Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ти да видиш, демократите взеха да плюят САЩ, защо ли?

Цитат

Гнусни национални предатели пишещи от зад океана, на сигурно, да определят бъдещето на нашата родина! Засрамете се, който не живее тук, няма моралното право да казва къде България ще се позиционира на световната карта! България е в ЕС и НАТО и живеем като бели хора. Нямате право да ни връщате в 20ти век като слуга на гнусната раша.

:lol6::lol6::lol6:

А през 90 - те години на 20 век припадахте по всичко американско.

Не в Нареченски бани, в Курило трябва да отидат!!!

Цитат

Аз живея  в България и също като абуто се чудя на параноята на някои хора. Ще ставаме пак руски сателит... Вие сериозно ли? Пийте си каквото там взимате за нерви и сменете Гърция с нареченские бани. И стига вече страшно, войната свършва и за украинците, да му мисли зеления.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Ти кажи.... И ти си от тези когато зададат въпрос и чакат точно определен отговор. Айде днеска със здраве.... Утре повече....

На какво? На двигатели или на компоненти за тях? Сигурен ли си, че няма? Какво точно пише в статията? Няма аналози по принцип или няма аналози налични на място за сглобяване? Ама четете хубаво тези статии.

Нали санкциите не работят и всичко се внася по алтернативни маршрути?

Да си вкарат по тези маршрути всичко каквото им трябва.

преди 1 минута, attj написа:

Изглежда  Прасчо още не са го заколили?   Да не са го оставили за следващата Коледа?  

Днес кой от изостаналата соц фамилия щи смени памперса

току-що, BANKATA написа:

Нали санкциите не работят и всичко се внася по алтернативни маршрути?

Да си вкарат по тези маршрути всичко каквото им трябва.

Е какво мислиш, че правят? Само да не кажеш в статията пишело друго.... И аз ти отговарям, че Аерофлот очаква доставки след година и няколко месеца.

преди 14 минути, K.Р написа:

Днес кой от изостаналата соц фамилия щи смени памперса

Чавдарчето Кокич как ще посреща Нова година?    Украинският генерален щаб  информира : Тежки боеве край Курск и в Донбас - имат последствия.      Би Би Си отбелязва, че едва 8 км делят руската армия да достигне до административните граници на украинската Донецка област.

преди 24 минути, maxthon написа:

Е какво мислиш, че правят? Само да не кажеш в статията пишело друго.... И аз ти отговарям, че Аерофлот очаква доставки след година и няколко месеца.

Много ме кефи, как понеже от абсолютно нищо не разбира, за каквото тръгва да спори, та се почва едно постоянно увъртане, увъртане... един и същ въпрос задава по 200 пъти. Ми, извинявай, ама аз не съм с железни нерви. Бахти елементарния тип...

преди 5 минути, communismatic написа:

Много ме кефи, как понеже от абсолютно нищо не разбира, за каквото тръгва да спори, та се почва едно постоянно увъртане, увъртане... един и същ въпрос задава по 200 пъти. Ми, извинявай, ама аз не съм с железни нерви. Бахти елементарния тип...

Брат, млъкни!

Видя те вчера целият форум.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Видя те вчера целият форум.

Видя, да. Така е. То се видя с просто око, кой бяга от аргументация и т.н. Даже не ти стига и акъла, да измислиш някакво по-адекватно оправдание. Аз затова питах, дали изобщо имаш някакво образование... Постни статията още 40 пъти. Аз пак ще ти пиша, че си елементарен и съм го обяснил. После я постни още 500 пъти. Пак същото упражнение?

преди 1 минута, communismatic написа:

Видя, да. Така е. То се видя с просто око, кой бяга от аргументация и т.н. Даже не ти стига и акъла, да измислиш някакво по-адекватно оправдание. Аз затова питах, дали изобщо имаш някакво образование... Постни статията още 40 пъти. Аз пак ще ти пиша, че си елементарен и съм го обяснил. После я постни още 500 пъти. Пак същото упражнение?

И още 500 ще ти поствам и ще гледам тролската ти агония.

