Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 29.12.2023 г. в 13:52, kirko12 написа:

ще произвеждат докато имат $$$

Погледнато реалистично - репите им са нашокани качествено. Чакаме следващия кораб.

ПП

Почваш ли да стопляш лека полека или чакаш перемога ?

Баба Пенка стопля бавно и с другия албански реотан. Няма пари, няма дрончета, следвайте я за повече верни прогнози! Само трябва да намери мануала за търкане на кристалната топка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ти когато задаваш въпроси искаш да получиш точно определени отговори

Ми да, принципно така се води дискусия. Когато се задава един въпрос е напълно логично да се отговори не чрез постване на линкове, а чрез директен отговор. Гледам, че ти е доста странно, ама въпрос на капацитет. Ама както вече казах, за*би... в смисъл... ясно е, че не си в състояние, да отговориш. Постваме линкове, до там ни стигат силите. Просто, заеби...

Баси елементарната частица...

на 29.12.2023 г. в 15:57, glen написа:

Какво крие Джо Байдън в Украйна? Пране на пари, биовойна, секс търговия (включително непълнолетни), отнемане на органи.

Украинците са "стока".

Ето и цените:

Обобщени цени през 2023 г. (Украйна)

Бъбрек 15000-25000$ Черен дроб 30000$ Бели дробове 50000$ Очи 6000$ Сърце 200000$ Крака 10000$ Ръце 2000$ Костен мозък 20000$ Яйчник 12000$ Пенис 8000$ Уши 3000$
Един литър кръв 150$

Всяка оферта за покупка се обсъжда индивидуално, като се вземат предвид състоянието и качеството на стоките.

Добавя се  и "производство и разпространение на наркотици"

Да ти се намира цена за мозък? За един приятел питам.

P.S. дай моля те актуалните цени.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми да, принципно така се води дискусия. Когато се задава един въпрос е напълно логично да се отговори не чрез постване на линкове, а чрез директен отговор. Гледам, че ти е доста странно, ама въпрос на капацитет. Ама както вече казах, за*би... в смисъл... ясно е, че не си в състояние, да отговориш. Постваме линкове, до там ни стигат силите. Просто, заеби...

Баси елементарната частица...

Ето ти го отговора: Не могат да произвеждат двигатели за гражданската си авация вече!

Ако не вярваш вече дадох линк.

преди 1 минута, BANKATA написа:

за догодина нова техника за руснаците на фронта

Това е без-аналогово високо технологично превозно средство с чиято помощ ще се надяват да превземат Киев за 3000 години! 😂

току-що, BANKATA написа:

Ето ти го отговора: Не могат да произвеждат двигатели за гражданската си авация вече!

Супер, сега ми прочети коментара пак още 20-30 пъти. Не, извинявай... пробвай да ми прочетеш обяснението още 500 пъти. 20-30 няма да ти свърши работа за човек в твоето тежко положение.

преди 1 минута, communismatic написа:

Супер, сега ми прочети коментара пак още 20-30 пъти. Не, извинявай... пробвай да ми прочетеш обяснението още 500 пъти. 20-30 няма да ти свърши работа за човек в твоето тежко положение.

Къв коментар ве ТРОЛ?

Кой ще се занимава да ти чете помията? 😂

Коментар.... 😂 

Нали питаше за санкции? И аз ти отговорих! А обяснение няма как да прочета понеже не цял ден така и не ми отговори.

Или тези санкции не са онези за които искаш да получиш отговор ?

току-що, NovakJ написа:

Кой ще се занимава да ти чете помията? 😂

Е, да. Твоите със сигурност са по-интересни. За последно твърдеше, че загубите на руската армия били 5 милиона души.

преди 7 минути, kosyo написа:

Да ти се намира цена за мозък? За един приятел питам.

Айде сега.....за приятел!

Кой си мислиш, че ще заблудиш?

😄

:giggle1:

Няма налично описание на снимката.

току-що, BANKATA написа:

А обяснение няма как да прочета понеже не цял ден така и не ми отговори.

Естествено, че няма как да го прочетеш, щото не искаш, да влизаш в по-нататъшна дискусия, че пак ще станеш за смях. Не случайно 20 пъти те подпитвах едни и същи неща, исках да те видя още колко ще се гърчиш...

на 29.12.2023 г. в 19:55, Flashback написа:

Не го съжалявай, не се трепе Косьо - повтаря, потретва и попетва едни и същи видеа, къде реални, къде повечето фалшиви, къде стари повече от година, за да върви въображаемата перемога. Отдавна никой не му гледа видеата и затова ги повтаря до откат. 

Всички са чували за тия фейкове и повторения, ама ей на едно не си показал. И верно никой не ги гледа-вярвам ти ти толкова колкото че четеш и цитираш само западната преса.

Косе

Моето момче - капитулация 

Тая дума познаваш ли я - няма я по линковете и архивата.

ПП

Баба Пенка ти праща комсомолски привет

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе

:giggle1:

432291692_1954984994919151_8006922681890097257_n.jpg

току-що, nikolov2020 написа:

Косе

А не сме свършили със миналогодишното свършване на парите. Още си припомняме само началото- не прибързвай ще има и още. Просто имам да наваксвам малко от полюциите ви. Няма нужда от спойлер- ти си с най- много постижения по несбъднати предсказания.

преди 5 минути, communismatic написа:

Естествено, че няма как да го прочетеш, щото не искаш, да влизаш в по-нататъшна дискусия, че пак ще станеш за смях. Не случайно 20 пъти те подпитвах едни и същи неща, исках да те видя още колко ще се гърчиш...

Ти не си го написал за да го прочета. Опита се да ми избягаш с контравъпрос за отражението на санкциите и това ти беше.

