Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Д. Глишев написа:"Шшшт"-информационната тактика на Украйна се получи недобре. Кацапите, които вече само черен ПиаР им е съзнанието, се възползваха от пълната тишина и гръмнаха здраво с две три фотографии. Ударени Леопард и Брадлита (верижни бронирани транспорти).

За офисния планктон и либералните ентусиасти настана страшна драма (както обикновено), безапелационните консуматори на руска пропаганда в традиционната си жлъч пощуряха. Свети Пу обяви, че Контранастъплението е победено!

Предлагам малко да разведрим пропагандната тъга! За два Леопарда твърдят от Билд. И да са два, поне единият е със скъсана верига ( заради мина, която реагира на всичко над 160 кг), със спасен екипаж и е на ремонт. Другият трябва да е финландски Лео 2 , но без кула, с добро брониране и трал- разминиращ. Ако изобщо вторият е факт.

Малко тактика: ВСУ заради особената си тактика така атакуват първата линия на противника ( има втора и трета) на групи от по 2 танка и няколко верижни бронетранспортьора. Разсредоточено. И това ще е поне още няколко дни.

Руснаците имат награди за унищожена техника (освен ПиаР). И става следното. Виждат нещо на десет километра, стрелят. Ако случайно го ударят, докладват и получават (евентуално) бонус, на другия ден го облитат под друг ъгъл и пак го докладват за втори бонус.

Генералите им на това много се радват, пишат тримфални отчети, Шойгу и котерията, веднага ги допопълват за закръглят и това отива при Конашенков на камерата... и при Пу. Реалността няма нищо общо с това. Руската армия си е едно Патьомкинско село с крилати ракети!

Сега към реалността, тя не е в картите или снимките, в математиката е! 12 украински бригади, при първия пробив и разминирането, ще ударят по няколко руски полка, хиляда кавказци, новопроизведен спецназ (ползван за пехота) и разни ЗеКи... Да, настъпващите ще понесат жертви, но ще ги смажат!                       https://www.facebook.com/100000035681915/posts/6591210284223429/?sfnsn=mo

Този образ коментира само една от показаните ситуации. Там първо имаше един Леопард и един приспособен за разминиране. Също така имаше и няколко Брадлита. След това Брадлитата се увеличиха. И пак да повторя това е само една ситуация. Има и още. Та не са само 2-3 унищожени Лаопарда, а са малко повече. Но така се случва по принцип когато нямаш въздушна поддръжка при атака.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

хайде бе. Пише го Трола, който си къса дъто, да защитава Русия. Но с тактиката. Аз не че съм за Русия, но Украйна, Запада, САЩ са виновни за случващото се, вижте Миършаймър и сие какво пишат. 

Дай точен цитат и линк, че поне в един мой пост, където съм защитил Русия...

Един единствен, невежо тролче...

Един единствен, където обвинявам когото и да било...

Ти си този, който се позовава на чужди писания, копирани от къде ли не, някои откровени пропагандни фейкове, други пък дори не си разбрал за какво пише...

Проф. Миършаймър е този, който предрече още през 90-те, че тази война ще се случи...

И той също никъде не говори за вина, а за сгрешени политически решения...

Във всеки случай, неговото мнение "тежи" повече от това на някойси потребител във форум...

Всяка замесена страна в този конфликт преследва и защитава собствените си геополитически интереси....

Коя както може и както й позволяват силите....

Никой не може да бъде обвиняван за това...

Виж, разбирането на причините нещата да ескалират до днешната ситуация, вече е друго нещо и определено изискват поне базови познания по тематиката...

А при теб те не само липсват, а и няма какво да ссе заеме да попълни липсата им...

Агресивна посредственост в най-чист вид...

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

и кое твое знание оправдава яростната ти неподкрепа на действията на Путин, принуден от Запада да нападне Украйна?   

Казвал съм го много пъти бре Шушинце...

Няма как да подкрепям, който и да е било агресор, започнал война, не подкрепям и Путин...

Най-смешното от спора ти за статистиките бе, че те нагледно показват, че вътрешната политика на Путин е била сполучлива и това, признавам си, че ме учуди, просто до този момент не бях се интересувал от въпроса...

