Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 22 минути, NovakJ написа:

Добро утро! :newspaper:

Предлагам ти вместо да защитаваш расията да започнеш да защитаваш България по същия начин. Другите русофили ако последват примера ти България ще стане по-хубава и от Швейцария! :) Не можете ли да разберете, че като плюете по нашата държава, вредите и на туризма и на бизнеса и на политиката и на всичко... Проблема ни е че не сме обединени и докато ти защитаваш расняците няма как ние Българите и България да сме добре! :) Сега поне имаш избор и никой не те спира да отидеш да живееш в расията или където си поискаш, но ако не желаеш и искаш да си в България поне имай уважение към страната ни и хората. Това разединение което правите като защитавате друга държава в която не желаете да отидете се отразява и на хората и на политиката в парламента, навсякъде и няма да доведе до нищо хубаво. Колкото повече крещите като павиани за расията и плюете по България толкова по-зле ще става живота в страната ни! :mad:

:offtopic_s:

Пич,предлагам ти вместо да защитаваш Украйна и да се дупиш на Запада,да вземеш да идеш да ринеш сняг в Троян,Габрово и навсякъде,където престъпното управление по западен модел разсипва държавата...И не ми казвай къде да живея-тук съм роден и това е моята държава..а ти можеш да идеш и на м...та си! А и уважението към хората е взаимно чувство-кого да уважавам-тез в парламента или крадливите ВиК,ЕРП..бюрокрацията ..!? Уважавам хора,които се блъскат по 10-12 часа...и са на минимална....уважавам и пенсионерите...язък само,че са дали труда си...за келемета..дето не знаят как се изкарват 5 лева с труд..Знаеш ли колко хора са на минимална-над 850 000...при 2 милиона работещи...и след данъците взимат 835лв. И хич не ме интересуват нарежданията нито на Посолства, нито безумията на брукселските зелки...с който само промиват мозъци и заробват..със зелени,пенбени сделки...Държавата отдавна трябваше да озапти престъпленията на частния бизнес...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 42 минути, attj написа:

Вие с Кокич и с Миро защо сте изпушили като този локомотив от едно време   

Zaщо си комунист и не ставаш за нищо

преди 36 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Пич,предлагам ти вместо да защитаваш Украйна и да се дупиш на Запада,да вземеш да идеш да ринеш сняг в Троян,Габрово и навсякъде,където престъпното управление по западен модел разсипва държавата...И не ми казвай къде да живея-тук съм роден и това е моята държава..а ти можеш да идеш и на м...та си! А и уважението към хората е взаимно чувство-кого да уважавам-тез в парламента или крадливите ВиК,ЕРП..бюрокрацията ..!? Уважавам хора,които се блъскат по 10-12 часа...и са на минимална....уважавам и пенсионерите...язък само,че са дали труда си...за келемета..дето не знаят как се изкарват 5 лева с труд..Знаеш ли колко хора са на минимална-над 850 000...при 2 милиона работещи...и след данъците взимат 835лв. И хич не ме интересуват нарежданията нито на Посолства, нито безумията на брукселските зелки...с който само промиват мозъци и заробват..със зелени,пенбени сделки...Държавата отдавна трябваше да озапти престъпленията на частния бизнес...

Пич, аз когато защитавах расняците ти не знаеше за темата за това не ми говори за защитаване ясно ли ти е психо...! Питай @crazy katon като не пишех някой ден заради повече работа и се появя тук с коментар за великите расняци ми казваше, "Хайде бе човек, къде ходиш? Тук само глупости пишат и няма кой да напише нещо хубаво"!!! Факт е и също, че разбраха другите и сега все още ме гледат негативно, @kosyo и Реджеп, BANKATA и другите... 

За снега да обвиняваш някой е смешно и жалко! Сняг имаше през комунизма има сега ще има и дори путин да стане президент, и все някой трябва да го рине този сняг. През комунизма да не би да не са го ринали? 😂

Заплатите по официални данни са такива, но в тези данни не влизат страничните доходи на тези хора. Много фирми плащат официално минималната работна заплата по договора, реално заплатите са много над минималната! Останалите пари от заплатите се дават на ръка за да се избегнат данъци и други подробности, така че и това не е вярно! 😂

Уважавай който си искаш, твоя си работа...

Хубав ден от мен. :newspaper:

преди 5 минути, K.Р написа:

Zaщо си комунист и не ставаш за нищо

Ти си неадекватен комсомолец.    Зеленски вместо да си изпълни предизборните обещания от 2019 година,  неспирно само глупости върши    https://news.bg/int-politics/ukrayna-iska-sadeystvie-ot-es-zaradi-zaplahite-na-fitso.html

преди 1 минута, attj написа:

Ти си неадекватен комсомолец.

