Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, M.Николов написа:

Добре грешката в случая е моя имах предвид украинофилия, мисля ти го ползваше в предишен коментар.

Да, с Негово Императорско Височество... или Величество, не знам как е по-правилно, ползваме "украинофилия"   :полушега:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, lebel написа:

Какво е укрофилия не знам, но подозирам, че е нещо, с което се опитваш да унизиш един народ и което не ти прави чест.

Иначе, една от разликите между нас двамата е, че ти ми обясняваш разни неща за Емския указ, а аз го имам ти давам да прочетеш началото му (наименованието и част от ъъ, преамбюла)... мога и да ти го преведа, но мисля, че ограденото с червено и синьо ще ти е достатъчно... (как ли па не). А ако не е, ще ти разкажа и виц. Стар соц виц. Милиционерски

Сори, отговора ми към теб на предния ти пост порозовя, явно заради съдържащ се в същия ми пост и отговор към Банката/Ванката относно един етнос...

Както и да е....

Ще питам пак...

1. Какво доказва според теб този указ и преамбюла му?

2. Какво доказва онази карта на Лотар?

преди 47 минути, andiay написа:

...

Ще питам пак...

1. Какво доказва според теб този указ и преамбюла му?

2. Какво доказва онази карта на Лотар?

Кога си питал... или имаш предвид поста в цвят пепел от рози?  Както и да е. Няма значение.

1. Според теб защо питаш?

2. Кога съм представял карта като доказателство за нещо? На теб верно ти тръгна картата.  Помня, че споменах, че е готина, кой е издателя и други подробности и че... не я предлагам, щото няма смисъл.

3. Няма да стане така. Приключих.

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Миличък, "скраб" е козметично средство за пилинг,а това,което си искал да кажеш е "скрап",ама то се пише с "п"...

Za скраБ си комунисте-русоробе от Мосейково . 

преди 5 часа, kirko12 написа:

Кокич  Трагедия си селски

. Звездите отговарят ли ти на баира

преди 6 часа, andiay написа:

По това време българите в по-голямата си част вече са придобили национално самосъзнание

Е и ?

Сега украинците да не би да нямат национално самосъзнание ?

И ТОГАВА са имали, да не би Шевченко да е бил москал ?

Ся като освободят Крим как има да ми се гърчиш и да си отричаш лъжите както винаги.

На две магарета сламата не можеш да разделиш, ма ми се изправяш като теле пред майка си.

преди 3 часа, lebel написа:

3. Няма да стане така. Приключих.

А тъй, пусни го по нанадолнището с количката.

Аз пък съм тракиец и искам римски паспорт че съм Спартак 

IMG_20230825_070812_902.jpg

преди 21 минути, _nib_ написа:

Запада казал, тъй, Запада казал иначе.

Запада беше казал, че ще земете Киев за три дняяя.

Бе не му вярвайте на Запада, виж в каква каша се забъркахте.

Кедми е диванен експерт на къс повод на Касапина Путлер.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Запада казал, тъй, Запада казал иначе.

Запада беше казал, че ще земете Киев за три дняяя.

запада мислеше че ще се ползват американските методи като в либия и ирак

но трябваше да стане така както стана

браво на Путин

допусна жертви само отишли на бойното поле

бяха предупредени да не ходят 

преди 13 часа, maxthon написа:

Питай Блумбърг и Дойче вече. Явно те са тези, които съобщават неверни неща. Иди им се скарай на тези руски подлоги.

Питал съм НЕ само тях ,а и Комерсиант ,Аргументи и факти и др. РУСКИ източници  за разлика от теб, който НЕ знае руски език ,а е такъв ПЛАТЕН ТРОЛ./сМех/

преди 25 минути, kirko12 написа:

Аз пък съм тракиец и искам римски паспорт че съм Спартак 

IMG_20230825_070812_902.jpg

запише се като джендер 56-ти пол щети да дадът  документите 

Снощи рашистите съобщават ,че пак НЕ са спали ,стана им навик . 42 безпилотника са ги посетили плюс няколко ракети. Уж всичко било свалено ,ама ще се разбере ,пак ще има квичене от  рашиските блогерите , че ПВО НЕ си е свършило работа . Да свикват и най-добре да минават на нощен режим.

преди 12 минути, bigiadri написа:

Питал съм НЕ само тях ,а и Комерсиант ,Аргументи и факти и др. РУСКИ източници  за разлика от теб, който НЕ знае руски език ,а е такъв ПЛАТЕН ТРОЛ./сМех/

Като си питал може и да покажеш какво са ти отговорили нали? Примерно може някъде да си прочел за средна цена на Уралс за юли от 64$ и центове?

Bigiadri

Последния път руските като посетиха Одеса воя продължи една седмица

Трайте там и чакайте перемога

преди 17 минути, Banesc написа:

запише се като джендер 56-ти пол щети да дадът  документите 

джуджи, кога ще ходиш да служиш на другото джужди?

рассия те зове

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

И ТОГАВА са имали, да не би Шевченко да е бил москал ?

Според бъди е бил всякакъв, но не и украинец.

на мен ми е друго интересто защо психодесните са се загрижили за смъртта на Пригожин

явно е бил двоен агент

или вербуван от цру 

Вчера на заседание по Украйна на Съвета по безопасност на ООН поканеният Кислица (името се грухти "Къйслъйця") извън правилата е грухтял на укромова.

Понеже не е предупредил за това, нямало е синхронен превод и, разбира се, никой не разбрал какво грухти. С което направил свинска услуга на американските си господари, председателстващи това заседание.
Цирк!

След заседанието възмутените членове на СБ изказали в кулуарите възмущението си пред... руската делегация.

Укросвинете! В пълната си красота! :D

https://t.me/dpol_un/626

image.thumb.jpeg.7538f14ef35133e075287709b18ff7cf.jpeg

преди 45 минути, maxthon написа:

Като си питал може и да покажеш какво са ти отговорили нали? Примерно може някъде да си прочел за средна цена на Уралс за юли от 64$ и центове?

преди 14 минути, kosyo написа:

image.thumb.jpeg.7538f14ef35133e075287709b18ff7cf.jpeg

Няма нужда да ни показваш какво правиш сутрин в тоалетната. Но поне като си там вземи пък прочети нещо.

току-що, maxthon написа:

Няма нужда да ни показваш какво правиш сутрин в тоалетната. Но поне като си там вземи пък прочети нещо.

Пак не ме разбра. Напъвам се да не ти кажа че докато не ме опровергаеш че съм в грешка - оставаш лъжец като бота който обвини в лъжа , но пък в този момент сте на едно мнение с него :) Не съм забравил де-защото ти мислиш обратното предполагам,а?

преди 4 минути, kosyo написа:

Пак не ме разбра.

Много добре те разбрах, че след като говоря за нефт и ще започнеш с твоята плоча наново. Все тъй упорит и очакващ да се случи нещо друго и да си получиш отговора, който желаеш да чуеш.  Вече съм ти отговорил и честно казано ако не ти харесва и наричаш това липса на отговор, това си е изцяло твой проблем.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.