Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://www.youtube.com/watch?v=RnvTnpol1CM&t=16s

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Едва ли, ще му докажа нещо ново. Тоест, че аз съм правия , а той е челия Ватник на барикадата. Дори ми е противна идеята да общувам с личност като него. Просто обяснявам разликата между нормален човек с позицията си който не се крие  и гнусен трол, говорещ големи приказки, а реално страхлив анонимен мишок.

И как ще докажеш, че си "прав", бре невежий?

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Мишле, дълго, но само като количество писане. Не твърдя, че не си дал отговори, а че не ме интересува когато преливаш от пусто в празно. 

Шуши, кратко и безсмислено, не само като писане...

Не твърдиш, че не съм бил дал отговори?

А това удебеленото, какво е?

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

"Дали съм прав за тях, бих казал, че вероятността е към 70%...." с оглед на това какъв безскрупулен лъжец си, шанса е под 7 процента. Дал си отговори на въпроси пък аз дори не съм разбрал. Ти си практически неспособен, да напишеш каквото и да е, без да е обвито от порой безсмислени думи и обикновено дори да има някаква мисъл тя се губи в тях.     

Деменция или природа?

Залагам на второто...

Така се прави, Шушинце, точен цитат и линк...

От пусто в празно е само в онова на раменете ти...

Казах вече, вятъра влиза през едната ушна мида и излиза през другата безпрепятствено, от коя точно ще влезе или излезе, зависи само от посоката на вятъра (метафорична алюзия)...

За теб това, което не си в състояние да разбереш е безсмислено, т.е. всичко...

Нарича се когнитивен дисонанс при невежите...

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

"Ще ме стреснеш с външен вид ли или кво?

Как ще реагираш, ако в очите ти кажа, че си просто един посредствен "селски бек" и защо си вярваш, че не съм в състояние да го направя?" 

тцъ, не съм агресивен типаж. Ще ти обясня, че ти си гнусен трол при обида от твоя страна и разговора ще изпростее. За пореден път след твое заяждане и провокация. Миши, пробвай да схванеш. Губенето на времето е взаимно. Но ти си точно никой за да поставяш каквото и да е условие. Идеята за среща с тебе ми е противна и целта и е да докажеш, че не си супер страхлив анонимник. Че си рашистки трол отдавна се знае от целият форум.

Ти освен "селска агресия" други качества не притежаваш, бре Шуши...

Какво може да "обясниш" на който и да е среднограмотен човек...

"Аз твърдя, че Русия е виновна и най-вече Путин, защото Руското общество е лошо общество, а аз съм за добрите" - това е твоя "аргумент"...

Както казваш от пусто в празно...

Идеята за среща с неграмотник като теб е абсурдно глупава, а кой и какви условия може да поставя не зависи от теб...

Пак те питам, от какво може да се страхувам от среща с един невеж "селски бек", какво мога да обсъждам с подобен индивид?

На живо или тук, с теб дискусия не може да се води...

Нито имаш познания, за да водиш такава, нито пък имаш с какво да осмислиш това, което ти се говори...

Казах сто пъти вече (хипербола), че нямам нужда да доказвам нищо за себе си на който и да било, а най-малко пък на някой неграмотен гащник...

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Лъжеш постоянно и непрекъснато. Първи отговор като невъзможност за среща, нямал си време. Колко време ни загуби и на двамата с глупостите си не е истина.

Е, говорене ангро не е доказателство за нищо, Шушинце, а доказва само и единствено глупостта на този, който го прави...

Давай точен цитат и линк за какво съм излъгал...

Точен цитат и линк, че съм променял условия за среща след твое съгласие за такава...

Кога и по какъв начин си "губя" времето и дали го губя, е нещо, което решавам аз, а не ти...

Да, когато минавам през Бяла Слатинина, нямам време за среща с недоразумение като теб, или имам график, който следвам, или ако се отвори "дупка" има далеч по-приятни за мен и жена ми неща, които можем да свършим, а не да си губим времето заради комплексарщината на едно природно недоразумение....

Среща с теб не би ми донесла и микрон нещо ново за теб, което вече да не знам за теб...

