи с точен цитат и линк, един мой пост, където да защитавам Русия, един единствен...

Това, че ти и подобните на теб, не сте в състояние ьда разбирате, какво четете и който не псува по руснаците и привържениците им за вас става привърженик на Русия, не означава, че е такъв...

"Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив" - казал го е Волтер...

Ти имаш правото да бъдеш крив, а да смяташ, че друг е крив, той също има правото да е крив, а да смята, че ти си крив...

И двамата нямате право да отнемате правото на другия да бъде крив...

Спор и обсъждане се води с аргументи, а не с пропагандни лозунги и клишета...

Ти не си в състояние да посочиш и един смислен аргумент, освен някакви псевдоморални общи приказки, но за сметка на това ръсиш епитети и обиди на кило...

Дори руснаците да са най-калпавия народ на света и Русия да е най-калпавата държава на света, какво общо има това с темата за войната, неграмотни комплексарчо?

И Сталинизма и Маккартизма са форми на репресии спрямо политически опоненти, форми на "демоцид"...

Еднакви са в същността си, без значение от броя на "жертвите" им...

Както казах, един невеж посредственик не може да схване това... 

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

"Може да си закоравял и безскрупулен материалист и да отделяш огромни средства за благотворителност..."

може, но е много по вероятно е да си добър човек ако го правиш, особено ако не е заради индулгенция от Господ или за показност. Ти провокира да го спомена, като започна да внушаваш какъв гнусен материалист съм щом смятам за ценност материалното благополучие на обществото. Иначе винаги гнусния в нашето общуване винаги си бил ти. 

Ако не си безскрупулен материалист, няма как да отделяш огромни средства, Шуши...

За да натрупаш огромни средства е нужно да си безскрупулен материалист...

Това, че си безскрупулен материалист, не те прави нито добър, нито лош човек, невежий...

Сега искам пак точен цитат и лин, където съм "внушавал", че си материалист...

Това, че си в перманентен когнитивен дисонанс, не е мой проблем...

Напротив, даже казах, че нямам идея дали си безскрупулен материалист, а и не ме интересува...

Материализма не е гнусен сам по-себе си, а ти си гнусен, без значение дали си материалист или не, а защото си арогантен невеж посредственик...

Материалното благополучие на обществото не е ценност, а средство...

Сто примера ти дадох вече, научна монография по темата ти дадох да четеш, дете да беше, щеше да го схване...

Но... Шушумитко роден, цял живот Шушумитко...

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

"Никаква кауза не  защитавам, освен тази на убеден пацифист - войната е най-голямото зло и трябва да бъде спряна, преди да стигне точката на бифоркация..."

и как трябва да бъде спряна? Обективни, незащитаващи ничии интереси анонимни потребителю. Пробвай конкретно с няколко изречения. 

Без значение как, стига да бъде спряна и да се намери компромиса...

Преди седмица Индонезия направи много разумно предложение, Украйна го отхвърли, Русия не коментира...

Няма осъществим вариант това да приключи с военни средства, невъзможно е да има победител в тази война, но има голям шанс да загубят всички...

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

"Ако имаше поне бегла представа от политика, можеше и да има шанс да се опитам да ти го докажа..." досега си доказал, че имаш представа само в професионалния тролеж. Определено, човек който твърди че Маккартизма и Сталинизма са еднакви в същността си, не държа да ми обяснява нищо.

Досега единственото, което си доказал е, че си рядко срещан неграмотен трол, избиващ комплексите си из нета...

На теб никой нищо не може да ти обясни, защото ти си функционално неграмотен и невеж ВЯРВАЩ...

А за човек, който не знае какво е фашизъм. кое е по-важно митото или собствеността, човека, който вкарва фалшиви "статистически анализи", човека, който линква статии без да е прочел от тях нещо повече освен заглавието, човек който не може да отговори на елементарни въпроси свързани с политика и политическа история, да има претенции за нещо повече от най-мижав трол в политическа тема е смешно, а направо жалко става да нарича други тролове...

