Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 45 минути, bulljo написа:

Бързо, колко да е бързо, евентуално след като си отиде пУтин по един или друг начин и ако евентуалния му наследник е нормален.

едвали след Путин чакайте Славна и Велика Русия, а не на Елцин

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 57 минути, HasXXX83 написа:

А ебал си украинки, затова ги защищаваш,ама някой от одеската мафия ти беше резнал пишлето ще ше Путин да богославяш.Интереса клати феса!

Усещам ГОЛЯМА завист и с право! Имал съм щастието да живея известно време с изключително КРАСИВА УКРАИНКА .със снежно бяла кожа БЕЗ никаква бемка или брадавица по тялото  ,певица ,с черни коси и зелени очи! Тя ме научи  да ценя ЖЕНСКАТА КРАСОТА! Такава не си виждал предполагам, дори  и на картичка! Рускините ,дори и да са красиви ,са дървета/личен опит /

Аз никой не благославям  просто ГЛЕДАМ в бъдещето!

преди 10 минути, HasXXX83 написа:

разбрахте сори не знаех, че харесваш мъже .А сега мъже с бандеровска униформа

Видяхме че си умен, може да си пишеш червена точка.

Срамно лизане на срамни части - искат да прекръстват български улици с Героите на украйна. Украйнският посланник иска да кръстим така улицата, дето е украинското посолство. И нашите педали изпълняват и козируват. Тоя укро посланник трябва да бъде изгонен позорно, ама няма. Господаря не дава.

преди 3 минути, bigiadri написа:

Усещам ГОЛЯМА завист и с право! Имал съм щастието да живея известно време с изключително КРАСИВА УКРАИНКА .със снежно бяла кожа БЕЗ никаква бемка или брадавица по тялото  ,певица ,с черни коси и зелени очи! Тя ме научи  да ценя ЖЕНСКАТА КРАСОТА! Такава не си виждал предполагам, дори  и на картичка! Рускините ,дори и да са красиви ,са дървета/личен опит /

Живял си е ключовата дума. Що не живееш още с дивната красавица? Братовчед ми живееше на семейни начала с една рускоговоряща. Вече не живее. Рускини, украинки - все едно. Да не казвам какво. То и съвременните българки са същите к'''. Абе мамата си е е.... 

Пример за демократична демокрация. Много пък ми прилича на фашизъм. Нямало фашисти евреи ли?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ми опитай да напсуваш някой, който е насочил оръжие срещу тебе, и ще разбереш защо. И именно него ще запомнят поколенията.

И в България е така. Никой не помни героите от Съединението, но всички помнят Чардафон Велики.

но нали бяха измрели 

а сега медали получават 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Тръгнахте ли за Расия :bye1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Няма как. За съжаление. Пробвай се ти да получиш виза, даже и за бизнес. Опа, в България от 30 години не дават да правиш с Русия бизнес.

преди 11 минути, bigiadri написа:

Навремето като млад там ме впечатляваха синеоки украинки. После се ожених за подобна българка.   Аз бях тъмнокос и зеленоок.   Личен опит никой не впечатлява.

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Няма как. За съжаление. Пробвай се ти да получиш виза, даже и за бизнес. Опа, в България от 30 години не дават да правиш с Русия бизнес.

Почна да се оправдаваш русоробе. От няколко дни не искат нормални българи. Но русороби като тебе веднага взимат. Но такива като тебе се криете зад комповете

преди 7 минути, tonit1968 написа:

в България от 30 години не дават да правиш с Русия бизнес.

да бе да имаме износ на стоки към Русия

преди 21 минути, bigiadri написа:

Украинците са българи бре! Да не отварям дума за макитата...

преди 1 минута, Coco1 написа:

Почна да се оправдаваш русоробе. От няколко дни не искат нормални българи. Но русороби като веднага взимат. Но такива като тебе се криете зад комповете

Да се оправдавам, за кое? Сега на моята възраст не си напускам България. Дори и заради такива пъпеши като тебе. На младини може би. В Америка требеше зелена карта. Имаше и програми в Канада. После като влезнахме в ЕС кеф ти да береш ягоди в Англия, кеф ти да гърбиш по 12 часа в Германия. За Русия нема начин. Еми останах си тука. Пък ти като си млад и зелен, хващай квото ще хващаш и се спасявай. 

преди 18 минути, Coco1 написа:

Тръгнахте ли за Расия :bye1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Бях се притеснил, че днес са те забравили и не ти пускат отгоре картинки.

Само това ли е за днес? Да не са те понижили :lol6::getout:

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Америка требеше зелена карта.

Не е вярно! Договора се сйлючваше тук и си тръгващ с работна виза за съответния срок на договора.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Еми останах си тука.

Голяма грешка. Можеше да отидеш за 10-20 г в САЩ и да се върнеш да си гледаш кефа тука

преди 30 минути, insec написа:

Сега ще хванат пътя за Русия, да благодарят лично на другаря джуджи.

За другото си прав, ама точно това няма да направят. Притежават някакъв селски тарикатлък, който ги спасява от подобни необмислени постъпки.

Веруюто на българския Путлерист е

"Хвали Путин и Русия, ама отдалече !!!"

преди 29 минути, bigiadri написа:

изключително КРАСИВА УКРАИНКА .със снежно бяла кожа БЕЗ никаква бемка

Че за какво я хвалиш като няма бемки? Особено в близост до триъгълника.

Сега на моята възраст не си напускам България.

За Русия нема начин.

Ама не, ама сега това онова. Евтин трол си за малко ракийка. 

преди 5 минути, tonit1968 написа:

ори и заради такива пъпеши като тебе.

И пъпеши само на снимка чугуне за тебе.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Еми останах си тука.

Копейков трол квот ти кажат 

преди 10 минути, vpvelev написа:

Бях се притеснил, 

Недей ше вдигнеш дозата. Няма да можеш да покрепяш Северна Корея

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Голяма грешка. Можеше да отидеш за 10-20 г в САЩ и да се върнеш да си гледаш кефа тук

Русороба-трол пътува навсякъде но виртуално :giggle1:

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ние сме членове на НАТО, ако една страна от НАТО помага, то всички в НАТО са виновни - пова е просто оправдание на БСП да продължим да сме наведени пред Москва - но и ние вече сме в черен списък на Русия - скоро излезе - така че вече е все тая

Глупости!!!!!!!! Квадратни!!!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.