Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, symanbg написа:

Да ни обстрелват после с тях?

Докато се научат да стрелят ще е вече 2079 година, а тогава не се стреля с танк по лазер! ;)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, _sirena_ написа:

Сега , искам да Акцентирам върху една "картинка " , която всеки от вас може да види и да си направи Изводи.

Всяка една "микросистема " е Огледален образ на "Макросистемата " ! 

В този ред на мисли - Вижте кои са в отбора на укрите и вижте кои са в отбора на руснаците ! 

Сега отидете в медийното пространство и разгледайте там как са "отборите " и кой за кого е ! 

Всичкият ИНТЕЛЕКТ е в отбора на руснаците !!! 

По същият шаблон стоят и реално РУСИЯ и Украйна !  

Направихте ли Изводите ? :cool:

сергеев е най- умен 

познавам го лично 

Тези материали по-долу искам да ги дам специално на Аспекта !  

Кажете на целия свят: Руските войници ни изведоха от Мариупол а украинската армия стреля по малките деца (Видео)

https://www.dnes-24.com/?p=17861

да изгледа и видеото ! 

...............................

Алина Лип: Медиите в Германия лъжат, опитвайки се да очернят Русия в ситуацията с Украйна (Видео)

„Разговарях с хора от селата, освободени от руските войници. И всички ги питах дали са щастливи, че те са ги освободили, или са разстроени, както се казва в германските медии. И просто всички ми разказаха, че са били унижавани и убивани от украинските войници, но не и от руските. Именно украинските войници стреляха, бомбардираха и нахлуваха в къщите с автомати.”

https://www.dnes-24.com/?p=17817&fbclid=IwAR1GxdFVXawvZFQE_ZfTvxMcIzyL8oE1YSebU_inXc466j_7uDZHN3paxfs

да изгледа и това видео !!!

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Чугуните с петолъчка на челото

Изгледай го 3 ПЪТИ !!!   После ме цитирай .

Всички от вашата групичка да го изгледат ! 

https://www.facebook.com/okodavidi/videos/2255281467981078/

преди 21 минути, _sirena_ написа:

Изгледай го 3 ПЪТИ !!!   После ме цитирай .

Всички от вашата групичка да го изгледат ! 

https://www.facebook.com/okodavidi/videos/2255281467981078/

Тази простотия от години се цитира от вашата тролска групичка :) :)

Не 3 пъти ами 333 :)

А за газта можело и така :

Президент России Владимир Путин дал задний ход спустя неделю после того, как шокировал европейских клиентов «Газпрома» требованием оплачивать поставки в рублях.

В ходе телефонного разговора с канцлером ФРГ Олафом Шольцем Путин сообщил, что крупнейший покупатель российского газа в ЕС сможет продолжать рассчитываться в евро, сообщает Bloomberg со ссылкой на официального представителя германского правительства Штеффена Хебештрайта.

Путин заявил, что европейские покупатели смогут переводить евро Газпромбанку, который будет конвертировать их в рубли, описал Хебештрайт суть разговора.

преди 58 минути, _sirena_ написа:

Алина Лип: Медиите в Германия лъжат, опитвайки се да очернят Русия в ситуацията с Украйна (Видео)

„Разговарях с хора от селата, освободени от руските войници. И всички ги питах дали са щастливи, че те са ги освободили, или са разстроени, както се казва в германските медии. И просто всички ми разказаха, че са били унижавани и убивани от украинските войници, но не и от руските. Именно украинските войници стреляха, бомбардираха и нахлуваха в къщите с автомати.”

Класическа пропаганда.

Виж, отдавна има отговор на тезип ростотии.

Защо Азовци , бандеровци и укронацисти, чакаха 8 или повече години, и чак когато руските войски нападнаха и обкръжиха градовете, защо чак тогава започнаха да бомбардират и сриват със земята собствените си градове и защо чак сега пчонаха да стрелят в собствения си народ  а не тогава когато никой не им пречеше ?

Отговора е очевиден :giggle1:

И а го бях казал.. -все едно да твърдиш че евреите сами са си палили пещите в концлагерите и са си псукали газ .

преди 4 часа, _sirena_ написа:

В този ред на мисли - Вижте кои са в отбора на укрите и вижте кои са в отбора на руснаците ! 

Сега отидете в медийното пространство и разгледайте там как са "отборите " и кой за кого е ! 

Всичкият ИНТЕЛЕКТ е в отбора на руснаците !!! 

