Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Борисов бил главният ??? Пхахахаха...Главният мутрафон,глупак и крадец на държавата-да,така е...

Бате е! Само днес (вчера) имам някллоко....стотиники....рерсто, де

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Видяхме поетичните ти заложби, сега не ни причинявай литературните си анализи. Пробвайте на лични или отвори специална тема. Неспамещи

Невежий, спам е да вкараш нещо в една тема и да замълчиш после или да обвиниш този, който ти отговаря на спама...

Умберто Еко не аз съм го вкарал в темата, макар тези есета наистина да имат връзка, пък макар и косвена с темата...

Литературен анализ никой не предлага, Шушинце...

Не смятам, че имам достатъчно познания, за да правя литературен анализ...

Но... да можеш да обясниш това, което сам си посочил като някакъв аргумент е задължително за всеки, който не е простО трол...

Иначе видяхме и твоите поетични заложби, които очаквано изпъкват с така типичния за теб не-талант, тук никой нимой са мери с теб, копипусикетмауси......

Министерството на отбраната на САЩ пусна това изявление на официалния си уебсайт, като призна, че е финансирал 46 биологични съоръжения в Украйна през последните 20 години. Путин е бил прав през цялото време.:wub:

U.S. Departmentof Defense

Цитат

... Министерството на отбраната и Държавата на САЩ финансираха програми за подпомагане на преобразуването на бивши съветски оръжейни съоръжения в мирни обществени здравни заведения . 

Съединените щати, чрез международно сътрудничество, работиха и за справяне с други биологични заплахи в целия бивш Съветски съюз. Експерти по биология, биозащита, обществено здраве и свързани области бяха ангажирани от цялото правителство на САЩ. Тези усилия напреднаха в наблюдението на болестите и засилиха мирното сътрудничество в биологичните изследвания между учени от бившия Съветски съюз и глобалната научна общност, в съответствие с международните норми за безопасност, сигурност, неразпространение и прозрачност. 

Съединените щати също работиха съвместно за подобряване на биологичната безопасност, сигурността и наблюдението на болестите в Украйна както за здравето на хората, така и за здравето на животните, осигурявайки подкрепа на 46 мирни украински лаборатории, здравни заведения и места за диагностика на болести през последните две десетилетия...

преди 2 минути, ruraru написа:

като призна, че е финансирал 46 биологични съоръжения в Украйна през последните 20 години. Путин е бил прав през цялото време.:wub:

И за какво е прав Путлю   ?  фейкомет :) 

Чети си какво цитираш че се излагаш . :hit:

преди 23 минути, Звяра!!! написа:

Смята се, че пробив в руската отбрана

Четейки писъците на рашистката пропаганда и пестеливите украински сводки , мисля че ни очакват много добри новини :) 

За Украйна разбира се :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

Четейки писъците на рашистката пропаганда и пестеливите украински сводки , мисля че ни очакват много добри новини :) 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че ако Украйна не победи, няма смисъл да се обсъжда приемането й в НАТО, предава РИА Новости.

„Най-важното нещо днес е да гарантираме, че [руският президент Владимир] Путин няма да спечели... и че Украйна ще остане като суверенна държава, защото в противен случай, ако Украйна не е в състояние да съществува като независима суверенна демократична държава в Европа, няма да има тема за обсъждане на нейното членство като цяло“, каза Столтенберг, говорейки на форум в Брюксел.

Това означава само едно!

Не забелязваш ли безсилието и начина по-който го демонстрират руснаците, нападат градове като Одеса и Киев със евтини Ирански дронове. Това е отчаянието, нямат друг вариант, каквото можаха направиха!

Разполагат със ядрени бомби и нищо чудно да прибегнат до тях, нищо друго не могат да направят, притиснати са до стената.

Забравих да спомена и събарянето на стената на язовир Каховка, което е с цел да се създаде хаос и да се отклони вниманието от нападенията които правят.

преди 8 минути, Звяра!!! написа:

Това е отчаянието, нямат друг вариант, каквото можаха направиха!

Така е. Колкото да демонстрират някаква активност,за да не им личи колко са безпомощни  и неориентирани.

Само седят като стресирани плъхове и се оглеждат насрани откъде ще започне поредната украинската атака  :) 

Имат и друг проблем.. с насирането и личната хигиена :)  производителя на марките Zeewa , Librese " се махат от Рашистан

преди 12 минути, Звяра!!! написа:

Разполагат със ядрени бомби и нищо чудно да прибегнат до тях, нищо друго не могат да направят, притиснати са до стената.

