Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kosyo написа:

А пък са на плюс по спомен - поне преди месец- странно. Сигурно някой печата пари в несвяст или ги намират в онези шахти в Донбас. Всеки като тебе го повдига този въпрос и се почва едно повтаряне. Убеден съм че си го питал и на други места - там не ти ли го отговориха? Любопитно ми е просто какво ти казаха? Че веднъж прасето му отговориха сега и ти. Толкова ли не можете да ползвате тая търсачка- тя определено работи?

На какъв точно плюс са, минус 30% БВП, затънали в дългове и постоянно просене!? Макар че, тези дългове едва ли някога ще бъдат изплатени, т.е. пак ще е на наш европейски гръб целият масраф до последния украинец.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Flashback написа:

На какъв точно плюс са, затънали в дългове и постоянно просене!? Макар че тези дългове едва ли някога ще бъдат изплатени, т.е. пак ще е на наш европейски гръб целия масраф до последния украинец.

Да де мини по всичко точки още веднъж дето сме ги минали и затворили -може да ти обърне някой внимание :)

Косенце

Каквото и да пишеш, каквито и опорки да вадиш от резерва - ватенките насраха гордите украински орли.

В момента 82-ра бригада мре в Запорожието за слава.

Така че пиши си глупости - защото факта вече е признат на Запад .

А щом техни медии са го казали - ТАКА Е.

ПП

Bigiadri - ето чети. Информацията е на базата на су-тата продадени на Малайзия.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Irbis-E

преди 2 минути, kosyo написа:

Да де мини по всичко точки още веднъж дето сме ги минали и затворили -може да ти обърне някой внимание :)

Проекция!🤡

Ти си този, който постоянно реве, циври и изисква внимание! На всяка страница поне по три пъти!

преди 5 минути, kirko12 написа:

Косенце

Каквото и да пишеш, каквито и опорки да вадиш от резерва - ватенките насраха гордите украински орли.

В момента 82-ра бригада мре в Запорожието за слава.

Така че пиши си глупости - защото факта вече е признат на Запад .

А щом техни медии са го казали - ТАКА Е.

ПП

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Irbis-E

Кой къде мре няма значение, докато мрат и расснаци/чки

преди 7 минути, kirko12 написа:

Тоест експортен вариант. За домашно ползване и повече.

преди 14 минути, Flashback написа:

Проекция!🤡

Ти си този, който постоянно реве, циври и изисква внимание! На всяка страница поне по три пъти!

Само към един човек. Ако ползваш търсачката ще видиш че отношението на същия този ЛЪЖЕЦ е било същото към мен преди време. Така че не е като да няма карма. Сигурно този индивид си мисли че ще му се размине :) Ако погледнеш реално -същия този човек опитва да прави същото това към други хора. Ама не му се получава. И не е като да не съм го предупредил че ще му се случи това което става с него в момента.

преди 8 минути, maxthon написа:

Тоест експортен вариант. За домашно ползване и повече.

Тоест още те чакам с въпросника? Или не ти се отговаря?

преди 9 минути, kosyo написа:

Само към един човек. Ако ползваш търсачката ще видиш че отношението на същия този ЛЪЖЕЦ е било същото към мен преди време.

Значи самият ти влачиш тук в тази тема фейкове на украински ботове, а след това с цялата си наглост обвиняваш другите в лъжа!?🤡

Значи самият ти влачиш тук в тази тема фейкове на украински ботове, а след това с цялата си наглост обвиняваш другите в лъжа!?🤡🤡🤡

Само да ти кажа че си нов тука (евентуално) - не си първия в темата дето ме обвинява , може да ползваш търсачката и да видиш какво съм им отговарял и на другите по въпроса за фейковете ( Човек верно съм заприличал на мойто бъди от толкова разговори с него- до къде се докарах)

преди 10 часа, andiay написа:

...

Виждаш ми се леко гневен... или леко неудовлетворен... или некъф микс от двете... Ок, ш'се опитам да направя нешо за теб.

Такааа...

Легенда:
червено -  andiay
  зелено -   вашият покорен слуга lebel

Приключи, преди още да си започнал? ... -  мноо сте гадни, секи път ено и също... "Така и не разбирам, как, по дяволите, за минута и половина може да се разбере, че съм кофти ловър..."  Maйнaтa му. Колкото толко.

Щот по природа съм любопитен...  - Това е добре. Любопитството, заедно с мързела, са двигателите на прогреса. Макар че... имаше там нешо за любопитството и котката, ма то сигурно се отнася само за котките...

