Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

• Автор
току-що, Митко Вълчев написа:

Брат на тебе няма смисъл да се обяснява. Остави.

Ти никога нищо не си обяснил, защото знаеш, че това, което говориш е лъжа и нямаш какво да обясниш. Ако имаше какво да кажеш и ако знаеше, че може да подкрепиш твърденията си с доказателства, досега да ме беше оспорил, вместо винаги да избягваш да отговориш на това, което пиша. Нямаш какво до кажеш, знаеш, че лъжеш - затова винаги казваш "остави", "няма смисъл да ти се обяснява" и т.н... Ако можеше да кажеш нещо по въпроса, щеше да го кажеш и да се оспориш, а не да говориш празни приказки, да увърташ и да се криеш.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Образованието на България беше на ниво. Културата и спорта. Това никой не може да отрече. Култура, образование, спорт, цирк, филм. Топ държава беше тогава. Както и аграрната държава. Селскостопанско производство беше също на ниво. Това са фактите.

Е как. Бог не можеше да позволи такова съвършенство на земята и затова го затри. Мамини,  сладки, верващи си.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Не ми се живее в държава-затвор.

Надявам се, че не си депресирана и склонна да извършиш някоя глупост, навреждайки на себе и на околните като масовите убийци в сащ 

току-що, Митко Вълчев написа:

Трудни и сложни са за тебе. За десет минути може да се обясни на 15 годишен.

За теб не е достатъчно.    Путин тогава е бил млад и няма общо с тези събития.  Той е слабохарактерен -защото допусна военните операции в Украйна, вместо да смажат и да разпръснат  Майдана.  Не трябваше да допускат държавния преврат!   Защото после  загинаха стотици хиляди славяни- руснаци и украинци.      Как да ти се обяснява, като си с промит мозък?

преди 13 минути, БаалБек написа:

Колкото и да вият облъчените от социалистическо-комунистическата пропаганда няма как да върнат времето. Управляващия елит по времето на цоциализЪма се оказаха НЕграмотни и НЕкомпетентни да водят страната към "светлото" бъдеще. И съвсем нормално "религията" (от социализъм към комунизъм) рухна и потъна. Сега им остана да ходят в Перник на празника "Сурва".  Там злото е така наплашено, така надалеч прогонено, че то няма да посмее да стъпи на нашата територия цяла година. Ще обикаля по чуждите територии и там ще прави зулумите си. Там, в Европа, ще срива икономиките и ще сваля жизнения им стандарт. И няма да допуснем Мадарския конник да се възкачи на еврото. Защото конникът пронизва българския лъв. И ако той се изобрази на еврото, това ще е символ, че България е унизена, унищожена и пронизана.

Когато дебилите се съберат и станат хор, хвърляйки десетки глупости в темата. Почват да си вярват, че са спечелили спора. Горките рашисти, не осъзнават, че ако спечелят пак властта всички губиме. И децата им.

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

Писал съм, делили сме 48 с Унгария и Румъния. Това за 37 е била Чехословакия, най напред от соца. Сега сме 53, но има нови държави като Словакия.

Е бана е за три дни. Или има и по голям. А постоянен бан има ли?

Има и постоянен, а на него направо му изтриха профила. Не, че имаше значение, просто си направи нов, а на администраторите не им пукаше, да се чудиш защо изобщо има банове. 

• Автор
преди 2 минути, БаалБек написа:

Не искам и да знам. Не ми се живее в държава-затвор.

Казах ти, че не знаеш. Като не знаеш, защо коментираш и критикуваш нещата, от които не разбираш?

преди 3 минути, БаалБек написа:

Е то е видно за необременени и облъчени мозъци....

Така ли? Ами, тогава защо не могат тези "необременени мозъци" да отговорят на въпросите, които задавам?

преди 4 минути, БаалБек написа:

Защо се разпадна този "непобедим и непоклатим" съюз?

Отново повтаряш едни и същи лъжи, доказвайки, че не можеш да измислиш нищо нова. Тези твои действия също свидетелстват и за състоянието на интелектуалното ти ниво.

На другия форумен пропагандист, подвизаващ се под името "Гражданин", ще му обясня това и ще му дам подробен отговор на този въпрос, тъй като той пита същото нещо, отричайки съществуването на дадени политически процеси, за които може да се провери и в Гугъл. Като му отговоря, и ти ще видиш отговора, за който вече си наясно, но умишлено отричаш. Ако сега не си наясно защо се разпадна Съветския Съюз, ще разбереш като дам отговора, който ще публикувам в темата за обсъждане на Истанбулската конвенция, където се намира другия форумен пропагандист и постоянно задава въпроси, опитвайки да ме оспори.