В реалността е важно, кой не е "анонимник", Шушинце, а в реалността ти винаги си бил, си и ще бъдеш такъв и много добре си го знаеш...

Отидеш ли някъде извън Бяла Слатина виждаш присмеха в очите на хората...

Затова тук компенсираш с агресия...

Да си подмяташ телефонния номер и координатите и да претендираш, че това те прави "мъжкар" е типично детинско поведение...

Няма нормален човек, който би те взел на сериозно...

Зад всичко това ясно прозират комплексите ти, които не ти дават мира, мъжЪленце...

Колко пъти вече ти предоставих възможност за среща?

Последно трябваше не друго, а да подкрепиш клеветите си с доказателства или просто да се извиниш и да кажеш, че си сбъркал...

Това е Мъжко поведение...

Но... комплексите ти не позволяват да се държиш като мъж...

Украйна: най-голямата купчина скрап в света. Мечтата на колекционера на метални отпадъци!

В Украйна можете да превърнете танк Leopard на стойност 8,5 милиона долара в купчина скрап за 7500 долара

преди 11 минути, maxthon написа:

Руски трол, каже ли истината получава гърчове и остава без работа.

преди 9 минути, maxthon написа:

Смешен както обикновено. Преди години имаха твойте хора една авария в Саяно-Шушенската ВЕЦ.

Едната турбина малко й се случиха неприятни работи заради типично руZко безхаберие. Не е зле да провериш как изглежда  след случката  машинната зала и най вече стената след случката преди да почнеш да носиш от девет кладенеца вода.

Пряко попадение:

преди 5 минути, maxthon написа:

Ако имаше акъл щеше вече да си го разбрал и нямаше да има нужда да ти го обяснявам.

По-нагоре ти отговориха.

За да бутнеш такава стена с външен взрив трябват тонове експлозив. Затова ти направих сравнение с втората световна. Може да прочетеш за операция Operation Chastise. Там обясняват защо е трябвало да се взривят бомбите от страната с водата и на дълбочина.

преди 8 минути, glen написа:

Украйна: най-голямата купчина скрап в света. Мечтата на колекционера на метални отпадъци!

да така е - що руска оръжия има там за старо желязо:)

преди 6 минути, BANKATA написа:

За да бутнеш такава стена с външен взрив трябват тонове експлозив.

За шлюзове става дума. Още си мислите за стена.....

преди 8 минути, kosyo написа:

преди да почнеш да носиш от девет кладенеца вода.

Нямам навика да копирам други хора. Особено пък теб....

преди 25 минути, andiay написа:

Шуши неграмотно, аз за кой съм дал примера за "калпав" бре...

Но не са и най-калпавите, на практика манталитетно с тях сме много близки, което ясно си личи и от управляващите ни през годините и от това, какво представлява държавата ни, нито пък украинците са по-различни от тях и нас...

Пак ще кажа, функционално неграмотно получовече, посочи с точен цитат и линк, един мой пост, където да защитавам Русия, един единствен...

Това, че ти и подобните на теб, не сте в състояние ьда разбирате, какво четете и който не псува по руснаците и привържениците им за вас става привърженик на Русия, не означава, че е такъв...

"Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив" - казал го е Волтер...

Ти имаш правото да бъдеш крив, а да смяташ, че друг е крив, той също има правото да е крив, а да смята, че ти си крив...

И двамата нямате право да отнемате правото на другия да бъде крив...

Спор и обсъждане се води с аргументи, а не с пропагандни лозунги и клишета...

Ти не си в състояние да посочиш и един смислен аргумент, освен някакви псевдоморални общи приказки, но за сметка на това ръсиш епитети и обиди на кило...

Дори руснаците да са най-калпавия народ на света и Русия да е най-калпавата държава на света, какво общо има това с темата за войната, неграмотни комплексарчо?

И Сталинизма и Маккартизма са форми на репресии спрямо политически опоненти, форми на "демоцид"...

Еднакви са в същността си, без значение от броя на "жертвите" им...

Както казах, един невеж посредственик не може да схване това... 