Къде тук има " мисли" ?? :lol6:

преди 7 часа, gagodrago написа:

Искат да си сменяме имената на улиците щот на тях така им кефнало....  :mad: Ба си uдиотите!

Прекрасно предложение. :) 

В много страни още 2014 г направиха това.

Сещаш ли се на какъв адрес се води руското посолство в САЩ ?

Сега преименуваха и в Литва, Латвия, Полша...

Разбира се, тукашните рашисти имат далеч по голямо лоби и такива  като теб. със сигурност не е фобре за България, но ... това е положението . Никога не сме се отличавали с изградено мислещо общество след социализма.:getout:

преди 8 часа, A.com написа:

Или покажи къде Путин казва, че целта на спец операцията е независимост на ДНР и ЛНР или спри да го повтаряш като цел.

Тошеффф пак взе да се гърчи и накрая пак затапен както винаги. Ама той е свикнал :getout:

преди 57 минути, _sirena_ написа:

Изгледай го 3 ПЪТИ !!!

Первый канал за рубежом / Channel One Russia (1tv.com) за тези които нямат кабелна телевизия. 

Всеки интелигентен (остави това с интелекта...) ще се заинтересува и от другата гледна точка. 

Друго е да видиш кои носят хляб, вода и т.н., а кои се готвят да носят оръжие се вижда дори в парламента ни ...

Недопустимо е българските политици да ползват военните действия в Украйна било то като оправдание за кризата в България и/или като предизборна кампания. 

Българите би следвало да помагаме и на руснаци и на украинци, но ... ги цепим на интелект или на националност. 

Мнозина не осъзнават, че болшинството украинци са с руски корени и в тоя случай кои защитава Зеленски?! 

Не случайно го поканиха на "Оскарите". = Играе роля, но грам политическа мисъл няма. 

Украинските ултраси извършват зверствата, които в последствие приписват на руснаците. 

В това "дерби" рано или късно ще се видят кои са зверовете....  

Войната е гадно нещо, но мнозина на запад не я забелязваха през изминалите осем години. Да посетят един дом на сирачета в следствие на въпросната гражданска война която се е водила през тези осем години и когато не руснаци, а украинци са убивали мирни граждани които не са били за политиката на Зеленски. 

преди 35 минути, miro20 написа:

Защо Азовци , бандеровци и укронацисти, чакаха 8 или повече години, и чак когато руските войски нападнаха и обкръжиха градовете, защо чак тогава започнаха да бомбардират и сриват със земята собствените си градове и защо чак сега пчонаха да стрелят в собствения си народ  а не тогава когато никой не им пречеше ?

Да ти отговоря: Защото тогава са избивали по единично всеки с руско самочувствие, а сега за да го припишат на руснаците.

image.png.3bc873930a2abaf5055209fa27d66b02.png

преди 25 минути, dioib написа:

Да ти отговоря: Защото тогава са избивали по единично всеки с руско самочувствие, а сега за да го припишат на руснаците.

Никой никого не е избивал нито един руснак в Украйна. :hush:

Жертви и военни и цивилни има само там, където Путлер вкара войната .

След месец рашистка окупация :

От Ирпен . Даже немците не са били толкова жестоки :

преди 17 минути, miro20 написа:

Никой никого не е избивал нито един руснак в Украйна.

Ай у лево Мире .... :) = Посети въпросния дом за сираци ... :) 

Мире, някакви резултати ще се видят на есен.

Защо няма западни журналисти по териториите където Русия помага на местното население?! 

Мините в моретата украинци са ги поставели нали?! 

В много случаи украинци са пречели на бежанците. = Тактика, мирно население да се ползва като щит ... = Това не е хуманно!!! 

Мире, доволно си погълнат от пропагандата!!! 

преди 5 минути, dioib написа:

Ай у лево Мире .... :) = Посети въпросния дом за сираци ... :) 

Мире, някакви резултати ще се видят на есен.

Защо няма западни журналисти по териториите където Русия помага на местното население?! 

Мините в моретата украинци са ги поставели нали?! 

В много случаи украинци са пречели на бежанците. = Тактика, мирно население да се ползва като щит ... = Това не е хуманно!!! 

Мире, доволно си погълнат от пропагандата!!! 

Рашистката армия няма място там. Нито право да срива със земята цели градове.

Оправдаваш педофила че децата го провокирали на детската площадка, а въпроса е че той не му е мястото там а на скамейката в ареста.

Русия помага на местнотно население ??

Първо  предизвикват хуманитарна криза със блокиране и разстрел на мирни региони , после били  помагали ??

