Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

В момента Путин действа точно по американски, милитаризмът е както любим на САЩ също толкова любим и на РФ, ако обаче не се беше распаднал СССР Русия и нейните управляващи нямаше да бъдат толкова милитаристично настроени.

Просто е добър държавник и защитава интересите на държавата си!!! На нас ни е криво, защото за толкова време, до сега не сме имали добър държавник!!! То и като цяло в световен мащаб не са много добрите държавници в нашето съвремие!!! Аз се сещам само за трима!!! Путин, Орбан и Тръмп!!! Бившият президент на Уругвай - Хосе Мухика го слагам също до тези тримата, но той вече не е в политиката!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, vpvelev написа:

Още няколко дни ви остана работа на троловете. Ама само по тая тема, не се плашете. Ще ви използват и за други долни поръчки.

Какво ще се случи след няколко дни ? 

току-що, NewRedDragon написа:

Просто не го осъзнаваш в момента! 

Както и ти не осъзнаваш, какво си в същност.

Гущер, дракон, все тая.

От едно семейство са.

преди 1 минута, absurt написа:

Така, караш на преразкази, но пък имаш нахалството да размахваш пръст на живелите по онова време!? Ми, казах ти, че ставаш парадоксален. Кой ти разказа всичките тези тъпотии за армията ни? Някой скатал се от военна служба, нали? 

Аз ги казвам, защото съм бил в тази армия. А ти продължаваш със соц- глупостите!!! Нищо не знаеш за армията, ясно ли ти е? Чугун!!!

И не карам на преразказ а на разказ, защото съм очевидец. Ти си тази дето не е очевидец и кара на общи приказки. Турците ни били на границата... Турците ни се подиграваха- обаждаха се в КП то по секретната честота да ни честитят нова година.

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Просто е добър държавник и защитава интересите на държавата си!!! На нас ни е криво, защото за толкова време, до сега не сме имали добър държавник!!! То и като цяло в световен мащаб не са много добрите държавници в нашето съвремие!!! Аз се сещам само за трима!!! Путин, Орбан и Тръмп!!! Бившият президент на Уругвай - Хосе Мухика го слагам също до тези тримата, но той вече не е в политиката!!!

ИМАХМЕ, но сега се върнаха комунистите и мутрите, те само ни крадът и ние според комунистическия режим трябва да им докладваме всичко. Така те само ще имат полза, ние народа ще сме смачкани от управлението. Със една дума, Комунизъм!

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Аз ги казвам, защото съм бил в тази армия. А ти продължаваш със соц- глупостите!!! Нищо не знаеш за армията, ясно ли ти е? Чугун!!!

И не карам на преразказ а на разказ, защото съм очевидец. Ти си тази дето не е очевидец и кара на общи приказки. Турците ни били на границата... Турците ни се подиграваха- обаждаха се в КП то по секретната честота да ни честитят нова година.

И аз бях в "секретна" - :) Ама и ние не им отстпвайме с "поздравите" :) 

преди 3 минути, andiay написа:

Както и ти не осъзнаваш, какво си в същност.

Гущер, дракон, все тая.

От едно семейство са.

Важното е "семейството" да мачка!

Ау, ти си бил, пък други не са били? И мъжът ми беше, а баща ми беше военен. Само не разбрах, къде те настъпваше руския ботуш тогава и къде те настъпва и тъпче вече 30+ години, откакто се обърна палачинката? това ми разкажи, гумена главо. Дай линкове, сподели лични впечатления, че да разбера и аз, как тъй мен ме е заобиколил руския ботуш тия 30 години!?

току-що, NewRedDragon написа:

Важното е "семейството" да мачка!

Тц, еволюционно е доказано, че вашето семейство бива мачкано.

Просто не можеш да го осъзнаеш.

преди 4 минути, andiay написа:

Тц, еволюционно е доказано, че вашето семейство бива мачкано.

Просто не можеш да го осъзнаеш.

Ево;юционно е доказана, че АЗ имам пък ти нямаш. ЪочкаЧ Не си на нивото ми

преди 23 минути, Филипов написа:

Ба тия руснаци, плениха цялата украинска армия през Мариопол, ако сметна колко са пленили и колко азовци са избягали, ша да е много голяма таз армия или бабичките почнаха да спират руското настъпление.

преди 34 минути, Недко написа:

Питам, защото цитираните данни се отнасят за държавни актове, но няма данни
на какви партийни сбирки/заседания преди това е било измислено.
Никита Хрушчов става формално държавен ръководител (Председател на Министерския съвет) чак през 1958 г.
НО, през 1954 г. вече е Генерален секретар на Партията (КПСС).

Чак да няма данни:

https://www.consultant.ru/cons/cgi/online.cgi?req=doc&base=ESU&n=32787#Ot8JX2Teg9YhaDOz1

https://regnum.ru/pictures/2224719/108.html

https://regnum.ru/pictures/2224719/109.html

https://regnum.ru/pictures/2224719/110.html

Защо ги защитавате Руснаците? Те нападнаха Украйна и избиват жени и деца, това ли са хората които застрашават Русия?

преди 7 минути, absurt написа:

Ау, ти си бил, пък други не са били? И мъжът ми беше, а баща ми беше военен. Само не разбрах, къде те настъпваше руския ботуш тогава и къде те настъпва и тъпче вече 30+ години, откакто се обърна палачинката? това ми разкажи, гумена главо. Дай линкове, сподели лични впечатления, че да разбера и аз, как тъй мен ме е заобиколил руския ботуш тия 30 години!?

