Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, maxthon написа:

То има забрана от украинска страна да се публикува каквото и да е, ти говориш, че имало клипове.  Може и да има, но няма как да ги видим.

А има ли от руZка страна такава забрана че и такива пропагандни клипчета има? И пак избяга от тонажа.. сефте.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

А има ли от руZка страна такава забрана че и такива пропагандни клипчета има? И пак избяга от тонажа.. сефте.

Ем обясних, че който го е направил има изгода и да си трае до последно. Който не го е направил има изгода да го направи в подходящ за него момент. Освен да изчакаме да видим кой ще отрича до последно...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Американската система за обезвреждане на мини е много по-добра и никога няма да пострада. Причината е, че FWMP използва различен метод – вместо да се опитва да взриви мините с тежки валяци, той използва плуг, за да изкопае основно земята и да „изчисти“ мините, като ги избута отстрани на пътя, ето така-

Снимките по-долу са от вчерашното бедствие:

48e23bee-cb77-4b06-b828-5cc918932e42_192

e83c8416-69dd-4f8d-8682-7d8069f8cbb6_128

Брадли очевидно се е опитал да заобиколи нокаутирания Лео. Но се заби директно в разчистената земя, която FWMP беше изтласкала. Всички мини щяха да бъдат бутнати там и изглежда Брадли ги изяде.

Би било странно танкът да удари мина със задната част, освен ако не е на заден ход и бяга!

То има забрана от украинска страна да се публикува каквото и да е, ти говориш, че имало клипове.  Може и да има, но няма как да ги видим.

https://t.me/supernova_plus/20905

И следващият път преди да ми отговориш помисли не 6-7 часа, а няколко дни. Че бавно смеляш.

преди 1 час, maxthon написа:

Освен да изчакаме да видим кой ще отрича до последно...

рашистките тролове отртичате всичко не само до последно, но и след това.

Независимо че са ви опровергали и навряли дето кучето се облизва, мине не мине, и ще повторите някой стар фейк.

Тази тема е прекрасен пример. Колко пъти съм повтарял стариопровергани неща още от 2014 г, цитирам хронологии и какво ли не, гьонсуратите тролвое обаче прагматично и като по график въртят наново плочите...

преди 46 минути, BANKATA написа:

https://t.me/supernova_plus/20905

И следващият път преди да ми отговориш помисли не 6-7 часа, а няколко дни. Че бавно смеляш.

Прекрасно .

Ако тролката бе нормален човек щеше да се завре от срам , нопознай какво ще стане... НИЩО . Ще продължи безскрупулно с рашистката пропаганда

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

"Дали съм прав за тях, бих казал, че вероятността е към 70%...." с оглед на това какъв безскрупулен лъжец си, шанса е под 7 процента. Дал си отговори на въпроси пък аз дори не съм разбрал. Ти си практически неспособен, да напишеш каквото и да е, без да е обвито от порой безсмислени думи и обикновено дори да има някаква мисъл тя се губи в тях.      

"Лъжеца вика, дръжте лъжеца"...

Сега очаквам да застанеш зад думите си и да посочиш с точен цитат и линк за кое съм излъгал, Шушинце...

Както аз доказах, че ти лъжеш, че имаш дори и бегла представа, какво "коментираш", невежий...

Твърдиш, че не съм дал отговорите на въпросите, които ти зададох като условие за среща?

Верно ли?

Неграмотен и посредствен копипусикет трол...

Да ти посоча ли с точен цитат и линк, че съм дал тези отговори и ако е така, ти ще напишеш в подписа си, че признаваш какъв невеж трол си?

Навит?

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

остави, че не ти е нужно, взаимно е, но и не ти стиска. Мишле. Първият път когато спомена, че минаваш през Бяла Слатина и споменах за разговор на живо единствената причина която спомена беше Липсата на време. После когато пробва да се направиш на страшилището Анди и започна да говориш за среща пред публика и постоянно вдигаше напрежението за живо заснемане, публично излагане, нямаше и дума за условия. Вкара ги когато разбра, че няма да се откажа, каквото и да бях отговорил нямаше да е "правилното " и среща нямаше да има. Харесва ли ти всички да знаят каква страхлива анонимна мишка си? С две думи класически гнусен трол 

"Лъжеца вика дръжте лъжеца"...

Заставаш ли зад думите си, които съм удебелил?

Да ти докажа ли, че лъжеш с точен цитат и линк?

Въпросите, които бяха изрично мое условие от самото начало за провеждане на публична среща си имат ясни, категорични и недвусмислени отговори, които по-късно посочих...

Проблемът ти е не толкова, че не ги знаеш, колкото в това, че дори не си в състояние да ги откриеш, защото си тотален посредствен трол, който освен да копира опорките витаещи из нета, друго не е във възможностите му...

От името на "всички" говорят точно невежите посредствени тролове...

Пак ще ти задам елементарни въпроси...

Какво очаква яйцето, което ти служи за глава, че ще промени една среща на живо?

Кое според теб би било различно от тук и защо?

Ще можеш да предложиш по-различен "аргумент" от тези, които предлагаш тук?

