Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Психология на разговора

Featured Replies

Признаците на старческо слабоумие започват да личат по-ясно с намаляването на когнитивните способности. :)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=емоционална+интелигентност

Сдухването оставя белези, и те личат. Упоритото повтаряне на един и същ рефрен няма да компенсира безпомощността и немощта, а е само техен симптом.

====================

Понеже качеството на всяка тема по отношение на знанията и познанието, е пряко свързана с нивото на същото в самите участници в нея. А общата плява е толкова ниска, че е направо "отрицателна". При днешното развитие на достъпа до всякаква информация, че и напъните за цитиране и "общуване" с ИИ от типа на 4atGPT, се стига до тъжната констатация, че интелигентността на повечето сапиенси е на равнището на ХОМО. И това много личи... :) 

В този смисъл да допълня, че понятието ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ е подмножество от по-общата от него "СОЦИАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ". Освен ЕМОЦИОНАЛНия й аспект, в нея влизат сексуалния, комуникационния ( общуването, като вербално, асоциативно, логическо...понятийно) и някои други - с отношение в транзакциите  между АЗ <-->  ДРУГИТЕ.

Този клон на познанието, касае екзистенцията на всяко човешко същество, през призмата на рационалното му раглеждане, с цел усвояване на умения за автомониторинг и адекватно интерпретиране, до стратегии и цели за повишаване на адекватността и ситуирането спрямо време и място, както  и концепция и прийоми за автоуправление на деятелност, мотивация и вътрешен статус и баланс, самоуправление на ресурсите... и много друго.

По този начин се различават авторите на никове, ако ще и да са скрити зад много виртуални аватари и никове, как те са с тежки дефицити ( вкл и откъм познание), обяснени и оправдавани с ... някакви "причини". И по участието им - много личи, особено когато повтарят "колко сдухан" е всеки един, който смее да им въдвори дисонанси и разбърква комплексите им. А иначе - комплекси, защото изключително много жадуват и харчат житейския си ресурс за да се вживяват и подражават на онова, което никога няма да бъдат извън имитационните си виртуални игрички.

• Отговори 198
  • Прегледи 17,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• от това че  народо е прост и ако не намачкаш  клечката трябва да ги намачкаш тях  и шибнеш един шамар примерно   тая тема защо я пусна да се похвалиш че си управител я ка

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Проблема се е появил в следствие на досадата. Сам казвате, че е свързан с "труден' и "деликатен' обсъждан проблем.  Нямате идея как да го разрешите, но се изисква от вас решение, а то е пряко свъ

• мачкай каквото мачкаш взимай парите не  е будала този който яде баницата  и аз мисля така но не съм съгласен че не може да се  справи а по скоро го занимават с глупости

преди 2 часа, _ramus_ написа:

много личи, особено когато повтарят "колко сдухан" е .... един

Все едно, колко си почувствал като обида, че си "сдухан". Оставаш лош, злобен= хейтър, негоден за диалог. Грабвай си балона и го духай. Въздух под налягане- това си. :balloonburst:

преди 35 минути, Търсещ истини написа:

колко си почувствал като обида, че си "сдухан"

Не е 'колко', а е никак. Защото "почувстването' е нещо, което е вече част от моят интелигентен контрол - именно заради/чрез емоционалната МИ интелигентност. А вашата такава - е колкото на папагал. :)

Именно заради горното -  не сте способен да ме обидите с нищо, а не само с тази повторяема идиотщина, на която зациклихте отново заради безпомощност. Защото и с нея, и без нея - си оставате обикновен и пореден застаряващ бърборко, имитиращ колко много "търси истини", някакви си...

Заради това в "групата ви" сте си останали сам, но и това омръзва - както става при сходните форумни случаи като вашия... И както става и с другите подобни автори на никове - като омръзне се почват разпиляването на идиотизми из разделите, като в случая, в тази поредна тема.

