Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, communismatic написа:

Tо не е само според мен, дори Жозеп Борел твърди същото. Може да прочетеш и доклада на Марио Драги. Санкциите буквално са се обърнали срещу санкциониращите. Примери из Европа - бол. Иначе... трудности за руснаците при всички положения се появяват (това е добър пример, който ти си посочил), но в повечето случаи Русия успява да заобиколи санкциите чрез Турция, Азербайджан, Китай и т.н. Продължава ударно да си изнася и втечнен газ, и тръбен газ, и петрол... който се ребрандира за пред общността. Да не говорим колко компании си прилапаха, колко законодателни промери си въведоха и т.н. неща, които нямаше как да се случат в друго време. Пак ти казвам - ЕС в това си положение е тотално обречено, пък ти си вярвай, че ЕС ти носи някакъв проспериет, щото си ходил до Ватикана.

Ти колко хамствра изяде миналата година?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти колко хамствра изяде миналата година?

7

И така козячета

Черните кутии са отлетели за братска Бразилия.

ПП

Аре почвайте да плякате

Харесва ми когато си отворен към дискусия

Що? На такъв тъп въпрос как по-точно да отговоря?

преди 4 минути, nikolov2020 написа:

И така козячета

Черните кутии са отлетели за братска Бразилия.

ПП

Аре почвайте да плякате

В Русия ли да отидат ?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ако беше прочел вагон с книги щеше да хванеш иронията, ама....

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ако беше прочел вагон с книги щеше да хванеш иронията, ама....

Тръгваш да спориш по темата за санкциите. Аз те питам нещо, ти ми даваш линк. Искам да си по-конкретен - ти ми даваш пак линк. Аз ти отговарям, при това аргументирано. Ти ми отговаряш с някаква мега простотия и ми казваш, че не съм схванал иронията. Ми... Иван Умния, кво да коментирам повече. Чудя се, за какво изобщо си правя и труда, да ти отговарям...

преди 5 минути, communismatic написа:

Направи си регистрация във форума, получи инструкции в кои теми да пишеш и сега какво? 😂 Промени ли плачевното положение в което се намира расията и пропадналите расняци? 😂 След толкова много изписани глупости и лъжи сигурно расняците вече хвърчат из космическото пространство? :lol6:

току-що, communismatic написа:

И другия лоботомиран реши да се включи...

Най-интересното е дебелоочието което ни демонстрираш! Във всички теми стана за СМЯХ и продължаваш да се излагаш, все едно нищо не се е случило? 😂 Само рядък дебил е способен да издържи на такова унижение! 😂 Посмешиштето на форума, господин нула №0 ! :lol6:

преди 5 минути, NovakJ написа:

Само рядък дебил е способен да издържи на такова унижение!

:lol6:Оле майко, кой го казва - човека затъвал хиляди пъти и ставал за посмешище, който се крие зад също толкова хиляди нови профила от срам! :lol6:

преди 2 часа, M.Николов написа:

17 млн. долара струва една от къщите на Тайлър Суифт. - https://www.businessinsider.com/inside-taylor-swifts-17-million-rhode-island-mansion-2016-7

17 млн. долара е и средния приход от три концерта на Колдплей от последното им турне "Music of the spheres". - https://en.wikipedia.org/wiki/Music_of_the_Spheres_World_Tour

Сериозно ли смяташ, че сина на Джо Байдън (и сума ти други хора) биха си рискували живота за парите за семки на POTUS?

преди 9 минути, NovakJ написа:

Направи си регистрация във форума, получи инструкции в кои теми да пишеш и сега какво?

Айде лекичко ,че с твоите профили си известен. 🤪 

Трети инцидент на самолет за последните 24 часа. И като се добавят F-18,koйто американците свалиха в Червено море и F-16 който чичко Путин издумка над Запорожие ........!

преди 5 минути, kaldata1 написа:

17 млн. долара струва една от къщите на Тайлър Суифт. - https://www.businessinsider.com/inside-taylor-swifts-17-million-rhode-island-mansion-2016-7

17 млн. долара е и средния приход от три концерта на Колдплей от последното им турне "Music of the spheres". - https://en.wikipedia.org/wiki/Music_of_the_Spheres_World_Tour

Сериозно ли смяташ, че сина на Джо Байдън (и сума ти други хора) биха си рискували живота за парите за семки на POTUS?