Да, затова отдавна им викат "обезьяна с гранатой" .

преди 43 минути, miro20 написа:

мисля че ни очакват много добри новини :) 

Не се и съмнявам, че си вярваш. Ще поживеем, ще видим.

Още един "путинист полезен иидот"...

Бившият посланик на Франция в Израел, ООН и САЩ - Жерар Аро...

А бе "ватник" та дрънка, нищо че казва, че е задължително Украйна да се подкрепя дори и с оръжия....

Давам клипа от момента, когато започва да коментира войната, но който се интересува, нека гледа от началото, интересно е....

преди 13 часа, дioiд написа:

Ти не си по-различен от нея .... 

Това че ЕС е НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО за живеене  и  това че ПОСТОЯННО го изтъквам няма нищо общо с каквото и да е клюкарстване. Това е ФАКТ. Хората като мен ,които са живеели /били на места както в рассия,Украйна ,съседните ни държави и ЕС много добре могат да направят извод за разликата в начина на живот.Всичко друго са изтъркани разсъждения на изпилени от соца и руската пропаганда мозъци.Най-смешното е ,че такива като теб си остават  и никога НЯМА да се променят ,харесва им да ЖИВЕЯТ с някакви идеализирани спомени за соца.Твоя си работа .

преди 7 часа, maxthon написа:

Добър аудио монтаж..

Винаги за РуZия!

Още безаналогова техника :

FySuAtJaQAADnov?format=jpg&name=large

Бива ли да се отстъпвя изконна руZка земя почти без бой. Тия са разстрел просто:

https://t.me/rybar/48365

Едни пробваха с 2 коли да си върнат позицията, но след изстрел на танк се върнаха бързо. Видеото е скука но пък този кадър от победоносното бягство си заслужаваше :

FyTnPGKX0AAkSSW?format=jpg&name=large

преди 7 часа, andiay написа:

Целят да бъде чута и една безпристрастна гледна точка, която аргументирано се противопоставя на войнстващата мейнстрийм пропаганда...

Аргументираното мнение, подкрепено с лесно проверими факти, не е тролско поведение, Шуши...

Тролско е да се "аргументираш" с "Твърдя, че виновна е Русия и най-в ече Путин, защото те за мен са лошите" и да обиждаш всеки, който не споделя това твое твърдение...

Точно това доказва, че си невеж трол и посредствено подобие на човек...

Това обяснява причините бе невежий...

Нищо не оправдава и никой не обвинява...

От мкоя гледна точка, няма оправдана агресия...

Международното право е като всяко право, въпрос на тълкувания...

Обикновено и за него важи принципа, че "който плаща той поръчва музиката"....

Затова едни агресори биват обявявани за завоеватели, а други за "освободители"....

Нищо, че и в двата случая има нарушаване на международното право...

Ти не си луд, лудостта може да бъде контролирана и подтисната, глупоста по рождение обаче не може...

Сравняването на статистически данни за отминали периоди се прави за наблюдение, какви са тенденциите...

По всички тези твои критерии за последните 20 години статистиката показва ясно очертана и без колебания тенденция към подобряване на показателите на Русия, дори и икономическите, дори и СПЖ...

Единственото отклонение е статистиката за СПИН...

При всички други подобрението е значително за един 20-ет годишен период....

Някъде е по-голямо и там Русия вече изпреварва САЩ, които редуват периоди на възход и спад...

Другаде е с по-слаби темпове, но по последните налични данни е съизмерима със САЩ...

И какво от това?

Казах вече, че ако трябва да избирам само между тях, то САЩ биха били моят избор, без значение, какво показва статистиката...

По-точно казано, определени щати биха били моят избор...

А за кой друг и по какви критерии ще си прави избора, въобще не е моя работа...

На теб специално не бих ти препоръчал САЩ, особено пък по-либералните щати...

Но това не ме касае...

Всъщност самият ти не знаеш, какво подкрепяш...

Нормалната съдба на невежия...

Днешният политически елит в САЩ, няма нищо общо с Рейгън и неговата политическа доктрина...

Рейгън бе убеден антикомунист и "войната" му бе изцяло идеологическа...

След краха на комунизма, той прокламираше връщане към икономическия просперитет на САЩ, чрез намаляване на военните разходи и вмешателство в далечните краища на света...