Байдъуей -в няколкото си блестящи и повторяеми свои коментара, как точно "допринесохте развитие към тази тема".... :lol6:

Инфантилността на някои е безгранична. :)

Основното в един разговор е да се събеседва, обменя информация с друг или други. В повечето случаи при липса на събеседници в действителността, то  много подрастващи и т.н. ползват интернет, за да общуват с различно мислещи, за да се информират, но има и такива, които целта им е друга, т.е. да се изявят като иновативно мислещи, само, че освен за смях, то друго не могат да открият тук.  :) 

току-що, dioib написа:

Инфантилността на някои е безгранична. :)

Основното в един разговор е да се събеседва, обменя информация с друг или други. В повечето случаи при липса на събеседници в действителността, то  много подрастващи и т.н. ползват интернет, за да общуват с различно мислещи, за да се информират, но има и такива, които целта им е друга, т.е. да се изявят като иновативно мислещи, само, че освен за смях, то друго не могат да открият тук.  :) 

Хм, не може да се обменя информация с инфантилен човек, който чрез нета се опитва да постигне това, което в действителността му е невъзможно...

Но... доразвий мисълта си, тъй и тъй си пуснал препратка към мое мнение...

Според мен крайно неподходящ пример за "разговор", камо ли за "събеседване"....

Но... ще ми е интересно да прочета мнението ти...

За мен разговорът не е много удачно да е средство за губене на време. Не че и в моя живот много от разговорите не са такива. Ценността на разговора е в обменяната информация. В идеалния случай това води до обогатяване и на двете страни. 

на 8.12.2023 г. в 8:14, andiay написа:

Но... доразвий мисълта си, тъй и тъй си пуснал препратка към мое мнение...

Не точно към твоето мнение бе насочена препратката, а към темата. = Демонстрира как един инфантилен ни в клин ни в ръкав повежда разговора не по темата, т.е отклонява я до такава степен, че целта му е да предизвиква и отново предизвиква друг (в случая теб те е предизвикал).

Въпроса е как е удачно да прекъснеш разговора си с един инфантилен!? И всичко това при положение, че въпросният инфантилен споделя това:

Цитат

Колкото и заплахи да ми отправяте, няма да се спра! :grimace:

Целта на един инфантилен не е да разговаря, а да изяви егото си. 

Това ":grimace:" или "Скачай ..." и т.н. (все емоция тип "говори си не те чувам" или словоред тип "бягай от тук") са показател, че с такъв индивид не си заслужава да разговаряш. 

Има едно клише: Гледаш и не вярваш на ушите си. Да се чудиш да плачеш ли или да се смееш. Е, аз предпочитам да се смея. ;) Както казваше един мой познат" Ужасно е докторе, дебилността е навсякъде! ;) 

преди 22 часа, Just a Stranger написа:

За мен разговорът не е много удачно да е средство за губене на време.

Цитат

Не съществува общоприето определение за разговор, освен факта, че разговорът включва поне двама души, които говорят заедно.[1] Следователно терминът често се определя от това, което не е. Ритуализиран обмен като взаимно поздравяване не е разговор. Взаимодействието, което включва отбелязване разликата в статуса (като шеф, който дава заповеди), също не е разговор.[2] Взаимодействието с тясно фокусирана тема или цел също обикновено не се счита за разговор.[3] Обобщавайки тези свойства, един авторитет пише, че „Разговорът е вид реч, която се случва неформално, симетрично и с цел установяване и поддържане на социални връзки.“[4]

Не разбираш ли, че тук не разговаряме! Тук споделяме! Друг е въпроса, че мнозина вместо да събеседват по дадената тема, то започват разговор с някой си ползвайки клавиатурата като езиково средство. 

Удачно или не, то едно "губене на време" е неформално. ;) = До колко ти си авторитет"? Особено в психологията. :) 

Самата психология на разговора е: Един индивид да комуникира с друг или други, а дали разговора ще има взаимен смисъл (симетричен ще е за всеки участващ) е без значение. 

Друг е въпроса, че като ви гледам тук определени "образи", то всяка тема я превръщате в спор или изясняване на взаимоотношения.  

преди 2 часа, dioib написа:

Не точно към твоето мнение бе насочена препратката, а към темата. = Демонстрира как един инфантилен ни в клин ни в ръкав повежда разговора не по темата, т.е отклонява я до такава степен, че целта му е да предизвиква и отново предизвиква друг (в случая теб те е предизвикал)

Хм, инфантилен не е в състояние да повежда "разговора" в каквато и да е посока, дори посоката да е отклоняване...

Той искрено вярва, че е единствения взимащ точно отношение по темата...

А това се дължи на факта, че не е в състояние да схване за какво е темата, бидейки инфантилен, нито пък е в състояние да схване какво му отговарят...