Неадекватен си, защото си доносник

преди 32 минути, maxthon написа:

За теб да дискутираш означава да зададеш въпрос и да очакваш точно определен отговор и разбира се политкоректен към твоите възгледи за живота. И след като не го получиш един път се започва рев, че няма отговор и търсиш отново същия този точен отговор като зададеш същия въпрос. И така 4-5 пъти.  Правилно ли описах опита ти за дискусия вчера?

И брата му по акъл се появи.

Ти ще обясниш лк как санкциите не работят?

Описа неговият опит за дискусия. Ама то да ми препишеш думите е най-лесно.

преди 4 минути, K.Р написа:

Неадекватен си, защото си доносник

Маруся пак ти издирва   IP- адреса.   Знаеш ли как да се маскираш?    Русия е готова за мирни преговори с Украйна. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за РИА Новости. Според него обаче такива преговори трябва да обърнат внимание на "първопричините" в конфликта.

преди 4 минути, attj написа:

Маруся пак ти издирва   IP- адреса.   Знаеш ли как да се маскираш?    Русия е готова за мирни преговори с Украйна. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за РИА Новости. Според него обаче такива преговори трябва да обърнат внимание на "първопричините" в конфликта.

Така си се маскирала че всеки те знае че си доносница Защо така налЕ си много хитра копейка

Много обичам да чета вкиселени фенки на Зелката:

Цитат

за да не си трие Наталия пръстите пак. Като си изпиеш кафето за да се ободриш и 💊, иди и го прочети, та поне да не се излагаш!

Никакви условия не са длъжни да приемат украинците. По международните закони Крим и Донбас са украински и крадльовци с копчета нямат право да ги анексират.

Путин не е никой в Украйна, нито в НАТО, че да ни се меси в отношенията. Да си гледа бензиностанцията и копчето и да си прибира тенекиите в кочината!

Русия няма икономическа мощ за да е фактор. Копче имат и Индия и Пакистан. Индия даже кацна на Луната за разлика от други. Интересно, че гъстонаселена Индия никого не напада.

:lol6::lol6::lol6:

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ти ще обясниш лк как санкциите не работят?

Или как не могат да си произведат двигатели за самолети ли? А прочете ли кога Аерофлот очаква първите доставки на въпросния самолет, който уж бил със забавяне?  Бегом да четеш. Белким ти светне какво точно се случва със самолетите и двигателите им. Или как има забавяне след като никой не очаква доставка в близката година и няколко месеца.

преди 4 минути, maxthon написа:

Или как не могат да си произведат двигатели за самолети ли? А прочете ли кога Аерофлот очаква първите доставки на въпросния самолет, който уж бил със забавяне?  Бегом да четеш. Белким ти светне какво точно се случва със самолетите и двигателите им.

Може да питаш защо от две години е забранено да се публикуват данни за добива нефт и газ?

Марш да питаш путьо.

Но пък се радвам че си поредният български глупак който знае повече за санкциите от човека в Русия който се оплаква от тях.

Цитат

Не в едно, а в много видеа от Киев и малки населени места се вижда как тцк прибира ''свободно'' разхождащите се мъже.Даже спират колите им и ги извличат.Спират трамвай между 2 спирки и нахълтват вътре.По улиците и домовете им.Снимащите хора коментират с угриженост случващото се.Казват:нека види света за какво става дума.В соц. мрежите коментират много украинци живеещи извън страна за случващото се в родината им.Те пишат, че това не се показва в медиите в страните, където живеят.Пишеха от Германия, Франция, Чехия, Б-я и т.н.Разбрахме и друг ''много сериозен проблем''.Отново го кометират украинци в самата страна и такива извън нея.Забранява се руската салата. https://www.bg-mamma.com/img/emojis/faces/rolling_eyes.png Не може Наталия да не вижда всичко това, което много българи виждат в мрежата.Видеата са на украинци.Те коментират и свещниците и билбордовете из цялата страна.Мисля и аз да кажа като президента им:Честита Ханука!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Може да питаш защо от две години е забранено да се публикуват данни за добива нефт и газ?

Ама чети за самолети и говори за самолети. Нали искаше дискусия? Дискусия не означава при първа липса на агрументи да започнеш да говориш за друго и то по тема, която сам започна. След като аз съм прочел кога се очакват първите самолети от този вид да бъдат доставени ще можеш да намериш и ти какво е казал шефа на Аерофлот за тях. Надявам се това да е достатъчна насока. След това идва и извода как нещо е забавено в момента след като никой не го чака (или поне не и в следващата година-година и малко).