Ще можеш да отговориш на конкретни въпроси от моя страна, свързани с политика?

Ще ме стреснеш с външен вид ли или кво?

Как ще реагираш, ако в очите ти кажа, че си просто един посредствен "селски бек" и защо си вярваш, че не съм в състояние да го направя?

Както казах, аз нямам нужда да се доказвам като "МъжЪ"....

Лична среща с теб за мен е напълно пропиляно време, което би трябвало да бъде поне донякъде компенсирано от теб, затова са и условията, които поставям...

С гащници тъй или иначе се налага да се сблъсквам всеки ден без да мога да повлияя на това...

Чакам доказателства за твърденията ти, че лъжа, че не съм отговорил на въпросите, които сам поставих като условие за среща и че съм бил вмъкнал това условие, едва след като ти си се бил съгласил....

Или докажи, че не клеветиш, или спри да занимаваш мен и останалите с комплексарските си полюции...

Аз мога да докажа, че лъжеш с точни цитати и линкове, така както винаги съм доказвал, че лъжеш, Шушумитко...

Ем обясних, че който го е направил има изгода и да си трае до последно. Който не го е направил има изгода да го направи в подходящ за него момент. Освен да изчакаме да видим кой ще отрича до последно...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ми не -нищо не си обяснил. Каза че било дрон, после че било по шлюза и толкова успя .. Че те чакам да ми кажеш колко тона експлозив му трябва по избор на шлюза или по стената. Пък после ще те питам какъв е бил тоя дрон дето ги носи тия тонове.

преди 4 часа, miro20 написа:

Къде е @nikssi да ти обясни за сайта ?  :giggle1:

Ах да, забравих че той критикува тези които ти се подиграват на теб.

Няма как .. нали сте от една тролска групичка... :) 

Какво да му обяснявам бе тролопек? Нали вече коментирахме този въпрос,че сайта е хумористичен. И ти настъпи мотиката. 

image.png.c8bc24b4dc83cf994b99482898a7600c.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, nikssi написа:

Какво да му обяснявам бе тролопек? Нали вече коментирахме този въпрос,че сайта е хумористичен. И ти настъпи мотиката. 

Айде ся пък аз съм ти виовен :) :) :)

Не видях да си го цитирал или отговорил на НЕГО , а на тези които спорят с него .

Виждаш ли как потвърждаваш което казах

току-що, miro20 написа:

Айде ся пък аз съм ти виовен :) :) :)

Не видях да си го цитирал или отговорил на НЕГО , а на тези които спорят с него .

Виждаш ли как потвърждаваш което казах

Какво да отговарям на хуморески бе?

image.png.879451e69596c7c4c41dbfab5d29dbf9.png

преди 9 минути, nikssi написа:

Какво да отговарям на хуморески бе?

И двата пъти където съм го цитирал колегата ти глен, въобще нищо за хуморески  не говори или уточнява.

Затова и те подсетих .

преди 5 часа, bioid написа:

И за какво ти е тази среща? Ще докажеш, че ти си правия?

Едва ли, ще му докажа нещо ново. Тоест, че аз съм правия , а той е челия Ватник на барикадата. Дори ми е противна идеята да общувам с личност като него. Просто обяснявам разликата между нормален човек с позицията си който не се крие  и гнусен трол, говорещ големи приказки, а реално страхлив анонимен мишок.

преди 2 часа, andiay написа:

"Лъжеца вика, дръжте лъжеца"...

Сега очаквам да застанеш зад думите си и да посочиш с точен цитат и линк за кое съм излъгал, Шушинце...

Както аз доказах, че ти лъжеш, че имаш дори и бегла представа, какво "коментираш", невежий...

Твърдиш, че не съм дал отговорите на въпросите, които ти зададох като условие за среща?

Верно ли?

Неграмотен и посредствен копипусикет трол...

Да ти посоча ли с точен цитат и линк, че съм дал тези отговори и ако е така, ти ще напишеш в подписа си, че признаваш какъв невеж трол си?

Навит?

"Лъжеца вика дръжте лъжеца"...

Заставаш ли зад думите си, които съм удебелил?

Да ти докажа ли, че лъжеш с точен цитат и линк?

Въпросите, които бяха изрично мое условие от самото начало за провеждане на публична среща си имат ясни, категорични и недвусмислени отговори, които по-късно посочих...

Проблемът ти е не толкова, че не ги знаеш, колкото в това, че дори не си в състояние да ги откриеш, защото си тотален посредствен трол, който освен да копира опорките витаещи из нета, друго не е във възможностите му...

От името на "всички" говорят точно невежите посредствени тролове...

Пак ще ти задам елементарни въпроси...

Какво очаква яйцето, което ти служи за глава, че ще промени една среща на живо?

Кое според теб би било различно от тук и защо?

Ще можеш да предложиш по-различен "аргумент" от тези, които предлагаш тук?

Ще можеш да отговориш на конкретни въпроси от моя страна, свързани с политика?

Ще ме стреснеш с външен вид ли или кво?

Как ще реагираш, ако в очите ти кажа, че си просто един посредствен "селски бек" и защо си вярваш, че не съм в състояние да го направя?