На живо или тук, все тая, все си невеж, неграмотен и посредствен...

Сто пъти (хипербола) го доказах вече, с точни цитати и линкове...

Поведение типично за умствените умения на третокласник, не ми е присъщо...

А ти не съм сигурен дали може да минеш и за третокласник, копипусикетмаус....

преди 41 минути, Митко Вълчев написа:

Сега към реалността, тя не е в картите или снимките, в математиката е! 12 украински бригади, при първия пробив и разминирането, ще ударят по няколко руски полка, хиляда кавказци, новопроизведен спецназ (ползван за пехота) и разни ЗеКи... Да, настъпващите ще понесат жертви, но ще ги смажат! 

И като се събуди, какво стана?

""michev 

Трюдо днес в Киев,обяви нов пакет от ~$400 милиона (500М в канадски)."

Пакет, който включва един конфискуван преди време клошарски Ан-124 Руслан. Тагарев дали ще започне да го пълни?"

Аз се надявам на наше посещение в Украйна, и да види света че открито подкрепяме украинците. А не да шикалкавим че да не нараним деликатните чувства на путлеристите у нас. както и на менторите им от москва да не им се сърдят.

Дори и Зеленски да ни посети, макар че докато Зеления Чорап е в пРезилдентството, ми се струва абсурд да стане.

Но пък е е интересно нашия мухльо да му обясни как така  /цитирам/ "деюре Крим е украински , но дефакто руски" .... или  да му каже в очите "Крим е руски ,к'ъф да е "

Изглежда има фото и видео потвърждение, че руските войски всъщност са осигурили зоната на унищожение, което означава, че тези Bradleys/Leopard вероятно са заловени или са били върнати от руските сили

Така че вероятно можем да очакваме изложба на Брадли/Леопард в Московския парк на победата или на Червения площад .

Или това,Китай/Иран ще разгледат тези екстри за обратно инженерство.

преди 6 минути, miro20 написа:

Аз се надявам

Ой завалията .... :) Чака някой да го финансира да оди фи Украйна ... :) 

п.п. Ще ме прощаваш, но с дърти "завои" никой днешс не се занимава ... :)

Свиквай, младите да те смятат като ... хм ... "миришеш на смърт". :) 

преди 39 минути, andiay написа:

И как ще докажеш, че си "прав", бре невежий?

Шуши, кратко и безсмислено, не само като писане...

Не твърдиш, че не съм бил дал отговори?

А това удебеленото, какво е?

Деменция или природа?

Залагам на второто...

Така се прави, Шушинце, точен цитат и линк...

От пусто в празно е само в онова на раменете ти...

Казах вече, вятъра влиза през едната ушна мида и излиза през другата безпрепятствено, от коя точно ще влезе или излезе, зависи само от посоката на вятъра (метафорична алюзия)...

За теб това, което не си в състояние да разбереш е безсмислено, т.е. всичко...

Нарича се когнитивен дисонанс при невежите...

Ти освен "селска агресия" други качества не притежаваш, бре Шуши...

Какво може да "обясниш" на който и да е среднограмотен човек...

"Аз твърдя, че Русия е виновна и най-вече Путин, защото Руското общество е лошо общество, а аз съм за добрите" - това е твоя "аргумент"...

Както казваш от пусто в празно...

Идеята за среща с неграмотник като теб е абсурдно глупава, а кой и какви условия може да поставя не зависи от теб...

Пак те питам, от какво може да се страхувам от среща с един невеж "селски бек", какво мога да обсъждам с подобен индивид?

На живо или тук, с теб дискусия не може да се води...

Нито имаш познания, за да водиш такава, нито пък имаш с какво да осмислиш това, което ти се говори...

Казах сто пъти вече (хипербола), че нямам нужда да доказвам нищо за себе си на който и да било, а най-малко пък на някой неграмотен гащник...

Е, говорене ангро не е доказателство за нищо, Шушинце, а доказва само и единствено глупостта на този, който го прави...

Давай точен цитат и линк за какво съм излъгал...

Точен цитат и линк, че съм променял условия за среща след твое съгласие за такава...