Той "предизвиква", защото искрено си вярва, че илюзорните му представи за темата са реалното отражение на действителността и е в  по-добра позиция спрямо "предизвикания"....

Въпроса е как е удачно да прекъснеш разговора си с един инфантилен!?

Има три варианта...

1. Просто спираш да отговаряш и прекъсваш по този начин "разговора" (т.е. клишето "по-умния отстъпва")...

Най-често ползвания метод, вършещ чудесна работа за ползващия го, но в краткосрочен план...

Недостатък - инфантилния става още по-уверен в "правотата" си  и това неминуемо води до ескалиращо желание да я "доказва" и на други...

Краен резултат - неинфантилните винаги "отстъпват", а остава да се чува единствено мнението на инфантилните, а както е научно доказано, глупостта е заразна и инфантилността се превръща в норма...

2. Продължаваш "разговора" с ясно изразени и дефинирани аргументи, очаквайки инфантилния да разбере че греши и да отстъпи...

Много наивен подход, показващ че във всеки от нас се крие капчица инфантилност...

Резултат - безкраен "спор"...

3. Продължаваш "разговора" с ясното съзнание, че това е "спор с радиоприемник", като умишлено сваляш нивото си, за да може все пак "посланието" ти към инфантилния да достигне адресата си...

Този метод няма за цел да убеди инфантилния, че греши, това е "мишън импосибъл" иначе не бил инфантилен, но същевременно дава ясен сигнал и на самия инфантилен и на страничните "слушатели"...

Както често казвам - на един глупак е достатъчно да му осигуриш обществена трибуна и да го подтикваш да говори, за да докаже сам глупостта си, а за теб остава просто да я осветлиш...

Недостатък на този метод :

1. глупостта е заразна и трябва да се прилага с повишено внимание и голяма доза самокритичност, за да не преминеш "дъ пойнт ъф нот ритърн"...

2. трябва да имаш железни нерви, защото колкото по-дълго продължи този "разговор", толкова повече се увеличава риска срещу теб да се изсипят всякакви помии, сиреч трябва да си готов да се изкаляш, борейки се с прасе...

3. да не ти пука от мнението на страничните слушатели, защото тези от тях, които не са инфантилни ще разберат, а мнението на останалите е без значение...

Резултат - зависи от гледната точка на всеки, но егото на инфантилния винаги страда...

И всичко това при положение, че въпросният инфантилен споделя това

Цитат

Колкото и заплахи да ми отправяте, няма да се спра! :grimace:

Точно това вече показва безсилие и наранено до болка его...

Целта на един инфантилен не е да разговаря, а да изяви егото си. 

Лека поправка - да защити егото си, не да изяви егото си...

Разговор е ясно, че няма как да води...

Затова и "разговора" трябва да бъде насочен към основната "тема" - егото му...

Това ":grimace:" или "Скачай ..." и т.н. (все емоция тип "говори си не те чувам" или словоред тип "бягай от тук") са показател, че с такъв индивид не си заслужава да разговаряш. 

Мога да защитя дисертация вече на тема "Емотиконите - кой, как и защо ги ползва"....

Повярвай - това, че някой казва "говори си, не те чувам", съвсем не означава, че не те чува....

Никога не бих тръгнал да разговарям с подобни индивиди, виж да "разговарям" с тях ми е кеф...

Има едно клише: Гледаш и не вярваш на ушите си. Да се чудиш да плачеш ли или да се смееш. Е, аз предпочитам да се смея. ;)

Е, то и аз предпочитам да се смея...

Макар да осъзнавам, че това си е смях през сълзи в един общ план...

Както казваше един мой познат" Ужасно е докторе, дебилността е навсякъде! ;) 

И е прав...

Та даже и се увеличава в прогресия...

Виновни са умните, защото винаги отстъпват...

А глупостта е заразна...

преди 10 минути, andiay написа:

Виновни са умните, защото винаги отстъпват...

Клишето е "По-интелигентният отстъпва.". ;) Умният принципно го "мести в другия крачол". :) Моя приятел го изричаше по тоя начин: "Транс пе нис ми е". 

Отделно, че вината е най-ниската отговорност, т.е. тази отговорност много я обичам, защото поема ли я аз, то инфантилния лъсва с целия си блясък. 

