Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Молете се само да не ви се налага.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Престрелки, наркотици, мизерия по улиците, джипове лъскави, огромни, линейки, полиция фърчи из улиците ...

Въри при Путлер в Москва. Там не бият негрите.

Щот няма негри.

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Човека ти каза, че не ги иска.

Ти и той сте ние.

Логиката е проста работа, ама не е за прости хора...

Така е. Мислех, че е поддръжник на официалната политика на ЕС.

преди 1 час, attj написа:

Историята е доказала липсата на разумни бандеровци, а нашите Миро и Реджеп са техни фенове.  Нека да кажат защо.

Народа е казал така:

"Хвани единия, цапни другия"

Единият - офицер с ФЕС, другият завършил - в Русия

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

На Иво не му се удава много логическото мислене.

Моралноукоримо е, без съмнение.

В нарушение на международните правила е.
Специално за Либия заслужават да горят в ада. Такава хубава държава разрушиха. Светлинни години над Украйна.

Кое не е по темата? На УЖ отбранителното НАТО целта му е не само да си отбранява членовете, а се набърка във вътрешните работи на сумайти държави без те да са членки на алианса и се опитва да затяга обръча около Русия. Путин какво да направи? Да пасува докато вече стане късно за реакция, както е късно за реакция против членството на прибалтийските републики ли?

Бе, с две думи, кажи му, ако не е баннат от Гугъл да види как живеят хората в затънтената руска провинция.

Бе, с две думи, и Гугъл не ти трябва. Разходи се до някое затънтено село в северозапада или Родопите и виж как живеят хората в проспериращият и super cool Европейски съюз.  

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Бе, с две думи, и Гугъл не ти трябва. Разходи се до някое затънтено село в северозапада или Родопите и виж как живеят хората в проспериращият и super cool Европейски съюз.  

Не може всички да продаваме наркотици и да се занимаваме с далавери и секс бизнес.Треба да има некой и в Родопите какво искаш живеят си хората екологично чисто и до 100 години.

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво за БТВ. Ти що покрай пръстите не си включиш и мозъка като чаткаш по клавиатурата а ?

Нали точно БТВ ни надуват ушите за българския кораб в азовско пристанище контролирано от украинците ?

Виж си линка ти казах. Фейк е.

Ми на практика са загубили достъп бре! Кое е фейк? Примерно Киев може ли да получи нещо по море? Хуманитарна помощ? Оръжия? Ми не. Не може. Има шепа обкръжени Азовци, които са се барикадирали на пристанището и това е "достъпа" на Украйна до морето.

Не е само в този случай. Във всеки от случаите, в които твърдиш, че лъжа, ми вменяваш, че съм казал неща, които не съм казал.

Каза ли, че поляците са дали самолетите си на Украйна? Това беше единственото твое клипче което изгледах... и се оказа че то дори те оборва.

Други твои клипчета така и не съм гледал, ама съм сигурен че за поне половината нямаш никакви доказателства, а копипействаш каквото спуснат от укропропагандата.  

преди 10 минути, Kolev72 написа:

Единият - офицер с ФЕС, другият завършил - в Русия

Това едва ли ги прави фенове на бандеровците.   Когато бях на стаж в Киев украинци ми казваха, че съм от малка България, докате Украйна била най-голямата държава в Европа.   Ние сме били с робско мислене -защото все сме били роби на турци, сакскобурги, болшевики и т. н.  Украйна много векове също е нямала своя държава.   Грандоманският национализъм ги докара до настоящата драма.   Едва ли обаче това  някога ще си го признаят. На Степан Бандера винаги все други са му били виновни.   И не е нормално другите славяни (руснаци, поляци, българи и други) да бъдат считани като втора категория хора.     Поради тези причини възникнаха проблемите в Крим и в Донбас . Тези хора са потомци на нашите освободители от турско владичество, а докъде се докараха...