Ти можеш ли да кажеш защо се разпадна Съветския Съюз? Защо се разпадна Съветския Съюз, според теб? Дай обяснение, да видя дали изобщо имаш някаква представа, каквато и да е, за нещата, относно които говориш със самочувствие и висока увереност.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:
преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Образованието на България беше на ниво. Културата и спорта. Това никой не може да отрече. Култура, образование, спорт, цирк, филм. Топ държава беше тогава. Както и аграрната държава. Селскостопанско производство беше също на ниво. Това са фактите.

Е как. Бог не можеше да позволи такова съвършенство на земята и затова го затри. Мамини,  сладки, верващи си

"Хубави" неща пишат за цоциализЪма, но все в минало време. И все забравят, че се е разпаднал поради НЕефективност и НЕкомпетентност от страна на управляващите. А те от своя страна не са смеели да пуснат "кокала" и да дадат шанс на по-можещи, защото новите на тяхно място първо са щели да потърсят сметка на старите...и те така...

Не знам що ми се струва, че се бере голям страх от грантаджиите, ако сащ бъде изгонен от България. Съмнявам се само това да работят и това да им е основен, или единствен доход. Ама може и да греша 

• Автор
преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Когато дебилите се съберат и станат хор, хвърляйки десетки глупости в темата. Почват да си вярват, че са спечелили спора. Горките рашисти, не осъзнават, че ако спечелят пак властта всички губиме. И децата им.

И въпреки тези твои твърдения, ти не си успял да оспориш нито едно нещо, нали така? Само спориш и използваш псевдо-обиди, но никога нищо не оспори. И никога не успя да докажеш нито едно от твърденията, които пускаш.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Надявам се, че не си депресирана и склонна да извършиш някоя глупост, навреждайки на себе и на околните като масовите убийци в сащ 

Е от какво? Ти си живял в такова време и уврежданията са НЕобратими.

• Автор
преди 1 минута, БаалБек написа:

И все забравят, че се е разпаднал поради НЕефективност и НЕкомпетентност от страна на управляващите. А те от своя страна не са смеели да пуснат "кокала" и да дадат шанс на по-можещи, защото новите на тяхно място първо са щели да потърсят сметка на старите...и те така...

Кое е било "неефективно" и "некомпетентно" в Съветския Съюз? Ниското задлъжняване? Военната сила? Високото ниво на индустриализация? технологичния и научен напредък? Големия износ на стоки от България? Адекватните мерки за справяне с демографски кризи? Образованието? Културата? Кое точно е било неефективно, според теб? Бъди конкретен. Дай ясен отговор, обясняващ кое е било неефективно, според теб.

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ти можеш ли да кажеш защо се разпадна Съветския Съюз? Защо се разпадна Съветския Съюз, според теб?

Я! Ти си осъзнал, че се е разпаднал? Това е прогрес от твоя страна. Браво!

преди 12 минути, attj написа:

В същата ситуация родителите ни са били принудени да даряват на свое дете наследствен дял от къща - за да получат право за покупка на нов апартамент.  Първата ми кола беше Шкода 120  L, защото загубих търпение да чакам за Лада.   Чакахме различно време за телевизори Велико Търново, хладилници Смоленск или Минск,  перални Перла или Вятка и т.н.  Имахме пари, а стоки не достигаха.   Сега има всичко.   Друг въпрос е дали всички имат пари.  На повечето парите не достигат.  

А това, че след 89 изгоряхме с многото пари които имахме, да ти говори нещо?

• Автор
току-що, БаалБек написа:

Я! Ти си осъзнал, че се е разпаднал? Това е прогрес от твоя страна. Браво!

Дай смислен отговор.

Кога съм твърдял, че не се е разпаднал?

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Надявам се си щастлив, държейки се като тъп трол?

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Казах ти, че не знаеш. Като не знаеш, защо коментираш и критикуваш нещата, от които не разбираш?

Така ли? Ами, тогава защо не могат тези "необременени мозъци" да отговорят на въпросите, които задавам?

Отново повтаряш едни и същи лъжи, доказвайки, че не можеш да измислиш нищо нова. Тези твои действия също свидетелстват и за състоянието на интелектуалното ти ниво.