Няма значение аз какво смятам, важното е, че ти отново пишеш поредните глупости:

преди 2 часа, kaldata1 написа:

и Хънтър, който бил откраднал пет шоколада на стойност 100 гривни и за да го защити, Байдън заповядал Трета световна.

И когато ти го посочат започваш да се опитваш да се измъкнеш от поредния си гаф.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

:lol6:Оле майко, кой го казва - човека затъвал хиляди пъти и ставал за посмешище, който се крие зад също толкова хиляди нови профила от срам! :lol6:

:offtopic_s:

Човек,идиотите нямат ток,вода- къде има къде няма,пътищата им като бойно поле,пенсионерите са на жизнения минимум от към пенсии.Готвят им ново увеличение на ток и вода,респективно всички цени скачат...брюкселските бюрократи не ги имат за хора ...Идиотите обаче хич не им дреме,че ги имат за плюнки-то не си гледа кочината,ами тръгнали да обсъждат 4-тата икономика в света...човече-4-та икономика...Всичко разбирам,ама какво перде и чист олигофрен трябва да си, да не разбираш,че тези "расняци" могат да ни купят и да ни продадат на загуба и пак да са далавера,нищо че са във война ..това как не вдяват.. не разбирам...Ония ,в Брюксел и НАТО са ни отписали ,това и слепците видяха..идват само да ни "го турят от по близко"...те ми реват за чужда държава,на която нелегитимният президент е абсолютна кукла на конци...и кудкудякат като мисирки в един глас...даже мисъл няма,камо ли да следят цялата хронология на войната...Само за 2 години виж какви ги натвориха идиотите от Брюксел-масови фалити в Германия,Франция и къде ли не...и що?На кого причиниха повече вреда санкциите!?...Без война сме 404...ревнали на чужд гроб...Който разбрал-разбрал...

току-що, Proshark написа:

Само за 2 години виж какви ги натвориха идиотите от Брюксел-масови фалити в Германия,Франция и къде ли не...и що?На кого причиниха повече вреда санкциите!?...Без война сме 404...ревнали на чужд гроб...Който разбрал-разбрал...

Не, аз още чакам, да ми обяснят как "санкциите работят". Очевидно за Иван Умния е непосилна задача, нека някой друг се опита...

преди 31 минути, communismatic написа:

Тръгваш да спориш по темата за санкциите. Аз те питам нещо, ти ми даваш линк. Искам да си по-конкретен - ти ми даваш пак линк. Аз ти отговарям, при това аргументирано. Ти ми отговаряш с някаква мега простотия и ми казваш, че не съм схванал иронията. Ми... Иван Умния, кво да коментирам повече. Чудя се, за какво изобщо си правя и труда, да ти отговарям...

Дадох ли ти линк в който се оплакват че санкциите работят и не могат да си произвеждат двигателите ?

Нещо не ти хареса и започна с оправданията. До сега на всеки факт който съм ти дал отговаряш с оправания, уклончиви отговори и разводняване.

Като искаш да водиш дискусия я води, а не бягай при първият изложен факт.

Твоето поведение си е на типичен платен евтин трол. 

Щеше да водиш с мен дискусия за индустрията на Русия, посърна и избяга.

Щеше даводиш с мен дискусия да ми обясняваш защо на мен не ми харесва ЕС и НАТО. Избяга.

Днес ме нарече лъжец защото не ти отива на убеждението факт за проблемите дето имаше с електроснабдяването. Покри се.

Освен да се покриваш като мишка нищо смислено не си написал.

преди 32 минути, communismatic написа:

Понеже санкциите не работят не могат да си произвеждат двигатели за самолети.

преди 2 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Човек,идиотите нямат ток,вода- къде има къде няма,пътищата им като бойно поле,пенсионерите са на жизнения минимум от към пенсии.Готвят им ново увеличение на ток и вода,респективно всички цени скачат...брюкселските бюрократи не ги имат за хора ...Идиотите обаче хич не им дреме,че ги имат за плюнки-то не си гледа кочината,ами тръгнали да обсъждат 4-тата икономика в света...човече-4-та икономика...Всичко разбирам,ама какво перде и чист олигофрен трябва да си, да не разбираш,че тези "расняци" могат да ни купят и да ни продадат на загуба и пак да са далавера,нищо че са във война ..това как не вдяват.. не разбирам...Ония ,в Брюксел и НАТО са ни отписали ,това и слепците видяха..идват само да ни "го турят от по близко"...те ми реват за чужда държава,на която нелегитимният президент е абсолютна кукла на конци...и кудкудякат като мисирки в един глас...даже мисъл няма,камо ли да следят цялата хронология на войната...Само за 2 години виж какви ги натвориха идиотите от Брюксел-масови фалити в Германия,Франция и къде ли не...и що?На кого причиниха повече вреда санкциите!?...Без война сме 404...ревнали на чужд гроб...Който разбрал-разбрал...