Ако не си безскрупулен материалист, няма как да отделяш огромни средства, Шуши...

За да натрупаш огромни средства е нужно да си безскрупулен материалист...

Това, че си безскрупулен материалист, не те прави нито добър, нито лош човек, невежий...

Сега искам пак точен цитат и лин, където съм "внушавал", че си материалист...

Това, че си в перманентен когнитивен дисонанс, не е мой проблем...

Напротив, даже казах, че нямам идея дали си безскрупулен материалист, а и не ме интересува...

Материализма не е гнусен сам по-себе си, а ти си гнусен, без значение дали си материалист или не, а защото си арогантен невеж посредственик...

Материалното благополучие на обществото не е ценност, а средство...

Сто примера ти дадох вече, научна монография по темата ти дадох да четеш, дете да беше, щеше да го схване...

Но... Шушумитко роден, цял живот Шушумитко...

Без значение как, стига да бъде спряна и да се намери компромиса...

Преди седмица Индонезия направи много разумно предложение, Украйна го отхвърли, Русия не коментира...

Няма осъществим вариант това да приключи с военни средства, невъзможно е да има победител в тази война, но има голям шанс да загубят всички...

Досега единственото, което си доказал е, че си рядко срещан неграмотен трол, избиващ комплексите си из нета...

На теб никой нищо не може да ти обясни, защото ти си функционално неграмотен и невеж ВЯРВАЩ...

А за човек, който не знае какво е фашизъм. кое е по-важно митото или собствеността, човека, който вкарва фалшиви "статистически анализи", човека, който линква статии без да е прочел от тях нещо повече освен заглавието, човек който не може да отговори на елементарни въпроси свързани с политика и политическа история, да има претенции за нещо повече от най-мижав трол в политическа тема е смешно, а направо жалко става да нарича други тролове...

В реалността е важно, кой не е "анонимник", Шушинце, а в реалността ти винаги си бил, си и ще бъдеш такъв и много добре си го знаеш...

Отидеш ли някъде извън Бяла Слатина виждаш присмеха в очите на хората...

Затова тук компенсираш с агресия...

Да си подмяташ телефонния номер и координатите и да претендираш, че това те прави "мъжкар" е типично детинско поведение...

Няма нормален човек, който би те взел на сериозно...

Зад всичко това ясно прозират комплексите ти, които не ти дават мира, мъжЪленце...

Колко пъти вече ти предоставих възможност за среща?

Последно трябваше не друго, а да подкрепиш клеветите си с доказателства или просто да се извиниш и да кажеш, че си сбъркал...

Това е Мъжко поведение...

Но... комплексите ти не позволяват да се държиш като мъж...

"Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив" - казал го е Волтер..." да ти е хрумвало някой път да се възползваш от правото си да бъдеш прав . Гнусен анонимен ватник.                                            

"И Сталинизма и Маккартизма са форми на репресии спрямо политически опоненти, форми на "демоцид"...

Еднакви са в същността си, без значение от броя на "жертвите" им..." няма един вкаран в затвора в САЩ за това че е комунист, на Хиляда УБИТИ в Русия при Сталин. Не, ти не си със сериозен психически проблем, щом твърдиш че са еднакви. Но все пак ходи се прегледай.             " Материализма не е гнусен сам по-себе си, а ти си гнусен, без значение дали си материалист или не, а защото си арогантен невеж посредственик..." знам, гнусен съм ти ТролАнди, защото казвам, че Русия която не подкрепям е кочина и пример какво не трябва да бъде едно общество. ТролАнди също каза, че би било последният му избор. Ти си ми гнусен, щото си противен трол избрал да се държи като шизофреник в името на каузата която не подкрепя.                           " Преди седмица Индонезия направи много разумно предложение, Украйна го отхвърли, Русия не коментира..." Кой си ти бе, гнусна анонимна мишка, да определяш предложението като разумно. Ти беше? Уважаван международен анализатор, учен , политик?                               "  В реалността е важно, кой не е "анонимник", Шушинце, а в реалността ти винаги си бил, си и ще бъдеш такъв и много добре си го знаеш..." Начи да повторим, мишката Анди иска да не е анонимна, но няма желание. Аз съм дал координати, телефон но в реалността съм "анонимник". В реалността мисленето ти се нарича шизофрения и явно не подлежи на лечение.          

