Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

PigMan9GolqmotoPrase

Препоръчан отговор

преди 7 минути, attj написа:

В кой интернат?    Скоро не си ни показвал снимки.  И ти ли си все там?   

Все се сте там комунистическо-русоробски-тролове 

Zаработи ли днес дядо-трол

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 3,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Я излез по гол gz и да видим как нищо не се забранява. Ама ти наистина ли още вярваш че си свободен

Явно за теб е проблем и си огорчен, а то напира отвътре и ти не можеш го спря. Едвам се одържаш да не излезеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Пиши си, колкото да не спиш.

Това са фактите. Тогава имаше:

1. Сигурност

2. Безплатно образование 

3. Безплатен спорт

4. Безплатни грижи за децата и ранното им детско развитие

5. Безплатно здравеопазване

6. Науката беше на първо място

7. Безопасност в градовете: няма педофили, квартали без оръжия, няма затворници да изнасилват нашите баби и дядовци за 1 компот, и нямаше наркотици

8. Ходене пеша и достъпен обществен транспорт за всеки. Здравословен начин на живот.

9. Рециклиране, повторно използване на много материали

10. Пестеливост

11. Музика, кино, изкуство

И в един миг, този рай в който ни бяха оградили с телени огради се разпадна. Включете я тази мозъчна дейност, соца падна, не е нужно да се правите на по прости от реалността.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Я излез по гол gz и да видим как нищо не се забранява. Ама ти наистина ли още вярваш че си свободен. Да, можеш да се носиш по дупка на разрешени места за нудисти без последствия. Най-много да изядеш боя, ако се правиш на много отворен по начин, който не хареса на околните.

Ти пробва, не ти хареса какво ти се случи и сега плюеш. Това, че голият ти Г е пострадал е частен случай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дразни ме,когато чета лъжи за социалистическото време.Например нямало хляб,което не е вярно.Не помня нито един ден да сме оставали без хляб.Опашки имаше от пенсионери,но не всеки ден и не повече от 20-тина души.Просто те знаеха часа в който се очакваше да дойде камиона с топлия хляб от хлебозавода.След тях хляб имаше,кой колкото иска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Дразни ме,когато чета лъжи за социалистическото време.Например нямало хляб,което не е вярно.Не помня нито един ден да сме оставали без хляб.Опашки имаше от пенсионери,но не всеки ден и не повече от 20-тина души.Просто те знаеха часа в който се очакваше да дойде камиона с топлия хляб от хлебозавода.След тях хляб имаше,кой колкото иска.

Някой да е лъгал, че чак е нямало. Просто имаше опашки. За всичко. И много неща нямаше, да.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Хората бяха много общителни тогава. Но и много работливи, включително и пенсионерите, които вършеха него време много от къщната работа. Опашките бяха място, на което не просто да дочакат самуните ароматен и вкусен хляб, но и за раздумка. Залепените на екраните млади поколения, това няма как да го разберат. Техните събирания на живо, обичайно са с цел напиване, надрусване и безразборно мандръсание, търговия с наркотици, комар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Някой да е лъгал, че чак е нямало. Просто имаше опашки. За всичко. И много неща нямаше, да.

Да,опашки имаше но за стоки,които се пускаха рядко.Например банани и портокали за нова година.Или пък когато излезнеше нова реколта на някои плодове,например череши,ягоди,които свършваха бързо.Виждал съм дори за телевизори се правеха опашки,защото недостигаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Хората бяха много общителни тогава. Но и много работливи, включително и пенсионерите, които вършеха него време много от къщната работа. Опашките бяха място, на което не просто да дочакат самуните ароматен и вкусен хляб, но и за раздумка. Залепените на екраните млади поколения, това няма как да го разберат. Техните събирания на живо, обичайно са с цел напиване, надрусване и безразборно мандръсание, търговия с наркотици, комар.

Работливи, превеждай без да работят в двора нема оправия. Висяха по опашки да си говорят, баш затова беше. Чакаха лада години, че да и се радват повече. Нали тъй?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Друго си беше на опашката за тоалетна хартия!

