Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Защо изтрихте поста, бе?

Ами, вие да не пишехте такива глупости, че в Русия се произвеждали само самовари.:angry:

Мноооого се излагате!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Anneliese написа:

Защо изтрихте поста, бе?

Ами, вие да не пишехте такива глупости, че в Русия се произвеждали само самовари.:angry:

Мноооого се излагате!

Ето ти една официална новина кат толкоз си преритала за истината

https://motor.ru/news/lada-niva-productuion-28-03-2022.htm

Та кое викаш било глупости за самоварите?

Руски език не знам!:swear2:

В най-скоро време се очаква завръщането на легендарния ВАЗ 2101 жигули(копейка), от завода съобщават, че първите бройки от легендата ще бъдат доставени на партийните лидери на Възраждане, като награда за подкрепата, иначе редовното заплащане ще бъде в разумни срокове и в рубли.

преди 10 минути, Anneliese написа:

Крайно време е да го научиш, какъв путинофил си иначе.

преди 3 минути, Anneliese написа:

Zа путинофилите не беше ли задължителен руски?

Та с думи прости Лада Гранта остава без системи за безопаност и ГЛОНАСС след отеглянето на Рено .. Що така бре Поля?

преди 5 минути, bulljo написа:

А Поля Нацито викаше че аз съм бил русофоб

преди 7 минути, petie1 написа:

Zа путинофилите не беше ли задължителен руски?

Та с думи прости Лада Гранта остава без системи за безопаност и ГЛОНАСС след отеглянето на Рено .. Що така бре Поля?

Мани ти руския, сега е възхитена от северна корея, трябва да учи корейски, само не знам там кой ще и угажда, няма интернет, на кой ще се оплаква, че трябва да работи иначе глад.

Руския е да си вържеш езика на фльонга, също като испанския. Отказвам да уча трудни езици. За какво са им де букви Е?

Baby One More Time Dancing GIF by Britney Spears

Какво става тук, бе?

Thinking GIF

преди 15 минути, bulljo написа:

Плоско и тъпо. Не сме в детската градина!:hit:

Когато благоволят да ми пуснат "Вконтакте"!:angry:

преди 6 часа, A.com написа:

Не. Няма да е.

Не, няма да е какво? Няма да е победа или няма да е загуба? От отговорът ти не става ясно.

Коя част от десегашната си територия? Ако Украйна се раздели с Крим, ДНР и ЛНР и влезе в ЕС и НАТО, това победа или загуба ще е за нея?

Да се раздели с част от досегашната си територия не ми прилича на победа за който и да е.

И не, Украйна няма да влиза в НАТО. Зеления го каза. При положение, че това беше искане на Русия, което ще бъде удовлетворено, не считам че ще е победа за Украйна.

Канада освен оборудване и облекла е изпратила и 8 доброволци пожарникари.

Значи ти смяташ че верният отговор на моят въпрос е първият вариант. Добре, нямам нищо напротив.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не, няма да е какво? Няма да е победа или няма да е загуба? От отговорът ти не става ясно.

Няма примирие бре, продължава войната до изгонване на рашистите от всички територии на Украйна.

Информирай се поне малко преди да пускаш глупости. Поне на Филипов фейковете гледай, пак по малко глупости ще пишеш.

За руснаците договора не струва хартията, на която е написан. Украинците също са руснаци.

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Я дефинирай "началото" малко, че началото ми се струва, когато двете републики обявиха независимост. Тогава нямаше никакви сражения. След това започна и инвазията в цялата територия на Украйна. 

Когато САЩ решиха Косово да стане независима република само в района на Косово ли водеха бойни действия или бомбардираха и Белград. Не съм с военно образование като Реджепчо, но сигурно при такива конфликти не минава номерът само с локални удари по територията която желаеш да отцепиш. Явно трябва да "респектираш" цялата държава, държаща да се запази териториалната ѝ цялост.

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Отговорът може да се намери за 1 минута

https://www.facebook.com/firefighteraidukraine/posts/1641135856229783

Но на теб ти е по-интересно да правиш спекулации и да можеш после да кажеш "щом лъжат за това, значи лъжат за всичко", като виден проповедник на тази философия. Някой ден ще изкараш, че и война въобще няма. Само ми е чудно, защо вярваш на руснаците, след като толкова пъти излъгаха и за тях не си прилагаш философията.

Спекулации? Зададох въпрос с два възможни отговора. За теб верният отговор е първият. Добре, нямам против, но защо това да прави въпросът ми спекулация?!? 

Иво, спри да се излагаш, украинците вече удрят обекти на руска територия, ти твърдиш, че Русия е спечелила войната.

Разбит е оръжеен склад в Белгородска област

Приятелю, знам какви клипчета пускаш. Едни такива с рисувани анимационни герои. Щом един път си си "срал в устата" ( а то не е само един път), няма как да искаш от мен да ти вярвам за каквото и да е. Когато някой ме излъже един път - приемам че се е объркал. Когато се опита да ме изпързаля и втори път - вече като видя негов пост... си го местя в другия крачол. 

ПП: Не твърдя, че Русия е спечелила войната (все още). Само видях как от сега репетирате опорки за след като това се случи и ме напуши смях с какви жалки доводи ще се опитвате да омаловажите бъдещата победа на Русия.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

А бе тия руснаците  кво се размотават ами не превземат и Одеса ?

Бе направо Лвов да превземат и да се свършва на Иво агонията.

Хем му казах, че продава на краставичар краставици, той не спира да си "зере в устата".

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бе направо Лвов да превземат и да се свършва на Иво агонията.

Хем му казах, че продава на краставичар краставици, той не спира да си "зере в устата".

Лвов не им трябва....

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

И Севастопол не им трябва на рашистите

База на черноморският им флот да не им трябва? Ти не беше ли с военно образование? След това изказване спокойно можеш да вземеш дипломата си и да я изядеш.

преди 6 часа, bulljo написа:

A де ? :giggle1:

Повечето тук са такива. Най върлите четат с гугъл транслейт.  То затова клиповете и текст с картинка не коментират щото няма как да го прекарат през транслейта:lol6:

преди 40 минути, ivottoshev написа:

ПП: Не твърдя, че Русия е спечелила войната (все още). Само видях как от сега репетирате опорки за след като това се случи и ме напуши смях с какви жалки доводи ще се опитвате да омаловажите бъдещата победа на Русия.

Това което съм казал е още от началото на темата и се потвърждава отново всеки път как съм прав.

Твоите простотии за "опорки" бла бла... са си бла бла :)

както казах - кръв пикаете че отново и всеки път съм прав.

:)

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Приятелю, знам какви клипчета пускаш. Едни такива с рисувани анимационни герои. Щом един път си си "срал в устата" ( а то не е само един път), няма как да искаш от мен да ти вярвам за каквото и да е. Когато някой ме излъже един път - приемам че се е объркал. Когато се опита да ме изпързаля и втори път - вече като видя негов пост... си го местя в другия крачол. 

Ами ето как потвърждаваш е си от тоя тип путинофили които описах.

Хайде да ти поясня /за кой ли път/

В случая става въпрос за взрив в РФ близо до границата на огромен военен склад откъдето рашистите се снабдяват за да извършват геноцида в Украйна.

Рашистката страна говори за "човешки фактор" и инцидент.

А украинците с  насмешка коментират :

Цитат

На военном складе под Белгородом в россии ликвидирована база Азова. Всем сохранять спокойствие!

:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.