Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Някой трябва да се труди, ама на теб не ти стига акъла за нещо повече от тарикатщина на дребно и за това всяка седмица трябва да избираш дали да си дадеш печалбата за свястно ядене, или за нет та да можеш да се хвалиш по форумите колко си велик. Явно тая седмица ще си на леб и лютеница :)

Бъркаш, другаюу! Но това не е интерсно. 

Да червена кратуна  - имам! И колкото и да ти е кодти, и ти ми плащаш = просто не знаеш

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, nikssi написа:

Лапаш на гола кукичка 🤣

Ето ти откъде е =>  ‘The Russians Blew Up Our Dam!’ Says Zelensky While Still Holding Detonation Plunger Thingy | Babylon Bee

Babylon Bee | Your Trusted Source for Christian News Satire

Ниско, много ниско Митко. 

Сигурен ли си, че рибаря знае, какво хвърля ? :giggle1:

току-що, Митко Вълчев написа:

"Казах ти, щом те интересува, какво е мнението ми относно причините за войната, връщаш се и четеш..." смЕх, никой не го интересува мнението ти. Просто щом не пишеш по темата, чемодан вакзал.  Ако имаш нещо по темата, пробвай да генерираш подобие на мисъл .

А ти що не си биеш шута към дупката, от която си изпълзял, а "Гений" от 2006-а?

И как би решил кое е мисъл, при условие, че доказано вече не си в състояние самият ти да мислиш?

Дори вече не му е забавно на човек да се гаври с теб, прекалено лесно е...

Освен досада, нищо вече не си в състояние да генерираш...

Тук си си на мястото - селската кръчма е родилния ти дом...

Аз твърдя, че основната не вина, а причина, за да стане факт тази война, се крие в отговорите на онези три въпроса, които ти зададох и на които очеизвадно не бе в състояние да отговориш, та се наложи и да ти ги кажа...

Другата, не вина, а причина тази война да стане факт е нерешителността на Путин...

И той като теб казва "А", но не му стиска да продължи нататък...

Но... за разлика от при теб, при него може и да има причини, за които нито има как да знам, нито бих си позволил да гадая...

В резултат на тези две причини, настъпи това, което всеки здравомислещ човек, очакваше да се случи от 2014-а насам...

Казвал съм вече, кои са възможните осъществими сценарии за евентуален край на всичко това...

Дали съм прав за тях, бих казал, че вероятността е към 70%....

Времето ще покаже...

"Кой си ти бе, че да твърдиш, а?", нъл тъй, Шушинце...

Избивай си селяндурските комплекси пред някой, който би ти се вързал...

Дори и в тази тема има достатъчно такива...

Не ми е нужно да те виждам на живо, за да знам, че си еманация на афоризма, че "човек лесно напуска селото, но селото много трудно напуска човека, дори и след поколения"....

Достатъчно е човк да ти прочете няколко поста и да види аватара ти, за да се увери, колко верен е този афоризъм, копипусикет...

Добро утро , червеноармейци!

На бойните комари не са им казали че днес е почивен ден за руската армия:

Още един леопард гори:

Чилийските миньори дето бяха заровени живи имат нова компания (+21):

преди 9 часа, BANKATA написа:

Шлюзовете ден преди рухването са си ОК, има клипове. Ако ги намеря ще ти ги покажа.

То има забрана от украинска страна да се публикува каквото и да е, ти говориш, че имало клипове.  Може и да има, но няма как да ги видим.

преди 7 часа, andiay написа:

А ти що не си биеш шута към дупката, от която си изпълзял, а "Гений" от 2006-а?

И как би решил кое е мисъл, при условие, че доказано вече не си в състояние самият ти да мислиш?

Дори вече не му е забавно на човек да се гаври с теб, прекалено лесно е...

Освен досада, нищо вече не си в състояние да генерираш...

Тук си си на мястото - селската кръчма е родилния ти дом...

Аз твърдя, че основната не вина, а причина, за да стане факт тази война, се крие в отговорите на онези три въпроса, които ти зададох и на които очеизвадно не бе в състояние да отговориш, та се наложи и да ти ги кажа...

Другата, не вина, а причина тази война да стане факт е нерешителността на Путин...

И той като теб казва "А", но не му стиска да продължи нататък...

Но... за разлика от при теб, при него може и да има причини, за които нито има как да знам, нито бих си позволил да гадая...

В резултат на тези две причини, настъпи това, което всеки здравомислещ човек, очакваше да се случи от 2014-а насам...