Що за шизофрения ??

Не осъзнаваш ли че ако не бе рашистката инвазия, намаше да има нужда да се помага на когото и било !

И ме цитирай коректно :

Цитат

Никой никого не е избивал нито един руснак в Украйна. :hush:

Жертви и военни и цивилни има само там, където Путлер вкара войната .

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Рашистката армия няма място там. Нито право да срива със земята цели градове.

Говори си. Не ми пречиш ... :) 

Руските войски ще се изтеглят, но проблемите на Украйна ще останат. 

Нека да видим кой с какво ще помага след това на Украйна, т.е. дали с хуманитарна помощ или с оръжие. 

Една от целите на руснаците е да не позволяват съветски военни неща да се ползват срещу Русия. 

И да видим кой е най-големият производител (износител) на военна техника в света. Нима няма да има полза за него от тази развръзка?! 

преди 12 часа, tonit1968 написа:

Няма значение името, а хората с парички, които стоят в сенките и диктуват всичко. Единствено се знае, че едните са банковия капитал, другите са производствения.

Blackrock.....J.P.Morgan....Римския клуб....

Търсих и не успях да намеря.....................

Ако някоя добра душичка ми намери документалния руски филм за украинския църковен разкол, ще съм му много благодарна!🙏

преди 10 минути, Anneliese написа:

Търсих и не успях да намеря.....................

Ако някоя добра душичка ми намери документалния руски филм за украинския църковен разкол, ще съм му много благодарна!🙏

Не е уместно неща свързани с Православната Църква да се политизира!!! Там няма руснаци, украинци и т.н. ... = няма нации!!! 

Всеки който ти предостави нещо по така поставения от теб интерес, то ще спекулира с вярата!!! = Това е недопустимо!!!

Аз казах!!!

На мен ми стана интересно, защото не бях чувала за тези неща, а като го видях по телевизията, хлъцнах от изненада и недоумение.:eek:

Май го намерих, на който му е любопитно:

https://smotrim.ru/video/2373108

Аз съм в недоумение обаче, че на нас тия неща не са ни ги казвали от нашата църква. 8 години сме държани в незнание.

Неочаквано САЩ обвиниха Украйна в престъпно използване на мирни жители.

Американският вестник "Вашингтон пост" и правозащитната организация Human Rights Watch са разказали за смъртоносните тактики на Киев спрямо мирното население.

През времето на бойните действия журналистите са станали свидетели на разполагането на украински противотанкови ракети, зенитни оръдия и бронетранспортьори в близост до жилищни сгради. 

"Ако там има военно оборудване и руснаците казват, че стрелят по военното оборудване, това опровергава твърдението, че те умишлено атакуват цивилни цели и мирни граждани", казва Ричард Уиър, анализатор в Human Rights Watch.

Ванка, аз хем ти казах да не спориш с Бисмарк

Примирие, даа. Не знам украински, ма доколкото разбирам, докато не се издигне украинския флаг над Севастопол, няма примирие.

Който знае езика да превежда !!!

Сутрешна сводка: Две мощни ракетни атаки по Днепропетровск, САЩ неочаквано се обърнаха срещу Украйна

Американският вестник „Вашингтон пост“ и правозащитната организация Human Rights Watch са разказали за смъртоносните тактики на Киев спрямо мирното население.

През времето на бойните действия журналистите са станали свидетели на разполагането на украински противотанкови ракети, зенитни оръдия и бронетранспортьори в близост до жилищни сгради. 

„Ако там има военно оборудване и руснаците казват, че стрелят по военното оборудване, това опровергава твърдението, че те умишлено атакуват цивилни цели и мирни граждани“, казва Ричард Уиър, анализатор в Human Rights Watch.

Уилям Шабас, професор по международно право в университета Мидълсекс в Лондон, е съгласен с него.

https://bg.sportove.info/368399/?fbclid=IwAR1XUKyVWWiOLqAVE-4ldFZMUqAzncau60WK7ncq76iFk8r7fiXFAFzo1nk

преди 40 минути, attj написа:

Американският вестник "Вашингтон пост" и правозащитната организация Human Rights Watch са разказали за смъртоносните тактики на Киев спрямо мирното население.

"Ако там има военно оборудване и руснаците казват, че стрелят по военното оборудване, това опровергава твърдението, че те умишлено атакуват цивилни цели и мирни граждани", казва Ричард Уиър, анализатор в Human Rights Watch.

Е нали отдавна установихме, че "САЩ" лъжат ? :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.