преди 1 час, БаалБек написа:

Явно няма кой от русоробите и путинофилите да отговори на въпроса: Защо са две сепаратистки републики ДНР и ЛНР? Един народ, а две републики? :lol6:

Ето малък жокер. Животът през 2015г. в окупиран Донецк!

На това му се казва Рекетьорска Република - РР :getout:

Виж ти, виж ти...понеже сте се втурнали да защитавате  чуждото д....пе,да взема да те питам / и другите единомислещи също /поручик Голицын /Галицин /какъв е по народност?

Още въпросчета :

1 Коя европейска политика и кога замени понятието "русини" с "украинци" ?

2 Коя политика реализира и защо "украинската стратегия "?

3 Кои са руси,русини ,малоруси,черкаси/не бъркай с чмеркези/?

Дай да видим дали познаваш чуждото д...пе, или въпросите ти ще излезнат изцяло безпредметни ?

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Логиката е проста работа, ама не е за прости хора...

Жириновски е още жив !!! Стига си писал некролози на живи хора.:beat:

Киев си го дръж да има къде да ходиш на екскурзия.....Русия прави Азовско море вътрешно и след очаквания референдум прибавя нови най-богати на икономически ресурси  територии ......Украйна ще стане неутрална и ще бъде буфера между Русия и НАТО. ..в света много работещи добре  бизнеси ще фалират,ще има безработица,глад и студ и българите като един беден народ ще страдат много....запиши си го някъде да не забравиш ,докато се пениш.

МОСАД  регистрира ,че Си Дзинпин  прибра дъщеря си Си Минзе от Англия.....Китай предстои да анексира Тайван.....Пън Лиюен,благоверната на Си  ще напише и изпълни нова китайска народна песен в чест на победата..и това си го запиши да се вихриш ,когато Калин направи тема И по този казус...да се навърта километража на постовете ,та да се навъртат наоколо и рекламодателите ...

Позовавайки се на събитията в Киев от 2014 г., писателят Джонатан Лител се обръща в отворено писмо към своите "приятели по дух и разум", които са останали безмълвни пред агресията, извършена от тяхната страна в Чечения, Крим и Украйна. 

"Скъпи руски приятели, време е за вашия Майдан"

И в този ред на мисли, още нещо

Цитат

"Един очевиден резултат от войната на Путин е пълното поражение на идеята за слабостта на либералната демокрация и силата на авторитарното управление. 
Некомпетентността и слабостта на централно управляваната с безкомпромисната силна ръка на Путин Русия е най-голямата изненада за омаяните от идеализирания строг бащински образ на доминиращия алфа чорбаджия. 
При всички очаквания за безупречен контрол и липса на либерални лиготии, Путин демонстрира пълна военна некомпетентност, провал на разузнаването, провал на стратегията, провал на тактиката, провал на въздушните сили, провал на комуникациите, провал на логистиката, провал на морала, провал на информационните канали. На практика слабост и провал на всичко. 
В същото време демократична Украйна, обучавана от либерални военни експерти и действаща по децентрализиран начин се оказва много по-силна от авторитарната Русия, управлявана с твърда мъжка ръка. 
Едно нещо обаче е ясно – само тъжни и дълбоко депресирани хора с неизличими комплекси за малоценност ще продължат да говорят за разпада и слабостта на либералния свят."

преди 4 минути, БаалБек написа:

Позовавайки се на събитията в Киев от 2014 г., писателят Джонатан Лител се обръща в отворено писмо към своите "приятели по дух и разум", които са останали безмълвни пред агресията, извършена от тяхната страна в Чечения, Крим и Украйна. 

Не го знам този, но се е объркал много. Русия не е страна, която ще позволи на САЩ да си играят с нея игричките на цветните революции и арабските пролети.

преди 5 минути, ncl написа:

Не го знам този, но се е объркал много. Русия не е страна, която ще позволи на САЩ да си играят с нея игричките на цветните революции и арабските пролети.

Така е.

Затова ще продължат да тънат в мизерия. 

Според руснаците Майданът си беше форма на държавен преврат.   Г-жа Нюлънд говореше за процъфтяване на Украйна.   Тези около Киев и повярваха...   