"Отидеш ли някъде извън Бяла Слатина виждаш присмеха в очите на хората...

Затова тук компенсираш с агресия..." чаках да видя присмеха в очите ти, но ядец. И споко, усещам че си се спихнал от шубе. Към мишле като тебе няма шанс да проявят агресия. Нито към който и да е който пръв не я прояви. Мишка-трол.

преди 6 минути, maxthon написа:

Така де ама след като турбината "подскочила" тогава половината (да не и да е целия) язовир изтекъл през дупката и забележи това е долу в машинната зала. И о чудо ми то няма съборена стена машинната зала малко фира ама не е отнесена. Има достатъчно видеа от там. Забележи това е 6-тата по големина ВЕЦ в света. Каховската не знам коя е но предполагам мащабите са същите. Още ли искаш да си играем на факти и съмнения? Мислех че си се научил вече.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Чета ти фейковете и пак пренареждам класацията за най голям дебил в отбора ви. Струва ли си бе пич?

Лапаш на гола кукичка 🤣

Ето ти откъде е =>  ‘The Russians Blew Up Our Dam!’ Says Zelensky While Still Holding Detonation Plunger Thingy | Babylon Bee

Babylon Bee | Your Trusted Source for Christian News Satire

Ниско, много ниско Митко. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 12 минути, maxthon написа:

Шлюзовете ден преди рухването са си ОК, има клипове. Ако ги намеря ще ти ги покажа.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

"Нищо по-различно не твърдя от това, че причините за тази война не са имперските амбиции на Русия, Русия си има своята вина за случилото се, но причината не е само в нея..." аре ся. Не подкрепящи никого анонимен трол. Обясни логиката в написаното. Докажи, че не си просто един чел ватник, Матросов с висше. Аз твърдя, че вината в огромна степен е на Русия и персонално на Путин. Миършаймър  и сие, обясняват защо реагира така, както биолог би обяснил реакцията на хищник. Не го оправдава нито морално, нито като нарушител на международните закони.

Невежи Шуши, какво твърдиш ти е без значение, ако не се обосновеш с аргументи...

От 6 месеца "твърдиш" какво ли не и накрая се  оказва, че е точно обратното...

Аз твърдя, че си комплексиран невеж и неграмотен трол и го обосновавам аргументирано...

За морал никога не съм отварял дума, бре Шушумитко, морала няма място в един политически анализ...

Е, още в началото обясних в тази тема, кой и каква вина носи, за да се стигне до тази война и то без да съм чел или слушал, какво мисли по въпроса проф. Миършаймър, нито който и да било другиго...

Но за сметка на това съм изучавал книгите на проф. Миършаймър и на други, които не споделят "политическия реализъм" на проф. Миършаймър...

Сравнявал съм аргументи и контраргументи, държал съм изпити върху това и в крайна сметка прецених, че "политическия реализъм" е по-логичния подход...

Затова и моите изводи на практика почти се припокриват с тезата на проф. Миършаймър почти на 90%...

Все пак това е живота му, а аз много отдавна не следя подробно политическите и геополитическите процеси по света...

А и със сигурност нямам нито умствения му капацитет, нито задълбочените му познания...

Сто пъти съм писал мнението си, като те интересува, връщай се назад и чети, няма да го пиша за 101-ви път...

Както казах, 90% се припокрива с това на проф. Миършаймър...

Не споделям мнението му обаче, че единственият вариант тази война да приключи окончателно е Русия да използва тактическо ядрено оръжие срещу Украйна...

Разбирам аргументите му, но... може би просто не ми се иска да е прав...

По принцип, прогнозите на база "реалистичен политически анализ" се сбъдват в около 70-80% от случаите...

