Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой къде учи или работи ?

Featured Replies

Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен- 12 клас

И аз съм в това даскало(макар че този акаунт го "наследих" от брат си днес, защото той отива у чужбина) Та аз съм в 8 клас на МГ-то. Може някой път дори да сме се срещали от де да знаеш :)

• Отговори 136
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз съм 12кл в Национална Финансово-стопанска гимназия гр. София :blink: Със специалност "банково,застрахователно и осигурително дело"

• 2 месеца по-късно...

Основната ми професия е да мързеулвам. Справям се добре. :wors:

Иначе - хоноруван асистент по международно публично право в ПУ (съвсем пресен - от една седмица).

Образование - Право в ПУ, незавършено КСТ в ТУ-София и ЕГ"Иван Вазов" - Пловдив.

crazy_radi92

аз уча в ЕГ"Иван Вазов" с испаснки 8 клас и да ви кажа понякога съжелявам,че се мъчих толкова да влезна там,защото е някакъв АД

Гледай ти как се променя света! А едно време си беше истински санаториум - съмнявам се дали ми се събират и 100 часа учене за всичките години в гимназията. Беше си много ларж.

Все още се опитвам да завърша ТУ-София,но се га съм се амбицирал и действам по въпроса :wors:

Иначе работя в сферата на ИКТ

Все още се опитвам да завърша ТУ-София,но се га съм се амбицирал и действам по въпроса :)

Иначе работя в сферата на ИКТ

Аз пък миналия месец завърших ТУ-Габрово. :ph34r:

Ми трябваше да ходя на работа, ама пак ме забравиха (вече 2-ри ден) :wors: Иначе сега ще бачкам на бензиностанция и у нас :lol6:

Миналото лято в тзи тема писах,че работя на Златни Пясъци в един клуб.Сега съм на Боровец,и с нетърпение чакам да се завърна във Варна (още 10 дена и.... завръщане в цивилизацията),съответно лятото пак там... ,засега така ми харесва,пък по-натам може и да ми омръзне да се местя всеки сезон.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Работя като архитект от 15.09.1977година( biggrin.gif ха-ха-почти 30 години!). А преди университета - английска гимназия с втори език немски. Щастлива съм от избора си и от късмета да попадна на подходящото място в подходящия момент в далечните 1967 и 1972. С много труд, разбира се, защото по онова време само около 20% от приема беше на общо основание. Останалите 80% - прием по почти всички букви от азбуката - като дете на активен борец против фашизма и капитализма, дете на работник, дете на трудещ се селянин, дете на работник в строителството, дете от развиваща се община(по-точно недоразвита) и други. Корупцията с пари е по-лесна за упражняване от онази корупция по произход. Пари можеш да спечелиш или да вземеш на заем, но произхода си трудно можеш да смениш.

Страхотно щастие е да улучиш професия, която да те прави щастлив всяка сутрин с мисълта, че предпочиташ да тръгнеш за работа, вместо да останеш да се разтягаш в къщи. Пожелавам на всички това усещане :ph34r: и успех на търсещите го.

Въпросът е, че аз не искам по-добра работа. Искам да съм учителка. Но...засега ще се задоволя и с другото.

Скъпа GABRIELA, прекрасно звучи това "искам да съм учителка" :clap: . Дъщеря ми е в 7-ми клас. От редките родителски срещи (два пъти в годината) съм останала с впечатление, че само една учителка от всичките 10-15 (не съм ги броила) обичат професията си и, което е много важно - обича децата! Пожелавам ти успех!

Редактирано от Делфинчето (преглед на промените)

Уча в Пловдив "Св. Седмочисленици". 9-ти клас съм с профил Информатика и Информационни Технологии.

Мисля 10-ти клас да уча в София, но още не е "обработено" като вариант..

В момента ползвам платен отпуск по майчинство.Завършила съм"Икономика и управление на социалните дейности"в гр.Враца, а работя далеч от специалността си като касиер- домакин във"ВиК"дружество.

Завършила съм основно образование в гр.Перник(8-мо основно Кракра Пернишки),сега уча като частна ученичка във професионална техническа гимназия Юри Гагарин със спецялност Компютърна техника и технологий....отделно уча в Испания Бизнес администрация...:)

За сега не мисля да работя...

Аз уча в професионална гимназия по икономика Иван Илиев в Благоевград, след като завърша мисля да се насоча някъде в чужбина (11 клас съм)...

