Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Трябва им време да прехвърлят в Украйна военни подразделения от източния си военен окръг на федерацията.   Тези около Киев и Чернигов ще си стоят там.   Ти като военен преведи какво означава това?  

Къв военен е Реджепа? Моряк е, ама и това е под съмнение!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

Значи че са го закъсали.

Яко са го закъсали. Киев трябваше да е паднал отдавна и Украйна вече да има нов президент.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

той не си изкара пълния мандат.

Дори и така да е, то това не е било по желание на българското правителство.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Моите факти са в моята глава. И да, Пардю се бъркаше в съдебната система и в други неща там, за което го "хвалят" всъщност в статията дето изкопа. Моя грешка са 4 те години, но той не си изкара пълния мандат.

Да, твоите факти са в твоята глава. Да, Пардю се бъркаше дето не му е работа и беше от най- назидателните, и на мен често ми се искаше да го пипна за певеца. Само че, той си изкара мандата, че и орден Стара планина му дадоха, нашите безгръбначни управляващи. 

И друго има- всички знаят, че четвъртото аташе, е шпионина във всяко посолство. Дали пък, само у нас в американското посолство седят без такава длъжност? 

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Яко са го закъсали. Киев трябваше да е паднал отдавна и Украйна вече да има нов президент.

Много са прости рашистите. Продължават да се бият, а след седмица две ще се появи шумата, а с нея и шумкарите.

Украинците може и преди това да ги изтласкат от заетите позиции чак до руската граница, но появи ли се шумата, със сигурност за няколко дена рашистите ще са вън от Украйна.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми нали съм написал "началото"? Това беше ГЛАВНИЯТ повод.

Сега Лоботомиро и Реджепчо се опитват да омаловажават главното и да го представят като нещо съвсем незначително, защото именно тази цел на Русия ще се осъществи, а те не могат да си признаят че Русия е спечелила.

Я дефинирай "началото" малко, че началото ми се струва, когато двете републики обявиха независимост. Тогава нямаше никакви сражения. След това започна и инвазията в цялата територия на Украйна. 

преди 11 минути, ivottoshev написа:

CNN от мястото на събитието. Само ми е чудно защо мястото на събитието уж е Лвов, пък пожарникарите са с канадски униформи? Има два варианта:

1. Тази екипировка сигурно е част от канадската военна помощ за Украйна 

2. CNN са станали фейк медия и се опитват да пробутат пожар в Едмънтън (Канада), като поредното злодейство на злите руснаци.

Кое е вярното според вас? 

CNN се очертава като фейк медия.

Отговорът може да се намери за 1 минута

https://www.facebook.com/firefighteraidukraine/posts/1641135856229783

Но на теб ти е по-интересно да правиш спекулации и да можеш после да кажеш "щом лъжат за това, значи лъжат за всичко", като виден проповедник на тази философия. Някой ден ще изкараш, че и война въобще няма. Само ми е чудно, защо вярваш на руснаците, след като толкова пъти излъгаха и за тях не си прилагаш философията.

преди 2 минути, ncl написа:

Дори и така да е, то това не е било по желание на българското правителство.

Как да ти кажа? Където американците нямат интерес да има напрежение, но някакси се получи такова, те бързо правят така че да се тушира напрежението.

Колко анализа имаше постнати тук от американски анализатори- с име и опит? Колко от тях твърдят, че Путин иска да превземе Украйна? Аз не си спомням за нито един. Всички ли са в грешка или яхниените войнолюбци си мислите, че играете военна игра на компютрите си, та сте се запенили с категорични мнения? 

преди 5 минути, absurt написа:

Да, твоите факти са в твоята глава. Да, Пардю се бъркаше дето не му е работа и беше от най- назидателните, и на мен често ми се искаше да го пипна за певеца. Само че, той си изкара мандата, че и орден Стара планина му дадоха, нашите безгръбначни управляващи. 

И друго има- всички знаят, че четвъртото аташе, е шпионина във всяко посолство. Дали пък, само у нас в американското посолство седят без такава длъжност? 

