Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Както винаги Пиг се хили.
Ами до като сме подлоги на чужди интереси, никога няма да се оправим.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Поживем увидим...

Е,виж картата на района.....Русия прибавя към територията си, своята си територия....да не мислиш,че формата на "мирния" договор, подписан през 1918 в Брест-Литовск,засяга  само България .

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Иво, ти ли си бе ?

Що ли те питам, а ?:P

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Е,виж картата на района.....Русия прибавя към територията си, своята си територия....

Това се решава на бойното поле. За истината не се спори с рационални аргументи.

След като са се обосрали до ушите и са били немарливи към армията си и военната подготовка на войниците си, сега и Крим ще върнат и Донбас ще върнат и кръв ще повърнат.

И украинската страна няма да спре бойните действия, докато над Севастопол не се развее украински флаг.

преди 4 часа, miro20 написа:

Докато ревете за правата на руските терористи наричайки ги погрешно "военопленници" , не виждам някой да е споменал как руските окупанти разстрелват цивилните

това не е ли хоумлеса 

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Първа среща с русороби и Булгаристан.

https://petel.bg/m/440724

Дмитрий от Украйна през сълзи:

Откраднаха ни колата в България, нямаме друго имущество

iright_safe_image_46_.jpg

Сега вече е бежанец инак беше на почивка  

преди 20 минути, valkiria1 написа:

И въпроса е :защо България  подпомага като потърпевши от война, хора, които пристигат с коли за над 100к в евро ?

Защото сме се доказали, че мажем на тлъстата патка гъзът и носим на гол тумбак чифте пищови

преди 18 минути, никой написа:

Защото сме се доказали, че мажем на тлъстата патка гъзът и носим на гол тумбак чифте пищови

То, как не са му откраднали анцузите или обущата, е пак добре.

преди 1 минута, Banesc написа:

Украинският войник, напсувал руски боен кораб, получи медал

Ми опитай да напсуваш някой, който е насочил оръжие срещу тебе, и ще разбереш защо. И именно него ще запомнят поколенията.

И в България е така. Никой не помни героите от Съединението, но всички помнят Чардафон Велики.

преди 35 минути, valkiria1 написа:

Ти сега всезнайко,  България като държава, колония или  територия визираш с тия линкове и името  Булгаристан  ?

Аз имам и друга информация от първа ръка, от хората които са наематели на къщата ми в Созопол.........украинките масово изкупуват скъпата стока  от  щандовете с брандова козметика  и облекло?

И въпроса е :защо България  подпомага като потърпевши от война, хора, които пристигат с коли за над 100к в евро ?

Каквоооооооооооооооооооооооооо?  Гадове нещастни, значи тук идват само ония богатите, а ни искат от парите.................. Нещастници!

Созопол е прекрасен град, лятото бяхме там за малко през 2020 година. Хубаво, но скъпо.:(

https://www.forexfactory.com/news/1147550-vatican-bank-transferred-10m-euros-to-buy-rubles?fbclid=IwAR08ejU3lqvXhw_d3HCIFFTTyYKhvo-zZvFHBD1umFQkgMS85xRrwxVVSzo

Ватикана е напазарувал рубли, за да плати за Руски газ!!!

преди 24 минути, Anneliese написа:

Каквоооооооооооооооооооооооооо?  Гадове нещастни, значи тук идват само ония богатите, а ни искат от парите.................. Нещастници!

Созопол е прекрасен град, лятото бяхме там за малко през 2020 година. Хубаво, но скъпо.:(

Тя затова пише, защото е скъпо. Ако беше Долно Уйно нямаше да пише.

https://www.dnes.bg/rusia/2022/03/30/lavrov-rusiia-i-kitai-vodiat-kym-edin-nov-svetoven-red.525197

преди 53 минути, Реджеп Иведик написа:

И украинската страна няма да спре бойните действия, докато над Севастопол не се развее украински флаг.

Ясно , и историята на Севастопол не знаеш ?!

преди 1 час, valkiria1 написа:

Не е късно да заминеш и действаш .Набират и чуждестранни доброволци.....

Не те видяхме на КОВИД барикадата, дай поне да те видим в действие в Украйна....това военно образование ,все трябва да го приложиш някъде

Сега му изработват пискюла на феса . А офицер на фронта без фес (или фуражка), не може да взема участие. Има си устави във всяка армия.

преди 1 час, никой написа:

Интересуващите се могат да направят  справка в имотните регистри,колко украинци са собственици на апартаменти и имоти по българското Черноморие.

Същите в момента се нареждат за помощи и отиват да спят в апартаментите си за стотици хиляди евра. Жените бежанки изпразват моловете в Бургас.

Единствените потърпевши  са онези украинци,които нямат пари да напуснат Украйна и тези,които спят в палатките в Молдова и Полша.

----------------

апрпо..хич даже не ми е мъчно за тоя с откраднатия джип.