Не, Запада, а САЩ са най-голямата причина за не само този безсмислен конфликт...

И ако трябва да се посочи конкретен "виновник" (метафора), то това е кръга около Пол Уолфовиц, кръг, чието виждане за геополитика измести виждането на Рейгън за геополитика, Рейгън, чийто фен твърдиш, че си, но в момента подкрепяш най-върлите му противници....

Защото нито имаш познания по темата, нито възможност как да попълниш липсата им....

Няма оправдаване или обвиняване, има разбиране защо нещо се е случило, без значение от личните ми пристрастия, които пък нямат нищо общо с Русия, няма ли са и едва ли някога ще имат...

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Не руската имперска политика е причината за случващото се? Защо няма един във форума, който да не те е определил към отбор Вата?

Ами защото няма руска имперска политика в момента бре невежий...

Има типично поведение на притисната в ъгъла залязваща Велика сила, каквато е Русия...

Отново говориш от името на "всички"...

Казах, какво означава това - глупост, водеща до перманентен когнитивен дисонанс...

преди 36 минути, Митко Вълчев написа:

Темата е разделена на два отбора, не виждам някой наистина неутрален и ти със сигурност си от най активните и безскрупулно защитаващи Русия, пренебрегвайки всяка истина

Двата отбора са само в простите глави....

И в главите на тези, които са с "комунистически" манталитет, затова и ви наричам "нов комсомол", а в твоя случай и бивш стар такъв...

Хайде да ти улесня задачата, щото явно не умееш и да издирваш и стари постове дори...

Кое от този ми пост е лъжа, защита на Русия и пренебрегване на "истината" (кавичките не са случайни)...

Ти си невежий копипусикетмаус...

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

Ясно, да им даваме каквото пожелаят от Украйна и да се приключва? Щото те имат ядрено оръжие и може да стане лошо. Но те не са лошите, няма такова понятие в политиката нал тъй. Причината за войната не е в имперските им амбиции. Просто политика на реалността или някога известна като правото на силния. Иначе ти писа от ония дни, че вероятно ще им остане само Крим, но с особен статут. Което се превежда, че има голям шанс да им остане само плащане на репарации.

Както обикновено се получава, нищо не ти е ясно...

Правото на силния е общовалиден закон, не само в политиката...

Просто критериите за "силен" се менят...

Писал съм не само ония дни, че Крим никога повече няма да бъде украински, а вероятно същата съдба ще сподели и по-голямата част на пограничните области...

Което се превежда буквално...

И репарации няма да има, в това съм убеден....

Ти, аз, сульо и пульо, нито можем да даваме нещо на някой, нито да го отнемаме, нито да наказваме или оправдаваме...

Това е реализъм...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Мишка, дал си навярно отговори , не съм прочел, щото обикновено чета първият ти абзац или по диагонал. Имам доволно по приятни неща за правене с децата, жената или семейството си от фиксирането върху тролските ти полюции.      " ""Аз твърдя, че Русия е виновна и най-вече Путин, защото Руското общество е лошо общество, а аз съм за добрите" - това е твоя "аргумент"..." абсолютно си разбрал накрая един от многото ми основателни аргументи, заради които съм на страната на Украйна. Цитат, че лъжеш. Всичките ти  мнения в темата, на фона на  твърденията , че не подкрепяш Русия. Имал бил по приятни и смислени неща за правене с кака, заради това оспами темата с тролските ти чаршафи в до два през нощта, но нямал време, имал по добри занимания. Смешко. Жалък комплексиран мишка-трол.

Нещо много си ядосал СпамАнди и не спира да пляска чаршафи. Или пък най сетне си е намерил с кого да пише, че в квартала му явно не му обръщат внимание. Все пак си го познават - местната "ЛЕГЕНДА".

giphy.gif

преди 9 минути, БаалБек написа:

Нещо много си ядосал СпамАнди и не спира да пляска чаршафи. Или пък най сетне си е намерил с кого да пише, че в квартала му явно не му обръщат внимание. Все пак си го познават - местната "ЛЕГЕНДА".

giphy.gif

Здравей, душице...

