Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Психология на разговора

Featured Replies

току-що, other times написа:

Да разбирам ли че не желаете да отговорите или психологически сте ограничен за да отговорите? Може ли по ясно?

Повтарям...

току-що, andiay написа:

Разбирането на нещо чуто или прочетено, не е отговорност на говорещия или пишещия...

Разбирай го както ти се иска...

И без друго, друго нимойш....

• Отговори 198
  • Прегледи 17,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• от това че  народо е прост и ако не намачкаш  клечката трябва да ги намачкаш тях  и шибнеш един шамар примерно   тая тема защо я пусна да се похвалиш че си управител я ка

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Проблема се е появил в следствие на досадата. Сам казвате, че е свързан с "труден' и "деликатен' обсъждан проблем.  Нямате идея как да го разрешите, но се изисква от вас решение, а то е пряко свъ

• мачкай каквото мачкаш взимай парите не  е будала този който яде баницата  и аз мисля така но не съм съгласен че не може да се  справи а по скоро го занимават с глупости

преди 4 минути, andiay написа:

Повтарям...

Разбирай го както ти се иска...

И без друго, друго нимойш....

Не е необходимо да повтаряте едно и също. Това е признак за заболяване!

Попитах кой е този Сирена/инан който ти диктува понякога какво да пишеш? Защо мислиш че не мога да разбера отговора? Толкова ли е сложен въпроса ми?

Попитах кой е този Сирена/инан който ти диктува понякога какво да пишеш? Защо мислиш че не мога да разбера отговора? Толкова ли е сложен въпроса ми?

Тцъ, признак е, че отсрещната страна не разбира от раз...

Понякога това може и да се дължи и на заболяване, но при теб не е това....

Въпросът ти не е сложен, просто е глупав...

И получи отговор не един път...

Това, че ти не приемаш и не разбираш отговора, не е мой проблем...

Дзверче родено, дзверче завинаги....

Ша чакам с интерес, коги па ша почнеш да цивриш...

преди 1 минута, andiay написа:

Тцъ, признак е, че отсрещната страна не разбира от раз...

Понякога това може и да се дължи и на заболяване, но при теб не е това....

Въпросът ти не е сложен, просто е глупав...

След като не е сложен въпросът защо ни искаш да отговориш/отговорите там колкото и да сте?

преди 2 минути, andiay написа:

И получи отговор не един път...

Прочети си отговорите. Никаде не отговори ясно. Дори сега не е ясно кой от няколкото споменати потребители пише. Защо така?

Прочети си отговорите. Никаде не отговори ясно. Дори сега не е ясно кой от няколкото споменати потребители пише. Защо така?

Отговорите са написано ясно...

Това, че ти не можеш или не искаш да ги разбереш, не е мой проблем....

И на новия ти глупав въпрос отговора ясно е посочен...

преди 6 минути, andiay написа:

И на новия ти глупав въпрос отговора ясно е посочен...

Защо да е глупав въпросът ми? Ти сам си го написал.

преди 2 часа, andiay написа:

"Тя", иначе Сирена / Инана, ми е диктувала, какво да пиша,

Сега кой от всичките споменати пише?

То си пише кой е писал...

А защо са глупави въпросите?

Защото четеш само това, което ти се иска...

А цялото е...

Самият факт, че дали да водиш "сериозен разговор" или не е решение взето под вярата в някаква фикс идея, че митичната "Тя", иначе Сирена / Инана, ми е диктувала, какво да пиша, при условие, че моите възгледи и съответно мнения, нямат нищо общо с нейните, е сигурно доказателство, че няма как да водим смислен разговор....

И тук получаваш ясен отговор на тъпото си чудене....

преди 6 минути, andiay написа:

тъпото си чудене....

Защо определяш ясно зададен въпрос като това което съм цитирал? Спомена че отговаряш на коментари а цяла вечер не искаш да отговориш на два въпроса? Това е вторият въпрос? Предполагам също ще изпиташ трудност и ще изпишеш два-трийсет коментара докато получа някаъв отговор? Защо така?

преди 14 минути, other times написа:

Защо определяш ясно зададен въпрос като това което съм цитирал? Спомена че отговаряш на коментари а цяла вечер не искаш да отговориш на два въпроса? Това е вторият въпрос? Предполагам също ще изпиташ трудност и ще изпишеш два-трийсет коментара докато получа някаъв отговор? Защо така?

преди 8 минути, other times написа:

Каква вина имам аз, че ти се чудиш за нещо, което вече е обяснено...

Пробвай пак...

преди 3 минути, andiay написа:

Самият факт, че дали да водиш "сериозен разговор" или не е решение взето под вярата в някаква фикс идея, че митичната "Тя", иначе Сирена / Инана, ми е диктувала, какво да пиша, при условие, че моите възгледи и съответно мнения, нямат нищо общо с нейните, е сигурно доказателство, че няма как да водим смислен разговор....

Даже ти удебелих отговора...

Не че ще ти помогне и това...

Фикс идеите са коварно нещо....

току-що, andiay написа:

Фикс идеите са коварно нещо....

