Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

😆😆😆😆

Да брат, смешно е!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Да брат, смешно е!

Т.е. толкова работят тия санкции, че руснаците си решават сами проблемите, произвеждайки си сами двигатели за самолетите!? Правилно ли чета? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. толкова работят тия санкции, че руснаците си решават сами проблемите, произвеждайки си сами двигатели за самолетите!? Правилно ли чета? 😆

Ти това ли прочете от целият линк?

А малко в началото к'во пише. Че заради "неработещите санкции" не могат да си сглобят самолетите

Тоя е направо неспасяем случай... 😆

Кво да чета, като самата идея на статията е, че са срещнали проблеми, които поради възникването им, руснаците са започнали сами да си произвеждат двигатели за самолетите!? И пак да питам - как работят санкциите като руснаците сами си ги решават? Малко сложно сигурно ти го обяснявам? Ако искаш, да пробвам, да ти го нарисувам?

преди 57 минути, BANKATA написа:

Кой от всичките ти постове дава отговор на въпроса ми, а?

Никой! 🙂

Той ако знаеше щеше да ти отговори, нямаше да повтаря като папагал "отговорих ти"! 😂

Тоя е направо неспасяем случай... 😆

Кво да чета, като самата идея на статията е, че са срещнали проблеми, които поради възникването им, руснаците са започнали сами да си произвеждат двигатели за самолетите!? И пак да питам - как работят санкциите като руснаците сами си ги решават? Малко сложно сигурно ти го обяснявам? Ако искаш, да пробвам, да ти го нарисувам?

Налк самият ти твърдеше че проблеми няма. Всичко се заобикаля и са безмислени санкциите.

преди 1 минута, NovakJ написа:

Никой! 🙂

Той ако знаеше щеше да ти отговори, нямаше да повтаря като папагал "отговорих ти"! 😂

М дааа тази му лъжа я забравих.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Налк самият ти твърдеше че проблеми няма.

И къде е проблема? Не доставят двигатели и те са започнали сами да си ги произвеждат? Аз проблем тук не виждам... Ти виждаш ли? Какъв е проблема?

преди 3 минути, communismatic написа:

И къде е проблема? Не доставят двигатели и те са започнали сами да си ги произвеждат? Аз проблем тук не виждам... Ти виждаш ли? Какъв е проблема?

Ооказва че тезата ти за неработещите санкции е "капут"

преди 3 минути, BANKATA написа:

Смяташ ли да бъдеш по-конкретен за санкциите или ще отговаряме винаги с по едно-две изречения? Поне докажи, че не си малоумен... остави другото.

преди 10 минути, NovakJ написа:

Той ако знаеше щеше да ти отговори, нямаше да повтаря като папагал "отговорих ти"! 

Няма проблеми, отговори ти. Искам и с теб, да вляза в "дискусия"...

Както и всичките му тези, не само тази!

Като нямаме руски газ, петрол нищо няма да стане. Те казват, че едва ли не ще умрем без руски газ и петрол. 😂 

Сега не може. Като се прибера следобед! 🙂

преди 2 минути, NovakJ написа:

Сега не може. Като се прибера следобед! 

Супер, ще чакам, да видим, какво ще измъдриш... Пак ще има яко гаврене... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да бъдеш по-конкретен за санкциите или ще отговаряме винаги с по едно-две изречения? Поне докажи, че не си малоумен... остави другото.

Бях доста конкретен с онзи линк. :)

Аха, ок... Повече недей да коментираш неща, от които изобщо не си имаш понятие... Приключих дискусията с теб.

преди 1 час, BANKATA написа:

Какво пише? к** двигатели, к** материали за крила.

То к*** ще се случи за тях ако дойде време за доставка на самолетите и това не се случи. В противен случай при доставка навреме или дори преждевременно въпросния к** ще си е изцяло за теб.

преди 1 минута, maxthon написа:

к** ще си е изцяло за теб

На къде повече? 😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бях доста конкретен с онзи линк.

Е колко да си бил конкретен? Хората очакват доставка след година.

току-що, communismatic написа:

На къде повече?

Логично е колкото пъти посочи статията да му се полагат и толкова к***.

преди 51 минути, K.Р написа:

Kомсомолец пи ли си гинкобилобата

Е -не са всички на по 72 години като Вас двамата с Путин.    Кокич,  защо Зельо пак лъже, че оръжията от САЩ спасявали животи на украински войници?   Този наркотизиран полуидиот докога ще продължава така     https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Zelenski-anonsira-vazhno-reshenie-na-SASht-v-podkrepa-na-Ukraina-2392518

Достатъчно!

Ама те хората чакат доставка след година, а не сега. Интересното в случая със самолетите, че имаше съобщение за построен на 70% на Ан-225. А той се оказа, че е построен до такава степен от 25 години.насам. Да видим след година как Мрията ще бъде отново на 70% готовност, а руските самолети вероятно ще бъдат доставени и ще започнат да извършват полети. Или казано иначе да видим за кого ще бъде мъжкия полов член.

преди 8 минути, maxthon написа:

Ама те хората чакат доставка след година, а не сега. Интересното в случая със самолетите, че имаше съобщение за построен на 70% на Ан-225. А той се оказа, че е построен до такава степен от 25 години.насам. Да видим след година как Мрията ще бъде отново на 70% готовност, а руските самолети вероятно ще бъдат доставени и ще започнат да извършват полети. Или казано иначе да видим за кого ще бъде мъжкия полов член.

Това никога не съм го отричал.

Линка го постнах за да види онзи че твърдението му за неработещи санкции е грешно.

Че се заобикалят част от санкциите и на мен ми е пределном ясно, ама че не работят...

Това никога не съм го отричал.
Линка го постнах за да види онзи че твърдението му за неработещи санкции е грешно.
Че се заобикалят част от санкциите и на мен ми е пределном ясно, ама че не работят...
В случая ще има неработещи санкции ако след година няма доставени самолети.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Сега се оказа, че човекоподобното направо ме било оборило... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! 😆😆😆

Бъдито да не се е клонирал? Същия комунистически устрем като в началото и същия мозък като в края..

Поради на баба ви Пенка ембаргото и на обяд няма да има бодра дрононарезка:

преди 4 минути, maxthon написа:

В случая ще има неработещи санкции ако след година няма доставени самолети.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Къде са им предвидените двигатели бре ?

преди 2 минути, communismatic написа:

Сега се оказа, че човекоподобното направо ме било оборило... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! 😆😆😆

Млъкни бре!

Време беше и да и за нещо по-младо за трансфер от московските към западните гей-клубове.

Като го слушам има опит..

Героят на обяд:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.