Глупости! 😂 

преди 9 минути, glen написа:

Трети инцидент на самолет за последните 24 часа. И като се добавят F-18,koйто американците свалиха в Червено море и F-16 който чичко Путин издумка над Запорожие ........!

Имаш ли представа ефтин платен боте, какво означава 3 трилиона долара в злато и пари конфискуфани от чичко Путин. Само ше ти дам жокер цяла Украйна с всичко в нея чисто ново ше струва 600 милиарда.А чичко ти Путин ша духа таратора докат истине  :wink12:

преди 4 минути, communismatic написа:

Не, аз още чакам, да ми обяснят как "санкциите работят". Очевидно за Иван Умния е непосилна задача, нека някой друг се опита...

Това ли ти спуснаха да напишеш? 😂

Защо не кажеш на онази оФцъ да заповяда и да пише тя, ами ти се излагаш? 😂

току-що, BANKATA написа:

Нещо не ти хареса и започна с оправданията.

Моля!? 😆

Като искаш да водиш дискусия я води, а не бягай при първият изложен факт.

Добре, де. Дай да водим дискусия. Аз до момента съм си дал аргументите, от твоята страна имаме два пъти постване на линкове и веднъж някакъв малоумен опит за отговор. Това по повод "бягането" и "оправданията". В смисъл... и за всеки с една мозъчна гънка е пределно ясно кой бяга и кой няма аргументи. Виж Джокера, при него номера минава, просто сте като интелектуални близнаци.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Твоето поведение си е на типичен платен евтин трол. 

Стига бе? Не думай?! 😆

преди 3 минути, BANKATA написа:

Щеше да водиш с мен дискусия за индустрията на Русия, посърна и избяга

Не съм избягал, дадох ти фактите такива каквито са... То дискусия в случая е доста силно казано, за мен само мега невменяем човек, може да сравнява държава, в която се произвеждат танкове, самолети, бронетранспортьори, автомобили и прочее с друга, която внася дори доматите отвън. Ама щом смяташ, че е "дискусия"... 😆

преди 4 минути, BANKATA написа:

Щеше даводиш с мен дискусия да ми обясняваш защо на мен не ми харесва ЕС и НАТО. Избяга.

Пак съм избягал? Аз ти казах, че аргументите, които даваш са все едно съм питал петокласник. Това бягане ли се нарича? Ти верно ли си маймуната от снимката на аватара ти? Щото сте със сходно айкю...

Днес ме нарече лъжец защото не ти отива на убеждението факт за проблемите дето имаше с електроснабдяването.

То не само аз те нарекох "лъжец", всички те нарекоха така, просто защото дори не ти стига и акълеца, да излъжеш като хората. Просто си неспособен дори това да направиш...

Дискусия се води с хора, не с мишки.

Супер, кажи за санкциите тогава. Щом не си мишка, искам да ми се аргументираш с по 10 изречния поне. Айде, чакам... :)

преди 2 минути, K.Р написа:

Имаш ли представа ефтин платен боте, какво означава 3 трилиона долара в злато и пари конфискуфани от чичко Путин. Само ше ти дам жокер цяла Украйна с всичко в нея чисто ново ше струва 600 милиарда.А чичко ти Путин ша духа таратора докат истине  :wink12:

И откъде ги изкара тези 3 трилиона бре, Калитко?

преди 2 минути, NovakJ написа:

Защо не кажеш на онази оФцъ да заповяда и да пише тя, ами ти се излагаш?

Джокер, ако бях на твое място... щеше да ме е срам от света. Казвам ти абсолютно сериозно. По-добре вземи и се самозастреляй. Лошото е, че такива глупендери като теб, даже оставят и потомство...

преди 1 минута, M.Николов написа:

И откъде ги изкара тези 3 трилиона бре, Калитко?

Клошар като тебе какво се вълнува.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.