Аз уча в ПГБЕТ [Професипнална гимназия по битова и ел. транспортна техника (последния да затвори вратата)] В 10-ти клас съм ма както е тръгнало и няма ученици може и да не го завъша тва училище направо за Пловдив ще заминавам за висше biggrin.gif

Уча от живота. Все някога ще завърша. :ph34r:

Някой да се съмнява, а?

Националната природо-математическа гимназия, Лицей на СУ;

профил Химия.

• 10 месеца по-късно...

Природоматемaтичека гимназия "Акад. Никола Обрешков" - Бургас (колко кратко :) ), профил математика с английски, 9ти клас... мъка ...

Редактирано от Yang (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Уча в Стопанската академия в гр.Свищов т.е. вече я завършвам ако успея да си взема магистратурата, но преди учех в ССХУ акад. Илия Петров (художествената гимназия).

Моя милост вече се обучава мултимедиен дизайн и комуникации в Aarhus Business Academy, Дания. :baby:

Кой къде учи...

Привет!

Втори курс съм, специалност Мехатроника, в Технически университет - София. :)

...или работи ?

Доскоро работих като програмист в склад, и правих програми за складови помещения. :) Сега имам собствено бизнесче, за допълнителни доходи. :)

Поздрави!

• 4 седмици по-късно...

Аз уча в Професионална Техническа Гимназия (ПТГ)-град Варна със специалност -микропроцесорна техника

• 3 месеца по-късно...

Тази тема е свързана с образованието, тъй че се полага мястото й в този раздел, струва ми се :wors:

Сътворих я под формата на имровизиран лексикон, за да е по-лесно за попълване... :wors:

Мисля, че няма нищо лошо в това, всеки да драсне редовете в нея, та да разберем още нещичко за потребителите пребиваващи тук :)

Pimboli.gif

1. На колко години си?

2. В кой град учиш, в кое училище/университет?

/За неучащите понастоящем - въпроса е в минало време :) /

3. В какъв профил е образованието ти?

/пример биология, език, психология и т.н./

4. Каква специалност /за специализираните училища, за студенти./

5. Koй предмет в училище ви е любим? А в университета?

/За неучащите понастоящем - въпроса е в минало време :) /

6. Когато се подготвяте за контролно, изпит в сесия и т.н. - използвате ли допълнителна литература/материали за подготовката си или залагате на предадения от преподавателя материал, дори той да е оскъдно предаден?

7. В състояние ли сте да намразите даден предмет, ако преподавателя го предава скучно, или е прекалено строг - със завишени изисквания относно изпитванията си, ощетявайки според вас оценките си? Имате ли такива преподаватели?

8. А ако не е от горе описаните преподаватели - да имате по-голям интерес към предмета? Имате ли такива преподаватели? Имате ли такива преподаватели?

9. Четете ли литература, свързана с предмета, от който се интересувате?

10. А изобщо някакво друго четиво? Ако да,какво?

11. Изяде ли мишката книжката? :handshake:

Тоест къде предпочитате да търсите информация - в интернет, или в книгите? :yanim:

12. Трябва да напишете реферат, курсова работа или нещо подобно... Вие:

- търсите в интернет готови реферати по зададената тема

- давате на някой друг да я напише /познат, или в фирма - вече има и такива :)/

- прекарвате по цели часове в интернет, в търсене на информация за темата, а после сядате и написвате всичко сам/а

- не търсите нищо... залагате на музата си и на лекции, уроци, учебници които имате и т.н.

- друго /посочете/

13. Планирате ли да учите висше образование, след като завършите? /само за ученици?

14. Гледате ли извън граница, за да учите висше?

15. А в България?

16. Вече завършихте?

Практикувате ли, работите ли това, което сте завършили?

17. Ако не - планирате ли да правите това за което сте учили толкова години?

Редактирано от TheDarkAngel (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

1. 17

2. София, Софийска гимназия по строителсво, архитектура и геодезия " Христо Ботев"

3. Немски език

4. Строителство и архитектура

5. Нямам такъв

6. Залагам на предадения от преподавателя материал

7. Да, попринцип от преподавателя зависи много

8. Дам

9. Не

10. Не laugh.gif

11. В интернет

12. Търся в интернет готови реферати по зададената тема, вече ако нищо не намеря си го правя сама

13. Да, искрено се надявам на ВИАС

14. Не

15. Да

16. Еее само 10- ти клас съм

17. Планирам да стана архитект, стига да си преодолея мързела biggrin.gif

Уча в Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Христо Ботев" (или по кратко СГСАГ) със специалност - Строителство и архитектура :angry:

Редактирано от Moni7o0o0 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.