"Аре, да дискутираме, аре да дискутираме, аре да дискутираме..."

Смешко!

току-що, BANKATA написа:

И още 500 ще ти поствам и ще гледам тролската ти агония.

Да, де... нали това ти пиша, ти постваш едни и същи неща, просто защото си тотално некомпетентен. То се вижда, че не само аз съм го забелязъл това нещо. От там нататък няма какво да коментираме. Питам го за санкциите, дава ми линк. Пак го питам за санкциите... пак ми дава линк. Обяснявам му, искам отговор от него... следва някакъв чудовищно тъп опит за ирония и прочее... После пак му искам обяснение, пак линк...

Та, трола мисля, че е пределно ясно кой е. Благодаря за вниманието...

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, де... нали това ти пиша, ти постваш едни и същи неща, просто защото си тотално некомпетентен. То се вижда, че не само аз съм го забелязъл това нещо. От там нататък няма какво да коментираме. Питам го за санкциите, дава ми линк. Пак го питам за санкциите... пак ми дава линк. Обяснявам му, искам отговор от него... следва някакъв чудовищно тъп опит за ирония и прочее... После пак му искам обяснение, пак линк...

Та, трола мисля, че е пределно ясно кой е. Благодаря за вниманието...

Ще ти го поствам докато ми итгивориш как при неработещи санкции не могат да си сглобят самллетите.

Елементарен въорос на който и днес няма да отговориш?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ще ти го поствам докато ми итгивориш как при неработещи санкции не могат да си сглобят самллетите.

Елементарен въорос на който и днес няма да отговориш?

Oтговорих ти, ве, глупендер... Отговорих ти, пак да го напиша, ако искаш? ОТГОВОРИХ ТИ. Прочети ми поста, какво съм написал там. После ако трябва го прочети отново. Аз не мога, да разбера, ти малоумен ли си? Бахти неадекватния тип... Я ми виж поста пак, ако трябва даже и го постни. ОТГОВОРИХ ТИ! Дай пак да го напиша. ОТГОВОРИХ ТИ! ОТГОВОРИХ ТИ!

Още един път да го напиша, ако искаш... ОТГОВОРИХ ТИ!

преди 2 минути, communismatic написа:

Oтговорих ти, ве, глупендер... Отговорих ти, пак да го напиша, ако искаш? ОТГОВОРИХ ТИ. Прочети ми поста, какво съм написал там. После ако трябва го прочети отново. Аз не мога, да разбера, ти малоумен ли си? Бахти неадекватния тип... Я ми виж поста пак, ако трябва даже и го постни. ОТГОВОРИХ ТИ! Дай пак да го напиша. ОТГОВОРИХ ТИ! ОТГОВОРИХ ТИ!

Кой от всичките ти постове?

Вчера пак те питах и се "потопи".

Кой от всичките ти постове дава отговор на въпроса ми, а?

Като условия за прекратяване на огъня и започване на преговори Путин e предложил  да се изтеглят украинските войски от ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска области, да се признаят тези четири региона и Крим за част от Русия, да се откажат от членството в НАТО и да се отменят международните санкции.     Володимир Зеленски нарече тези условия невъзможен ултиматум.           

Русия е отворена за възстановяване на политическия диалог със САЩ, но Вашингтон трябва да направи първата стъпка, тъй като американците го прекъснаха.   Това заяви руският външен министър Сергей Лавров, който спази традициите и даде интервю на ТАСС в навечерието на Новата година.

Чака си човеко... Чака си точния отговор. Трябва да е политкоректен спрямо възгледите му за живота. Птичките, пчеличките и т.н.

преди 1 минута, communismatic написа:

Пича още не е разбрал... Майко мила!

Не разбира докато не получи "правилния" за него отговор.

току-що, maxthon написа:

Чака си човеко... Чака си точния отговор. Трябва да е политкоректен спрямо възгледите му за живота. Птичките, пчеличките и т.н.

Не разбира докато не получи "правилния" за него отговор.

Адвокате, ти ще ми покажеш ли неговият пост където ми отговаря?

