Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Изумена съм от хората, които подкрепят Путлер! Това е все едно, че подкрепяте *итлер! И аз си направих труда в търсачката на темата да напиша Путин и да заменя името с *итлер. Да видите само какво се получава. А пък има и изказвания, които са лайкнати яко. Проверете сами. Аз ще ви дам само малка част!

Цитат

Цитати за Путин заменени с *итлер

...*итлер си плете кошницата. Докато укрофилите се радват, таварищ *итлер си пуши пурата отстрани и се смее:

Бе гъбаркате се с *итлер, да видим април месец какво ще се случва. Майната и на войната, *итлер без рубли газ няма да дава. Сега ЕС се правят на аслани, ма на 2 април да видим...

.."Мачкайте господи *итлер" или "Мачкайте, господин *итлер" искаш да кажеш?“

*итлер и Русия зачистват територията на Украйна бавно, за да избягат от там несъгласните. Русия и *итлер ще получат своето в 100%, но ще ми е весело да ви наблюдавам, продажници, след това

*итлер отказа вече зеленото, да видим и други държави дали няма да го последват.

...ще си го поканим *итлер тука, такива като тебе да се пукнат от яд.

*итлер е оставил Киев за накрая. За черешката на тортата. Прави си кефа да гледа как зеления се насира още.

...Чичко *итлер ще почисти!

Предлагам да си затворите човките и да спрете да съскате против Русия и *итлер!

...Ако аз бях на мястото на *итлер, то последна грижа щеше да ми бъде в кой век се връща държавата ми, при условие, че другият вариант е да я загубя. Както казах, *итлер в момента се бори със зъби и нокти за реми. И дано го постигне, че всички други варианти са много по-лоши за нас....

...че *итлер не е боклук? Но не мога да си кривя душата и да не подчертая, че беше подтикнат към това действие чрез активното участие на САЩ! Защо според теб му трябва на *итлер тази война? Какво печели той от нея? Нови територии? Слънчоглед, жито и въглища? Или и това са в...

...че *итлер проспа доста повече години, за да защити собствения си интерес, ама това са подробности.

...И нещо избягваш да отговориш директно - ти как би постъпил на мястото на *итлер?

Между другото този въпрос се отнася за всички пишещи в темата - Как бихте постъпили вие, ако бяхте на мястото на *итлер?

Какво би направил ти на мястото на *итлер при така стеклите се обстоятелства в последните осем години?

Не ми излизай с общи приказки за малоумни наивници, че едва ли можеш да обясниш как би постигнал онова,, което си написал в поста си.

И после четем от същите как са били родолюбци, омиротворители и притежаващи всички добродетели на света!  

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Откъде си сигурен, до тогава може да стане 3 световна.

Е то и камион може да те блъсне утре...

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Но да се надяваме, че скоро това безумие на путлер ще приключи

Това не е негово безумие. Той беше принуден. Хамериканците са майстори в тая игра.

Просто нямаше друг ход. По-рано може би е мислел да го направи, но трябваше да си подсигури първо гърба с китайците и арабите.

преди 3 часа, insec написа:

Санкциите, които понася в момента Русия са безпрецедентни в историята въобще

Не зная на каква възраст си.   Имаше по-тежка ситуация при украинеца  Хрусчов -той беше изпратил навремето съветски ракети в Куба.  После дойде украинецът Брежнев като лидер на СССР  и разведри обстановката.   В онези времена умни украинци командваха всичките руснаци!   

преди 6 минути, vpvelev написа:

да си подсигури първо гърба с китайците и арабите.

Дано не разчита на тях.... Арабите не ги познавам, но в с дръпнати работа от доста време - ще направят балтията на путлер като все едно си ясеш наденицата

преди 14 минути, A.com написа:

За къде бързаш? Русия подписа ли един морандум, с който се задължи да не напада Украйна? Зеления иска гаранции от трети страни, не само от Русия. А гаранциите, които ще поиска да не мислиш, че са като тези в Будапещенския меморандум?

