Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

Копърке, по полека, казах ти, че не само сърцепляс, но и по фасона ще получиш някой ден с такова наглярско манго поведение...абе ти да не си от ромските братя а, това би обяснило много неща покрай твоята мания циганьорска.... :whist:

Ба си , всеки ром се взел за цар киро май напоследък... :biggrin:

Ти кога за последно яде манго? Не ти ли е скъпичко? А пък, някой ден.... ок, ама до като дойде този някой ден..... бати колко сте зле повечето ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Moriati написа:

Мдам, и ще сме по добре от теб, дето ще си в гетата някъде ми се струва...:biggrin:

sent from the UK among the anglo-saxons. 

Русия сега като спечели и разгроми целия лош Запад, ще заминеш ли най-сетне там, да ни кажеш колко е хубаво ? 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ама обвиняваш янките за високите цени на газта, петрола и инфлацията.

Пожелавам на всички ви да си изживеете старините в съветския съюз. 

Ставате все по-жалки.

А, ти все по- глупав и отчаян! Какво, не ти плащат вече, щото никой не ти връзва на простотиите?

Че и да кълнеш почна- маймунска ти работа. Само ти ли остана на тоя свят, да не знаеш, че от 30+ години Съветският съюз го няма? 

току-що, NewRedDragon написа:

Ти кога за последно яде манго? Не ти ли е скъпичко? А пък, някой ден.... ок, ама до като дойде този някой ден..... бати колко сте зле повечето ...

Айде пак, ба си циганьорското значи високомерие, от копърка ... тц тц тц... Видно плаче за специалист нашия хамериканос тука :newspaper::whist:

Ей, смали децибелите и тона, не си говориш с брятата от маалата, да знаеш.... джипси...

преди 2 минути, N1K17Y написа:

sent from the UK among the anglo-saxons. 

Русия сега като спечели и разгроми целия лош Запад, ще заминеш ли най-сетне там, да ни кажеш колко е хубаво ? 

Нем, ще се върна в Бг, да ритам такива лаладжии прости сороспийски  като теб...  По специална задача от Путина.. Заповедите ми са вече тайно спуснати, да знаеш, така че фнимафай копуеле  :ph34r: :whist:

Извинявам се, че се намесвам в темата с въпрос не по темата, но всички вкъщи вече са в страната на Морфей:

Цитат
Колко време трае бозата в чаша, като я извадиш от хладилника? Малко се поулисах в нета и я забравих за 3- 4 часа.

преди 4 минути, Moriati написа:

Айде пак, ба си циганьорското значи високомерие, от копърка ... тц тц тц... Видно плаче за специалист нашия хамериканос тука :newspaper::whist:

Ей, смали децибелите и тона, не си говориш с брятата от маалата, да знаеш.... джипси...

Нем, ще се върна в Бг, да ритам такива лаладжии прости сороспийски  като теб...  По специална задача от Путина.. Заповедите ми са вече тайно спуснати, да знаеш, така че фнимафай копуеле  :ph34r: :whist:

Ще ти опека една баница, ама подозирам, че бая послъгваш. И даже във великата Русия няма да ти стъпи крачето, освен някоя екскурзия до Москва. 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Извинявам се, че се намесвам в темата с въпрос не по темата, но всички вкъщи вече са в страната на Морфей:

:wors:

0:00 е, но вече написа коментара на деня.

преди 5 минути, Moriati написа:

Айде пак, ба си циганьорското значи високомерие, от копърка ... тц тц тц... Видно плаче за специалист нашия хамериканос тука 

За съжаление, след минута нета за днес свършва. Утре ще ти отговоря - подробно и подобаващо!

току-що, N1K17Y написа:

Ще ти опека една баница, ама подозирам, че бая послъгваш. И даже във великата Русия няма да ти стъпи крачето, освен някоя екскурзия до Москва. 

Баница от теб не ща, със сороспийки само по укронацистки ще се разправям.... понеже си им фен/ка ....  

Предполагам знаеш те как се разправят нали, а ако не знаеш, ще разбереш..... каквото повикало, такова и отговорило...

току-що, NewRedDragon написа:

За съжаление, след минута нета за днес свършва. Утре ще ти отговоря - подробно и подобаващо!

Най-после кирия?

Бравус!

преди 3 минути, N1K17Y написа:

:wors:

0:00 е, но вече написа коментара на деня.

Не разбирам от трайност на храни.

Не знам какво се учудваш, купуваме си от "Кауфланд" бозата на "брей", много е хубава и си я пия по всяко време. Иначе, докато стигна до срока на годност, ще се развали.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Свършва ти нета ли бе, ба сиииииии ... ти дотам ли си изпаднал бе копърке, да си на лимитиран нет... или само на кяр я караш ... да те ева хамериканоса значи, дето за нет центчета няма :biggrin:

преди 1 минута, andiay написа:

Най-после кирия?

Бравус!

:biggrin: в точку....

Нещо не мога и скрит текст да направя..............

25165f4248f045fc8fe6a1e5f1107de9.gif

преди 2 минути, Moriati написа:

Свършва ти нета ли бе, ба сиииииии ... ти дотам ли си изпаднал бе копърке, да си на лимитиран нет... или само на кяр я караш ... да те ева хамериканоса значи, дето за нет центчета няма :biggrin:

:biggrin: в точку....

Тоя живее още в 2000 година!

