Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, symanbg написа:

Абе пак ще купуваме руски газ ама от друг доставчик с надценка, същата схема я видяхме с доставчиците на ток в българия. нищо ново.

Или пък не...

преди 1 минута, absurt написа:

Боже, колко е права! Нали майка й така ни разтовари от соц. придобивките ни, като за 15 панелни апартамента в покрайнините на София, заграби терена в центъра, където си построи кортовете? Какво й пука на Мануелка, че газът ще го купуваме  по- скъпо, че ще си замърсим природата с втечнения и че ще плащаме още пари за вредни емисии?  

Ще замърсим природата с втечнения? Как ще стане това?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Аз не претендирам за нищо. Интересен факт се очертава- умниците с претенциите, дето все обяснявате на останалите колко са тъпи, масово сте от страната на чугуна. Любопитно...

Аз съм на нашата- българска страна. Съжалявам, че облъчените американофили не могат да си представят, че някой може да бъде българофил. Писна ми да обяснявам, че трябва да се прави разлика между "факт" и "мнение". 

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Аз не претендирам за нищо. Интересен факт се очертава- умниците с претенциите, дето все обяснявате на останалите колко са тъпи, масово сте от страната на чугуна. Любопитно...

Пореден грешен извод, като следствие от липсващи познания.

Нищо ново!

А и не знаех, че Мануела Малеева е енергиен експерт, ма щом ти го казваш...

преди 2 часа, bigiadri написа:

Не,ще ги плати Русия от парите ,които са им блокирани! Както за всичко разрушено в Украйна!

Ако не си разбрал-официално нито Русия е обявила война, нито Украйна.

И както след военна операция,ще стане като в Залива и Сърбия.Понеслият многото бомби, ще си поръча и плати възстановяването на чужди изпълнители.

А заради задаващата се продоволствена  криза в Европа и Африка, Европа ще го отнесе най-тежко!

преди 7 минути, Тhе Monstеr написа:

Или пък не...

Ще замърсим природата с втечнения? Как ще стане това?

https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/84539-tselta-na-es-za-namalyavane-na-vtechneniya-priroden-gaz-e-udar-za-amerikanskite-dostavchitsi

преди 4 минути, absurt написа:

Аз съм на нашата- българска страна. Съжалявам, че облъчените американофили не могат да си представят, че някой може да бъде българофил. Писна ми да обяснявам, че трябва да се прави разлика между "факт" и "мнение". 

Поредния чугунски лозунг. Патриотизма се ползва според случая.

преди 2 минути, absurt написа:

Май не четеш внимателно или си невежа. Природата се замърсява еднакво с втечнения и руския газ. Тук се говори изобщо за намаляване ползването на какъвто и да е газ- зелената сделка.

на 20.04.2022 г. в 19:32, tonit1968 написа:

Дай боже.

И за какво са ти тези неарденталци?Имаме си достатъчно идиоти

на 20.04.2022 г. в 19:34, andiay написа:

Верно ли задаваш този въпрос?

Желаеш да се включиш за "Дарвин"

Малко си закъснял със старта, ма знам ли, може и да наваксаш.

Успех!

Не схвана иронията.Човека обеснява,че Путин ще "освобождава" териториите със руско население.Може би иска да догони Хитлер

на 20.04.2022 г. в 19:40, symanbg написа:

стига сте пропангандирали подкрепа към укрите. искате и нас да ни ползват като месо или тестов ядрен полигон?

Къде виждаш да показвам пропаганда?А иначе нас ни използват  за мръвка от време оно.

От тия нацистки измислени "герои" ми писна! Никакъв призрак на Киев няма, всичко е ИЗМИСЛИЦА  на болните сбъркани нацистко - дрогирани мозъци!

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/04/29/mitichniiat-prizrak-na-kiev-e-zaginal-vyv-vyzdushna-bitka.528547

Забелязвате ли, че риториката по отношение на джуджетата рязко се смени, след като изгря звездата на Зеленски?! Сега вече джуджетата априори не са вече тирани и други видове комплексари...Само едно джудже остана за плюене...Ама и него вече не го плюят толкова по този критерий, тъй като веднага някой недоразбрал тенденцията ще ги пита "Ами Зеленски?!..." Е, как да отговориш на такъв детски въпрос...?!..Например психиатърът Л. Канов не е разгледал подробно проблемите на джуджето Зеленски и отражението им в реалността...Що тъй?!

преди 30 минути, symanbg написа:

Абе пак ще купуваме руски газ ама от друг доставчик с надценка, същата схема я видяхме с доставчиците на ток в българия. нищо ново.

Цената на природния газ ще скочи двойно, а не както се говори с 30%

преди 2 минути, bojoviki написа:

Не схвана иронията.Човека обеснява,че Путин ще "освобождава" териториите със руско население.Може би иска да догони Хитлер

А бе, че някой не е схванал иронията, не е, ама едва ли съм аз.

Просто посочвам, че си избрал крайно неподходящ пример.

Ма всеки според възможностите си.