Тези днес са от кръга на Уолфовиц, чийто лайтмотив е, че САЩ трябва да пресичат в зародиш всеки, който би дръзнал да оспори положението им на световен хегемон...

Като методите са два - "морков и тояга"...

Моркова е за тези, които доброволно се съгласят с това, а тоягата е за несъгласните...

И няма значение дали са републиканци или демократи...

Самият Уолфовиц е бил републиканец, а съдружник в създадения от него тинк танк е бил съпруга на демократския ястреб Виктория Нюлънд...

Това са хора без идеология, а с чисто империалистическо виждане относно външната политика на САЩ....

Което косвено отговаря и на въпроса за международното право...

Политиката не е футболен мач, за да подкрепяш някой по симпатия...

Двата отбора с в празните глави, невежий...

Без значение с кой "отбор" се отъждествяват тези празни глави....

Иначе да, реалността в темата е такава - все пак преобладават празните глави....

И пак - Политиката не е футболен мач, за да има агитки, копипусикетмауси....

Самото международно законодателство доказва, че правото е на по-силния, невежий...

Иначе нямаше да мери с двоен аршин...

Но... невежия и глупав човек няма как да го осмисли...

Затова минава на обиди, които са му основния "аргумент"...

Имаш ли представа колко пъти в последните 50 години, международното право е било погазвано и колко от нарушилите го са били "осъдени"?

Руснаците не могат Шуши, може евентуално политическият им елит...

"Очертаващото се руско поражение" го слушам вече от година...

Проблемът е, че изобщо не се е очертало, въпреки баснословните суми налети в Украйна и безпрецедентните санкции срещу Русия...

И няма да се случи, затова и няма да има репарации...

И да "принципите" са за наивни невежи....

И да, бил съм там и съм видял, макар и само  от "умивалника в кухнята" (метафора) как стоят нещата...

И съм изучавал как стоят нещата...

Още преди година казах, че това е война на изтощение....

Западните политици и да не са били реалисти, вече са станали....

Целта им не е Украйна да победи, много добре знаят, че това е невъзможно, а да не позволят Русия да победи, защото тогава става страшно за тях, не защото Русия би тръгнала срещу тях, а защото Клио сяда в скута на победителя (метафорична алюзия)...

В тази война е невъзможно да има победител, а предстои да разберем кой и какво ще загуби...

Засега единственият извлякъл позитиви от нея е Китай...

Колкото по-дълго продължи тя, толкова по-силен става Китай...

Малката анонимна мишка нямаща време? Ами ако имаше бе Троле? Сигурно всеки отговор би ти бил поне новела. Да обобщим, няколкото реда които прочетох. Ти си пацифист против войната, но агресора не е виновен. Виновни са американците които би избрал пред руснаците, но американците са по зле. Заради теб се поинтересувах. Шизофренията не се лекува, но симптомите и се подтиснат медикаментозно.

Невежий, спам е да вкараш нещо в една тема и да замълчиш после или да обвиниш този, който ти отговаря на спама...

Умберто Еко не аз съм го вкарал в темата, макар тези есета наистина да имат връзка, пък макар и косвена с темата...

Литературен анализ никой не предлага, Шушинце...

Не смятам, че имам достатъчно познания, за да правя литературен анализ...

Но... да можеш да обясниш това, което сам си посочил като някакъв аргумент е задължително за всеки, който не е простО трол...

Иначе видяхме и твоите поетични заложби, които очаквано изпъкват с така типичния за теб не-талант, тук никой нимой са мери с теб, копипусикетмауси......

Миши, ти нямаш достатъчно познания за нищо освен да тролиш по списък. Нищо по темата Трол.

Нищо не променя, бре невежий...

Просто обяснява, а не оправдава....

Русия е агресор безпрекословно, но за агресията й си има причина...

Което не оправдава агресията...

Нито обвинява друг...

Нито оправдава друг...

Писах ли ти за лечение? Може да се обяснят действията на всеки убиец, изнасилвач, педофил дори твоите могат да бъдат обяснени. Това не променя факта, че Русия е виновната и активната страна в този конфликт. Питайки ме да цитирам едно твое мнение подкрепящо Русия, ето това е едно от стотиците Матросов. И за умиращата руска империя, да си писал, преди, след началото на тази война да стана ясно, че ще се случи. Че великият стратег Путин сам го причини. Мишка трол.