Основния недостатък на "реалистичната политология" е, че говорейки за глобалното, тя трябва да загърби напълно локалното...

А понякога локалното поднася изненади и променя глобалното....

Пиша го за някой, който би му било интересно, не за теб...

Ако някой му е интересно, да си намери книгата на проф. Миършаймър "The Tragedy of Great Power Politics"...

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

"Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив" - казал го е Волтер..." да ти е хрумвало някой път да се възползваш от правото си да бъдеш прав . Гнусен анонимен ватник.                                            

"И Сталинизма и Маккартизма са форми на репресии спрямо политически опоненти, форми на "демоцид"...

Еднакви са в същността си, без значение от броя на "жертвите" им..." няма един вкаран в затвора в САЩ за това че е комунист, на Хиляда УБИТИ в Русия при Сталин. Не, ти не си със сериозен психически проблем, щом твърдиш че са еднакви. Но все пак ходи се прегледай.             " Материализма не е гнусен сам по-себе си, а ти си гнусен, без значение дали си материалист или не, а защото си арогантен невеж посредственик..." знам, гнусен съм ти ТролАнди, защото казвам, че Русия която не подкрепям е кочина и пример какво не трябва да бъде едно общество. ТролАнди също каза, че би било последният му избор. Ти си ми гнусен, щото си противен трол избрал да се държи като шизофреник в името на каузата която не подкрепя.                           " Преди седмица Индонезия направи много разумно предложение, Украйна го отхвърли, Русия не коментира..." Кой си ти бе, гнусна анонимна мишка, да определяш предложението като разумно. Ти беше? Уважаван международен анализатор, учен , политик?                               "  В реалността е важно, кой не е "анонимник", Шушинце, а в реалността ти винаги си бил, си и ще бъдеш такъв и много добре си го знаеш..." Начи да повторим, мишката Анди иска да не е анонимна, но няма желание. Аз съм дал координати, телефон но в реалността съм "анонимник". В реалността мисленето ти се нарича шизофрения и явно не подлежи на лечение.          

"Отидеш ли някъде извън Бяла Слатина виждаш присмеха в очите на хората...

Затова тук компенсираш с агресия..." чаках да видя присмеха в оч ите ти, но ядец. И споко, усещам че си се спихнал от шубе. Към мишле като тебе няма шанс да проявят агресия. Нито към който и да е който пръв не я прояви. Мишка-трол.

Роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Кое за Шушумитко какво е е без значение за темата....

Аз съм ти гнусен на теб, такива като теб са ми гнусни на мен...

Аз съм си аз и казвам личното си мнение, че предложението на Индонезия е разумно...

Не помниш ли, че ти попита за личното ми мнение, Шушинце?

Начална деменция или по рождение?

Залагам на второто...

А ти кой си, че да определиш, че аз нямам право да определям кое според мен е разумно, доживотно анонимен невжий комплексарчо?

Ето сега за пореден път ти давам възможност за среща - Докажи с точен цитат и линк, кога съм внушавал, че си "гнусен материалист"...

Ако не го направиш, повече не ме занимавай с комплексираното си невежество, копипусикет...

преди 23 минути, nikssi написа:

Лапаш на гола кукичка 🤣

Ето ти откъде е =>  ‘The Russians Blew Up Our Dam!’ Says Zelensky While Still Holding Detonation Plunger Thingy | Babylon Bee

Babylon Bee | Your Trusted Source for Christian News Satire

Ниско, много ниско Митко. 

Ясно. Всичко по план. Взехте Бахмут, да се готви Берлин.

току-що, Митко Вълчев написа:

Ясно. Всичко по план. Взехте Бахмут, да се готви Берлин.

Не прочете ли какъв е сайта бе?  Да ти го кажа така да го разбереш. Политически вицове чел ли си? Сатира бе Митко , сатира.

Май и това си пропуснал. 🤣

преди 15 минути, andiay написа:

Невежи Шуши, какво твърдиш ти е без значение, ако не се обосновеш с аргументи...

