Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Наистина е подходящо, през 45-та са ограбвали трупове и им крадяли часовниците, сега им и крадат пералните. Нищо ново. 

Споко, кралят на Белгия е искал да им секат ръцете в Конго за потвърждение.

Та какво ли не е видял светът.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, BANKATA написа:

Сигурно има пералния под него

Е стига де само перални ли има в тая Украйна

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Наистина е подходящо, през 45-та са ограбвали трупове и им крадяли часовниците, сега им и крадат пералните. Нищо ново. 

Ахам, това звездите ли ти го казаха, доколкото явно си забравила, единствените снимки на изнасящи перални са свързани с укропски войници, а не с руски или ЛДНР-ски... 

Да ги поствам ли пак или сам/а ще си ги намериш....:whist:

А за часовниците уж тогава ,явно си говориш за немците и западните съюзници .... :hush:

П.С След тоалетните чинии които укрите са изнасяли, пералните са направо нищо , дори бих казал въздигане ... арменците дори могат да им завиждат за това , те основно кирпичи и тоалетни чинии изнасяха, както и чречевета, врати и сие подобни :whist:

току-що, andiay написа:

Човеко, ти не осъзнаваш ли колко жалки са опитите ти да сложиш всичко на плоскостта "комунизъм-антикомунизъм"?

И можеш ли да кажеш и да докажеш, че до 1989-а по някакъв начин си противодействал на така омразната ти днес комунистическа власт?

Поне някой от родителите ти правил ли го е?

Убеден съм, че нито ти, нито родителите ти сте се опитвали поне.

А е трябвало тогава, а не днес.

Днес подобно поведение е смешно и жалко.

Някъде там съм:

e1ea3bfd3c1d4c7d03b24d1187dbab09.jpg

преди 4 минути, petie1 написа:

Е стига де само перални ли има в тая Украйна

Не е важно какво има в Украйна, а какво липсва в Русия.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Тая попара ако се надроби ще си я сърбате вие.

Коя попара, бе моето момче?

Аз попарата съм я сърбал докато още бе гореща, цялото ми детство и юношество мина с ежедневно сърбане на гореща попара насила.

Ти му мисли, защото никога не си я сърбал, а само си чувал, че някои са я били сърбали.

Ама инак се пишеш боец.

Не осъзнаваш ли колко жалко и смешно е това в очите на хора с моята съдба?

И пак ще ви го кажа, ако наистина сте свободни хора, никой не може да ви отнеме свободата, ако по природа не сте свободни хора, никой не може да ви направи свободни.

Свободата или я притежаваш, независимо от заобикалящата те среда или никога не си свободен.

Просто е!

преди 3 минути, BANKATA написа:

Някъде там съм:

e1ea3bfd3c1d4c7d03b24d1187dbab09.jpg

Ахам, сороспийско седесарско мекере както казах и преди.... а сега навярно на хранилка от демократичните преобуванци и слуги западни...

преди 10 минути, petie1 написа:

А знамето на СССР е друго така ли? Странно защото си мислех че е подобно на това върху танка

Подобно е.

Доста си приличат.

преди 4 минути, andiay написа:

Коя попара, бе моето момче?

Аз попарата съм я сърбал докато още бе гореща, цялото ми детство и юношество мина с ежедневно сърбане на гореща попара насила.

Ти му мисли, защото никога не си я сърбал, а само си чувал, че някои са я били сърбали.

Ама инак се пишеш боец.

Не осъзнаваш ли колко жалко и смешно е това в очите на хора с моята съдба?

И пак ще ви го кажа, ако наистина сте свободни хора, никой не може да ви отнеме свободата, ако по природа не сте свободни хора, никой не може да ви направи свободни.

Свободата или я притежаваш, независимо от заобикалящата те среда или никога не си свободен.

Просто е!

Той е засукан с робско мислене, мдам, де 200 години, де 500, де 45... абе все някой друг му срал в гащите и му изяждал десерта, а той невинната жертва винаги... баш  кат типичен арменец ба си :biggrin:

П.С И не забелязва как такива като него почват сами да си търсят новия господар  дето да му казва какво е правилно за него и да му дават центчета , вместо да се научат да мислят и сами да заработват ... мдам... 