Та, какво имаш предвид с тоз оцветен от теб преамбюл? - как какво... Естествено известната притча "Портокал, крава и фагот" 
Начи така. 
- Негово Императорско Височество смята, че в лето 1876 има украинофили, чиято опасна за государството дейност, трее се попресече (справка - преамбюла);
- Щом има украинофили, начи има и "сичко украинско", което те харесват (украинофѝл - мн. украинофѝли, м. Привърженик и поклонник на всичко украинско);
- Щом има "сичко украинско", което те харесват, начи трее в "сичко украинско"-то да има и украинци... щото... щото "сичко украинско" с... примерно маори, вместо с украинци, некак... бе некак смешно е... Ш'се съгласите, предполагам,  че и "сичко руско", без руснаци, също некак увисва. Макар че, сега, тук (а вероятно и там) се въртят некви схеми за бъдещето... "без украинци", "без руснаци"... и как глеам, накрая ш'се осъществи компромисния вариант - "без човечество";
- Щом има украинци... еми... начи има...

А това "Ще рече ли, че за теб украинофили и украинци е едно и също?" - ш'си го запазя, за да си го чета в трудни моменти... с твое позволение... или без...

Кат е безсмислена таз карта, що изобщо я мешаш? - прав си да ме хокаш, но... моля те, прояви и малко разбиране... картофил съм. И не е "безсмислена", а няма смисъл да я предлагам. Тънка разлика, но не мисля, че ш'те озори.

И преди да поискаш цитати пак, да проверим кой е жентлимена и на кой му йе тръгнала картата...   - Каре аса!  - И аз!

Подходяща за кво? - За разглеждане, естествено. Виж, ако питаш "кво значи донякъде", наистина можех да уточня... поднасяйки извиненията си, ще го направя сега - до около 3/4

И що мешаш Сорос? - тук ме хвана... знаеш ли, установих, че май само аз не съм го "мешал" досега и се почувствах като некъф маргинал... и го намешах. Сега се чувствам малко по-добре, но очаквах повече... Нищо де, не ме мисли, ш'се адаптирам.

Еми... дано съм бил полезен.

- Что это у нашего ротмистра с походкой?
- А он с поручиком поссорился пару дней назад и потребовал удовлетворения.
- И что?
- Поручик удовлетворил.

И по въпроса за лъжата ако имаш желание  с тебе да минем по темата,а ? Кажи как така и бота (в началото) и мойта дружка твърдят едно и също,ама само бота лъже по думите на бъдито? Ти ще си четвъртия дето не желае да отговори на това, но давай - опровергай ме..

@Flashback

Внимателно отношение към веществените доказателства (по руски). Горещ фейк;)

Това са мятането на часта вътре е добре обработено движение

преди 1 час, maxthon написа:

Питай Иринка защо се налага оскверняват стари гробове и каква връзка има това с Господ.

не мога да прочета статията, но от заглавието, да разбирам, че махат гробове на вагнеровци, защото толкова руснаци умират, че нямат място да ги погрбват ? Да се мъча да разговарям с руски тролове е като да си водещ на Стани богат, та, това ли е окончателният ти отговор ? 

преди 5 минути, kosyo написа:

И по въпроса за лъжата ако имаш желание  с тебе да минем по темата,а ? Кажи как така и бота (в началото) и мойта дружка твърдят едно и също,ама само бота лъже по думите на бъдито? Ти ще си четвъртия дето не желае да отговори на това, но давай - опровергай ме..

@Flashback

Imao, човече, наистина ме разсмя!🤣🤣🤣

Държиш да си водиш тази дискусия и това е! 

То бива фиксация, но това твоето вече не знам какво е.

Стига, Косьо, вече дори и аз ти научих репертоара наизуст! Смени темата!

Imao, човече, наистина ме разсмя!🤣🤣🤣

Държиш да си водиш тази дискусия и това е! 

То бива фиксация, но това твоето вече не знам какво е.

Стига, Косьо, вече дори и аз ти научих репертоара наизуст! Смени темата!

Не, просто търся някой който да помогне на мойто бъди по тази тема. Бъди,ще трябва да се справяш сам човек, 4-ти човек ти отказва помощ - явно си доста безнадежден случай... Язък.

преди 49 минути, Flashback написа:

Защо намесваш трети лица в дискусията!?

Едното от третите лица ти лайкна поста.

Туй, дето твърди, че НАТО не съществува.