От 6 месеца "твърдиш" какво ли не и накрая се  оказва, че е точно обратното...

Аз твърдя, че си комплексиран невеж и неграмотен трол и го обосновавам аргументирано...

За морал никога не съм отварял дума, бре Шушумитко, морала няма място в един политически анализ...

Е, още в началото обясних в тази тема, кой и каква вина носи, за да се стигне до тази война и то без да съм чел или слушал, какво мисли по въпроса проф. Миършаймър, нито който и да било другиго...

Но за сметка на това съм изучавал книгите на проф. Миършаймър и на други, които не споделят "политическия реализъм" на проф. Миършаймър...

Сравнявал съм аргументи и контраргументи, държал съм изпити върху това и в крайна сметка прецених, че "политическия реализъм" е по-логичния подход...

Затова и моите изводи на практика почти се припокриват с тезата на проф. Миършаймър почти на 90%...

Все пак това е живота му, а аз много отдавна не следя подробно политическите и геополитическите процеси по света...

А и със сигурност нямам нито умствения му капацитет, нито задълбочените му познания...

Сто пъти съм писал мнението си, като те интересува, връщай се назад и чети, няма да го пиша за 101-ви път...

Както казах, 90% се припокрива с това на проф. Миършаймър...

Не споделям мнението му обаче, че единственият вариант тази война да приключи окончателно е Русия да използва тактическо ядрено оръжие срещу Украйна...

Разбирам аргументите му, но... може би просто не ми се иска да е прав...

По принцип, прогнозите на база "реалистичен политически анализ" се сбъдват в около 70-80% от случаите...

Основния недостатък на "реалистичната политология" е, че говорейки за глобалното, тя трябва да загърби напълно локалното...

А понякога локалното поднася изненади и променя глобалното....

Пиша го за някой, който би му било интересно, не за теб...

Ако някой му е интересно, да си намери книгата на проф. Миършаймър "The Tragedy of Great Power Politics"...

Роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Кое за Шушумитко какво е е без значение за темата....

Аз съм ти гнусен на теб, такива като теб са ми гнусни на мен...

Аз съм си аз и казвам личното си мнение, че предложението на Индонезия е разумно...

Не помниш ли, че ти попита за личното ми мнение, Шушинце?

Начална деменция или по рождение?

Залагам на второто...

А ти кой си, че да определиш, че аз нямам право да определям кое според мен е разумно, доживотно анонимен невжий комплексарчо?

Ето сега за пореден път ти давам възможност за среща - Докажи с точен цитат и линк, кога съм внушавал, че си "гнусен материалист"...

Ако не го направиш, повече не ме занимавай с комплексираното си невежество, копипусикет...

Тролченце страхливичко и изнервено, изучавало, анализирало а накрая ядец. "Сто пъти съм писал мнението си, като те интересува, връщай се назад и чети, няма да го пиша за 101-ви път..." Последните пет месеца нито веднъж, явно сто пъти в предната по малко от година. Тролейки, вечно се представяш като някакъв голям мислител и анализатор, а всъщност си нищо. С оглед на приноса ти за темата и адекватността на написаното от теб. Поне тук в темата, някъде може и да си някой, но някъде другаде.

Военно движение в Украйна 9 юни 2023 г

10-ти армейски корпус от стратегически резерв на въоръжените сили на Украйна попълни боеприпаси, разположи техника в бойни порядки и започва придвижване към позициите на въоръжените сили на Руската федерация на Запорожския фронт.

Започна най-мощната артилерийска подготовка от Украйна. Цялата южна фронтова линия е атакувана, но най-вече посоката на селището Работино.

Руснаците са готови и заредени.Руската противовъздушна отбрана прехвана три дрона, въоръжени с експлозивни бойни глави, които се насочиха към Запорожката АЕЦ.

преди 1 минута, glen написа:

Военно движение в Украйна 9 юни 2023 г

10-ти армейски корпус от стратегически резерв на въоръжените сили на Украйна попълни боеприпаси, разположи техника в бойни порядки и започва придвижване към позициите на въоръжените сили на Руската федерация на Запорожския фронт.