преди 4 минути, ncl написа:

Нацистка Германия ги изненада, но изпреварващия удар срещу нацистка Украйна възмути Европа.
Нямам обяснение за двойният аршин на Европа.

преди 13 минути, БаалБек написа:

Ясно. Нямаш отговор на въпросите.

И Висоцки не си слушал, Жанна Бичевская също, Галиция не знаеш коя е, поручик Галицин не знаеш кой е ?

Кои са руси,русини,черкаси ,кой създаде " украинската стратегия" ,също не знаеш....

Тогава, щом  не знаеш толкова много неща ,не задавай глупави въпроси  от този род :

преди 1 час, БаалБек написа:

Явно няма кой от русоробите и путинофилите да отговори на въпроса: Защо са две сепаратистки републики ДНР и ЛНР? Един народ, а две републики? :lol6:

На това му се казва Рекетьорска Република - РР 

преди 51 минути, ivottoshev написа:

Путин какво да направи?

Да се гръмне.

НАТО си е НАТО. НАТО е трета страна. Сега са решили, че е в техен интерес да помагат на Украйна. Не много отдавна бяха решили да продадат Украйна на Путлер.

Войната е между Русия и Украйна.

И не мога да разбера, що трябва да се поставям на мястото на Путлер. Не съм политик от неговия ранг. Не съм изобщо политик. Ако бях, да, не би било зле да разгледам неговата гледна точка, дотолкова, доколкото да мога да се предпазя.

Доколкото разбирам, ти се поставяш на мястото на Путин, като човек който му съчувства.

Ако разсъждавам като мучо какъвто съм си. Ако бях украинец щях да отида да се бия на фронта на страната на Украйна. Ако бях руснак пак щях да отида да се бия на фронта на страната на Украйна. Няма такъв вариант да съчувствам на Касапина.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ако бях украинец щях да отида да се бия на фронта на страната на Украйна. Ако бях руснак пак щях да отида да се бия на фронта на страната на Украйна.

Не е късно да заминеш и действаш .Набират и чуждестранни доброволци.....

Не те видяхме на КОВИД барикадата, дай поне да те видим в действие в Украйна....това военно образование ,все трябва да го приложиш някъде

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Сега са решили, че е в техен интерес да помагат на Украйна.

Цитат

... помагаме на по-слабия, за да могат взаимно да се избият

Първа среща с русороби и Булгаристан.

https://petel.bg/m/440724

Дмитрий от Украйна през сълзи:

Откраднаха ни колата в България, нямаме друго имущество

iright_safe_image_46_.jpg

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Не е късно да заминеш и действаш .Набират и чуждестранни доброволци.....

Не те видяхме на КОВИД барикадата, дай поне да те видим в действие в Украйна....това военно образование ,все трябва да го приложиш някъде

В Русия ли живееше ?

преди 48 минути, valkiria1 написа:

Русия прави Азовско море вътрешно

Поживем увидим...

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Не е късно да заминеш и действаш .

Иво, ти ли си бе ?

преди 5 минути, никой написа:

Не мисля че е така. Но не съм сигурен.

Да допуснем.

Какво от това ?

Да симпатизирам на Касапина ли ?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Да симпатизирам на Касапина ли ?

Никой не те кара да симпатизираш на който и да е.
България трябва за нас да е над всичко.
Никак не обичам русофили и американофили.
пп
тези или ще разпродадат държавата или ще я вкарат във война

Редактирано от никой (преглед на промените)

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Първа среща с русороби и Булгаристан.

Ти сега всезнайко,  България като държава, колония или  територия визираш с тия линкове и името  Булгаристан  ?

Аз имам и друга информация от първа ръка, от хората които са наематели на къщата ми в Созопол.........украинките масово изкупуват скъпата стока  от  щандовете с брандова козметика  и облекло?

И въпроса е :защо България  подпомага като потърпевши от война, хора, които пристигат с коли за над 100к в евро ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.