Правилно е да помагаме на Украйна с каквото можем и с каквото имаме на сърце.

Срещу рашистката паплач трябва да сме единни.

Иначе Варненск, Бургаск, Добруджанск.

Рашиста козината си мени, нрава си никога.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Да се мъча да разговарям с руски тролове е като да си водещ на Стани богат, та, това ли е окончателният ти отговор ? 

Преобладаващата част от българските руски тролове не знаят руски.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

не мога да прочета статията, но от заглавието, да разбирам....

Изключи javascript за момент.

spacer.png

преди 40 минути, Реджеп Иведик написа:

Правилно е да помагаме на Украйна с каквото можем и с каквото имаме на сърце.

Срещу рашистката паплач трябва да сме единни.

Иначе Варненск, Бургаск, Добруджанск.

Рашиста козината си мени, нрава си никога.

Само че с нашата "помощ" единственото, което ще постигнем е да довършим Украйна. 

На НАТО въобще не му пука колко животи и територия ще загуби Украйна с надеждата да "отслабваме" Русия. 

Ако според теб тази имагинерна цел си заслужава унищожаването на Украйна, кой съм аз да ти троша хатъра. 

И Китай никога няма да допусне Русия да загуби прокси войната на НАТО срещу нея, защото ще бъде следващият в същата ситуация. Даже съм на мнение, че ако Китай види че Русия започва да отслабва военно, дори ще достави оръжия на руснаците, но засега не се налага. А междувременно Украйна отслабва с всеки изминал ден, дори вчера британският Телеграф писа, че Путин вероятно ще спечели войната.

Цитат

The Telegraph: В украинската армия липсват хора за набиране и време за победа

Може би се очертава победа за Владимир Путин

Войната в Украйна сега е война на изтощение, която се води при условия, които са все по-благоприятни за Москва. Досега Киев се справяше чудесно с недостига на западно оборудване, но недостигът на работна ръка - с който вече се сблъсква - може да се окаже фатален.

Може би по-важно обаче е тежката жертва, която боевете нанасят на народа на Украйна. Доброволците вече не са достатъчни, за да поддържат украинската армия в боеспособно състояние: най-желаещите да се сражават вече са се записали преди година. Най-новият лозунг за набиране на войници в Украйна е "Нормално е да се страхуваш", но все още има много хора, които се опитват да избегнат да бъдат призовани да се бият на фронтовата линия. 

Междувременно Русия с население над 145 млн. души все още разполага със стотици хиляди мъже, от които може да се възползва. Това е ресурс, с който Украйна просто не може да се сравнява и който Западът не може да осигури. 

За Владимир Путин победата може би най-накрая се вижда, тъй като подкрепата на Запада започва да се разколебава. Ако Киев не може да пробие руските линии сега, може би никога няма да успее да го направи. Ако мобилизацията в Украйна все повече се усложнява, Западът не може да помогне.

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/08/22/ukraines-army-is-running-out-of-men-to-recruit/

Ей тък като стане..

Според Песков - Вагнеровци не били финансирани от държавата. Пък според Путин бяха - тая логика определно ми куца ...

https://www.rbc.ru/politics/25/08/2023/64e8840f9a7947199e49f64b?from=newsfeed

преди 3 минути, Flashback написа:

На НАТО въобще не му пука колко животи и територия ще загуби Украйна с надеждата да "отслабваме" Русия. 

Междувременно зеленски току-що купи луксозна вила в Египет в района на Ел Гуна, известен още като „града на милионерите“… https://alethonews.com/2023/08/24/zelensky-buys-luxury-villa-in-egypt-while-his-soldiers-die-on-frontlines/

jos-1.jpg?w=628&h=394

преди 2 минути, Flashback написа:

Само че с нашата "помощ" единственото, което ще постигнем е да довършим Украйна. 

Ако според теб тази имагинерна цел си заслужава унищожаването на Украйна, кой съм аз да ти троша хатъра. 

И Китай никога няма да допусне Русия да загуби прокси войната на НАТО срещу Русия, защото ще бъде следващият в същата ситуация. Даже съм на мнение, че ако Китай види че Русия започва да отслабва военно, дори ще достави оръжия на руснаците, но засега не се налага. А междувременно Украйна отслабва с всеки изминал ден, дори вчера британският Телеграф писа, че Путин вероятно ще спечели войната.

Стига си писал глупости!

Личи си , че нищо не знаеш.

Аз всеки ден разговарям със Украинци и всеки ден със различни.

Всички казват едни и същи неща противоположни на твоите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.