Заради кадри с руски спасители в Херсонска област уволняват украински журналисти

В ефира на украинския телевизионен канал "Рада" се появиха кадри от евакуацията на хора, извършена от руското министерство на извънредните ситуации в левобережната част на Херсонска област. Кадрите, които се появиха в ефира на телемарафона на 9 юни около 16:35 ч., показват лодки и униформи със символите на руското министерство на извънредните ситуации. Медийният експерт Владислав Матяш, наричан куратор на Радата от канцеларията на президента на Украйна, потвърди, че такъв кадър е бил в ефир и обещава масови уволнения на отговорните за това. „Доколкото знам, имаше рамка. Имаше някаква злощастна грешка - човешкият фактор. Но голям брой хора ще бъдат уволнени“, каза Матяш в медиен коментар.

Нито обвинява друг...

Нито оправдава друг...

Как пишат троловете професионалисти. "Не променя. Не оправдава. Е агресор, НО. Има си причина. Не оправдава. Нито обвинява. Нито оправдава." Това е половината текст, НЕ, НО. Специалиста в преливането от пусто в празно, царя на извъртането, магистъра на троленето. Дами и господа мистър Анди нещо си.

Е, украинците биват избивани в постоянна кървава баня. Много прехвалените и всяващи страх танкове Leopard биват разбивани като патици в стрелбище. Други бойни превозни средства не са нищо друго освен жестока шега.

След две нощи уките не са пробили нито един руснак, вкопан в отбранителна позиция. Украйна е завършена без изключителна и превъзходна въздушна подкрепа.

Сега  мисля, че ще видим НАТО да направи нещо, за да помогне на украинците през следващите 24 до 72 часа или да сложи опашка между краката си и да се измъкне.

Очевидно, че Украйна прахосва всичките пари, оръжия и обучение, напомпани от Запада в нея, и ако ситуацията не се промени скоро, тогава НАТО ще загуби всички основания за съществуването си (причината за съществуването му така или иначе е смешна поне от 30 години).

НАТО ще трябва да спаси лицето си, но в действителност НАТО трябва да бъде напълно разпусната веднага. Това е просто глупаво ненужно образувание. Часовникът тиктака.

Малката анонимна мишка нямаща време? Ами ако имаше бе Троле? Сигурно всеки отговор би ти бил поне новела. Да обобщим, няколкото реда които прочетох. Ти си пацифист против войната, но агресора не е виновен. Виновни са американците които би избрал пред руснаците, но американците са по зле. Заради теб се поинтересувах. Шизофренията не се лекува, но симптомите и се подтиснат медикаментозно

Да ти обобщя целия твой пасаж...

Функционално неграмотен си, без значение колко дълъг текст четеш...

Ще ти го кажа отново, при това буквално - никой не обвинявам, никой не защитавам...

Хайде сега цитирай къде съм казал, че американците са по-зле от руснаците....

Това за лудостта ти го писах многократно и както сам си се уверил съм бил прав....

Но... за глупостта няма нито лечение, нито медикаменти, затова и на глупаците често им се привиждат луди...

Роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Писах ли ти за лечение? Може да се обяснят действията на всеки убиец, изнасилвач, педофил дори твоите могат да бъдат обяснени. Това не променя факта, че Русия е виновната и активната страна в този конфликт. Питайки ме да цитирам едно твое мнение подкрепящо Русия, ето това е едно от стотиците Матросов. И за умиращата руска империя, да си писал, преди, след началото на тази война да стана ясно, че ще се случи. Че великият стратег Путин сам го причини. Мишка трол.

Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо помежду си, невежий трол посредствен...

За функционалната неграмотност на твоите години няма лечение, но е лесно обяснима, по природа си е...

В кое точно яйцето на раменете ти привижда подкрепа за Русия, Шушинце...

Ето ги точните ми думи...

Цитат

Нито обвинява друг...

Нито оправдава друг...

Е, кое е подкрепа...

За да можеш да се бориш правилно с убийците, изнасилвачите и педофилите, трябва да си в състояние да откриваш и познаваш причините за това им поведение...

Не ги ли "диагностицираш", то винаги ще "лекуваш" следствието, а не причината...

Виж, с глупостта по рождение, не може да се пребориш...

Путин е относително слаб стратег, невежий, винаги съм го твърдял...

Ако бе добър стратег, тази война днес нямаше да я има...

Но... казвал съм го вече, руснаците винаги реагират на случващото се, това им е в манталитета...