Цитат

Кофтито е, че догодина като спре войната и уснаците ще ни превземат. Как беше там - чак до Гибриалтар.
Може да почнете да копаете окопи покрай Черно море и Дунава. И много чай от лайка против параноята.

Това беше добро!:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Вярвам им.На едно мнение сме с много от тях.Още лятото го писах.Лошото е, че не ги чуват техните власти.Така гаврата е двойна.Затова хората се оплакват.Къде и така им е трудно, а и техните ги мачкат и крадат.Казват, че Европа дава много пари, а до тях нищичко не стига.Властите си ги разпределят, а за изтормозеният народец мизерия и абсурдна пропаганда.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама чети за самолети и говори за самолети. Нали искаше дискусия? Дискусия не означава при първа липса на агрументи да започнеш да говориш за друго и то по тема, която сам започна. След като аз съм прочел кога се очакват първите самолети от този вид да бъдат доставени ще можеш да намериш и ти какво е казал шефа на Аерофлот за тях. Надявам се това да е достатъчна насока. След това идва и извода как нещо е забавено в момента след като никой не го чака (или поне не и в следващата година-година и малко).

Може да питаш UAC дали са казали това което са казали в статията. Че не могат да си сглобят самолетите поради липса на аналози.

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

На бъдито мина ли му за кораба че сега се качи на самолета?

Знаете за на баба Пенка ви ТОТАЛНОТО ембарго на части от Китай от преди една година и затова няма да има днес бодра дрононарезка:

Новият трансфер от московските гей-клубове към западните:

преди 5 минути, maxthon написа:

Дискусия не означава при първа липса на агрументи

Какви аргументи си имал или имаш досега, освен ефтина пропаганда която ви я спускат и си длъжен да я папагалстваш, защото си 100% зависим платен трол. 

току-що, BANKATA написа:

Може да питаш UAC дали са казали това което са казали в статията. Че не могат да си сглобят самолетите поради липса на аналози.

В момента може да няма аналози. До една година кой знае? Може пък до тогава да се снабдят и с нужното и без да разчитат на аналози.

Цитат

Абсолютно съгласен с всички гореизброени примери за престъпления, стига от години да не бяха се превърнали в празнозвучащи клишета, без каквото и да е съдържание. Защото за всяко престъпление трябва да има и наказание. А силова структура, която да изпълнява ролята на наказващ орган в световен мащаб няма. Не е измислена просто. Има всякакви международни съдилища и разследващи органи, но международна армия няма.

НАТО не можа се приеме за стожер на правдата и наказващ орган за държавите-престъпнички. Защото никой не го е избирал и назначавал за такъв. Това е просто един военен сюз за защита на страните-членки от евентуална външна военна агресия. Но НАТО на практика се самоназначи за стожер и разпространител на демокрацията по цялата планета, което ще рече, че започна да нахлува в чужди държави, да срива градове, да убива цивилни граждани и т.н. Тоест да върши всички гореизброени престъпления, изкарвайки, че това било нещо друго, защото е в името на демокрацията. Да, ама не - дет викаше бай Петко Бочаров

:yanim::yanim::yanim:

Героят на сутринта е направил страхотен трансфер за минимална сума:

току-що, maxthon написа:

В момента може да няма аналози. До една година кой знае? Може пък до тогава да се снабдят и с нужното и без да разчитат на аналози.

И защо няма аналози?

Защото санкциите не работят.

току-що, K.Р написа:

Какви аргументи си имал или имаш досега,

Ти кажи.... И ти си от тези когато зададат въпрос и чакат точно определен отговор. Айде днеска със здраве.... Утре повече....

току-що, BANKATA написа:

И защо няма аналози?

На какво? На двигатели или на компоненти за тях? Сигурен ли си, че няма? Какво точно пише в статията? Няма аналози по принцип или няма аналози налични на място за сглобяване? Ама четете хубаво тези статии.

току-що, maxthon написа:

Ти кажи.... И ти си от тези когато зададат въпрос и чакат точно определен отговор. Айде днеска със здраве.... Утре повече....

И аз съм зависим безмозъчен трол като тебе значи :lol6:

преди 1 час, attj написа:

Вие с Кокич и с Миро защо сте изпушили като този локомотив от едно време       Може да бъде изображение с влак и железница

А не знам - аз не съм този дето го гъбаркат за старите изказвания/обещания. Верно сте големи ливади и става все по-забавно. Ще те наблюдавам, че още се чудя защо не съм ти обръщал внимание, а ти имаш заложбите на баба Пенка.

преди 22 минути, K.Р написа:

Така си се маскирала че всеки те знае че си доносница Защо така налЕ си много хитра копейка

Изглежда  Прасчо още не са го заколили?   Да не са го оставили за следващата Коледа?  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.