Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, gagodrago написа:

Тези укри много взеха да наглеят!

Вчера се нанесоха в България и вече почнаха да раздават заповеди наляво-надясно.

Искат да си сменяме имената на улиците щот на тях така им кефнало....  :mad: Ба си uдиотите!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291031636513753&id=100068207572438

Защо не предложат да преименуват улиците в Германия или Франция, да видим кой ще ги бръсне за слива. А това че са нагли всички го видяха по цялата вмирисана европа, но не смеят да кажат истината за укрите, защото ще излезе, че са подкрепяли най-гнусни отрепки, незачитащи нищо и никой,  а те грешки не признават никога ... винаги ги повтарят, потретят, и т.н.

Но думата ми е за преговорите. Крим и Донбас отдавна не са част от окрайна и никога вече няма да бъдат, така че по това няма какво да се преговаря. Още след като излезе горещата новина за "уж напредъка" на преговорите, руското общество реагира като ужилено и се установи, че не желае никакви половинчати резултати, защото това наистина ще бъде сметнато като поражение, а да се признават територии, които фактически вече не принадлежат на ония не е никаква победа. А ако другите освободени територии бъдат върнати, нали се сещате какво ще последва там?! 

Според мен преговори с този режим няма защо да се водят. Те няма да спазят нищо от това, което уж обещават, а ако западните им покровители са гаранти е вече съвсем сигурно.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Това не променя факта, че ти си излишък, нали Е, оня с мустака, защо не му оставиа още няколко месеца...

А и защо защитаваш еврейката? Колко плаша? Жиголо ли си?

Това не променя нищо само в мозъчето на едно влечуго.

Както казах, не ми пречи, забавлява ме.

П.С. В неделя заснех птвой братчед, за първи път тази година.

Пекна слънце и изпълзяхте вече.

Е, поне за интересни снимки ставате.

П.П.С. Понеже гледам си допълнил, та...

Не защитавам никой, ма ти как да схванеш туй?

С Валкирия, колкото сме се дракали на идея си нямаш.

Просто харесвам влечугите само за снимки.

преди 3 минути, symanbg написа:

то беше ясно че това ще стане след като неутралитета на Украйна беше нарушен и НАТО почна да строи. Се едно да кажеш - ми иде зима и ще е студено. Големият пророк.

Както и твърдението,че Русия унищожава инфраструктурата на Украйна ,за да не е интересна на НАТО.

Което "пророчество" не се доказва от огромните парични потоци ,които се стичат към Украйна от САЩ.

Украйна и народа и  тепърва ще разбират ,че безплатен обяд няма ....

преди 2 минути, andiay написа:

Това не променя нищо само в мозъчето на едно влечуго.

Както казах, не ми пречи, забавлява ме.

П.С. В неделя заснех птвой братчед, за първи път тази година.

Пекна слънце и изпълзяхте вече.

Е, поне за интересни снимки ставате.

П.П.С. Понеже гледам си допълнил, та...

Не защитавам никой, ма ти как да схванеш туй?

С Валкирия, колкото сме се дракали на идея си нямаш.

Просто харесвам влечугите само за снимки.

ОК. Мир? Не, няма! Ти си ..... обикновен роб

преди 3 минути, valkiria1 написа:

от огромните парични потоци ,които се стичат към Украйна от САЩ

Още на са започнали паричните потоци, Тези теритоия ще бъде наша рано или късно

преди 33 минути, NewRedDragon написа:

Предпочитам да си еврейче, но и ромче може - все паплач, излишък

Каза нацистката паплач!

току-що, NewRedDragon написа:

ОК. Мир? Не, няма! Ти си ..... обикновен роб

За да има мир, първо трЕбе да има война.

А аз просто се забавлявам, а войната хич не е забавление.

Но и това нЕма откъде да знаеш.

Дори и един роб може да бъде свободен.

Виж, влечугите са си влечуги, за тях думите "свобода" и "робство" са абстракции.

Дали са в терариум или на някоя скала, все им е тая.

Стига да има какво да хапват.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Имаш нещо напротив ли? Амо паплач, това е 

Имам против нацисти да се обаждат и да ми се правят на хуманни и умни, като не са, защото документалните филми за ВСВ разбиват всичките лъжи и измами на нацистите на пух и прах и показва какви са престъпници и глупаци. Защото да - германската псевдонаука е пълна глупост!:angry::swear2:

Да съдите за хората по външния вид е най - малоумното нещо на света!