Щото аз си спомням за един в който написа че не ми е отговорил.

Пича още не е разбрал... Майко мила! 😆😆😆

Разбрах че си мишка!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Адвокате, ти ще ми покажеш ли неговият пост където ми отговаря?

По начина, който желаеш да ти бъде отговорено няма пост. Отговорено ти е както счита за удобно. Както и аз ти отговарям както аз счета за удобно. Това, че не ти харесват отговорите си е изцяло твой проблем за решаване.

преди 47 минути, attj написа:

Чавдарчето Кокич как ще посреща Нова година?    Украинският генерален щаб  информира : Тежки боеве край Курск и в Донбас - имат последствия.      Би Би Си отбелязва, че едва 8 км делят руската армия да достигне до административните граници на украинската Донецка област.

Zaщо не ти смениха памперса комсомолец

преди 1 час, maxthon написа:

Какво пише? к** двигатели, к** материали за крила.

преди 2 минути, maxthon написа:

По начина, който желаеш да ти бъде отговорено няма пост. Отговорено ти е както счита за удобно. Както и аз ти отговарям както аз счета за удобно. Това, че не ти харесват отговорите си е изцяло твой проблем за решаване.

Покажете го тозк пост щом ми е отговорено де!

Самл да не те заболи корема от смях като му ги прочетеш.

преди 3 минути, K.Р написа:

Zaщо не ти смениха памперса комсомолец

Чавдарчето Кокич пак нищо не е разбрало.     

Лавров подчертава   необходимостта от гарантиране на неутрален и неядрен статут на Украйна, за да се "елиминират дългосрочните заплахи за сигурността на Русия от страна на Запада".   По думите му Украйна трябва също да гарантира правата и интересите на рускоезичните граждани. Зеленски обещаваше това още през 2019 година, а после се продаде за пари на католическия Запад.   Лъжите на Зельо са причина за руската СВО от 2022 година.

преди 16 минути, BANKATA написа:

И аз ти отговарям, че Аерофлот очаква доставки след година и няколко месеца.

Не само това, те направо ще си произвеждат сами, то точно това е и целта на статията вероятно... Ама Иван Умния знаем, че трудно се справя с осмислянето на текст. Говорим, все пак, за човек, който искрено вярва, че нашата промишленост била по-моШна от руската... Това малко хора биха го твърдяли с такава увереност.

Цитат

MC-21 с двигатели на American Pratt and Whitney и крила от вносни композити получиха основен сертификат за тип в края на 2021 г. Такъв самолет не влезе в сериала, защото след началото на спецоперацията през 2022 г. Повечето чуждестранни доставчици отказаха да работят с UAC. По същата причина правителството реши да разработи актуализирана версия на самолетите SSJ-100 - с руски двигатели PD-8, произведени от United Engine Corporation (UEC, част от Rostec) и минималния брой вносни компоненти. Самолетът се е наричал Superjet New, или SJ-100. Сертифициращите полети на заместващия вносител заменят MS-21 с двигатели PD-14 (също от UEC) и SJ-100, оборудвани с PD-8 електроцентрали, трябва да започнат през 2025 г. Това заяви през ноември шефът на Министерството на промишлеността и търговията Антон Алиханов.

преди 14 минути, attj написа:

Чавдарчето Кокич пак нищо не е разбрало

Kомсомолец пи ли си гинкобилобата

преди 8 минути, communismatic написа:

Не само това, те направо ще си произвеждат сами, то точно това е и целта на статията вероятно... Ама Иван Умния знаем, че трудно се справя с осмислянето на текст. Говорим, все пак, за човек, който искрено вярва, че нашата промишленост била по-моШна от руската... Това малко хора биха го твърдяли с такава увереност.

И това по какъв начин отговаря на твърдението ти че санкциите не работят?

Не работят и затова ще разработват свои собствени!

преди 3 минути, BANKATA написа:

И това по какъв начин отговаря на твърдението ти че санкциите не работят?

Не работят и затова ще разработват свои собствени!

😆😆😆😆

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.