Щом има средства да плаща за частен хотел,да беше си направил и застраховка на колата.

преди 1 час, никой написа:

Многооо точно казано!!!

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Сега му изработват пискюла на феса . А офицер на фронта без фес (или фуражка), не може да взема участие. Има си устави във всяка армия.

абе  Реджо офицер/капитан/, едно е да ти даде чин Хайдучето, друго е Жул Верн:P

Съкрушително поражение на рашистите на Киевското направление.

Усилено настъпление на украинските части на Черниговското направление.

На Сумското направление врагът е разбит и е отблъснат до руската граница

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Ясно , и историята на Севастопол не знаеш ?!

Логиката май не ти е силната страна.

Мисля ясно ти обясних, че това се решава на бойното поле.

преди 4 часа, attj написа:

Историята е доказала липсата на разумни бандеровци, а нашите Миро и Реджеп са техни фенове.  Нека да кажат защо.

А изпускаш bigiadri ! Аз съм живял в Украйна, познавам украинците ! Сега когато са НЕСПРАВЕДЛИВО нападнати от един диктатор още повече съм за тях. Те са по-слабата страна ,страна ,която страда от миризливият руски ботуш ! Възхищавам се на тяхната СМЕЛОСТ и бях още в началото УВЕРЕН  че ще докажат че са  ГЕРОЙСКИ народ! Много войни са водили в миналото с Русия ,не са успявали. Сега обаче ЕС е с тях и Русия в дългосрочен план ще трябва да избира- от една страна РЕПАРАЦИИ за милиарди и търговия с ЕС ,а от другата страна  да понасят тежки санкции и дупене на Китай! Този кантар е  с ясен край! Но това  ще е наследството на вашия кумир Путин. Жалко за обикновените ,заблудени от пропагандата на Путин, руснаци! Много ми е чудно на тези българи ,които симпатизират ,дори се възхищават на този диктатор . Ако ние сега не сме в ЕС и НАТО, руснаците самодоволно щяха да ни прегазят като Грузия например Това ли искат, могат ли да си представят една България с желязна завеса и където на черно ще се купуваме западни стоки. и нямаше да можем сега да си чатим в ТОЗИ формат Това е сега в Русия и я чака такова бъдеще , а тук това аз не го искам , ЗАЩОТО СЪМ ГО ЖИВЯЛ!

Обичам Русия! Обичам Украйна!

Но най-обичам истината.А тя е победител е Славната Руска Армия!

Колкото повече шава Зеленски, толкова повече му влиза без вазелин,

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Мисля ясно ти обясних, че това се решава на бойното поле.

Тъй де. Не си спомням да съм чела, украинци да защитават града от фашистите през ВСВ.

Освен това градът винаги е бил с "особен "статут.

Наречен е и град-герой ,всичко съпроводено с  Орден "Ленин","Златна звезда "  .....познай коя  от двете награди е изобразена на герба на града.

...........абе какво да "говорим" за твоята логика.:P

преди 4 минути, bigiadri написа:

А изпускаш bigiadri ! Аз съм живял в Украйна, познавам украинците ! Сега когато са НЕСПРАВЕДЛИВО нападнати от един диктатор още повече съм за тях. Те са по-слабата страна ,страна ,която страда от миризливият руски ботуш ! Възхищавам се на тяхната СМЕЛОСТ и бях още в началото УВЕРЕН  че ще докажат че са  ГЕРОЙСКИ народ! Много войни са водили в миналото с Русия ,не са успявали. Сега обаче ЕС е с тях и Русия в дългосрочен план ще трябва да избира- от една страна РЕПАРАЦИИ за милиарди и търговия с ЕС ,а от другата страна  да понасят тежки санкции и дупене на Китай! Този кантар е  с ясен край! Но това  ще е наследството на вашия кумир Путин. Жалко за обикновените ,заблудени от пропагандата на Путин, руснаци! Много ми е чудно на тези българи ,които симпатизират ,дори се възхищават на този диктатор . Ако ние сега не сме в ЕС и НАТО, руснаците самодоволно щяха да ни прегазят като Грузия например Това ли искат, могат ли да си представят една България с желязна завеса и където на черно ще се купуваме западни стоки. и нямаше да можем сега да си чатим в ТОЗИ формат Това е сега в Русия и я чака такова бъдеще , а тук това аз не го искам , ЗАЩОТО СЪМ ГО ЖИВЯЛ!

А ебал си украинки, затова ги защищаваш,ама някой от одеската мафия ти беше резнал пишлето ще ше Путин да богославяш.Интереса клати феса!

Войната ще се води до пълна капитулация на Русия

преди 5 минути, valkiria1 написа:

през ВСВ

Сега не е ВСВ,

Верно, че Русия почна да подвежда към бойното поле танкове от това време.

Хе, носят се слухове, че и брониран влак от времето на революцията.

Няма по чугунен путлеризъм от българския ей...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.