Казвал съм вече, кои са възможните осъществими сценарии за евентуален край на всичко това...

Дали съм прав за тях, бих казал, че вероятността е към 70%....

Времето ще покаже...

"Кой си ти бе, че да твърдиш, а?", нъл тъй, Шушинце...

Избивай си селяндурските комплекси пред някой, който би ти се вързал...

Дори и в тази тема има достатъчно такива...

Не ми е нужно да те виждам на живо, за да знам, че си еманация на афоризма, че "човек лесно напуска селото, но селото много трудно напуска човека, дори и след поколения"....

Достатъчно е човк да ти прочете няколко поста и да види аватара ти, за да се увери, колко верен е този афоризъм, копипусикет...

"Дали съм прав за тях, бих казал, че вероятността е към 70%...." с оглед на това какъв безскрупулен лъжец си, шанса е под 7 процента. Дал си отговори на въпроси пък аз дори не съм разбрал. Ти си практически неспособен, да напишеш каквото и да е, без да е обвито от порой безсмислени думи и обикновено дори да има някаква мисъл тя се губи в тях.         " Не  ми е нужно да те виждам на живо, за да знам, че си еманация на афоризма, че "човек лесно напуска селото, но селото много трудно напуска човека, дори и след поколения"..." остави, че не ти е нужно, взаимно е, но и не ти стиска. Мишле. Първият път когато спомена, че минаваш през Бяла Слатина и споменах за разговор на живо единствената причина която спомена беше Липсата на време. После когато пробва да се направиш на страшилището Анди и започна да говориш за среща пред публика и постоянно вдигаше напрежението за живо заснемане, публично излагане, нямаше и дума за условия. Вкара ги когато разбра, че няма да се откажа, каквото и да бях отговорил нямаше да е "правилното " и среща нямаше да има. Харесва ли ти всички да знаят каква страхлива анонимна мишка си? С две думи класически гнусен трол 

Чудя се дали идва момент, в който руското висше командване трябва да действа малко по-леко с украинските сили, за да не се откажат уките?

В края на краищата, месомелачката може да върши работата си само ако някой е готов да продължи да захранва месо в нея.

преди 1 минута, glen написа:

Чудя се дали идва момент, в който руското висше командване трябва да действа малко по-леко с украинските сили, за да не се откажат уките?

В края на краищата, месомелачката може да върши работата си само ако някой е готов да продължи да захранва месо в нея.

Трябва ви малко отрезвяване  :)  

Украинците си знаят работата... лека полека, точно и методично ще ви очушкат всичките, които все още не са сиобрали крушите от украинска територия.

:yanim:

И никой не си прави илюзиите че това ще е лесно . Затова повече акъл, по малко помпозност.:hush:

преди 5 минути, miro20 написа:

Украинците си знаят работата... лека полека, точно и методично ще ви очушкат всичките, които все още не са сиобрали крушите от украинска територия.

:yanim:

Украинците ги колят,тласнаха ги в нещо за което не са готови! Въпреки всички боеприпаси, оръжия и обучение на НАТО. Доставените от САЩ и НАТО танкове и броня се тъпчат като играчки. Леопарди, Страйкъри, Брадли и т.н. се разбиват на пух и прах, както и персонал.

преди 10 часа, glen написа:

Руснаците са готови и заредени.Руската противовъздушна отбрана прехвана три дрона, въоръжени с експлозивни бойни глави, които се насочиха към Запорожката АЕЦ.

Ама разбира се... кой ако не украинците да си бомбардират своята АЕЦ. И то с дрончета  ?!?!? :giggle1:

А руските камази натъпкани с взивчатка  още ли са вътре ?

Ако не бяха изтекли клиповете как сте я минирали  съм сигурен щяхде да я взривите много по рано .

преди 11 минути, glen написа:

Украинците ги колят,тласнаха ги в нещо за което не са готови! Въпреки всички боеприпаси, оръжия и обучение на НАТО. Доставените от САЩ и НАТО танкове и броня се тъпчат като играчки. Леопарди, Страйкъри, Брадли и т.н. се разбиват на пух и прах, както и персонал.

Добре добре.... успокой се...  :giggle1:

преди 11 часа, maxthon написа:

Украинец за добро утро вече е излъгал поне пет пъти.

Израза "профессия врать" нали знаеш за кого се отнася ? :) 

НЕ, не е за украинците.

