Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Снимка на парче от шрапнела има ли бе калъфи ?

А самолета така ли изглежда ?

Тепърва ще доказват че е свален - калъфи 

images.jpg

3.jpg

Защо руските боклуци свалиха самолета

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Някой задава ли си въпроса, каква полза имат руснаците от подобен инцидент, и кой аджеба би имал такъв интерес?!

на 14.04.2022 г. в 2:14, andiay написа:

По принцип не гледам новини, най-много да чета анонса, който върви отдолу на екрана.

Но когато прочетох за Буча, точно това ми се пръкна в главата и бях убеден вече, че това е постановка.

преди 3 часа, communismatic написа:

Баси елементарните хора... Заклевам се!

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Чудя се какво означава "възможно е", някой да има речник, да проверя? :wub:

Провери и какви значи  компенсации и наказание на виновните:

"Президент Азербайджана Ильхам Алиев заявил, что после крушения самолёта AZAL Москва должна извиниться перед Баку, выплатить компенсации и наказать виновных"

https://russian.rt.com/ussr/news/1416015-aliev-nakazaniya-vinovnye-aviakatastrofa

Не разбирам защо да не платят украинците?- техни са все пак пленените Панцири. Този да не е прекалил със сникерчетата?

Косе

Остави самолетните катастрофи.

Дипломат Мелник почна да говори за капитулация.

Аре давай сега за големия проблем с Алиев.

преди 24 минути, kaldata1 написа:

и Хънтър, който бил откраднал пет шоколада на стойност 100 гривни и за да го защити, Байдън заповядал Трета световна.

Горе-долу толкова.:wub:

Хънтър Байдън и партньори получили $16,5 млн. от „Бурисма”?

Да, той и Иван каза, че санкциите работели. Питах го "Защо", така и не ми отговори... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, той и Иван каза, че санкциите работели. Питах го "Защо", така и не ми отговори... 😆

то всичко има, но на каква цена

то и тук по комунизма имаше много неща, но не всеки можеше да си ги купи

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то всичко има, но на каква цена

то и тук по комунизма имаше много неща, но не всеки можеше да си ги купи

Аха. Това ли беше? 😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Чети:

https://finance.rambler.ru/business/53986004-v-rossii-iz-za-otsutstviya-detaley-skopilis-desyatki-nedostroennyh-samoletov/?utm_content=finance_media&utm_medium=read_more&utm_source=copylink

преди 8 минути, БаалБек написа:

Здравей, душице....

За пореден път ползваш чужди думи, които не разбираш, но компилирайки ги смятайки, че си ги разбрала....

Не си....

Ку обичаш, не ме намесвай в собствените си фантазии, особено пък в тая тема....

Неам никво желание да пиша в нея, докат тая война не приключи по един или друг начин....

Квот съм имал да казвам по нея - казал съм го....

Коги приключи тогиз ша са види кой бил крив, кой бил прав....

Засега, като се развиват нещата, нищо не променя мнението ми дори и на йота....

преди 6 минути, BANKATA написа:

Да, де... прочетох го. И? Ако може с някакви аргументи, а не с линкове... Щото с линкове и аз мога, повярвай ми...

преди 5 минути, andiay написа:

Здравей, душице....

За пореден път ползваш чужди думи, които не разбираш, но компилирайки ги смятайки, че си ги разбрала....

Не си....

Ку обичаш, не ме намесвай в собствените си фантазии, особено пък в тая тема....

Неам никво желание да пиша в нея, докат тая война не приключи по един или друг начин....

Квот съм имал да казвам по нея - казал съм го....

Коги приключи тогиз ша са види кой бил крив, кой бил прав....

Засега, като се развиват нещата, нищо не променя мнението ми дори и на йота....

бриТчет - пак ли смени другата ти регистрация

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, де... прочетох го. И? Ако може с някакви аргументи, а не с линкове... Щото с линкове и аз мога, повярвай ми...

От къде ли ми е познат този тролски похват!?

преди 3 минути, BANKATA написа:

От къде ли ми е познат този тролски похват!?

Аз съм трол, понеже искам да се аргументираш, а не ти, дето на въпроса за санкциите ми постваш линк!? ОК, разбрахме се... 😆

И кой съм? Щом съм ти познат? Досега разбрах, че съм нов профил на... "Прасчо" (тоя не знам кой е) и Миро (ако е тоя Миро дето пише и тук, не знам как ме навързаха с него)...