преди 54 минути, Митко Вълчев написа:

Как пишат троловете професионалисти. "Не променя. Не оправдава. Е агресор, НО. Има си причина. Не оправдава. Нито обвинява. Нито оправдава." Това е половината текст, НЕ, НО. Специалиста в преливането от пусто в празно, царя на извъртането, магистъра на троленето. Дами и господа мистър Анди нещо си.

И сто пъти да "коментираш" един и същ мой пост , то ефект няма да има...

Вятъра си минава през ушите ти без никаква съпротива...

Но точно като теб пишат посредствените тролове....

Освен лични нападки, друго от теб не може да има, невежий...

Дал съм в постовете си достатъчно и леснопроверими факти, с които ако не си съгласен, може да се опиташ да обориш, както аз оборвам твоите "факти"...

Но... трола си е трол, а в комбинация с тотална функционална неграмотност и тотално невежество получаваме като резултат нагла и агресивна посредственост...

Простете, той е простО трол...

П.С. Нъл искаше да ма видиш...

Към 12 ще бъда във Видима и тръгвам към Видимското пръскало, ще бъда там поне до 5-6 часа...

Тръгва се от ВЕЦ "Видима"....

Вчера в близката горичка...:

Белгородска област - празен влак имал малки премеждия:

Но там не ги броим.

преди 9 минути, andiay написа:

Да ти обобщя целия твой пасаж...

Функционално неграмотен си, без значение колко дълъг текст четеш...

Ще ти го кажа отново, при това буквално - никой не обвинявам, никой не защитавам...

Хайде сега цитирай къде съм казал, че американците са по-зле от руснаците....

Това за лудостта ти го писах многократно и както сам си се уверил съм бил прав....

Но... за глупостта няма нито лечение, нито медикаменти, затова и на глупаците често им се привиждат луди...

Роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо помежду си, невежий трол посредствен...

За функционалната неграмотност на твоите години няма лечение, но е лесно обяснима, по природа си е...

В кое точно яйцето на раменете ти привижда подкрепа за Русия, Шушинце...

Ето ги точните ми думи...

Е, кое е подкрепа...

За да можеш да се бориш правилно с убийците, изнасилвачите и педофилите, трябва да си в състояние да откриваш и познаваш причините за това им поведение...

Не ги ли "диагностицираш", то винаги ще "лекуваш" следствието, а не причината...

Виж, с глупостта по рождение, не може да се пребориш...

Путин е относително слаб стратег, невежий, винаги съм го твърдял...

Ако бе добър стратег, тази война днес нямаше да я има...

Но... казвал съм го вече, руснаците винаги реагират на случващото се, това им е в манталитета...

И сто пъти да "коментираш" един и същ мой пост , то ефект няма да има...

Вятъра си минава през ушите ти без никаква съпротива...

Но точно като теб пишат посредствените тролове....

Освен лични нападки, друго от теб не може да има, невежий...

Дал съм в постовете си достатъчно и леснопроверими факти, с които ако не си съгласен, може да се опиташ да обориш, както аз оборвам твоите "факти"...

Но... трола си е трол, а в комбинация с тотална функционална неграмотност и тотално невежество получаваме като резултат нагла и агресивна посредственост...

Простете, той е простО трол...

П.С. Нъл искаше да ма видиш...

Към 12 ще бъда във Видима и тръгвам към Видимското пръскало, ще бъда там поне до 5-6 часа...

Тръгва се от ВЕЦ "Видима"....

"Ще ти го кажа отново, при това буквално - никой не обвинявам, никой не защитавам..." само спамиш темата и губиш времето на хората подкрепящи Русия.        "  За да можеш да се бориш правилно с убийците, изнасилвачите и педофилите, трябва да си в състояние да откриваш и познаваш причините за това им поведение..." тоест, приравняваш Русия и Путин с горните, но не са проблем за твоята психика действията им. Без думи съм, а това рядко се случва.                             

"Путин е относително слаб стратег, невежий, винаги съм го твърдял...

Ако бе добър стратег, тази война днес нямаше да я има..." абсолютно директно признание кой е виновникът за войната. Оттук започва гърченето на АндиТрольо, как не е казал това, което е написал в прав текст.            

"П.С. Нъл искаше да ма видиш...