Кога и по какъв начин си "губя" времето и дали го губя, е нещо, което решавам аз, а не ти...

Да"

Среща с теб не би ми донесла и микрон нещо ново за теб, което вече да не знам за теб...

На живо или тук, все тая, все си невеж, неграмотен и посредствен...

Сто пъти (хипербола) го доказах вече, с точни цитати и линкове...

Поведение типично за умствените умения на третокласник, не ми е присъщо...

А ти не съм сигурен дали може да минеш и за третокласник, копипусикетмаус....

Мишка, дал си навярно отговори , не съм прочел, щото обикновено чета първият ти абзац или по диагонал. Имам доволно по приятни неща за правене с децата, жената или семейството си от фиксирането върху тролските ти полюции.      " ""Аз твърдя, че Русия е виновна и най-вече Путин, защото Руското общество е лошо общество, а аз съм за добрите" - това е твоя "аргумент"..." абсолютно си разбрал накрая един от многото ми основателни аргументи, заради които съм на страната на Украйна. Цитат, че лъжеш. Всичките ти  мнения в темата, на фона на  твърденията , че не подкрепяш Русия. Имал бил по приятни и смислени неща за правене с кака, заради това оспами темата с тролските ти чаршафи в до два през нощта, но нямал време, имал по добри занимания. Смешко. Жалък комплексиран мишка-трол.

преди 37 минути, bioid написа:

И като се събуди, какво стана?

Русия тръгнала при кораба. Надявам се и БГ феновете и. 

преди 10 минути, bioid написа:

Хайде, няма нужда да даваш мнения на хора от друг форум тук. Ако искат, нека се регистрират и да пишат.

Хайде, ако нарушавам правилата да ме докладваш. И спокойно, всичко е по план.

преди 22 минути, glen написа:

Така че вероятно можем да очакваме изложба на Брадли/Леопард в Московския парк на победата или на Червения площад .

Запомни си думите .

Че парад имаше в Киев на площада... Само че на унищожените рашистки колони танкове :giggle1:

Гледай със сзвук :)

преди 20 минути, дioiд написа:

Ой завалията .... :) Чака някой да го финансира да оди фи Украйна ... :) 

п.п. Ще ме прощаваш, но с дърти "завои" никой днешс не се занимава ... :)

Свиквай, младите да те смятат като ... хм ... "миришеш на смърт". :) 

ко каза ?

От обед си на ракия, руския оркестър и сръбско .

Ама как си личи какви сте предатели и националнокастрирани антибългари . Алкохола  е добър тестер.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

о каза ?

От обед си на ракия, руския оркестър и сръбско .

Ама как си личи какви сте предатели и националнокастрирани антибългари . Алкохола  е добър тестер.

Верно си будист и извън твоето его нема ... :) 

Мире, това, че си мюсюлманин не е проблем, но освен ракия и т.н. като аргументи .... = нямаш!!! :) 

ОК, болен ти е мозъка, но има и други ... :) 

току-що, Митко Вълчев написа:

Мишка, дал си навярно отговори , не съм прочел, щото обикновено чета първият ти абзац или по диагонал. Имам доволно по приятни неща за правене с децата, жената или семейството си от фиксирането върху тролските ти полюции. 

Шуши, последно какво твърдиш, невежий....

Един път казваш, че не съм бил дал, после, че никога не си казвал, че не съм бил дал, сега че навярно съм бил дал...

Нищо ново - развален винтоверт...

Отговаряш на неща, които не си чел?

Шушумитко....

Само единият от нас извършва тролски полюции и определено не съм аз...

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

""Аз твърдя, че Русия е виновна и най-вече Путин, защото Руското общество е лошо общество, а аз съм за добрите" - това е твоя "аргумент"..."

абсолютно си разбрал накрая един от многото ми основателни аргументи, заради които съм на страната на Украйна.

Това не е аргумент, бре неграмотний...

Имаш пълното право да си на която искаш страна, но това не може да бъде аргумент за нищо...

При теб няма нито един аргумент, камо ли основателен...