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

бриТчет - пак ли смени другата ти регистрация

И къф бритчет моа да бъда на офца?

И тцъ, никогиш не сам имал друга регистрация в тоз или друг форум....

Не ми е нужна....

преди 16 минути, communismatic написа:

Аз съм трол, понеже искам да се аргументираш, а не ти, дето на въпроса за санкциите ми постваш линк!? ОК, разбрахме се... 😆

И кой съм? Щом съм ти познат? Досега разбрах, че съм нов профил на... "Прасчо" (тоя не знам кой е) и Миро (ако е тоя Миро дето пише и тук, не знам как ме навързаха с него)...

Ето ти го горе аргумента в статията. Където едни се оплакват че имат проблеми с производството заради санкциите които според теб самият не вършели никаква работа. 

И като не знаеш как да излезеш от ситуацията започваш като другият бот в темата да пишеш глупости за да загубя интерес.

Съветския болен трепери :super:

Руският диктатор Владимир Путин подписа закони, които засилват контрола вътре в страната. Тези закони, наречени от пропагандата „мерки за защита на суверенитета“, всъщност са насочени към обезпечаване на режима срещу потенциални заплахи като похода на Пригожин към Москва.
Участие във въоръжен бунт вече се наказва с лишаване от свобода за срок от 15 до 20 години.
Осъдените за тероризъм или въоръжен метеж няма да имат право на условно-досрочно освобождаване.
Чужденци, които помагат за подкопаване на сигурността на Русия, ги заплашва до 15 години затвор.
Въведена е наказателна отговорност за престъпления срещу военната служба за доброволци, включително за дезертьорство, неподчинение на командири и унищожаване на военно имущество.
Приемането на тези закони показва нарастващия страх на Кремъл от вътрешни заплахи и усилията за законово укрепване на режима.
преди 4 минути, BANKATA написа:

Където едни се оплакват че имат проблеми с производството заради санкциите които според теб самият не вършели никаква работа.

Tо не е само според мен, дори Жозеп Борел твърди същото. Може да прочетеш и доклада на Марио Драги. Санкциите буквално са се обърнали срещу санкциониращите. Примери из Европа - бол. Иначе... трудности за руснаците при всички положения се появяват (това е добър пример, който ти си посочил), но в повечето случаи Русия успява да заобиколи санкциите чрез Турция, Азербайджан, Китай и т.н. Продължава ударно да си изнася и втечнен газ, и тръбен газ, и петрол... който се ребрандира за пред общността. Да не говорим колко компании си прилапаха, колко законодателни промери си въведоха и т.н. неща, които нямаше как да се случат в друго време. Пак ти казвам - ЕС в това си положение е тотално обречено, пък ти си вярвай, че ЕС ти носи някакъв проспериет, щото си ходил до Ватикана.

току-що, K.Р написа:

Съветския болен трепери :super:

Руският диктатор Владимир Путин подписа закони, които засилват контрола вътре в страната. Тези закони, наречени от пропагандата „мерки за защита на суверенитета“, всъщност са насочени към обезпечаване на режима срещу потенциални заплахи като похода на Пригожин към Москва.
Участие във въоръжен бунт вече се наказва с лишаване от свобода за срок от 15 до 20 години.
Осъдените за тероризъм или въоръжен метеж няма да имат право на условно-досрочно освобождаване.
Чужденци, които помагат за подкопаване на сигурността на Русия, ги заплашва до 15 години затвор.
Въведена е наказателна отговорност за престъпления срещу военната служба за доброволци, включително за дезертьорство, неподчинение на командири и унищожаване на военно имущество.
Приемането на тези закони показва нарастващия страх на Кремъл от вътрешни заплахи и усилията за законово укрепване на режима.

Бахти простотията... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Бахти простотията... 😆

Проста комунистическа държава. Има ли копейки 

преди 1 минута, K.Р написа:

Има ли копейки 

Има, да. Кво да правя... Страх ме е от новите закони на Вовата... 😆😆😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Бахти простотията... 😆

Източник: ЦПД-

Офіційний сайт Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

току-що, glen написа:

Източник: ЦПД-

Офіційний сайт Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

Ама не, на мен друго ми е смешно... Това, че масово четат само разни парцали ми е пределно ясно. Ама друго е интересно... Пак обичайната мантра за "злия диктатор" Владимир Путин... понеже "засилил сигурността" в държавата си като обвинените в тероризъм, дезертьорство и прочее ще понесат по-тежки санкции. Баси логиката... 😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.