Това е вярно но се отнася за теб/вас.

преди 6 минути, other times написа:

но се отнася за теб/вас.

A до теб отнася ли се?

Още колко пъти ще си напишеш болките и рецитацията? :) Няма такива "въпроси", просто - толкова важни, толкова ценни, толкова смислени и мъдри. Чудесно опримерихте 'психологията на разговора" с изтрещел... 

Въпросната 'сирена' колко още изтрещели е завлекла в нейните си делюзии? И що толкова напират да им е важна? Нали си имат група там - розови еднорози, единствени принцове и бунтарски припиликвания... Балъците никога няма да свършат - света ще свърши, но балъците сякаш са вечни. Бог като е раздавал места във вечността ги е направил първенци...

преди 1 минута, other times написа:

Алоооо , кви са тези интриги и провокации , бе ? М ? 

Ти ше престанеш ли да занимаваш целият форум с малоумните си фантазии , обсесии и интриги ? 

Аз не знам защо изобщо Анди ти се вързва да ти се обяснява на тъпите провокации ! 

Защо не му кажеш още на колко профила каза , че аз пиша зад тях ?? 

Обсебен ли си от мен ?   М ? 

Аз като ви казвам , че ви троша амигдалките не вярвахте и се смеехте , а ? 

Сега Анди бил Сирена , утре някой/я друг/а ще бъде и така докато обитавам агресивно главичките ви. :D

Престани с простотиите си - Нищо не върви пред мен !!! 

Никакви "сценки " , циркове и ала-бала провокации и манипулации !!! 

Малки сте !!! Време е да го Осъзнаете !  И ти и онова гражданче тролясало , което също ме привижда навсякъде !

Престанете да пълните форума с вашите тролски домогвания ! 

Нямате никакъв шанс с мен , най-много да изяде по някой шамар ..

преди 1 минута, Inana.. написа:

Алоооо , кви са тези интриги и провокации , бе ? М ? 

Ти ше престанеш ли да занимаваш целият форум с малоумните си фантазии , обсесии и интриги ? 

Аз не знам защо изобщо Анди ти се вързва да ти се обяснява на тъпите провокации ! 

Защо не му кажеш още на колко профила каза , че аз пиша зад тях ?? 

Обсебен ли си от мен ?   М ? 

Аз като ви казвам , че ви троша амигдалките не вярвахте и се смеехте , а ? 

Сега Анди бил Сирена , утре някой/я друг/а ще бъде и така докато обитавам агресивно главичките ви. :D

Престани с простотиите си - Нищо не върви пред мен !!! 

Никакви "сценки " , циркове и ала-бала провокации и манипулации !!! 

Малки сте !!! Време е да го Осъзнаете !  И ти и онова гражданче тролясало , което също ме привижда навсякъде !

Престанете да пълните форума с вашите тролски домогвания ! 

Нямате никакъв шанс с мен , най-много да изяде по някой шамар ..

Алоооо. прочети внимателно предните коментари. Попитах нещо конкретно един човек който не може да ми отговори. Теб не те познавам и нямам представа за какво пишеш но важното е ти да знаеш. Извинявам се за неудобните въпроси. Лека вечер ви желая.

току-що, _ramus_ написа:

A до теб отнася ли се?

Още колко пъти ще си напишеш болките и рецитацията? :) Няма такива "въпроси", просто - толкова важни, толкова ценни, толкова смислени и мъдри. Чудесно опримерихте 'психологията на разговора" с изтрещел... 

Истинския проблем на дзверчето, а.к.а Звер, ака Дзвера, и още много ака., е че не може да преглътне кога някой му казва истината в очите и тук в нета, както предполагам му се случва често в реалността...

Но... в нета е по-болезнено, защото тук той е смятал, че е открил варианта да изживее мечтата си, без да подозира, че това е невъзможно....

И тъй като аз съм този, който без да желае умишлено му каза тази истина на няколко пъти, то сега откри нов смисъл за престоя си в нета - "разправата" с мен...

Което не крия, че ме забавлява....

Споменах вече какъв е винаги резултата от даване на достъп до трибуна на един глуповат, нужно е само да го "стимулираш"....

Финала е предизвестен, но пък е забавно в някаква степен...

преди 13 минути, other times написа:

Ако говориш на огледалото би имало смисъл...

Само тогава...

преди 1 минута, other times написа:

Алоооо. прочети внимателно предните коментари. Попитах нещо конкретно един човек който не може да ми отговори. Теб не те познавам и нямам представа за какво пишеш но важното е ти да знаеш. Извинявам се за неудобните въпроси. Лека вечер ви желая.

Излизаш ли ?   Излизай и не се връщай !   Достатъчно досади на всички !   Още колко профили ще направиш и ще изтриеш ??

преди 3 минути, Inana.. написа:

Излизаш ли ?   Излизай и не се връщай !   Достатъчно досади на всички !   Още колко профили ще направиш и ще изтриеш ??

С удоволствие ще ти отговоря на нещо кнкретно. Така общо казано губи всякакъв смисъл и вярност.

Посочи ми къде и на кого съм досдил? Прочети пак отначало разговора.