Лукойл е монополист на българския пазар и е руски. Булгаргаз е придатък на Газпром. Кметът на Варна е руснак. Няма го викаш вече руския ботуш, а? Едни мизерници като Възраждане, почнаха през ден да правят протести с докарани от всички краища, с автобуси. Това струва пари. Кой финансира? Ми те им веят знамената, що за въпрос... 30 години Русия пречи на България да бъде пълноценен член на ЕС и НАТО. Всячески!

преди 2 минути, bulljo написа:

Ба тия руснаци, плениха цялата украинска армия през Мариопол, ако сметна колко са пленили и колко азовци са избягали, ша да е много голяма таз армия или бабичките почнаха да спират руското настъпление.

Тия плениха цяла Украйна вече, ако се водиш по клипчетата на Филипов. 😆

преди 4 минути, A.com написа:

Благодаря !
Имах пред вид в цитирания текст не видях.
Ще ги прочета и тях.

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Ево;юционно е доказана, че АЗ имам пък ти нямаш. ЪочкаЧ Не си на нивото ми

Еволюционно е доказано, че твоят вид нищо няма.

Ъочка.

Пали таксито, да не го изгубиш и него.

Лукойл е монополист на българския пазар и е руски. Булгаргаз е придатък на Газпром. Кметът на Варна е руснак. Няма го викаш вече руския ботуш, а? Едни мизерници като Възраждане, почнаха през ден да правят протести с докарани от всички краища, с автобуси. Това струва пари. Кой финансира? Ми те им веят знамената, що за въпрос... 30 години Русия пречи на България да бъде пълноценен член на ЕС и НАТО. Всячески!

Да, на кривата ракета, Космосът й пречи! Питах лично на теб с какво ти попречиха тия 30 години? Лично на теб, не ми разтягай глупостите как кмета на Варна бил руснак, че слизаш много ниско. Кой даде Лукойл на руснак? Помниш ли? А, кой спонсорира политическата сила, чиито представител беше "даващият"?  Когато едни мизерници тормозиха София месеци наред и докарваха протестъри от провинцията, пак ли бяха спонсорирани от руснаците? Като ги избрахте, руснаците ли ви бяха криви? Как попречиха руснаците да дадем 6 бази безплатно на американците? Как ни попречиха да се изръсим с 3 милиарда долара за чертежи на самолети, дето на всичкото отгоре ще дойдат с 2 години закъснение? Че и без да платят грам неустойка? 

Пак ще те попитам, с какво точно ти попречиха, че и на цялата ни държава, руснаците? Хич не ми звучи мъжко това криене зад гърба на врага, за да не си признаеш собствената заслуга за ситуацията, в която си...

преди 1 минута, absurt написа:

Да, на кривата ракета, Космосът й пречи! Питах лично на теб с какво ти попречиха тия 30 години? Лично на теб, не ми разтягай глупостите как кмета на Варна бил руснак, че слизаш много ниско. Кой даде Лукойл на руснак? Помниш ли? А, кой спонсорира политическата сила, чиито представител беше "даващият"?  Когато едни мизерници тормозиха София месеци наред и докарваха протестъри от провинцията, пак ли бяха спонсорирани от руснаците? Като ги избрахте, руснаците ли ви бяха криви? Как попречиха руснаците да дадем 6 бази безплатно на американците? Как ни попречиха да се изръсим с 3 милиарда долара за чертежи на самолети, дето на всичкото отгоре ще дойдат с 2 години закъснение? Че и без да платят грам неустойка? 

Пак ще те попитам, с какво точно ти попречиха, че и на цялата ни държава, руснаците? Хич не ми звучи мъжко това криене зад гърба на врага, за да не си признаеш собствената заслуга за ситуацията, в която си...

Ся па лично на мен кво ми попречили... После ще искаш и поименно да изброя. Чугун майна!!!

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Ся па лично на мен кво ми попречили... После ще искаш и поименно да изброя. Чугун майна!!!

Хи,хи! Шах, майна и мат! Нямаш какво конкретно да кажеш, нали? Опорки, общи приказки като за пред входа с клюкарките, ама по същество- нищо. Гумена глава, че и мека.617659306_download(16).gif.d5ead9ee6d6f7456fa9e880a6f2acdfd.gif

преди 15 минути, absurt написа:

Какво значи лично ? Руснак да дойде да ми открадне пералнята ли ? То тогава да те питам, какво са ти направили лично американците, че все ги плюеш. А проекта Белене кой го плати ? Това за достатъчно лично ли се смята ? 3-те милиарда за руския газопровод, кой ги плати ? 

преди 2 минути, absurt написа:

Хи,хи! Шах, майна и мат! Нямаш какво конкретно да кажеш, нали? Опорки, общи приказки като за пред входа с клюкарките, ама по същество- нищо. Гумена глава, че и мека.617659306_download(16).gif.d5ead9ee6d6f7456fa9e880a6f2acdfd.gif

КОгато зададеш на някой толкова тъп въпрос, че той не знае какво да отговори, защото е отговорил вече поне 100 пъти дори на възможните подвъпроси, ти му викаш "шах и мат". В коя точно част ме матира чугуне? Че Русия не си вре гагата в българската политика ли? Че не финансира политически субекти, спъващи България във всичките и опити да се измъкне от мечешката прегръдка? Че не финансира терористи в България? Че не уби български премиер, дето уж си беше техен??? Какво си матирала бабке изкукала? Русия постига това, благодарение на шматки като теб. Шматки към които ние очевидно сме прекалено толерантни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.