Трябва обаче да се отбележи следното: До колко един разговор е важен?! В тоя случай, ако видиш, че другия е инфантилен, то считай го за несериозен въпросния разговор, и в тоя случай може да говориш и неразбираемо, т.е. да ползваш какви ли не глупости. 

А, що се касае до 

преди 27 минути, andiay написа:

"Емотиконите

:) = те не показват емоцията на другия, а изразно визуално средство за въздействие над четящия :guitar10:

току-що, dioib написа:

Клишето е "По-интелигентният отстъпва.". ;) Умният принципно го "мести в другия крачол". :) Моя приятел го изричаше по тоя начин: "Транс пе нис ми е".

Ако говорим буквално, то да, клишето е така...

Има различни начини да го преместиш в другия крачол...

По-преки, по-заобиколни, въпрос на избор...

Но... само с местене не става...

Иначе немаше се раждат деца...

току-що, dioib написа:

Отделно, че вината е най-ниската отговорност, т.е. тази отговорност много я обичам, защото поема ли я аз, то инфантилния лъсва с целия си блясък. 

Лъсва в твоите очи...

Но... пак ще се повторя - въпрос на личен избор, водещ до привидно еднакви, но всъщност много различни резултати...

Както във повечето неща - разликите ги правят дребните детайли, затова и са най-важните...

преди 4 минути, dioib написа:

Трябва обаче да се отбележи следното: До колко един разговор е важен?! В тоя случай, ако видиш, че другия е инфантилен, то считай го за несериозен въпросния разговор, и в тоя случай може да говориш и неразбираемо, т.е. да ползваш какви ли не глупости. 

Пак ще се повторя - въпрос на личен избор...

Лично аз предпочитам да ползвам смес от разбираемо и "неразбираемо", като консистенцията зависи от конкретния "разговор", конкретния "събеседник" и конкретните "странични слушатели"...

Иначе, дали нещо е "неразбираемо" и доколко е, зависи от конкретния "събеседник" или "слушател", който чува / чете....

преди 13 минути, dioib написа:

А, що се касае до 

преди 57 минути, andiay написа:

"Емотиконите

:) = те не показват емоцията на другия, а изразно визуално средство за въздействие над четящия :guitar10:

Това е един от многото варианти, обясняващи използването им....

Казах ти - мога да защитя дисертация по темата за тях...

Има пряка зависимост между ползването на конкретен емотикон, момента когато той се появява в "разговора" и кое точно е предизвикало ползването му...

Ползването на определени емотикони от определени индивиди в определени ситуации е много точен маркер за въздействието, което са оказали думите на "събеседника"...

Но... това е мнооого дълга тема...

Много повече визуализират въздействието върху ползващия ги, отколкото въздействат на другата страна...

С доуточнението, че дребните детайли зависят както от конкретния ползващ, така и от конкретния четящ...

преди 8 минути, andiay написа:

... дребните детайли ...

Именно затова при действителен разговор под формата на интонация, мимика, жест и т.н. може да разбереш дали да приемеш разговора за сериозен или не. ;) Тук, всеки "разговор" по основно положение е несериозен. Другият, ако го възприема за сериозен вече не е твой проблем. 

преди 12 минути, dioib написа:

Тук, всеки "разговор" по основно положение е несериозен. Другият, ако го възприема за сериозен вече не е твой проблем. 

Значи ти решаваш, а какво мисли другият е без значение? Но тогава въпросът е ти диалог ли търсиш, споделяне както сам пишеш или единствено да се забавляваш, т.е. емоционално изпразване. 

И какво пречи да има сериозни и несериозни теми и всеки да пише където го устройва. Или важно е ти какво искаш и ако трябва всички теми ще станат несериозни??? Чудно ми е какво ще отговориш.

преди 50 минути, andiay написа:

Лъсва в твоите очи...

п.п. Не нека направим едно уточнение: Инфантилен идва от инфант, т.е. човек който си е насмогнал на масрафа си, защото иначе трябва да говорим за олигофрения .  

преди 5 минути, dioib написа:

п.п. Не нека направим едно уточнение: Инфантилен идва от инфант, т.е. човек който си е насмогнал на масрафа си, защото иначе трябва да говорим за олигофрения .  

В случая имаше теб предвид, ама кой да загрее.

преди 5 минути, Just a Stranger написа:

И какво пречи да има сериозни и несериозни теми и всеки да пише където го устройва.