Тръгва се от ВЕЦ "Видима"...." жалка, страхлива анонимна мишка, не се ли усещаш колко си жалък . Два часа преди 12 , пишеш откъде тръгваш. Мен навигацията ми го дава повече от два часа дотам. Определено така се прави в реалността на троловете или шизофрениците . И лъжеш, като обикновен нагъл руски трол. НЕ искам да те виждам, противна ми е самата мисъл. Просто не ми е проблем да застана с личността си. Мислиш ли, че има още с какво да се изложиш в тази тема, та тъй упорито я оспамваш. Мислех, че сирената е тук с медицинските проблеми, затова я блокирах.

току-що, Митко Вълчев написа:

тоест, приравняваш Русия и Путин с горните, но не са проблем за твоята психика действията им. Без думи съм, а това рядко се случва.

Т.е., функционално неграмотен си...

Не са думите, които да липсват при теб, човешки мозък ти липсваб...

Никой с нищо не приравнявам, невежий...

току-що, Митко Вълчев написа:

абсолютно директно признание кой е виновникът за войната. Оттук започва гърченето на АндиТрольо, как не е казал това, което е написал в прав текст

Абсолютно поредно доказателство за функционалната ти неграмотност...

Буквално - няма виновник...

Ако те интерсува, като се прибера ще ти кажа как би постъпил добър стратег на мястото на Путин, но се съмнявам, че отговора ще ти допадне...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

жалка, страхлива анонимна мишка, не се ли усещаш колко си жалък . Два часа преди 12 , пишеш откъде тръгваш. Мен навигацията ми го дава повече от два часа дотам. Определено така се прави в реалността на троловете или шизофрениците . И лъжеш, като обикновен нагъл руски трол. НЕ искам да те виждам, противна ми е самата мисъл. Просто не ми е проблем да застана с личността си. Мислиш ли, че има още с какво да се изложиш в тази тема, та тъй упорито я оспамваш. Мислех, че сирената е тук с медицинските проблеми, затова я блокирах

Шушинце, написал съм, че там ще бъда поне до 5-6 часа, или до 17-18 часа следобед...

Време имаш предостатъчно...

Просто си простО...

На мен ми е все тая...

Ти си решаваш, тролче невежо...

На теб много неща са ти проблем - това е лошата новина...

"Хубавата" за теб е, че не съществува вариант да го осъзнаеш...

А да се имаш за личност е меко казано жалка пародия...

Хайде, приятно ти тролене и избиване на комплекси...

Аз отивам да се насладя на красотата на природата и да й благодаря, че не ми е отредила съдбата на недоразумение като теб...

преди 59 минути, glen написа:

Много прехвалените и всяващи страх танкове Leopard биват разбивани като патици в стрелбище.

Да, от вчера спореихе 2-3 , или 5 са... сега били много повече... аз което четох обаче , има един само доказанслучай, и много рашистки фейкове на сниман от различни страни . :) 

Но и това не е най важното .

Разбира се че жертви ще има и от украинска страна.И преди е имало и сега има, въпреки че сте цитирали абсолютни смешки  като това че руснаците имали 7 пъти по малко жертви :) 

Та, ако оставим смешките и наивната ви пропаганда ,важното е да следват общата цел по изритването на рашистките окупатори зад границата.

преди 6 минути, andiay написа:

Аз отивам да се насладя на красотата на природата и да й благодаря, че не ми е отредила съдбата на недоразумение като теб...

:giggle1:

DSC_3114-1100x733.jpg

18636-680x425.jpg

orig_22e882820f4161185253ed476ccee723.jp

Sam.jpg

tumblr_inline_pp3h51cxNT1s5vu5x_1280.jpg

343754692_1611643389345195_6336980200441

1471433661_15798_1.jpg

hizhi-se-prevrashtat-zamarsiteli-743.jpg

shutterstock_426187984_0.jpg?itok=-VQPuz

Приятна разходка! :giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

аз което четох обаче , има един само доказанслучай, и много рашистки фейкове на сниман от различни страни .

Снимките от различен ъгъл на едно и също нещо е изцяло прийом на укропитеците. Даже съм ти и показвал това, а ти предполагам даже не си го видял. А иначе, че си прочел за един случай, това не означава, че има само един случай.

преди 15 минути, maxthon написа:

Снимките от различен ъгъл на едно и също нещо е изцяло прийом на укропитеците. Даже съм ти и показвал това, а ти предполагам даже не си го видял. А иначе, че си прочел за един случай, това не означава, че има само един случай.

Айде стига бе, верно ли?

И ти нали беше неутрален а с това укропитеци малко мина в нечие поле вече май?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.