Мемето ти подхожда...

Но... казах ти, не ползвай свои "размисли", те не ти подхождат....

Давай сега пък ти, кажи кое от написаното в "чаршафите" е спам, какъвто е този твой пост...

Нъл знайш, че една "легендарна манекенка, твърдяща, че е чела Куелю", нема как да не ми е слабост...

на 9.06.2023 г. в 16:57, rado_svet написа:

Украинските телеграм-канали наричат техния "контрнаступ" "Настъпление на Шрьодингер", защото хем то си върви, хем властите и западните медии казват, че няма такова нещо.

https://t.me/ZeRada1/14164

Разбити "Леопарди" и "Бредли".

photo_2023-06-09_20-02-51.jpg

На Бредли-гробището се добавиха още 5 екземпляра.

https://vk.com/video-212562685_456248992

преди 44 минути, andiay написа:

Нъл знайш, че една "легендарна манекенка, твърдяща, че е чела Куелю", нема как да не ми е слабост...

Аз на тези години съм чела доста, но при теб положението е зле. Добре, че имаш достъп до интернет, че да се хвалиш  и измисляш какво си "чел". Иначе преди ерата на гугъл си разтягал измислици-премислици на съседите до втръсване, като за основен източник на информацията си давал "едно приятелче ми каза". При теб е като вица: "На брат ми един негов приятел е разказвал как е гледал, че друг яде и било много вкусно"

Хайде лека и виж там да се посъветваш със съпругата си как да смениш малко писането, че да си интересен и да бъде по-истинско, че да не те хващат в лъжи толкова бързо...

На съседите вече си ясен, ама и тук те разкриха...

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА СПАМА съфорумци!!!!

току-що, БаалБек написа:

Аз на тези години съм чела доста, но при теб положението е зле. Добре, че имаш достъп до интернет, че да се хвалиш  и измисляш какво си "чел". Иначе преди ерата на гугъл си разтягал измислици-премислици на съседите до втръсване, като за основен източник на информацията си давал "едно приятелче ми каза". При теб е като вица: "На брат ми един негов приятел е разказвал как е гледал, че друг яде и било много вкусно"

Хайде лека и виж там да се посъветваш със съпругата си как да смениш малко писането, че да си интересен и да бъде по-истинско, че да не те хващат в лъжи толкова бързо...

Здравей, душице...

Е, признавам, че не мога да те стигна по "четене", все пак ти притежаваш рядкото "умение" да "четеш" дори несъществуващи книги....

И по времето на Гугъл, рядко ми се налага да го ползвам за четене на книги, а за "трупане" на "знания" пък никога...

Колко пъти да ти казвам, да не съдиш за другите по себе си...

Без значение на годините на един човек, ако до 18 годишна възраст не е прочел поне 1000 книги, то завинаги остава функционално неграмотен...

Това е доказано научно...

До моята 18 годишна възраст, нямаше гугъл, затова, който искаше да се образова, ползваше добрия стар хартиен носител, често това бяха преснимани копия на чужди оригинали, което пък бе стимулът да учиш и чужди езици...

Без значение, каква е точната ти възраст, не е важна и не ме интересува, но не само в тази тема ти с нищо не си доказала, че си прочела нещо друго освен цикулиращи из нета пропагандни материали и често дори не схващаш, че самото им цитиране доказва абсолютното ти неразбиране на това, което цитираш...

С Умберто Еко достигна своеобразен "апогей" на тролщината...

И аз се извинявам за спама, но когато отговаряш на заядлив и клевтнически спам, то няма как да не сътвориш спам...

Хайде да не спамим, а да обсъдим това, което ти самата вкара в темата - есето на Умберто Еко за "Вечният фашизъм", което според теб е книга, която си чела и ме съветваше аз да прочета...

А защо да спираме само до него, дори всичките негови есета от книжката "Пет морални есета" са косвено свързани и с тукашната тема...

Знам, че не си ги чела, но все пак това са есета и прочитането им отнема час-два най-много...

Разбирането им вече не зависи от времето за четене, а от това, колко време си отделяла за четене до тях, включително и на самия Еко....