Всяка тема която някой поставя тук счита, че му е важна. За другите обаче може да не е. :) В тоя аспект, ако счита, че му е много важна, то ползва група, която ще я възприеме за важна. 

В свободен форум се намираме! 

Няма как да разбереш за какво точно съм тук. 

В това отношение, то спокойно мога да ти споделя следното: Бедна ти е фантазията!!! 

Отделно. С твоите публикации определено се забавлявам! :) 

преди 7 минути, Just a Stranger написа:

И какво като го е имал в предвид? :) Мога да съм и такъв. Какво ми пречи??? :) 

преди 11 минути, dioib написа:

Именно затова при действителен разговор под формата на интонация, мимика, жест и т.н. може да разбереш дали да приемеш разговора за сериозен или не. ;) 

Всеки божи ден ми се налага да общувам с няколко десетки хора, чисто служебно...

По презумпция тези разговори требе да бъдат винаги сериозни...

Но... има хора с които трябва да се спази това правило, за да се получи задоволителен резултат, при други трябва да се балансира между сериозно - несериозно, а при трети требе само несериозно, но те да го вазприемат кът мноу сюрозну...

Интонацията, мимиките и жестовете могат да бъдат както "прозорец към душата", така и фалшива врата в лабиринт, целяща да те отведе там, където иска другият....

С емотиконите е същото...

преди 23 минути, dioib написа:

Тук, всеки "разговор" по основно положение е несериозен. Другият, ако го възприема за сериозен вече не е твой проблем. 

Дефинирай "тук", защото така е много общо казано...

Ето в момента "тук" водим един "сериозен" разговор по не особено "сериозен" начин...

П.С. Няма "несериозни" разговори, но и туй йе дълга тема...

Тцъ, тоест от "дете"...

И не, инфантилност и олигофрения са много различни неща...

Човек може да е гений в нещо и да бъде пълен инфантил за останалото...

Но... има ли желание до определен период инфантилността може да бъде преодоляна...

А олигофрена е олигофрен, завинаги....

преди 5 минути, Just a Stranger написа:

Струва ми се, че тук прегаряш...

"Лъсва в твоите очи" се отнася до всеки, който ползва метода за който ставаше дума...

преди 12 минути, andiay написа:

Дефинирай "тук", защото така е много общо казано...

Тук си е тук. Не визирам самата тема, а по-общото -> В този свободен форум. 

Отделно, то, да, водим някакъв непринуден разговор, а дали е сериозен зависи от субекта как го възприема. 

Отделно както сподели:

преди 31 минути, Just a Stranger написа:

= не загрявам. :) 

За разлика от мнозина, то аз нямам проблем с комуникацията. 

преди 36 минути, andiay написа:

Струва ми се, че тук прегаряш...

"Лъсва в твоите очи" се отнася до всеки, който ползва метода за който ставаше дума...

Не, не прегарям. Просто този участник отговаря напълно на думите ти. Да, може би си нямал него предвид, но така ми "прозвуча".

преди 24 минути, andiay написа:

Тцъ, тоест от "дете"...

"Детето" може да е наивно, но това не означава, че е инфантилно. ;) 

Ако трябва да сме точни, то, идва от дете на кралска особа. 

Както и да е .... 

Принципно не би следвало възрастен да говори на друг от гледна точка на "родител". 

Уви за някой им е трудно да "сли зъ нът" на ниво инфантилност.   

преди 55 минути, dioib написа:

Всяка тема която някой поставя тук счита, че му е важна. За другите обаче може да не е. :) В тоя аспект, ако счита, че му е много важна, то ползва група, която ще я възприеме за важна

Защо? Нали има тема. По твоята логика, ако десет човека смятат една тема за важна, а един не, то тя вече не е важна, защото той може да си прави каквото иска. 

преди 58 минути, dioib написа:

В свободен форум се намираме

В който има правила. Поне "на хартия". Темите примерно в този раздел по подразбиране би трябвало да са сериозни. Какво се получава на практика е друг въпрос, но има достатъчно места и за несериозни разговори. На теб обаче май не ти стигат. От скука ли не знам.

току-що, dioib написа:

Тук си е тук. Не визирам самата тема, а по-общото -> В този свободен форум.