На другия форумен пропагандист, подвизаващ се под името "Гражданин", ще му обясня това и ще му дам подробен отговор на този въпрос, тъй като той пита същото нещо, отричайки съществуването на дадени политически процеси, за които може да се провери и в Гугъл. Като му отговоря, и ти ще видиш отговора, за който вече си наясно, но умишлено отричаш. Ако сега не си наясно защо се разпадна Съветския Съюз, ще разбереш като дам отговора, който ще публикувам в темата за обсъждане на Истанбулската конвенция, където се намира другия форумен пропагандист и постоянно задава въпроси, опитвайки да ме оспори.

Ти можеш ли да кажеш защо се разпадна Съветския Съюз? Защо се разпадна Съветския Съюз, според теб? Дай обяснение, да видя дали изобщо имаш някаква представа, каквато и да е, за нещата, относно които говориш със самочувствие и висока увереност.

Пишеш за мозъци. И то необременени?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Дай смислен отговор.

Кога съм твърдял, че не се е разпаднал?

Ти нямаш смислено обяснение, защо защитаваш нещо НЕсъществуващо. Явно със @Sliderum2 имате някаква финансова изгода. ;)

• Автор
преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Пишеш за мозъци. И то необременени?

Да.

Някакъв проблем ли виждаш в това, което пиша?

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

А това, че след 89 изгоряхме с многото пари които имахме, да ти говори нещо?

Кажи ти как тълкуваш това?   Аз го преживях -без тогава да съм имал много пари.  Това се случи  и  вече беше в преходните години след соца.  

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Не знам що ми се струва, че се бере голям страх от грантаджиите, ако сащ бъде изгонен от България. Съмнявам се само това да работят и това да им е основен, или единствен доход. Ама може и да греша 

Когато си пиша с рашистки трол, винаги се питам платен ли е или само малоумен.

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да.

Някакъв проблем ли виждаш в това, което пиша?

Иска ѝ се да не ѝ пречиш да заработва гранта си. За целта трябва да ти запуши устата някак. Истинска свобода на словото, е вредна за сащ и съществуването на гейпросащесср трололинките.

преди 4 минути, attj написа:

Кажи ти как тълкуваш това?   Аз го преживях -без тогава да съм имал много пари.  Това се случи  и  вече беше в преходните години след соца.  

Че е имало напечатани пари, без реално производство.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Иска ѝ се да не ѝ пречиш да заработва гранта си. За целта трябва да ти запуши устата някак. Истинска свобода на словото, е вредна за сащ и съществуването на гейпросащесср трололинките.

Когато някой пише малоумни твърдения, като рашистката Вата е по вероятно той да е платен. Имай го предвид, когато четеш писания на рашистката гняс.

преди 37 минути, БаалБек написа:

"Хубави" неща пишат за цоциализЪма, но все в минало време. И все забравят, че се е разпаднал поради НЕефективност и НЕкомпетентност от страна на управляващите. А те от своя страна не са смеели да пуснат "кокала" и да дадат шанс на по-можещи, защото новите на тяхно място първо са щели да потърсят сметка на старите...и те така...

Не знам, но образованието по време на джендеро либералите е под всякаква критика. Дъно. Въобще не може тази сграда да се нарече училище. Публичен дом най-много ѝ отива.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Не ми се пуска отделна тема, макар да си заслужава. 

Доколко е в състояние да изврати човек либерастията. Пример:

Германка е живяла с над 800...плъха.

На мен ли го казваш. Всеки ги виждам.

• Автор
преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, но образованието по време на джендеро либералите е под всякаква критика. Дъно. Въобще не може тази сграда да се нарече училище. Публичен дом най-много ѝ отива.

В днешно време няма образование, а дисфункционална система, извършваща идеологическа подривна дейност, замаскирана като "образование". Примерно, джендър теорията е пост-модернистка псевдо-наука, която умишлено бива налагана по училищата и детските градини, където либерализма е напреднал. Целта на подмяната на ценностите, извършвана от въпросното социално инженерство, е обществото да се застави така, че да приеме и педофилията като съвсем "нормална и естествена сексуална ориентация". Обучението, при което децата се убеждават, че са родени в грешното тяло, има цел печалба. Биг Фарма прави много милиарди от факта, че продава хормони на тези, които са вече доживотно зависими и има клиники за смяна на пола, достигнали индустриално ниво.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.