За Русия има ли значение какви гаранции ще има Киев, ако там няма бази на НАТО?

преди 15 минути, A.com написа:

Добре де, нали вече минахме през това:

Или покажи къде Путин казва, че целта на спец операцията е независимост на ДНР и ЛНР или спри да го повтаряш като цел.

Че нали с това започва изявлението му? Значи би трябвало това да е цел №1

В тази връзка, в съответствие с член 51 от част 7 от Устава на ООН, със санкцията на Съвета на федерацията на Русия и в изпълнение на договорите за приятелство и взаимопомощ, ратифицирани от Федералното събрание на 22 февруари тази година с Донецката Народна република и Луганската народна република, взех решение да се проведе специална военна операция.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Дано не разчита на тях.... Арабите не ги познавам, но в с дръпнати работа от доста време - ще направят балтията на путлер като все едно си ясеш наденицата

Ами ако китайците досега не са научили, че за янките всичко е само бизнес и няма приятели, нека да излъжат Путин. Така по-лесно ще се справят после и с тях.

Струва ми се че вече са си разделили света, както едно време в Ялта и сега играят театро за пред простолюдието.

преди 1 час, vpvelev написа:

Какво да се прави. Не можем да случим на политици. 

Като гледам какво става от 2 години на Земята, по-сигурно и спокойно май ще е на Марс. Трябваше да се запиша :)

i0tDci4.png

Нема да стане. Питекантропите в наса, отлагат за 2040 плановете за първата си научна експедиция, а и оня смотаняк мъск, въпреки многото типично западно капиталистически лъжи, едва ли ще стигне кой знае колко по-рано, а с частни пътници с цел за постоянно пребиваване, може би чак около, или дори след средата на века.

Минавам само да кажа на сбърканите нацисти, че няма нищо лошо в бенките, стига да не са злокачествени. Аз по рождение имам една голяма, кръгла, на дясната буза и баба ми казваше, че това ми е на късмет.

Не сме в средновековието, че да съдите за хората по белезите по кожата им. Така едно време са съдели и жените, смятани за вещици, заради белезите, които имат по рождение.

Цветът на кожата също няма значение, не се и срамувам, че имам бяла кожа.

На нацистите това е едно от настолните им четива. Има опция да се разглежда. Само вижте за каква псевдонаука става въпрос.

И не, и на ръст и на цвят не можете да ме засегнете. Чудо голямо, че съм само 1,57.  В мир съм със себе си. Не страдам, че не мога да ходя на кокили, че не нося дрехи като високите ми връстници, ами такива с детски размери........... Не страдам и че нямам руса коса и сини очи.

Чудя се дали книгата я има преведена на украински език.............................

https://archive.org/details/rassenkundedesd00gngoog/page/n5/mode/2up

И кво ся? Ше си плащаме газа както досега. С долари и евро. Много беше прав онзи дето каза, че Путин ще продължи до там, до където му позволят. Не помогнаха и врачките, дето разправяха как Европа ще мре от студ и глад, тя отсече че с рубли няма да плаща и Вова зе да се усеща ху да фак уил старвинг акшъли...

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Ми опитай да напсуваш някой, който е насочил оръжие срещу тебе, и ще разбереш защо. И именно него ще запомнят поколенията.

То, ако това е критерия,тогава инсекта ще е герой и запомнен не само в Калдейта, ами в цяла България. Обаче Карабойчев пише ,че псуването не е обида. "Галош" обаче е.

Пък и онзи щом е оцелял,когато срещу него е имало насочени заредени  оръжия и  не са го гръмнали,значи не е герой, а палячо.

Тези укри много взеха да наглеят!

Вчера се нанесоха в България и вече почнаха да раздават заповеди наляво-надясно.