Готова ли си да докажеш, че си чела достатъчно за годините си?

Аз съм готов...

зеленски  каза че  вярва на украинската армия

до вярване  са стигнали нещата

жегата ги мори като пилци ....

путин е виновен !

преди 2 часа, andiay написа:

Дай точен цитат и линк, че поне в един мой пост, където съм защитил Русия...

Един единствен, където обвинявам когото и да било...

Ти си този, който се позовава на чужди писания, копирани от къде ли не, някои откровени пропагандни фейкове, други пък дори не си разбрал за какво пише...

Проф. Миършаймър е този, който предрече още през 90-те, че тази война ще се случи...

И той също никъде не говори за вина, а за сгрешени политически решения...

Във всеки случай, неговото мнение "тежи" повече от това на някойси потребител във форум...

Всяка замесена страна в този конфликт преследва и защитава собствените си геополитически интереси....

Коя както може и както й позволяват силите....

Никой не може да бъде обвиняван за това...

Виж, разбирането на причините нещата да ескалират до днешната ситуация, вече е друго нещо и определено изискват поне базови познания по тематиката...

А при теб те не само липсват, а и няма какво да ссе заеме да попълни липсата им...

Агресивна посредственост в най-чист вид...

Казвал съм го много пъти бре Шушинце...

Няма как да подкрепям, който и да е било агресор, започнал война, не подкрепям и Путин...

Най-смешното от спора ти за статистиките бе, че те нагледно показват, че вътрешната политика на Путин е била сполучлива и това, признавам си, че ме учуди, просто до този момент не бях се интересувал от въпроса...

Не, Запада, а САЩ са най-голямата причина за не само този безсмислен конфликт...

И ако трябва да се посочи конкретен "виновник" (метафора), то това е кръга около Пол Уолфовиц, кръг, чието виждане за геополитика измести виждането на Рейгън за геополитика, Рейгън, чийто фен твърдиш, че си, но в момента подкрепяш най-върлите му противници....

Защото нито имаш познания по темата, нито възможност как да попълниш липсата им....

Няма оправдаване или обвиняване, има разбиране защо нещо се е случило, без значение от личните ми пристрастия, които пък нямат нищо общо с Русия, няма ли са и едва ли някога ще имат...

Ами защото няма руска имперска политика в момента бре невежий...

Има типично поведение на притисната в ъгъла залязваща Велика сила, каквато е Русия...

Отново говориш от името на "всички"...

Казах, какво означава това - глупост, водеща до перманентен когнитивен дисонанс...

Двата отбора са само в простите глави....

И в главите на тези, които са с "комунистически" манталитет, затова и ви наричам "нов комсомол", а в твоя случай и бивш стар такъв...

Хайде да ти улесня задачата, щото явно не умееш и да издирваш и стари постове дори...

Кое от този ми пост е лъжа, защита на Русия и пренебрегване на "истината" (кавичките не са случайни)...

Ти си невежий копипусикетмаус...

Както обикновено се получава, нищо не ти е ясно...

Правото на силния е общовалиден закон, не само в политиката...

Просто критериите за "силен" се менят...

Писал съм не само ония дни, че Крим никога повече няма да бъде украински, а вероятно същата съдба ще сподели и по-голямата част на пограничните области...

Което се превежда буквално...

И репарации няма да има, в това съм убеден....

Ти, аз, сульо и пульо, нито можем да даваме нещо на някой, нито да го отнемаме, нито да наказваме или оправдаваме...

Това е реализъм...

"Дай точен цитат и линк, че поне в един мой пост, където съм защитил Русия...

Един единствен, където обвинявам когото и да било..."

ватнишки трол, а какво целят стотиците ти постове в темата? Точно отричането на очевидното те прави особено противен трол.                                 

"Всяка замесена страна в този конфликт преследва и защитава собствените си геополитически интереси....