И няма как да бъде другояче, при условие, че си тотално функционално неграмотен и тотално невеж...

"Вярата мий, йе мноо по-добра от знанието вий" - това е твоят "аргумент", копипусикетмаус...

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Цитат, че лъжеш. Всичките ти  мнения в темата, на фона на  твърденията , че не подкрепяш Русия. 

Казах ползването на "всички", какво показва...

Глупост...

Един цитат невежо тролче, един единствен точен цитат с линк, че лъжа или че подкрепям Русия...

Щом всичките ми мнения съдържали това, дай да видим едно от тях, би трябвало да е лесно...

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Имал бил по приятни и смислени неща за правене с кака, заради това оспами темата с тролските ти чаршафи в до два през нощта, но нямал време, имал по добри занимания.

Имам - да...

Ето, утре се запътваме към Видимското пръскало, ако прогнозата не се промени драстично...

Лек и приятен 15-на километров преход...

Подобни неща правим и когато ни се отвори "'прозорец" в работния график, а не да контактуваме с комплексирани гаащници...

Как прекарвам свободното си време, навън или у дома, решавам аз...

В сравнение с теб, моето участие в тази тема е повече от скромно, комплексирано "селско бекче"...

Ти си на смяна тук от ранни зори до края на денонощието, ден след ден...

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Смешко. Жалък комплексиран мишка-трол

Виж си аватара, много добре си го описал...

Не искам да се изтъквам, щото не ставам за врачка, нямам "интелекта" на плевенското, а и не пиша по темата, а само я пълня със спам. Но ако си спомняте, бях предложил да пускате мнения, кога ще започне контраофанзивата на Украйна. Мойто предположение беше 5 до 10 юни. Реално почна някъде пети . Днес 10ти, Зеленски я обяви официално. https://www.actualno.com/europe/zelenski-potvyrdi-za-nachaloto-na-ukrainskoto-kontranastyplenie-na-fronta-news_1988921.html . Благодаря, благодаря, но нямаше нужда от аплодисменти.

преди 2 часа, bigiadri написа:

Не случайно Коко те бъзика.

Той и за това дори няма акъл. Нали го гледаш, че бръщолеви нечленоразделно и повече от 2 изречения не може да подреди.

преди 2 часа, bigiadri написа:

Всичко ,което е руско е дъ бест за теб дори  дупките на кенефа.

Глупости! Това откъде го измисли. "Всичко"?

Даже ти показах с ИТАЛИАНСКА песен от 1964 година, защо сега държа за Русия. И преди съм го казвал.

Ще държа за тая държава която е против евро-гей ценностите, против родител1 и родител2, против соросоидалния глобализъм, който иска да командва и управлява целия свят. Против това да ти дават точки и да те следят с камери дали не говориш лошо против господарите на света и да ти ги вземат или дават. От идеята им да не притежаваш нищо, но да си щастлив и т.н.

Срещу държави съм, които защитават някакви измислени техни стратегически интереси на другия край на света, а нагло обвиняват други, че правят това до техните си граници.

Ако ти е интересно виж назад в темата и скоро пусках такива неща.

Та затова сега съм за Русия.

Не съм толкова проЗд, колкото изглеждам! Не се притеснявай.

току-що, Митко Вълчев написа:

Не искам да се изтъквам, щото не ставам за врачка, нямам "интелекта" на плевенското, а и не пиша по темата, а само я пълня със спам. Но ако си спомняте, бях предложил да пускате мнения, кога ще започне контраофанзивата на Украйна. Мойто предположение беше 5 до 10 юни. Реално почна някъде пети . Днес 10ти, Зеленски я обяви официално. https://www.actualno.com/europe/zelenski-potvyrdi-za-nachaloto-na-ukrainskoto-kontranastyplenie-na-fronta-news_1988921.html . Благодаря, благодаря, но нямаше нужда от аплодисменти.

Хайде врачувай сега, какво ще се получи...

Аз няма да врачувам - нищо съществено няма да се промени...

Както казах, този конфликт не може да бъде приключен с военни средства, освен само с едно - ядрено оръжие...

Но... убеден съм, че няма да се стигне до там или поне се надявам...