Искат да си сменяме имената на улиците щот на тях така им кефнало....  :mad: Ба си uдиотите!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291031636513753&id=100068207572438

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Кадиров дон

това "доказателство"като онова за  "умрелия" Жириновски, нали ?:lol6:

преди 4 часа, vpvelev написа:

И аз това им казвам, ама се ослушват. После ще ни обвиняват, защо не сме им казали по-рано :)

Ти купи ли си ? 

преди 43 минути, vpvelev написа:

Ами ако китайците досега не са научили, че за янките всичко е само бизнес и няма приятели, нека да излъжат Путин. Така по-лесно ще се справят после и с тях.

Струва ми се че вече са си разделили света, както едно време в Ялта и сега играят театро за пред простолюдието.

Едни украинци не могат да набият, тръгнали срещу китайците :lol6:

Ще има да им се молят, да дойдат да им продават технологии срещу евтин газ. 

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

И кво ся? Ше си плащаме газа както досега. С долари и евро. Много беше прав онзи дето каза, че Путин ще продължи до там, до където му позволят. Не помогнаха и врачките, дето разправяха как Европа ще мре от студ и глад, отсече че с рубли няма да плаща и Вова зе да се усеща ху да фак уил старвинг акшъли...

То беше очевидно, че блъфира, трябва да си луд за да си сериозен. За съжаление, той е, де.

преди 1 минута, gagodrago написа:

Тези укри много взеха да наглеят!

Вчера се нанесоха в България и вече почнаха да раздават заповеди наляво-надясно.

Искат да си сменяме имената на улиците щот на тях така им кефнало....  :mad: Ба си uдиотите!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=291031636513753&id=100068207572438

Това са предложения от местната власт. Украинците нямат тайива права на инициатива.. Иначе, да имат някакви претенции, но за 1 калпак ми дават 4о лв - ще бъде обслужван като за 40 лвва

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

И кво ся? Ше си плащаме газа както досега. С долари и евро. Много беше прав онзи дето каза, че Путин ще продължи до там, до където му позволят. Не помогнаха и врачките, дето разправяха как Европа ще мре от студ и глад, тя отсече че с рубли няма да плаща и Вова зе да се усеща ху да фак уил старвинг акшъли...

Това ще бъде дотогава,докато "Газпромбанк",  не е подложена на санкции", а тя ще се погрижи за конвертирането в рубли.

тогава за какви санкции  от страна на ЕС, говорим  ?!

Излиза,че и плащането ще бъде такова,каквито са санкциите

преди 3 минути, N1K17Y написа:

То беше очевидно, че блъфира, трябва да си луд за да си сериозен. За съжаление, той е, де.

Не знам защо се сетих за оня виц, за лудите и милиционерите... " Ние сме луди, не сме тъпи".

преди 44 минути, ivottoshev написа:

За Русия има ли значение какви гаранции ще има Киев, ако там няма бази на НАТО?

Има.

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Че нали с това започва изявлението му? Значи би трябвало това да е цел №1

В тази връзка, в съответствие с член 51 от част 7 от Устава на ООН, със санкцията на Съвета на федерацията на Русия и в изпълнение на договорите за приятелство и взаимопомощ, ратифицирани от Федералното събрание на 22 февруари тази година с Донецката Народна република и Луганската народна република, взех решение да се проведе специална военна операция.

Каква е целта Путин казва в следващия абзац:

Цитат

Целта е да се защитят хората, които бяха подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години. И затова ще се стремим към демилитаризация и денацификация на Украйна, както съд за онези, които са извършили многобройни кървави престъпления срещу цивилни, включително граждани на Руската федерация.

И също така казва, как ще се опита да постигне тази цел - демилитаризация и денацификация на Украйна. Това може да се случи само ако Русия завладее Украйна.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

ще се погрижи за конвертирането в рубли.

Няма тайава валута "рубла" Иначе на мен ми трябват 30 кв м - за тапети :)

ПС: Нищо лично, но смени си "картинката" с еврейското знаме

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.