Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, glen написа:

Нещо ви влезе надълбоко какво ли е то спрели комунистически ботове

току-що, M.Николов написа:

Не се прави така.Отново показваш, че си изключително ограничен трол.

Ей така се прави!

2.thumb.png.f320322fdf6229bd6d10fdf2fdb7a596.png

Много си болна и много имена имаш бабо 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, факт е, че си неспособен да се аргументираш, по които и да е теми, в които се включваш. От 10 въпроса по темата получих четири или пет поста на въпросния линк, една препратка пак към същият пост, един полуотговор и някакъв нескопосан опит за ирония...

Ти на колко години си по принцип? Баща ми е 61-ви набор, ти на неговите години ли си? Ако баща ми беше с твоя акъл, щеше да ме е срам от него... Не се ебавам.

Вземи питай баща си защо като неработят санкциите не могат да си произведат смолетни двигатели.

3 трилиона долара конфискация от чичко Путин и болните платени ботове напълниха памперсите в Мосейково:super:

преди 1 минута, BANKATA написа:

Вземи питай баща си защо като неработят санкциите не могат да си произведат смолетни двигатели.

Кажи, де? На колко си години? Срам ли те е? В смисъл... то на фона на толкова изписани глупости от теб, това вече са бели кахъри...

Мислиш, че другите не те разпознават ли?

Пиги, Коко 1, Gift  и т.н.

:giggle1:

Вие болните от Мосейково сте с много имена налЕ Николино

3 трилиона бръмбара в кухата кратуна.

😄

Няма да има за кафе и нет и водка в соц бърлогата Николино

преди 7 минути, communismatic написа:

Кажи, де? На колко си години? Срам ли те е? В смисъл... то на фона на толкова изписани глупости от теб, това вече са бели кахъри...

На 12

А ти пита ли баща си или те е страх да не те ошамари за такива глупави въпроси.

преди 1 минута, BANKATA написа:

На 12

Ъ, на 12? Пак са ти много? Да не си от бавноразвиващите се деца? Иначе няма логика?

преди 8 минути, communismatic написа:

Кой го казва това? 😂

Крадеца вика дръжте крадеца! :lol6:

Дебил, който стана за смях във всички теми на форума.... :giggle1:

преди 1 минута, communismatic написа:

Ъ, на 12? Пак са ти много? Да не си от бавноразвиващите се деца? Иначе няма логика?

Ти пита ли баща си или се срамуваш?

Вече три часа не можеш да ми отговориш на въпроса защо при неработещи санкции не могат да си произведат самолетни двигатели?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Вече три часа не можеш да ми отговориш на въпроса защо при неработещи санкции не могат да си произведат самолетни двигатели?

Отговорих ти, написах доста пространен пост, в който ти така и не смееш, да се включиш, понеже както обикновено не ти достигат мозъчни гънки. Може да си преповтаряш въпросите до втръсване, факт е, че си с акъл на земноводно. По същия начин се аргументираше и за НАТО и ЕС. Искал в ЕС, понеже можел да пътува. Такъв отговор може да ми даде някоя поп-фолк певица, примерно... Но щом за теб са отговори, няма проблем.

на 27.12.2023 г. в 21:30, attj написа:

В Конгреса на САЩ  предупреждават, че Вашингтон трябва да се подготви за възможни едновременни войни с Москва и  с Пекин чрез разширяване на своите конвенционални сили, укрепване на съюзите и засилване на програмата за модернизиране на ядрените оръжия.   Подобно малоумие доближава света ни до реален ядрен апокалипсис.    Все ми се струва, че не е обосновано такова  развитие - заради някакви шматки в Киев и в Тайван.   САЩ биха загубили повече от всички други, нека си ценят своето благополучие.   Нещо съвсем са се главозамаяли, а скоро и Европа няма да ги слуша.

Хайде де, какво стана с това доближаване до ядрения апокалипсис? Нова доктрина ли трябва да се напише, че да се случи нещо? Виж там направи нещо за догодина,че не ми се чака повече.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Кой това?

Чакай, чакай да видим за санкциите какво ще каже. За 11-ти път му задавам един и същ въпрос. 😆

Тоя направо може да те втрещи с малоумните си отговори.

току-що, BANKATA написа:

Марсианците!

И те ли имат санкции?

преди 2 минути, communismatic написа:

Ами виж колко умно гледа на снимката си от 5-ти клас :)

на 28.12.2023 г. в 9:47, Киро Н. написа:

Ванката

Само на един въпрос ми отговори

Украинците пари имат ли ?

@nikolov2020 баба Пенка отговорили си на този въпрос вече? Или има проблем с парите?

За нова година в матушка има "леко" покачване на цените! Без бонбони...

konfeti.png

И ще се наложи САЩ да им подаряват яйца!

kremlin.png

преди 1 минута, В. Велев написа:

И те ли имат санкции?

Ами виж колко умно гледа на снимката си от 5-ти клас :)

Аз му задавам въпроса "Защо искаш да сме член на ЕС?", отговора беше... "Понеже мога да пътувам!". Това е мъж, който вероятно е на годините на баща ми, че и по-възрастен... Ми... кво да коментирам повече?!

преди 5 минути, communismatic написа:

Чакай, чакай да видим за санкциите какво ще каже. За 11-ти път му задавам един и същ въпрос. 😆

Работят си нали ти показах.

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз му задавам въпроса "Защо искаш да сме член на ЕС?", отговора беше... "Понеже мога да пътувам!". Това е мъж, който вероятно е на годините на баща ми, че и по-възрастен... Ми... кво да коментирам повече?!

Явно е пътник. Щом му се пътува.

току-що, В. Велев написа:

Явно е пътник. Щом му се пътува.

Пътница си бабо

на 28.12.2023 г. в 20:15, glen написа:

Украинският проект върви към тотален, жалък провал, за да добави към всички останали провали в Ирак, Сирия, Йемен, Либия и Афганистан.
Проектът за смяна на режима на чичко Путин не отива никъде.
Всички стотици милиарди, похарчени в продължение на много години, целият политически капитал, всички пропагандни лъжи не стигнаха до никъде.

Всички хиляди санкции не постигнаха нищо - освен да съсипят западните икономики завинаги. САЩ и техните сателити са се изолирали сами от останалите седем осми от човечеството. Всички "чудодейни оръжия" току-що демилитаризираха целия Запад, арсеналите им се оголиха.

Украйна е  урок за всяка страна , която може да бъде използвана като бъдещ западен пълномощник. Украйна вече беше провалена държава преди 2022 година. Сега тя ще престане да съществува!

Междувременно БРИКС, ШОС и други подобни институции продължават да растат. Дедоларизацията напредва с бързи темпове.  Западни страни са като обедняло, деиндустриализирано, неуместно затънтено място.
Така че - кой е победителят и кой е губещият.

Време е да включим РенТв с последните предсказания.

преди 5 минути, communismatic написа:

Ти когато задаваш въпроси искаш да получиш точно определени отговори на които да можеш да се заяждаш с часове, и като получиш нещо различно мигаш на парцали и се чудиш как да отговориш. Ако беше прочел вагон книги щеше да имаш пипе за 5 стотинки поне.

Писах ти за санкциите, "ама това било линк" баси извинението, и вече 3 часа нямаш топки да напишеш защо въпреки санкциите които не работят онези изпитват трудности в замяната на кои западни части за самолетите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.