И ако мислиш че с този номер ще минеш питай адаша ти Бъди 1.

И с пари - пак ви биха. И с ф16/17/18 и т.н.

Бягат от Покровск с 200 :)

Айде продължавай - и утре е работен ден калъф :)

ПП

Ванката

Ко се пънеш бе малокнижник ?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ти не си го написал за да го прочета.

Не съм написал, да...

Цитат

Tо не е само според мен, дори Жозеп Борел твърди същото. Може да прочетеш и доклада на Марио Драги. Санкциите буквално са се обърнали срещу санкциониращите. Примери из Европа - бол. Иначе... трудности за руснаците при всички положения се появяват (това е добър пример, който ти си посочил), но в повечето случаи Русия успява да заобиколи санкциите чрез Турция, Азербайджан, Китай и т.н. Продължава ударно да си изнася и втечнен газ, и тръбен газ, и петрол... който се ребрандира за пред общността. Да не говорим колко компании си прилапаха, колко законодателни промери си въведоха и т.н. неща, които нямаше как да се случат в друго време. Пак ти казвам - ЕС в това си положение е тотално обречено, пък ти си вярвай, че ЕС ти носи някакъв проспериет, щото си ходил до Ватикана.

Аре, да влезем в дискусия? Кажи с кое не си съгласен, че да почнем, да спорим... : ))))))))))))))

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

И с пари - пак ви биха. И с ф16/17/18 и т.н.

Бягат от Покровск с 200 :)

Айде продължавай - и утре е работен ден калъф :)

ПП

Ванката

Ко се пънеш бе малокнижник ?

3 трилиона долаРа никога не ги забравяй с празната глава болен съветски троле

Не съм написал, да...

Аре, да влезем в дискусия? Кажи с кое не си съгласен, че да почнем, да спорим... : ))))))))))))))

Аре!

Защо не могат да си произведат самолетни двигатели за гражданскаат авиация?

на 29.12.2023 г. в 20:59, Flashback написа:

През последните дни излязоха няколко статии в западните медии, от които става ясно как сюзеренът Чичо Сам се опитва за пореден път да накисне европейските васали, а ние европейците както обикновено откакто е започнала тази прокси война на САЩ срещу Русия да понесем всички финансови и имиджови щети от кражбата на руските резерви. Накратко, САЩ, Великобритания, Япония и Канада притискат ЕС, където се намират почти всички замразени руски активи да бъдат прехвърлени за подпомагане на Украйна.

Според "The Washington Post" само 2% от замразените руски резерви се намират в САЩ, а останалите предимно в Белгия, Швейцария и Люксембург. Статията продължава, че има съпротива в Европа, особено в Берлин, Париж и Брюксел, относно това дали този ход е оправдан според международното право, както има и голяма вероятност този ход да подкопае доверието в еврото.

Според друга статия във "Financial Times" Русия е заплашила, че ще действа огледално и ще конфискува чужди активи на руска територия, като Италия била много притеснена, защото нейни компании не са напускали руския пазар, но също така Путин е предупредил Байдън, че ще прекрати дипломатическите отношения със САЩ ако кражбата се осъществи. Това ще бъде епичен и голям резил за САЩ ако Русия изгони цялата им дипломатическа мисия, да видим как американските шпиони ще бъдат лишени от възможността да продължат да мътят водата и да се опитват да организират цветни революции и Майдани в РФ. :yanim:Но определено позорът ще бъде за САЩ ако Путин първи изгони цялата им дипломация от руска територия. Това вероятно ще бъде и един от последните пирони в ковчега на демократите преди президентските избори. 😁

Financial Times: Вашингтон предлага план на Г-7 за конфискуване на руски активи на стойност 300 милиарда долара, Европа се притеснява от подобен ход

САЩ, подкрепени от Обединеното кралство, Япония и Канада предложиха работните групи от Г-7 да проучат начини за изземване на замразени руски активи на стойност 300 милиарда долара, но Германия, Франция, Италия и ЕС изразиха резерви и необходимостта от внимателна оценка на законността на конфискацията на активите на Москва, преди да бъдат взети решения. 

Вашингтон не е подкрепил публично конфискуването на руски активи. Но тази година САЩ частно и тайно разпространиха документ за обсъждане в рамките на Г-7, в който се предлага конфискацията на замразените активи на Москва.

Но Европа, където се държат по-голямата част от руските активи, е много по-предпазлива, опасявайки се от възможните последици за финансовата стабилност, както и от ответни действия от страна на Русия.

Италия, която поема председателството на Г-7 през 2024 г., е сред тези, които се притесняват от потенциални ответни мерки спрямо своите компании, работещи в Русия, нещо, което Москва заплаши да направи. Русия също така предупреди, че ще прекрати дипломатическите си отношения със САЩ в отговор на евентуална конфискация на активи.

https://www.ft.com/content/d206baa8-3ec9-42f0-b103-2c098d0486d9

Аз само да напомня, че май това се случи, а пък се мълчи по темата. Знам че отговора ще е унищожителен, ама тия дипломати да не би да се изнесли вече? Не че нещо ама не съм чувал нищо в новинарския поток. Ама това в сигурно заради това че кисна в чебурашка.нет повече. Нещо пише ли за това в  западната преса?

току-що, BANKATA написа:

Аре!

Защо не могат да си произведат самолетни двигатели за гражданскаат авиация?

Ти малоумен ли си ве? Питам пак? Прочете ли ми коментара? Прочети ми коментара пак. Прочети ми коментара пак. Айде още един път ми го прочети...

БАХТИ ЕЛЕМЕНТАРНОТО СЪЗДАНИЕ! АЗ НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.