А за Путлю , коня Лавров и цялата рашистка пропаганда

FyE3beXWwAA1Llt.jpg

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Глен хъп се престарава.

Е снощи пак е имало настъпване в Запорожие. Резултата все същия. Мотики се настъпват.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Станахме свидетели на бедствие с безпрецедентни размери. Най-модерните танкове и броня на НАТО бяха оставени като димящи руини

Най-шокиращото развитие беше,  че това не са просто някакви танкове на НАТО и БМП, а всъщност са едни от най-модерните модернизирани варианти. Много от унищожените Леопарди не бяха по-старите 2A4, а всъщност много по-новите 2A6, които са едни от най-модерните танкове в света.Загубите по някои показатели са зашеметяващи за едно нападение това е буквално почти 50% от всички доставени Леопарди, които вече са изчезнали и над 15% от Брадли - само за двучасова битка.

Леопардите дори не са успели да стрелят

преди 14 часа, glen написа:

„САЩ не са бананова република“, казва Байдън, докато показва страхотна нова униформа

648342e8cf6e6648342e8cf6e7.jpg

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия — В обръщение към нацията президентът Байдън показа страхотната си нова униформа, покрита с блестящи медали, и увери нацията, че САЩ не са бананова република.

„Слушайте, хора, това е нелепо“, каза Ел Президенте, докато на заден план гърмяха картечници.

„Само защото използвам корумпираната власт на моята администрация, за да преследвам политически опонент, не означава, че сме бананова република. Ние сме нация на законите и свободата! Ако не бяхте свободни, щях ли да нося моя красив златен президентски медал на свободата точно сега? Мисля, че не!"

По време на публикуването режимът на Байдън повтори, че САЩ не са бананова република и че всеки, който каже обратното, ще бъде обвинен

https://babylonbee.com/news/the-us-is-not-a-banana-republic-says-biden-while-showing-off-cool-new-uniform

Къде е @nikssi да ти обясни за сайта ?  :giggle1:

Ах да, забравих че той критикува тези които ти се подиграват на теб.

Няма как .. нали сте от една тролска групичка... :) 

преди 13 часа, bigiadri написа:

Това е картина на руски художник РЕАЛИСТ . Преди войната,тогава беше свободно да се изразяваш ,в случая с картини. А,ето и обществената тоалетна /показвам я за трети път/ за да ви се набие в рашиските манерки:_2023-06-06_09-34-47.png.475f6ab010d4fb3d301277b788a825f0.png

Любимата социална среда!

Ааааа... я виж след ремонта :)

https://www.gazeta.ru/social/2020/01/13/12907394.shtml

Две неща обаче пак изумяват нормалния цивилизован човек...

До 2020 г откогато е "ремонта",  масово ползват подобни дупки като на картината от 18 век.

И второ - пак няма прегради . :) 

Това е от олимпиадата в Сочи

_104406111_toilets_site.jpg

Още реализъм  , пак от днешни дни

А ето и за обективност една сравнителна таблица за "водещи държави" в това отношение, и още полезни цифрички  : Eu7neK7XEAIza_a?format=jpg&name=900x900

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 37 минути, glen написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 14 часа, glen написа:

Зеленски обвинява Русия, че е поставила малки нацистки стикери върху шлемовете на всички украински войници

КИЕВ — Напрежението избухна днес, след като украинският президент Володимир Зеленски обвини Русия, че е изпратила агенти за шпионаж в страната му, за да поставят малки нацистки стикери на шлемовете на всичките му войници.

„Фактът, че цялата ми армия носи нацистки знаци върху своите униформи и екипировка, е изцяло по вина на Русия“, каза Зеленски, докато отчаяно стържеше стикер „Обичам Хитлер“ от страната на танк.

"Това е непростима провокация. С настоящото призовавам Съединените щати незабавно да хвърлят всичките си атомни бомби върху Русия."

Напрежението ескалира още повече, когато няколко войници бяха видени да носят стикери „Байдън/Харис“.

https://babylonbee.com/news/zelensky-accuses-russia-of-putting-little-nazi-stickers-on-the-helmets-of-all-his-soldiers

647f90e48b43a647f90e48b43b.jpg

ей , голям хуморист ще излезеш :)

Къде е @nikssi да ти обясни за сайта ?  :giggle1:

преди 12 часа, glen написа:

Украйна: най-голямата купчина скрап в света. Мечтата на колекционера на метални отпадъци!

Точно така, но както винаги има  малък нюанс :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.