преди 1 час, other times написа:

От прекалено престараване да се направиш на "нов " правиш груба ГРЕШКА !!!

Ако беше "нов " нямаше да напишеш " кой е ТОЗИ  Сирена / инан !!!

Сирена е в ж.р. !!! Инана не е "инан " !!! 

Изгърмя си патроните - закривай и този профил ! 

току-що, Inana.. написа:

От прекалено престараване да се направиш на "нов " правиш груба ГРЕШКА !!!

Ако беше "нов " нямаше да напишеш " кой е ТОЗИ  Сирена / инан !!!

Сирена е в ж.р. !!! Инана не е "инан " !!! 

Изгърмя си патроните - закривай и този профил ! 

Патрони? Нищо от написаното не отговаря на това което попитах.

преди 10 минути, other times написа:

Посочи ми къде и на кого съм досдил?

Отговор не получих и преместиха разговора в темата Говорилня или дрън-дрън тема.

Отговор не получих и преместиха разговора в темата Говорилня или дрън-дрън тема.

Или ти го премести....

току-що, andiay написа:

Или ти го премести....

Което е абсолютна лъжа. Вижда се ясно кой мести разговора. Господине защо лъжете. Това обичайна ежедневна практика ли е при вас? Дано поне на един въпрос да ми отговорят.

Което е абсолютна лъжа. Вижда се ясно кой мести разговора. Господине защо лъжете. Това обичайна ежедневна практика ли е при вас? Дано поне на един въпрос да ми отговорят.

Защо се обръщаш към мен с "господине", след като първия ти пост касаещ мен в Говорилнята е...

преди 3 часа, other times написа:

Предположението ти че е мъж не е вярно.

До този момент съм ти отговарял само тук...

Но... последваха и тези твои постове там...

преди 2 часа, other times написа:

Виждам че си мислиш за някакви въображаеми чудовища. Предполагам че става въпрос за стара травма.

Интересно въобръжение имаш. Да се обзаложим ли че нищо не можеш да докажеш?

И как точно с това доказваш нещо? В книгата Юредическите права на човека знаеш ли какво пише?

Оправданията са признание. Пред мен не е нужно..

преди 1 час, other times написа:

Не видях и доказванията за които пишеш? Измисляш си.

Което нищо не доказва. Защо така се правиш на интересен? Сигурен съм че пак няма да можеш да ми отговориш.

Което е преместване на разговора....

А сега и правиш нов опит...

Защо лъжеш?

преди 11 минути, other times написа:

Нали ти отговорих коя е Сирена и Инана ? 

Защо си досаден ли ? 

Ами целият форум чете нас и твоите досадни тролски въртележки , на които смяташ , че сме се качили с Анди !!

Аз си лягам , а ти отивай да пишеш на админа да ти трие и този профил за утре !

преди 12 минути, andiay написа:

Защо се обръщаш към мен с "господине", след като първия ти пост касаещ мен в Говорилнята е...

До този момент съм ти отговарял само тук...

Но... последваха и тези твои постове там...

Което е преместване на разговора....

А сега и правиш нов опит...

Защо лъжеш?

Защото НИКа ти е типичен в мъжки род което предполага че си мъж. Тези последващи мои коментари са отговор на твоите и въпроси на които не отговаряш.

преди 10 минути, Inana.. написа:

Нали ти отговорих коя е Сирена и Инана ? 

Защо си досаден ли ? 

Ами целият форум чете нас и твоите досадни тролски въртележки , на които смяташ , че сме се качили с Анди !!

Аз си лягам , а ти отивай да пишеш на админа да ти трие и този профил за утре !

Нищо не си написала. Поредната лъжа.

Защото ти така мислиш.

Целият форум чете и празните несъдържателни коментари на Анди, но си мълчат за това. Срещу твоите пропагандни коментари също пишат. Да ти напомня ли защо направи онази група? За да можеш да пишеш и да триеш всички които са против това което пишеш. Вижда се интереса и хората проявили интерес. Това ли е целия форум? Нали затова е този форум? Да се пише и да се чете?

Лека нощ.

преди 20 минути, other times написа:

Нищо не си написала. Поредната лъжа.

Защото ти така мислиш.

Целият форум чете и празните несъдържателни коментари на Анди, но си мълчат за това. Срещу твоите пропагандни коментари също пишат. Да ти напомня ли защо направи онази група? За да можеш да пишеш и да триеш всички които са против това което пишеш. Вижда се интереса и хората проявили интерес. Това ли е целия форум? Нали затова е този форум? Да се пише и да се чете?

Лека нощ.

Ахаааа , значи прописа като зверилника , а ? 

Това вече го писа от 'звяра " !!! 

Едни и същи простотии и колко болно ти е , че си низвергнат от групите ми , където не си желан !

Никой друг не подскача в този форум както теб , че не е приет в групите ми !

Само на теб ти е много тежко от този факт ! 

Не харесвам интриганти и манипулатори на дребно !

Ако беше точен пич щеше още да си седиш в групите ми , но нямаш качества да бъдеш там !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.