Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, K.Р написа:

Клошар като тебе какво се вълнува.

преди 3 минути, M.Николов написа:

И откъде ги изкара тези 3 трилиона бре, Калитко?

Кажи бе, невежо подобие на човек?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Защо се самообиждаш от Мосейково

току-що, K.Р написа:

Защо се самообиждаш от Мосейково

преди 2 минути, M.Николов написа:
преди 5 минути, M.Николов написа:

преди 2 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Иди го кажи на хората в Габрово и Троян...

Стига сте му отговаряли на тоя ненормалния. Само му давате поводи, да се включва... Тоя е направо за тежки медикаменти, бахти неадекватния тип... По едно време даже ме изкара, че съм взимал пари от Кремъл, имал даже и доказателства. Полицейски коли щял да вика, искаше ми телефонни номера даже... В смисъл, човека очевидно не е добре. То не е и смешно дори.

Защо мъцкаш комуняга от Мосейково с две копейки в джеба

преди 2 минути, communismatic написа:

Джокер, ако бях на твое място... щеше да ме е срам от света. Казвам ти абсолютно сериозно. По-добре вземи и се самозастреляй. Лошото е, че такива глупендери като теб, даже оставят и потомство...

На мое място ако беше, сега щеше да си Банско... Аз отказах, платих им всичко, дадох им пари... не ми се ходи никъде, омръзна ми от ходене по курорти!

Кажи на оФцъта да вземе участие, че отдавна не се е вясвала тук на фронта да се излага. 😂

преди 1 минута, communismatic написа:

Моля!? 😆

Добре, де. Дай да водим дискусия. Аз до момента съм си дал аргументите, от твоята страна имаме два пъти постване на линкове и веднъж някакъв малоумен опит за отговор. Това по повод "бягането" и "оправданията". В смисъл... и за всеки с една мозъчна гънка е пределно ясно кой бяга и кой няма аргументи. Виж Джокера, при него номера минава, просто сте като интелектуални близнаци.

Стига бе? Не думай?! 😆

Не съм избягал, дадох ти фактите такива каквито са... То дискусия в случая е доста силно казано, за мен само мега невменяем човек, може да сравнява държава, в която се произвеждат танкове, самолети, бронетранспортьори, автомобили и прочее с друга, която внася дори доматите отвън. Ама щом смяташ, че е "дискусия"... 😆

Пак съм избягал? Аз ти казах, че аргументите, които даваш са все едно съм питал петокласник. Това бягане ли се нарича? Ти верно ли си маймуната от снимката на аватара ти? Щото сте със сходно айкю...

То не само аз те нарекох "лъжец", всички те нарекоха така, просто защото дори не ти стига и акълеца, да излъжеш като хората. Просто си неспособен дори това да направиш...

Супер, кажи за санкциите тогава. Щом не си мишка, искам да ми се аргументираш с по 10 изречния поне. Айде, чакам... :)

Аз не ти ли дадох факти ?

Дискутира ли ги поне веднъж ?

Да видим:

Освен евтин тролеж друго от теб не съм видял. И не е само към мен, а към всеки който не е съгласен с теб във форума. Това ако някога проумеш че не е дискусия може и да стане човек от теб, ама се съмнявам.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Сития на гладния не вярва.

Защо си гладна съветска баба

Защо мъцкаш комуняга от Мосейково с две копейки в джеба

преди 5 минути, M.Николов написа:
преди 9 минути, M.Николов написа:

Кажи бе, медузо?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз не ти ли дадох факти ?

Кви факти ми даваш, бе?! Аз искам да ми се аргументираш ти, не да ми постваш линкове!? Ти малоумен ли си, не мога, да разбера!? Бахти неадекватния тип, майна...

Кажи бе, медузо?

Амебо аре в леглото

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Коле да не ти заби потника

Добре... явно е, че Иван Умния не е в състояние, да обясни как санкциите се отразявали на руснаците. Нека някой по-умен (доколкото е възможно, нивото тук е потресаващо ниско), да ни обясни... Опитах с Иван Умния, явно е, че не става. Пича ми обяснява... поствайки ми линкове, до там му стигат възможностите. Та... нека някой по-умен, да се включи.

току-що, Joss Bomon написа:

:giggle1:

454186238_122123650694362362_7755101913370179461_n.jpg

Амебо аре в леглото

преди 3 минути, M.Николов написа:
преди 9 минути, M.Николов написа:
преди 12 минути, M.Николов написа:

Кажи бе, медузо?

Защо запецна?

Какво стана с 3 трилиона?

Да не си имал превид рубли?

😄

Нали знаеш какъв си въздухар?

И че винаги мога да те приземя.

току-що, glen написа:

Галена скоро чичко Путин няма да те храни

преди 5 минути, communismatic написа:

Кви факти ми даваш, бе?! Аз искам да ми се аргументираш ти, не да ми постваш линкове!? Ти малоумен ли си, не мога, да разбера!? Бахти неадекватния тип, майна...

Да брат, това са факти. Може да потърсиш и в интернет въпросната фирма от 100 планувани самолета колко е произвела. Ама тоа понеже санкциите не работят.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Защо запецна?

Какво стана с 3 трилиона?

Да не си имал превид рубли?

😄

Нали знаеш какъв си въздухар?

И че винаги мога да те приземя.

Комунисте от Мосейково пак ли спа с отвити крака като всеки път. След малко пак ше приземиш на болната глава

2024-06-17080859.png.9993bca2a5cbe48351e8efdcf2867582.png

току-що, BANKATA написа:

Да брат, това са факти. Може да потърсиш и в интернет въпросната фирма от 100 планувани самолета колко е произвела. Ама тоа понеже санкциите не работят.

Да, факт е, че си неспособен да се аргументираш, по които и да е теми, в които се включваш. От 10 въпроса по темата получих четири или пет поста на въпросния линк, една препратка пак към същият пост, един полуотговор и някакъв нескопосан опит за ирония...

Ти на колко години си по принцип? Баща ми е 61-ви набор, ти на неговите години ли си? Ако баща ми беше с твоя акъл, щеше да ме е срам от него... Не се ебавам.

Комунисте от Мосейково пак ли спа с отвити крака като всеки 

2024-06-17080859.png.9993bca2a5cbe48351e8efdcf2867582.png

Не се прави така.Отново показваш, че си изключително ограничен трол.

Ей така се прави!

2.thumb.png.f320322fdf6229bd6d10fdf2fdb7a596.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.