А сега що не ти се иска да пипнеш Митрофанова за...певеца?

преди 1 минута, absurt написа:

Колко анализа имаше постнати тук от американски анализатори- с име и опит? Колко от тях твърдят, че Путин иска да превземе Украйна? Аз не си спомням за нито един. Всички ли са в грешка или яхниените войнолюбци си мислите, че играете военна игра на компютрите си, та сте се запенили с категорични мнения? 

Имаше анализи че Украйна ще падне за 2 месеца.

Едно изключително глупаво мнение:

Цитат

При Путин следващ път едва ли ще има. Не мисля, че в тази държава ще може да се произвежда нещо различно от самовари в близко бъдеще. Освен да си рециклират ръждясалите танкове, че ще им трябват за парада на 9-ти май.

А сега що не ти се иска да пипнеш Митрофанова за...певеца?

Къде видя, че не ми се иска? Нали това написах- никой няма право така да се дърли на правителството. Но, като се избират безгръбначни, това се получава. Само гледат, а и голяма част от българите, да се появи новия голям брат и изпадат в безпределно обожание.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Имаше анализи че Украйна ще падне за 2 месеца.

Друго питам. Колко анализатори са на мнение, че Путин иска да превземе Украйна и да я присъедини към Русия?

преди 2 минути, absurt написа:

Добре де, Путин си го повтаря толкова пъти, че не иска НАТО толкова близо до Русия. Е за какво според теб му е Украйна, която и без това не е в НАТО. И дали щеше да бъде приета е доста божа работа. Той си иска буфера и го иска да е такъв каквато е Беларус. Украйна е втората по големина държава в Европа- това е хубав буфер.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Много са прости рашистите. Продължават да се бият, а след седмица две ще се появи шумата, а с нея и шумкарите.

Украинците може и преди това да ги изтласкат от заетите позиции чак до руската граница, но появи ли се шумата, със сигурност за няколко дена рашистите ще са вън от Украйна.

Може и да стане така, но ако не стане искам едно клипче как си изяждаш дипломата. :)

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Що, да не е фащала Пардю за пардесюто ?

Хващала се е под родопското одеяло

4 европейски държави гонят руски дипломати заради шпионаж

https://offnews.bg/sviat/4-evropejski-darzhavi-goniat-ruski-diplomati-zaradi-shpionazh-773398.html?fbclid=IwAR0xMlp-AxwuNWEjBRZJmYytijrrrk9T-axKxilK0Lu_n2981QiWCLDAsdg

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Що, да не е фащала Пардю за пардесюто ?

Искала да го пипне... Тихо, че за малко да го объркам с Алан Пардю. 😆

Добре де, Путин си го повтаря толкова пъти, че не иска НАТО толкова близо до Русия. Е за какво според теб му е Украйна, която и без това не е в НАТО. И дали щеше да бъде приета е доста божа работа. Той си иска буфера и го иска да е такъв каквато е Беларус. Украйна е втората по големина държава в Европа- това е хубав буфер.

Ами, да, за буфер я иска, както са се договорили, де факто, с подписването на онзи меморандум. Ако янките бяха спазили неутралитет и се бяха задоволили с всичките други страни, които под строй се натикаха в алианса, нямаше да се стигне дотук. Но, явно, интересът им е друг, а високомерното късогледство и липсата на нюх, им попречи да разберат кога да спрат. И по- важното- кога Путин успя да направи страната си годна да се опълчи и да удари по масата. 

Украйна може да е голяма, но е между две империи и няма полза да се заблуждава, че някой ще зачита нейните интереси в ущърб на своите. А пък, безкрайно да толерира въоръжената нетолерантност, съвсем.

преди 12 минути, Anneliese написа:

Едно изключително глупаво мнение:

Хей как върви денафикацията ? Че нещо спряха да я споменават кат условие за капитулация на Украйна а ти тогава се подмокри от кеф

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.