По принцип в произволен общодостъпен форум е почти невъзможно да се води сериозен разговор...

Казвам почти, защото при желание от заинтересованите за подобен разговор страни, винаги има решения...

При затворените специализирани форуми, има и такива, където не се толерира свалянето на нивото на разговора по даден тема...

За отдушник там има създаден винаги специален раздел...

Но... и потребителите там са подбрани по определени критерии...

преди 10 минути, dioib написа:

Отделно, то, да, водим някакъв непринуден разговор, а дали е сериозен зависи от субекта как го възприема. 

Казах вече - няма несериозен разговор...

Всеки разговор сам по себе си е източник на доста информация...

Сериозен / несюрозен може да бъде "тона"....

Дали някой от субектите ще може да извлече полезна информация, без значение от темата или тона на разговора, вече е друг въпрос...

преди 16 минути, dioib написа:

За разлика от мнозина, то аз нямам проблем с комуникацията. 

Аз също...

току-що, Just a Stranger написа:

Не, не прегарям. Просто този участник отговаря напълно на думите ти. Да, може би си нямал него предвид, но така ми "прозвуча".

"Прозвучаването" е следствие на прегарянето...

А останалите ти думи са доказателство за "прегарянето"...

току-що, dioib написа:

"Детето" може да е наивно, но това не означава, че е инфантилно. ;) 

Да, дете и инфантилност не е едно и също...

До един момент от развитието си всички сме "инфантилни" в постоянно спадаща степен в идеалния случай...

преди 1 минута, dioib написа:

Ако трябва да сме точни, то, идва от дете на кралска особа.

Да, но ключовото е детето...

Но... и кралското с има своя отчетлив нюанс...

Принципно не би следвало възрастен да говори на друг от гледна точка на "родител". 

Принципно е въпрос на човек, ситуация и т.н....

Понякога и дете трябва да говори на възрастен от гледна точка на родител...

преди 6 минути, dioib написа:

Уви за някой им е трудно да "сли зъ нът" на ниво инфантилност.   

Имитирането на инфантилност не е слизане до ниво инфантилност...

преди 1 час, dioib написа:

Няма как да разбереш за какво точно съм тук. 

В това отношение, то спокойно мога да ти споделя следното: Бедна ти е фантазията

Не ме интересува защо си тук. 

преди 1 час, dioib написа:

Отделно. С твоите публикации определено се забавлявам

Ок. С това искаш да ме подразниш. Не можеш. Но да видим твоя Бог дали ще ти прости. Може да не ти е много весело тогава.

преди 2 минути, Just a Stranger написа:

Темите примерно в този раздел по подразбиране би трябвало да са сериозни

Ако по подразбиране би трябвало да са сериозни, то за да участваш в тях би трябвало да докажеш, че имаш съответната професионална квалификация...

При всеки друг случай са несериозни....

Което не значи, че разговорите в тези теми не могат да бъдат сериозни дори и да се водят с несериозен тон...

преди 11 минути, andiay написа:

Прозвучаването" е следствие на прегарянето...

А останалите ти думи са доказателство за "прегарянето

Добре. Щом толкова държиш, че прегарям, така да е. Виждам как с подобни изказвания опитваш да демонстрираш компетентност за моя сметка. Станахте множко, но пък това може би е добър знак за мен.

преди 9 минути, andiay написа:

Ако по подразбиране би трябвало да са сериозни, то за да участваш в тях би трябвало да докажеш, че имаш съответната професионална квалификация

Защо? Изпадаш в крайност. Освен това смесваш сериозност и компетентност. Сериозността е преди всичко отношение към темата.

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Чудно ми е какво ще отговориш.

Как ще обясниш в този случай тази си реакция?

преди 11 минути, Just a Stranger написа:

Не ме интересува защо си тук. 

Отделно, че имаш своя тема. Там се занимаваме с твоя проблем с комуникацията ти. 

Видно е, че имаш проблем с общуването. Отделно 

преди 16 минути, Just a Stranger написа:

С това искаш да ме подразниш. Не можеш. Но да видим твоя Бог дали ще ти прости. Може да не ти е много весело тогава.

с което показваш, че изказа ти е типичен за момиче от точно определена прослойка. 

преди 8 минути, Just a Stranger написа:

Сериозността е преди всичко отношение към темата.

И отново ти си звездата в тази тема ли??? :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.