Както казах, аз нямам нужда да се доказвам като "МъжЪ"....

Лична среща с теб за мен е напълно пропиляно време, което би трябвало да бъде поне донякъде компенсирано от теб, затова са и условията, които поставям...

С гащници тъй или иначе се налага да се сблъсквам всеки ден без да мога да повлияя на това...

Чакам доказателства за твърденията ти, че лъжа, че не съм отговорил на въпросите, които сам поставих като условие за среща и че съм бил вмъкнал това условие, едва след като ти си се бил съгласил....

Или докажи, че не клеветиш, или спри да занимаваш мен и останалите с комплексарските си полюции...

Аз мога да докажа, че лъжеш с точни цитати и линкове, така както винаги съм доказвал, че лъжеш, Шушумитко...

Мишле, дълго, но само като количество писане. Не твърдя, че не си дал отговори, а че не ме интересува когато преливаш от пусто в празно. Лъжеш постоянно и непрекъснато. Първи отговор като невъзможност за среща, нямал си време. Колко време ни загуби и на двамата с глупостите си не е истина.                            

"Ще ме стреснеш с външен вид ли или кво?

Как ще реагираш, ако в очите ти кажа, че си просто един посредствен "селски бек" и защо си вярваш, че не съм в състояние да го направя?"  тцъ, не съм агресивен типаж. Ще ти обясня, че ти си гнусен трол при обида от твоя страна и разговора ще изпростее. За пореден път след твое заяждане и провокация. Миши, пробвай да схванеш. Губенето на времето е взаимно. Но ти си точно никой за да поставяш каквото и да е условие. Идеята за среща с тебе ми е противна и целта и е да докажеш, че не си супер страхлив анонимник. Че си рашистки трол отдавна се знае от целият форум.

преди 19 часа, vpvelev написа:

Възторжен съм и силно се надявам руския мир да надделее над западните и американски либерал-гей-и не знам си какво още "ценности".

Преди малко попаднах на тая песен. Сравнете моралните ценности през 1964 година и сегашните дето искат да ни натрапят западняците, откачалките.

Намерете и си преведете текста.

Не случайно Коко те бъзика. Наистина от страни изглеждаш като една бабичка клюкарка ,която е болна от носталгия по мръсния РУСКИ БОТУШ. Всичко ,което е руско е дъ бест за теб дори  дупките на кенефа. Не е смешно дори ,а е жалко че има хора с толкова изпилен от българският социализъм на руския комунизъм мозък.

Цяла поредица са, но да съсредоточим само на най-важното а именно КРАЯ (+21):

Д. Глишев написа:"Шшшт"-информационната тактика на Украйна се получи недобре. Кацапите, които вече само черен ПиаР им е съзнанието, се възползваха от пълната тишина и гръмнаха здраво с две три фотографии. Ударени Леопард и Брадлита (верижни бронирани транспорти).

За офисния планктон и либералните ентусиасти настана страшна драма (както обикновено), безапелационните консуматори на руска пропаганда в традиционната си жлъч пощуряха. Свети Пу обяви, че Контранастъплението е победено!

Предлагам малко да разведрим пропагандната тъга! За два Леопарда твърдят от Билд. И да са два, поне единият е със скъсана верига ( заради мина, която реагира на всичко над 160 кг), със спасен екипаж и е на ремонт. Другият трябва да е финландски Лео 2 , но без кула, с добро брониране и трал- разминиращ. Ако изобщо вторият е факт.

Малко тактика: ВСУ заради особената си тактика така атакуват първата линия на противника ( има втора и трета) на групи от по 2 танка и няколко верижни бронетранспортьора. Разсредоточено. И това ще е поне още няколко дни.

Руснаците имат награди за унищожена техника (освен ПиаР). И става следното. Виждат нещо на десет километра, стрелят. Ако случайно го ударят, докладват и получават (евентуално) бонус, на другия ден го облитат под друг ъгъл и пак го докладват за втори бонус.

Генералите им на това много се радват, пишат тримфални отчети, Шойгу и котерията, веднага ги допопълват за закръглят и това отива при Конашенков на камерата... и при Пу. Реалността няма нищо общо с това. Руската армия си е едно Патьомкинско село с крилати ракети!

Сега към реалността, тя не е в картите или снимките, в математиката е! 12 украински бригади, при първия пробив и разминирането, ще ударят по няколко руски полка, хиляда кавказци, новопроизведен спецназ (ползван за пехота) и разни ЗеКи... Да, настъпващите ще понесат жертви, но ще ги смажат!                       https://www.facebook.com/100000035681915/posts/6591210284223429/?sfnsn=mo

След като акулата изяде руснака в Египет:

FyRCyHjWIAUwHcE?format=jpg&name=small

Нова свръх-мега модерна безаналогова техника:

FyQadMZWcAAqce_?format=jpg&name=large

Прясно свалена от кораб, а предполагам скарата отгоре е слънчева батерия (намигане към зелените практики)

преди 1 час, bigiadri написа:

една бабичка клюкарк

Ти не си по-различен от нея .... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.