5cbe21a6458aeaa537e9a55649a46b29.gif

преди 11 минути, Moriati написа:

Копърке, по полека, казах ти, че не само сърцепляс, но и по фасона ще получиш някой ден с такова наглярско манго поведение...

Ти да не реши че и в живота е толкова отворен (като на ЦУМ кенефите)?!? Убеден съм, че е пълен мишкар, който се радва на десет лева на цяло. Добре че има достъп до интернет в който да се прави на всичко това, което в реала не е.

Месеца в който закъса и не изкара пари за да си плати нета, ще е последният месец в жалкият му животец. Ще пресъздаде една безсмъртна творба:

"Вени, нож и след ножа - нищо.

Тва е толкоз просто и логично.

Във форума присъстваше ли тази низка личност?" 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

"Вени, нож и след ножа - нищо.

Тва е толкоз просто и логично.

Във форума присъстваше ли тази низка личност?"

Мдам, класика просто.... по вапцаровски :) 

Минобороны РФ объяснило Z и V на военной технике - МК

преди 1 минута, Moriati написа:

Ти па, неговото такси е всичко бре!

Туй жибка, туй кораб, туй самолет, само танк не е било още.

Сега го играй на лайнер, ма то явно е "лайнар", щот иначе нема обяснение да си на лайнер, а да киснеш във форума и да са хвалиш, че пиеш Черно Жони!!!

Ба си "л@.няния" лайнер ще да е това!!?

Ма аз казах и мечтите му са като него - гущерски, влачат са "явяш-яваш", "сега-сега", а бе влаааачаат са.

преди 13 минути, Moriati написа:

Баница от теб не ща, със сороспийки само по укронацистки ще се разправям.... понеже си им фен/ка ....  

Предполагам знаеш те как се разправят нали, а ако не знаеш, ще разбереш..... каквото повикало, такова и отговорило...

Ми айде почвай да се разправяш, обграден си баш от англо-саксонски сороспийки. Като видиш някой да подкрепя Украйна и ножа. Като талибан, нацист, сталинист, все прости боклуци, няма значение какво ще избереш. 

Някой ще ми отговори ли на простичкият въпрос?

3ab487a4915775248f3020b007cb4198.gif

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Ми айде почвай да се разправяш, обграден си баш от англо-саксонски сороспийки. Като видиш някой да подкрепя Украйна и ножа. Като талибан, нацист, сталинист, все прости боклуци, няма значение какво ще избереш. 

Хехех, и защо, повечето тукашни са или зомбирани от пропагандата, и хич хабер си нямат за света да не говорим за Русия и Укропия, или са просто глупави и простодушни отново вярващи на пропагандата..

Няма за какво, те не са виновни, виновни са сороспийки пропагандатори като теб, такива трябва да се наказват, и с ножа, и с каквото там е необходимо.... Защото простотията и глупостта  не е грях, грях е лъженето по гьобелски.... така че, казах ти, фнимафай сороспийке...  Платените пропагандатори са първа цел, защото те дори не са човеци вече, а просто животни... за центове продаващи майка си и баща си... Дори обикновенните войници на фронта не са  такива големи врагове, както тези които ги лъжат, и им дават заповедите...

Усмивки от старите ленти:

Цитат

Reckitjesok:

Спомняте ли си преди години когато Руски Генерал беше на площада в Вашингтон!  И каза че ако му бъде наредено, след 20 минути ще се разхожда с 80 000- хилядна армия на площада в Вашингтон!  От там излезе въпросът от къде ще излезе тази арммия?  Отговор:   Има подводници които са на територията на Съединените Щати и не могат да бъдат прихванати!  Това стресира Американците!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ако не е кисела, става.

Ами тя вече е кисела. Питах мама, но тя спи  и просто измрънка че става. Какво сега, да я изхвърлям ли? Дано не ми е станало лошо нещо.

Извинявам се за спама, но от храни и трайност нищо не разбирам.

Добре, че не са ме карали да уча готварство, щяха да ме изхвърлят първия ден от готварския курс.

c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif

преди 41 минути, absurt написа:

А, ти все по- глупав и отчаян! Какво, не ти плащат вече, щото никой не ти връзва на простотиите?

Че и да кълнеш почна- маймунска ти работа. Само ти ли остана на тоя свят, да не знаеш, че от 30+ години Съветският съюз го няма? 

Живее в сърцата на много от пишещите тук.

Ето ти нещо от фронта:

1645786320_soviet-union.jpg

Ама не този от '42, а от '22.

ПП: Аз не кълна. Вие сте си проклети.

току-що, Anneliese написа:

Ами тя вече е кисела. Питах мама, но тя спи  и просто измрънка че става. Какво сега, да я изхвърлям ли? Дано не ми е станало лошо нещо.

Извинявам се за спама, но от храни и трайност нищо не разбирам.

Добре, че не са ме карали да уча готварство, щяха да ме изхвърлят първия ден от готварския курс.

c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif

Пил съм и кисела боза нищо ми няма а скрит текст се прави със сопойлер нещо като око е в редактора

преди 9 минути, A.com написа:

Усмивки от старите ленти:

Който е измислил уж тази смешка за хипотетичното изказване на хипотетичния руски генрал, явно съвсем не е в час, че няма смисъл да се пращат толкова хора изобщо , дори една 1000-dна от това, на рядиоактивно заразена местност каквато ще бъде Фашингтон при WW3  :newspaper: ...  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.