Коя както може и както й позволяват силите.." разбира се, това обяснява всичко и оправдава агресора нарушил международните закони, скоро писал ли съм, че си гнусен трол. В противен случай, ако не си, минаваш границите на психическата нормалност. А може би е смес от двете?       За статистиката, наистина по два показателя Русия се е подобрила, а САЩ влошила в последните по малко от пет години, откакто има статистика и все така САЩ е нормалният избор на огромна част от света.       "виждането на Рейгън за геополитика, Рейгън, чийто фен твърдиш, че си, но в момента подкрепяш най-върлите му противници...." всъщност подкрепям САЩ срещу Русия в конкретния казус, но и почти всеки друг път.  Колко върли противници са му, опитали са се да го убият или?                       "Двата отбора са само в простите глави...." двата отбора са реалността в темата, това че част от от отбор Ватенка се срамува да признае на чия страна е, не променя фактите мишле.                                  "Правото на силния е общовалиден закон, не само в политиката..." това има ли го вкарано някъде в международното законодателство или е твърдение на руски трол или психически болен човек?                           

"Ти, аз, сульо и пульо, нито можем да даваме нещо на някой, нито да го отнемаме, нито да наказваме или оправдаваме...

Това е реализъм...". Но руснаците могат, реализъм какво да се прави. И да обясниш с оглед на очертаващото се военно поражение на руснаците, защо няма да плащат репарации? Запада май не е реалист, говори за някакви принципи. Ясно ми е,  че това с принципите, са лъжи за наивници. Ти си бил там и си видял как са нещата.                  

"Ами защото няма руска имперска политика в момента бре невежий...

Има типично поведение на притисната в ъгъла залязваща Велика сила, каквато е Русия..." Да бе, извинявай. Това променя коренно нещата. Нападайки по тази формулировка, не са агресор а защитаващ се. Нормално мислене за руски трол или психически увреден човек.

преди 1 час, БаалБек написа:

Няма начин да си пишеш със Спамчо Гламчо и да не те въвлече в безмислен спам.

преди 57 минути, andiay написа:

Здравей, душице...

Е, признавам, че не мога да те стигна по "четене", все пак ти притежаваш рядкото "умение" да "четеш" дори несъществуващи книги....

И по времето на Гугъл, рядко ми се налага да го ползвам за четене на книги, а за "трупане" на "знания" пък никога...

Колко пъти да ти казвам, да не съдиш за другите по себе си...

Без значение на годините на един човек, ако до 18 годишна възраст не е прочел поне 1000 книги, то завинаги остава функционално неграмотен...

Това е доказано научно...

До моята 18 годишна възраст, нямаше гугъл, затова, който искаше да се образова, ползваше добрия стар хартиен носител, често това бяха преснимани копия на чужди оригинали, което пък бе стимулът да учиш и чужди езици...

Без значение, каква е точната ти възраст, не е важна и не ме интересува, но не само в тази тема ти с нищо не си доказала, че си прочела нещо друго освен цикулиращи из нета пропагандни материали и често дори не схващаш, че самото им цитиране доказва абсолютното ти неразбиране на това, което цитираш...

С Умберто Еко достигна своеобразен "апогей" на тролщината...

И аз се извинявам за спама, но когато отговаряш на заядлив и клевтнически спам, то няма как да не сътвориш спам...

Хайде да не спамим, а да обсъдим това, което ти самата вкара в темата - есето на Умберто Еко за "Вечният фашизъм", което според теб е книга, която си чела и ме съветваше аз да прочета...

А защо да спираме само до него, дори всичките негови есета от книжката "Пет морални есета" са косвено свързани и с тукашната тема...

Знам, че не си ги чела, но все пак това са есета и прочитането им отнема час-два най-много...

Разбирането им вече не зависи от времето за четене, а от това, колко време си отделяла за четене до тях, включително и на самия Еко....

Готова ли си да докажеш, че си чела достатъчно за годините си?

Аз съм готов...

Видяхме поетичните ти заложби, сега не ни причинявай литературните си анализи. Пробвайте на лични или отвори специална тема. Неспамещи

преди 2 часа, nikssi написа:

Я , комбайн гори ...

Нали разбираш че казаното от Зеленски  няма нищо общо със комбайни или сарказма ти ?

Последното всъщност показва рашистката ти  душица :)

Байдъуей... Ти в матушката ходил ли си ?