А между Путин и Хитлер няма нищо общо, но пак си опира до възможности и познаване на историята.

Сега е модерно познанията да са малки, възможностите да са ограничени, но за сметка на това самочувствието да е огромно и гласовитостта също.

преди 3 минути, gagodrago написа:

Цената на природния газ ще скочи двойно, а не както се говори с 30%

Откъде следва това. Аз пък мисля че путин ще сваля цената на газа, но затова ще трябва да му се плаща в рубли, тъй де долара трябва да иде в киреча.

преди 2 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Откъде следва това. Аз пък мисля че путин ще сваля цената на газа, но затова ще трябва да му се плаща в рубли, тъй де долара трябва да иде в киреча.

от изказване на Р. Овч., ще видим реално с колко ще се увеличи, моите 20% могат да станат и повече.

преди 2 минути, symanbg написа:

от изказване на Р. Овч., ще видим реално с колко ще се увеличи, моите 20% могат да станат и повече.

За нас газа ще е скъп независимо откъде идва, дали от русия чрез посредници или от другаде. Ако искаме евтин газ ще трябва да плащаме в рубли за него.

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

За нас газа ще е скъп независимо откъде идва, дали от русия чрез посредници или от другаде. Ако искаме евтин газ ще трябва да плащаме в рубли за него.

Няма да е скъп ако се сключи дългогодишен договор, а не се купува на борсата. И никой не те кара си купуваш рубли, отваряш си сметка в техната банка и те си поемат трансферирането.

преди 13 минути, andiay написа:

А бе, че някой не е схванал иронията, не е, ама едва ли съм аз.

Просто посочвам, че си избрал крайно неподходящ пример.

Ма всеки според възможностите си.

А между Путин и Хитлер няма нищо общо, но пак си опира до възможности и познаване на историята.

Сега е модерно познанията да са малки, възможностите да са ограничени, но за сметка на това самочувствието да е огромно и гласовитостта също.

Не ти знам капацитета,гледам,че много остроумничиш,явно си от всезнайковците и разбираш и от дипломация и политика и военни действия.Ей такива хора ни трябват.

преди 9 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

За нас газа ще е скъп независимо откъде идва

Зависи как си го направим. На Унгария защо не е скъп?!

преди 2 минути, ncl написа:

Зависи как си го направим. На Унгария защо не е скъп?!

Унгария плаща в рубли за газа.

преди 1 минута, bojoviki написа:

Не ти знам капацитета,гледам,че много остроумничиш,явно си от всезнайковците и разбираш и от дипломация и политика и военни действия.Ей такива хора ни трябват.

Трябват на кого?

Кои сте вие?

За какво ви трябват?

От военни действия не разбирам, те са извън интересите ми и са следствие, а не основа, нито пък са решаващия фактор.

А за другото - това съм учил и смея да твърдя, че добре съм се изучил.

преди 11 минути, symanbg написа:

Няма да е скъп ако се сключи дългогодишен договор, а не се купува на борсата. И никой не те кара си купуваш рубли, отваряш си сметка в техната банка и те си поемат трансферирането.

Той всичкият газ се купува от борсата. Кой е казал че трябва да се купуват рубли за да се плаща газа от русия в рубли, нали е все едно дали ще плащаш кеш в рубли или чрез обмен. При всички случаи путин ще намали газта за да може да се купува от тях с рубли и така долара отива в киреча. Краварите не могат и да искат да си продават евтино газта, хем щото се оскъпява от далечен пренос със кораби , хеч че се оскъпява и за втечняване.

Абе я да питам сороспийките прохохлонацисти, какво стана с газа в ЕС, нали нямаше да плащат в рубли :newspaper:

Блумберг нещо май се е объркал казвайки че вече почват да вдигат лапки основните покупатели, а други мижитурки като Бг и Полските шляхтичи, получават същия руски газ чрез други, плащайки надценка на търгаша ( Гърция и Германия ) :whist:

4 държави вече платили с рубли, а 10 други оператори на газ  са открили сметки в рубли в Газпром банк ...  Перемоха или зрада?? :wub:

П. С А наркомана Еленски вече изисквал помощ в жива сила западна, а не само оръжие ..опят зрада и победи след победи.. настъплението укропско  продължава в стил кръгом и смело настъпваме назад ;)  .. явно военните укропски свършват много бързо в месомелачката...

преди 3 минути, Moriati написа:

Абе я да питам сороспийките прохохлонацисти, какво стана с газа в ЕС, нали нямаше да плащат в рубли :newspaper:

Блумберг нещо май се е объркал казвайки че вече почват да вдигат лапки основните покупатели, а други мижитурки като Бг и Полските шляхтичи, получават същия руски газ чрез други, плащайки надценка на търгаша ( Гърция и Германия ) :whist:

4 държави вече платили с рубли, а 10 други оператори на газ  са открили сметки в рубли в Газпром банк ...  Перемоха или зрада?? :wub:

Особенно пък германската икономика ще плаща в рубли и грошове ако трябва😁

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.