преди 10 минути, Moriati написа:

Ахам, това звездите ли ти го казаха, доколкото явно си забравила, единствените снимки на изнасящи перални са свързани с укропски войници, а не с руски или ЛДНР-ски... 

Да ги поствам ли пак или сам/а ще си ги намериш....:whist:

А за часовниците уж тогава ,явно си говориш за немците и западните съюзници .... :hush:

П.С След тоалетните чинии които укрите са изнасяли, пералните са направо нищо , дори бих казал въздигане ... арменците дори могат да им завиждат за това , те основно кирпичи и тоалетни чинии изнасяха, както и чречевета, врати и сие подобни :whist:

За тоя набучил знамето говоря ;) 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Някъде там съм:

Мда, и аз съм бил някъде там.

Но питах къде си бил преди 1989-а.

Предполагам, че на всяка една манифестация за 09.09. и 07.11., нъл тъй?

Пак бяха огромни, нали?

току-що, BANKATA написа:

Извинявай, не си бил ти?

Най накрая просветление... ба си... 

преди 1 минута, andiay написа:

Мда, и аз съм бил някъде там.

Но питах къде си бил преди 1989-а.

Предполагам, че на всяка една манифестация за 09.09. и 07.11., нъл тъй?

Пак бяха огромни, нали?

Очите ми се отвориха след 1990г. 

преди 8 минути, M.Николов написа:

Подобно е.

Доста си приличат.

Аа сърпа и чука са отляво и има звезда над тях

преди 6 минути, M.Николов написа:

Камуфлаж се нарича.:D

Да то добре камуфлаж ама ако видиш движеш се храст по пътя няма ли да го опаткаш?

преди 22 минути, Moriati написа:

Ахам, това звездите ли ти го казаха, доколкото явно си забравила, единствените снимки на изнасящи перални са свързани с укропски войници, а не с руски или ЛДНР-ски

Аз вече я наричам войната на пералните

преди 2 минути, M.Николов написа:

Е, тя идеята е да си замаскиран, когато не се движиш, без да го слагаш и махаш при всяко спиране и тръгване.

:D

Е аз не съм военен експерт като някои тук ама ми стана интересно че така на пътя ще го опаткат бързо бързо като движеш се храст особенно при поглед отгоре

току-що, BANKATA написа:

Очите ми се отвориха след 1990г.

Жива да не бях!

Ама широко ли?

Ясно, станали са "широко затворени очи".

Някои го намират за адски секси, аз винаги съм предпочитал моите да са "широко отворени", каквото и да ми е струвало това.

Затова недей повече използвай термини, които не разбираш.

Никога не си се и опитвал да сваляш комунисти.

Просто си подкрепял едни "антикомунисти" срещу други "комунисти".

Бая народ твърди, че бил прогледнал след 1990-а, други след 1997-а, трети след 2001-а, четвърти след 2005-а, пети след 2009-а, сега наред са тези след 2021-а.

Истината е, че всички вие просто сменяте ъгъла на капаците си, а не проглеждате.

Проглеждането е като свободата, или се раждаш с него или никога не го постигаш.

Иначе се фукай, че си "антикомунист", даже ме наричай мен "комунист", това само ме забавлява.

преди 4 минути, petie1 написа:

Е аз не съм военен експерт като някои тук ама ми стана интересно че така на пътя ще го опаткат бързо бързо като движеш се храст особенно при поглед отгоре

Истината е, че руснаците все още прилагат и някои остарели методи за водене на война.

Но се учат в движение.

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Рускините са най-красивите женшини в света.

facebook_65b0fb2371bf3f34ead9259fdc12f83

@Soviet Soldier ми прошепна тази истина.

Човеко да бе избрал поне някоя друга снимка бре.

А иначе навсякъде има и красиви и грозни жени.

Най-страстни са азиатките, прошепвам ти го, можеш да ме цитираш.

Кът ша е хубаа рускиня, нека да е убаа.

5181007.jpg

7511974.jpg

2748006.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.