преди 5 минути, andiay написа:

Шуши, последно какво твърдиш, невежий....

Един път казваш, че не съм бил дал, после, че никога не си казвал, че не съм бил дал, сега че навярно съм бил дал...

Нищо ново - развален винтоверт...

Отговаряш на неща, които не си чел?

Шушумитко....

Само единият от нас извършва тролски полюции и определено не съм аз...

Това не е аргумент, бре неграмотний...

Имаш пълното право да си на която искаш страна, но това не може да бъде аргумент за нищо...

При теб няма нито един аргумент, камо ли основателен...

И няма как да бъде другояче, при условие, че си тотално функционално неграмотен и тотално невеж...

"Вярата мий, йе мноо по-добра от знанието вий" - това е твоят "аргумент", копипусикетмаус...

Казах ползването на "всички", какво показва...

Глупост...

Един цитат невежо тролче, един единствен точен цитат с линк, че лъжа или че подкрепям Русия...

Щом всичките ми мнения съдържали това, дай да видим едно от тях, би трябвало да е лесно...

Имам - да...

Ето, утре се запътваме към Видимското пръскало, ако прогнозата не се промени драстично...

Подобни неща правим и когато ни се отвори "'прозорец" в работния график, а не да контактуваме с комплексирани гаащници...

Как прекарвам свободното си време, навън или у дома, решавам аз...

В сравнение с теб, моето участие в тази тема е повече от скромно, комплексирано "селско бекче"...

Ти си на смяна тук от ранни зори до края на денонощието, ден след ден...

Виж си аватара, много добре си го описал...

"Шуши, последно какво твърдиш, невежий....

Един път казваш, че не съм бил дал," къде казвам, че не си бил дал след като прочетох, че си дал? Да не си се объркал както обикновено?            

"Имаш пълното право да си на която искаш страна, но това не може да бъде аргумент за нищо...

При теб няма нито един аргумент, камо ли основателен..." хайде бе. Пише го Трола, който си къса дъто, да защитава Русия. Но с тактиката. Аз не че съм за Русия, но Украйна, Запада, САЩ са виновни за случващото се, вижте Миършаймър и сие какво пишат.                " Вярата мий, йе мноо по-добра от знанието вий" - това е твоят "аргумент", копипусикетмаус..." и кое твое знание оправдава яростната ти неподкрепа на действията на Путин, принуден от Запада да нападне Украйна?               И кое подкрепяш пишейки, Не руската имперска политика е причината за случващото се? Защо няма един във форума, който да не те е определил към отбор Вата? Темата е разделена на два отбора, не виждам някой наистина неутрален и ти със сигурност си от най активните и безскрупулно защитаващи Русия, пренебрегвайки всяка истина.                          

"Ето, утре се запътваме към Видимското пръскало, ако прогнозата не се промени драстично...

Подобни неща правим и когато ни се отвори "'прозорец" в работния график, а не да контактуваме с комплексирани гаащници..." е то хубаво, но защо продължаваш да го правиш непрекъснато, губейки часове седмично, от удобната ти анонимност? Жалко мишле

преди 8 минути, andiay написа:

Хайде врачувай сега, какво ще се получи...

Аз няма да врачувам - нищо съществено няма да се промени...

Както казах, този конфликт не може да бъде приключен с военни средства, освен само с едно - ядрено оръжие...

Но... убеден съм, че няма да се стигне до там или поне се надявам...

Ясно, да им даваме каквото пожелаят от Украйна и да се приключва? Щото те имат ядрено оръжие и може да стане лошо. Но те не са лошите, няма такова понятие в политиката нал тъй. Причината за войната не е в имперските им амбиции. Просто политика на реалността или някога известна като правото на силния. Иначе ти писа от ония дни, че вероятно ще им остане само Крим, но с особен статут. Което се превежда, че има голям шанс да им остане само плащане на репарации.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

А с какви ?

Абе да вземат каквото искат от Украйна и да приключва тая мъка. Тоя не е ватнишки трол, понеже може да пише дълги изречения, да извърта нещата и да цитира авторитети.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.