преди 1 час, A.com написа:

Каква е целта Путин казва в следващия абзац:

И също така казва, как ще се опита да постигне тази цел - демилитаризация и денацификация на Украйна. Това може да се случи само ако Русия завладее Украйна.

А ако се окаже, че след цялата патаклама ДНР и ЛНР минат под крилото на Русия без Украйна да е завладяна? 

преди 1 час, Anneliese написа:

Минавам само да кажа на сбърканите нацисти, че няма нищо лошо в бенките, стига да не са злокачествени. Аз по рождение имам една голяма, кръгла, на дясната буза и баба ми казваше, че това ми е на късмет.

Не сме в средновековието, че да съдите за хората по белезите по кожата им. Така едно време са съдели и жените, смятани за вещици, заради белезите, които имат по рождение.

Цветът на кожата също няма значение, не се и срамувам, че имам бяла кожа.

На нацистите това е едно от настолните им четива. Има опция да се разглежда. Само вижте за каква псевдонаука става въпрос.

И не, и на ръст и на цвят не можете да ме засегнете. Чудо голямо, че съм само 1,57.  В мир съм със себе си. Не страдам, че не мога да ходя на кокили, че не нося дрехи като високите ми връстници, ами такива с детски размери........... Не страдам и че нямам руса коса и сини очи.

Чудя се дали книгата я има преведена на украински език.............................

https://archive.org/details/rassenkundedesd00gngoog/page/n5/mode/2up

Бенките носят късмет само ако не можеш да ги видиш, а и не си ниска а си с крив гръбнак та затва ти липсват няколко сантиметра а това за бялата кожа дет си го писала е основата на радизма хехе

преди 15 минути, Anneliese написа:

Каза нацистката паплач!

Каза най голямото наци във форума

преди 11 минути, Anneliese написа:

Защото да - германската псевдонаука е пълна глупост!:angry:

Май май ти си псевдоисторичка с тия филмчета за дГ

преди 12 минути, Anneliese написа:

Да съдите за хората по външния вид е най - малоумното нещо на света!

Ти го правиш и си риписваш идеите върху хора които не познаваш хехе

преди 25 минути, Anneliese написа:

Каза нацистката паплач!

Е, ся, паплач.

преди 35 минути, crazy katon написа:

Защо не предложат да преименуват улиците в Германия или Франция, да видим кой ще ги бръсне за слива. А това че са нагли всички го видяха по цялата вмирисана европа, но не смеят да кажат истината за укрите, защото ще излезе, че са подкрепяли най-гнусни отрепки, незачитащи нищо и никой,  а те грешки не признават никога ... винаги ги повтарят, потретят, и т.н.

Но думата ми е за преговорите. Крим и Донбас отдавна не са част от окрайна и никога вече няма да бъдат, така че по това няма какво да се преговаря. Още след като излезе горещата новина за "уж напредъка" на преговорите, руското общество реагира като ужилено и се установи, че не желае никакви половинчати резултати, защото това наистина ще бъде сметнато като поражение, а да се признават територии, които фактически вече не принадлежат на ония не е никаква победа. А ако другите освободени територии бъдат върнати, нали се сещате какво ще последва там?! 

Според мен преговори с този режим няма защо да се водят. Те няма да спазят нищо от това, което уж обещават, а ако западните им покровители са гаранти е вече съвсем сигурно.

В Турция преди малко ми писаха са в Анталия на почивка с джипове и лимузини. Местните жители в Анталия са бежанците са по-скоро бежанците. Доста богати украинци има в Анталия.

Явно, бедните ще го ду..хат. както винаги в историята.

преди 30 минути, valkiria1 написа:

Много от нещата ,които той предвижда не се случват към настоящия момент.

Други просто не се верни.

Някои относително верни.

Най-важните се случват- предполага 99.9% възможност за война, и то преди влизането им в нато, но въпреки това се продължава курса.А така дали ще се присъединят ?

Другото-доста хора говорят, че началото на края на ЕС е започнало!

Ще поживеем и ще видим .

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Най-важните се случват- предполага 99.9% възможност за война, и то преди влизането им в нато, но въпреки това се продължава курса.А така дали ще се присъединят ?

Направо са 100% вътре :)

Не ми липсват никакви сантиметри!:angry:

И не съм расист - написах ясно, че цветът на кожата за мен няма абсолютно никакво значение!:swear2:

Не говоря на патагонски!

