Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 минути, bulljo написа:

Един час интервю, сигурен съм че пак няма да го изгледате.

Че за какво да го гледат. После до аптеката за хапчета или линейка на ЦСМП. Зависи от населеното място.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Това ще бъде дотогава,докато "Газпромбанк",  не е подложена на санкции", а тя ще се погрижи за конвертирането в рубли.

тогава за какви санкции  от страна на ЕС, говорим  ?!

Излиза,че и плащането ще бъде такова,каквито са санкциите

Санкции, които не вредят на ЕС, а само на Россия. В ЕС обичаме да живеем добре и можем да си позволим, да накажем глупака, без това да ни причини прекалени неудобства.

преди 4 часа, Богатир написа:

Браво това видео е много добро попадение, сега как хамериканци и британци ще отричат истината ?

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Санкции, които не вредят на ЕС, а само на Россия. В ЕС обичаме да живеем добре и можем да си позволим, да накажем глупака, без това да ни причини прекалени неудобства.

Е, ще има малко корекции в някои цени на дребно - няма как. Ама да му мислят дербните

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

Не помогнаха и врачките, дето разправяха как Европа ще мре от студ и глад

Парите за "предсказанията" на врачките идват от същите места,  откъдето и наще форумни русороби папкат  :giggle1:

https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium-war-in-ukraine-uman-jews-deny-russian-claim-synagogue-used-to-store-arms-1.10708518

Тия верно ли твърдят, че евреите в Украйна укриват нацисти в синагога и им пазят оръжията :lol6:

преди 7 минути, N1K17Y написа:

attachment.php?attachmentid=112711&stc=1&d=1648586120

Прибере се да се напрай на Цар Симеон, докара едно Алди с десен волан. Вика си- теа селтаци ше се залепят кат мухи на говно... Алдито и в моргата не го щат. Документите не били у ред. Псува шибаната държава- поече тука нема стъпя!!!

преди 2 минути, Coco1 написа:

Парите за "предсказанията" на врачките идват от същите места,  откъдето и наще форумни русороби папкат  :giggle1:

Не си съвсем точен, Има образи, дето наистина си вярват :)  Е виж ПолитОфицера - още е в 88-а

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

ПС: Нищо лично, но смени си "картинката" с еврейското знаме

Щом като не е "нищо лично" ,не го приемай лично да си гледаш работата и да не даваш мнение или предложение ,когато не ти е поискано.

Защото ,ако го приемеш лично, ще ти стане ясно ,че твоето  мнение не значи нищо и няма тежест в решенията ,които взимам.

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Няма тайава валута "рубла" Иначе на мен ми трябват 30 кв м - за тапети :)

Мда. Ако си поръчаш тапети с рубли, ще излезе доста по- скъпо.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Браво това видео е много добро попадение, сега как хамериканци и британци ще отричат истината ?

Ти пък ,защо си мислиш,че всички американци са с капаци на очите ?

преди 14 минути, БаалБек написа:

Че за какво да го гледат. После до аптеката за хапчета или линейка на ЦСМП. Зависи от населеното място.

Да, забелязал съм че такива интервюта след които трябва да размислиш не ги гледат, по-лесно е да гледат патриота от Флорида, бившия тираджия Брежнев, и др. от този тип блогери, които за някоя рубла им спускат "що угодно власти" вече готови лесно смилаеми мисли или военните сводки на МО на РФ и се радват като на деветомайски парад.

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Щом като не е "нищо лично" ,не го приемай лично да си гледаш работата и да не даваш мнение или предложение ,когато не ти е поискано.

Защото ,ако го приемеш лично, ще ти стане ясно ,че твоето  мнение не значи нищо и няма тежест в решенията ,които взимам.

Виж сега... не те знам каква си или какъв си. За много неща съм съгласен с твоите виждания, но ..... махни знамето. Или аз ще го махна, Моето мнение (по който и да е въпрос) тежи повече от твоето - причините са ясни, нали? Като цяло, нищо против, ама .... освен да целувате галоша. друго не можете да правите

току-що, NewRedDragon написа:

Виж сега... не те знам каква си или какъв си. За много неща съм съгласен с твоите виждания, но ..... махни знамето. Или аз ще го махна, Моето мнение (по който и да е въпрос) тежи повече от твоето - причините са ясни, нали? Като цяло, нищо против, ама .... освен да целувате галоша. друго не можете да правите

Каза малкото гущерче, така силно желаещо да бъде дракон.

Ама от къде да знае, че гущер, дракон, все тая.

От едно семейство са - влечуги.

Що не си сложиш за аватар "Бейб"?

То поне бе прасе, мислещо се за куче.

По-добър избор от твоя.

преди 16 минути, Тhе Monstеr написа:

Санкции, които не вредят на ЕС, а само на Россия.

Какви са тия санкции,щом продължавате да и купувате газа и да плащате за него в евро ?

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

В ЕС обичаме да живеем добре и можем да си позволим, да накажем глупака, без това да ни причини прекалени неудобства.

Не ме разсмивай.

Българите живеят добре в ЕС ?! ....

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

2019г., Арестович

Че то всеки що годе образован човек, още след Майдана, знаеше, че това, което се случва днес е неизбежно.

Но се забави заради Тръмп.

После бе въпрос на време, няма чуденки тук.

A ти нали знаеш. че просто можеш (имаш право, зашото ако и ти си си със звезда) д го духаш! 

А вземете се разберете сега - ромче ли съм, еврейче ли съм, че да не се чудя.

За дуфането не се притеснявай, приоритет е на драконите, ламите, халите.

Ма ти си малко гущерче, теб не те засяга.

преди 20 минути, valkiria1 написа:

Какви са тия санкции,щом продължавате да и купувате газа и да плащате за него в евро ?

Не ме разсмивай.

Българите живеят добре в ЕС ?! ....

По-добре от руснаците в Северна Корея 2

Предпочитам да си еврейче, но и ромче може - все паплач, излишък

И все е  по-напред в еволюционен план.

Гущерите са били на върха на еволюционната пирамида преди 60 млн. години.

Ама ти дори и техен наследник не си.

Ама фантазирай си, не ми пречиш, даже ме забавляваш.

Това не променя нищо само в мозъчето на едно влечуго.

Както казах, не ми пречи, забавлява ме.

П.С. В неделя заснех птвой братчед, за първи път тази година.

Пекна слънце и изпълзяхте вече.

Е, поне за интересни снимки ставате.

преди 32 минути, ivanivanov3 написа:

2019г., Арестович

Много от нещата ,които той предвижда не се случват към настоящия момент.

Други просто не се верни.

Някои относително верни.

photo_2022-03-30_22-34-13.jpg

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Много от нещата ,които той предвижда не се случват към настоящия момент.

Други просто не се верни.

Някои относително верни.

то беше ясно че това ще стане след като неутралитета на Украйна беше нарушен и НАТО почна да строи. Се едно да кажеш - ми иде зима и ще е студено. Големият пророк.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.