Започна най-мощната артилерийска подготовка от Украйна. Цялата южна фронтова линия е атакувана, но най-вече посоката на селището Работино.

Руснаците са готови и заредени.Руската противовъздушна отбрана прехвана три дрона, въоръжени с експлозивни бойни глави, които се насочиха към Запорожката АЕЦ.

Колко расийски роби щв предобивм? Все пак наякой, трябеа да се труди - сърп, чук/// и други по подобни

току-що, Митко Вълчев написа:

Тролченце страхливичко и изнервено, изучавало, анализирало а накрая ядец. "Сто пъти съм писал мнението си, като те интересува, връщай се назад и чети, няма да го пиша за 101-ви път..." Последните пет месеца нито веднъж, явно сто пъти в предната по малко от година. Тролейки, вечно се представяш като някакъв голям мислител и анализатор, а всъщност си нищо. С оглед на приноса ти за темата и адекватността на написаното от теб. Поне тук в темата, някъде може и да си някой, но някъде другаде.

Шушумитко, престани да ръсиш клевети и обиди, и да генерираш спам, за да докладваш другите за спам...

Казах ти, щом те интересува, какво е мнението ми относно причините за войната, връщаш се и четеш...

Не е мръднало и на йота вече повече от година...

И даже съм се обосновал, защо смятам така...

А не като теб - "Аз твърдя, че вината е на Русия и най-вече на Путин"....

Може да твърдиш, каквото си искаш...

Твърдиш и че си Мъж, а поведението ти сочи, че си мъжЪленце...

Твърдиш, че си човек, а нямаш нищо общо с Хомо Сапиенс, а просто доказваш, какъв е резултата от деволюцията при този вид....

Не ми пука, какво съм за теб и такива като теб, нито в темата, нито в реалността...

Тук поне те "забелязвам"...

П.С. Да не би да не можеш да откриваш и стария мнения, бре Шуши?

И това ли не ти се отдава?

https://twitter.com/sumlenny/status/1667216474086227978?t=vTdeoV0p17gHiGnzuGmcGw&s=19   "Путин обявява пред масите, че на нито един фронт ВСУ не са постигнали целите си... но не е важно какво обявява, а как изглежда. Сякаш всеки момент ще се струполи, мънка, заеква."

преди 17 минути, andiay написа:

Шушумитко, престани да ръсиш клевети и обиди, и да генерираш спам, за да докладваш другите за спам...

Казах ти, щом те интересува, какво е мнението ми относно причините за войната, връщаш се и четеш...

Не е мръднало и на йота вече повече от година...

И даже съм се обосновал, защо смятам така...

А не като теб - "Аз твърдя, че вината е на Русия и най-вече на Путин"....

Може да твърдиш, каквото си искаш...

Твърдиш и че си Мъж, а поведението ти сочи, че си мъжЪленце...

Твърдиш, че си човек, а нямаш нищо общо с Хомо Сапиенс, а просто доказваш, какъв е резултата от деволюцията при този вид....

Не ми пука, какво съм за теб и такива като теб, нито в темата, нито в реалността...

Тук поне те "забелязвам"...

П.С. Да не би да не можеш да откриваш и стария мнения, бре Шуши?

И това ли не ти се отдава?

"Казах ти, щом те интересува, какво е мнението ми относно причините за войната, връщаш се и четеш..." смЕх, никой не го интересува мнението ти. Просто щом не пишеш по темата, чемодан вакзал.  Ако имаш нещо по темата, пробвай да генерираш подобие на мисъл .

преди 26 минути, teo-glavata написа:

Все пак наякой, трябеа да се труди

Някой трябва да се труди, ама на теб не ти стига акъла за нещо повече от тарикатщина на дребно и за това всяка седмица трябва да избираш дали да си дадеш печалбата за свястно ядене, или за нет та да можеш да се хвалиш по форумите колко си велик. Явно тая седмица ще си на леб и лютеница :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.