Я вземи се научи да говориш, четеш и пишеш на правилен български език! Че е срамота да не си знаеш езика!

800x600-2_74730.jpeg

току-що, АСПЕКТ написа:

Мамин сладур.

Бегай да го цункаш тогава.

На твоята възраст се оглеждах само за сладурани.

Ма щом те влече, кой съм аз, за да те разубеждавам.

П.С. А бре, има ли тука и други мъже да споделят дали тоз е сладур?

Че признавам си, от мъжка красота не одбирам.

Ама хич даже!

Виж, за нещо такова, може и да дам мнение.

7450987.jpg

преди 10 минути, andiay написа:

Бегай да го цункаш тогава.

На твоята възраст се оглеждах само за сладурани.

Ма щом те влече, кой съм аз, за да те разубеждавам.

П.С. А бре, има ли тука и други мъже да споделят дали тоз е сладур?

Че признавам си, от мъжка красота не одбирам.

Ама хич даже!

Виж, за нещо такова, може и да дам мнение.

7450987.jpg

Анджи Duda го взе вече.

andrzej-duda.gif

😩И жена му.

Украйна трябва да бъде част от Русия, а Владимир Путин да бъде неин президент. Това заяви бившият депутат от Върховната Рада Олег Царев.

Той подчерта, че това е неговата гледна точка. Други украинци също трябва да изразят мнението си по този въпрос.

Сега много от тях се страхуват открито да изразят подкрепа за Москва или да си сътрудничат с руските военни в териториите, завладени от тях, страхувайки се, че след специалната операция Москва ще ги остави под управлението на Киев и ще започнат репресии, пишат руски медии. 

Затова, смята Царев, руските власти трябва да обявят, че са готови да вземат под крилото си желаещите.

„Ако жителите на Украйна решат да се присъединят към Руската федерация, това не трябва да се предотвратява. Ако някои региони в Западна Украйна искат да останат независими, това също не трябва да се предотвратява. Трябва да ги дадем на Запада в замяна на отмяна на санкциите“, каза украинският политик в интервю за Ukraine.ru. 

В същото време той предупреди, че Полша може да се опита да вземе част от западните украински територии под свой контрол. Това не бива да се допуска, защото в този случай ще получим трайно нестабилен регион с натовско оръжие и саботажни атаки.

Следователно, според Царев, въоръжените сили на РФ трябва първо да поемат контрола над цяла Украйна, а след това да решат бъдещата й съдба.

По-рано Съветът на федерацията посочи варианти за интеграция на Украйна с Русия.

Общо взето , нали ......

277355124_5007491716025483_8334013620563692647_n.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

Анджи Duda го взе вече.

😩

Ти пък, не се отчайвай.

Хората не сме щъркели, цял живот моногамни.

Не губи кураж, винаги има и следващ тираж.

Важното е мерак да има.

преди 11 минути, Anneliese написа:

Не ми липсват никакви сантиметри!:angry:

И не съм расист - написах ясно, че цветът на кожата за мен няма абсолютно никакво значение!:swear2:

Не говоря на патагонски!

Я вземи се научи да говориш, четеш и пишеш на правилен български език! Че е срамота да не си знаеш езика!

800x600-2_74730.jpeg

Ами кат не ми вярваш питай който лекар си искаш ще ти каже същото

Уж не те интересува цвета на кожата ама натърти че си от белата раса а :lol6:

Моа да не моа да пиша ама си имам ВК за разлика от много грамотната дет го нема :)

Предпочитам ей такава книга

1648449039_linux.-ot-novichka-k-professi

Букварчетата ги оставям за такива грамотни кат теб дет не могат си пуснат ВК

Лъжеш, и ти нямаш "Вконтакте". Иначе щеше да покажеш скрийншот за доказателство!:hit:

Сега , искам да Акцентирам върху една "картинка " , която всеки от вас може да види и да си направи Изводи.

Всяка една "микросистема " е Огледален образ на "Макросистемата " ! 

В този ред на мисли - Вижте кои са в отбора на укрите и вижте кои са в отбора на руснаците ! 

Сега отидете в медийното пространство и разгледайте там как са "отборите " и кой за кого е ! 

Всичкият ИНТЕЛЕКТ е в отбора на руснаците !!! 

По същият шаблон стоят и реално РУСИЯ и Украйна !  

Направихте ли Изводите ? :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.