преди 2 часа, rado_svet написа:

На Бредли-гробището се добавиха още 5 екземпляра.

Че има да наваксват до към 2000 рашистки танкове за скрап дето никога няма да се върнт от Украйна....

преди 3 часа, maxthon написа:

Та не са само 2-3 унищожени Лаопарда, а са малко повече.

Да да .. добре.. 5 са... :) 

преди 4 часа, vpvelev написа:

Ще държа за тая държава която е против евро-гей ценностите, против родител1 и родител2, против соросоидалния глобализъм, който иска да командва и управлява целия свят. Против това да ти дават точки и да те следят с камери дали не говориш лошо против господарите на света и да ти ги вземат или дават. От идеята им да не притежаваш нищо, но да си щастлив и т.н.

Ами първото са рашистко-изрожденски измишльотини. За последното обаче те очаква разочарование.  В Рашистан не само с камери, а се вихри доста ефективно "стукачество " /доносничество че виждами ти бъкел руски не разбираш ... А ако кажеш лошо против господаря Пу , не ти мърда арест за дискредитация на военокосмическите рашистки сили , или о статия някоя за тероризъм,  и айде на топло в зависимост колко си вбесил "правосъдието" . 

:)

преди 14 минути, miro20 написа:

Да да .. добре.. 5 са...

Студено..... Давай нови предположения за да се стоплиш....

преди 15 минути, miro20 написа:

Че има да наваксват до към 2000 рашистки танкове за скрап дето никога няма да се върнт от Украйна....

Е може и 3000 да са. Нали си брояха и собствената техника за чужда. Сега вече няма как да преброиш Брадли и Леопард за руски. Иначе чакаме и другото оръжие чудо - Чалънджър. Там чувам нещо засега са го изключили от атаките. Явно не искат и него да видят горящ, но и това е неизбежно и ще се случи.

Някаква военна колона- на първото видео първата машина направи красиво бум:

преди 9 минути, maxthon написа:
преди 24 минути, miro20 написа:

Да да .. добре.. 5 са...

Студено..... Давай нови предположения за да се стоплиш....

Добре де.. 6 да са.

:)

преди 9 минути, maxthon написа:
преди 24 минути, miro20 написа:

Е може и 3000 да са. Нали си брояха и собствената техника за чужда. Сега вече няма как да преброиш Брадли и Леопард за руски. Иначе чакаме и другото оръжие чудо - Чалънджър. Там чувам нещо засега са го изключили от атаките. Явно не искат и него да видят горящ, но и това е неизбежно и ще се случи.

Е то си личи на парада в Киев... И на загубите с които рашисткото нахлуване спря и забуксува и почнахте да се радвате на 100 м напредък в Бахмут :) :) :)

И с пирови победи за които самия ваш Пригожин говори за стотици хиляди руски жертви .

За чалънджър предполагам ще ме просветиш с подробности кой се е отказал и от какво , ама гледай поне един линк с инфо да предоставиш  .

Че до сега само празни приказки  и тролене в стил - сам си търси и доказвай лъжите ми които аз ти говоря :) Няма как да стане :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Е то си личи на парада в Киев...

Е личи си де. С малко бяла боя всяка техника става руска.

преди 1 минута, miro20 написа:

За чалънджър предполагам ще ме просветиш с подробности кой се е отказал и от какво , ама гледай поне един линк с инфо да предоставиш  .

Прочетох го на едно място. Дали е достоверно не знам. Личи си дали е така по това дали все още сме видяли танка в действие.

току-що, maxthon написа:

Е личи си де. С малко бяла боя всяка техника става руска.

Да бе, ама трябваше да са руснаци в тези танкове и да празнуват превземането с парад в Киев...

Ама нещо се случи не по план... и парада бе уважен , ама от украинците  :)   А руснаци нямаше .

Казваш,само с боядисване става номера а ? То затова разнасят рашистите надуваеми ракети на колите си с надпис " на Берлин" ,  "на Вашингтон"... :) :)

Клоуни ... :getout:

РуZия пуснала Challenger 3. Само за вас ексклузивна снимка :

FySeTjlXoAEpsSC?format=jpg&name=medium

Безаналогово ми е.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.