Културно събитие!

Не като младите сега, разглезени да си поръчват пица по телефона!

271812573_475048550802390_26218068342952

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Работливи, превеждай без да работят в двора нема оправия. Висяха по опашки да си говорят, баш затова беше. Чакаха лада години, че да и се радват повече. Нали тъй?

Сега чакай Мерцедес и ще дойде. Направо от завода в Щутгарт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Димитър 59 написа:

Да,опашки имаше но за стоки,които се пускаха рядко.Например банани и портокали за нова година.Или пък когато излезнеше нова реколта на някои плодове,например череши,ягоди,които свършваха бързо.Виждал съм дори за телевизори се правеха опашки,защото недостигаха.

За да си купим секция, дадохме 50 лв. За телевизор, шефката на майка заяви два, че беше с позиции. Касетофона ми Хитачи, 100 долара в Кореком дадохме 650 лв, че лева по скъп от долара. Един "ваше момче" в 10 клас ми вика. -Дай бутилка уиски, да ти уредя карта за море. Ми не ми се ходеше. Да ви и соца и намерата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, АСПЕКТ написа:

Сега чакай Мерцедес и ще дойде. Направо от завода.

Ми който може да си позволи, не чака купува. Аз нова Лада мога, ма нИщъ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

За да си купим секция, дадохме 50 лв. За телевизор, шефката на майка заяви два, че беше с позиции. Касетофона ми Хитачи, 100 долара в Кореком дадохме 650 лв, че лева по скъп от долара. Един "ваше момче" в 10 клас ми вика. -Дай бутилка уиски, да ти уредя карта за море. Ми не ми се ходеше. Да ви и соца и намерата.

И сега е така. Всичко е с връзки. Ако нямаш човек нищо не става. Трябва да имаш човек за всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Чакаха лада години, че да и се радват повече. Нали тъй?

Ладите бяха голямата измама.За да си я купиш,трябваше да си внесъл първоначална вноска от 1500 лв.,което грубо си беше 10-тина работни заплати.После с вноската,да чакаш 10 години да ти дойде реда.Не помня точната цена на нова лада,но това си беше около 30% предплата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Димитър 59 написа:

Ладите бяха голямата измама.За да си я купиш,трябваше да си внесъл първоначална вноска от 1500 лв.,което грубо си беше 10-тина работни заплати.После с вноската,да чакаш 10 години да ти дойде реда.

После при Виденов, парите от вноската не стигат за едни обувки.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И сега е така. Всичко е с връзки. Ако нямаш човек нищо не става. Трябва да имаш човек за всичко.

Да си купя секция, телевизор, кола. Да дам 6.5 пъти повече от цената в магазина за уредба. Няма оправия тая държава с това ватнишко мислене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Вноските отпаднаха много преди него.89 година с падането на бай Тошо,вече не важеха.Тогава имаше вноски и за купуване на апартаменти,които по същото време отпаднаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Да си купя секция, телевизор, кола. Да дам 6.5 пъти повече от цената в магазина за уредба. Няма оправия тая държава с това ватнишко мислене.

Откъде знаеш, че е 6,5 пъти повече? След като знаеш, каква е цената, върви си купи на нормална цена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Вноските отпаднаха много преди него.89 година с падането на бай Тошо,вече не важеха.Тогава имаше вноски и за купуване на апартаменти,които по същото време отпаднаха.

Четеш ли. Парите изчезнаха, стопиха се. Дето бяха заделени затова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Брей, митю се бил бръкнал бала пари за жизненоважната вещ ш*бан касетофон. Няма да питам откъде толкова пари него време за прищявки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Откъде знаеш, че е 6,5 пъти повече? След като знаеш, каква е цената, върви си купи на нормална цена.

От корекома да извадя и да си купя. Брей къв си бил умен, да бях те познавал тогава нямаше да съм назад две заплати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Е чак 6.5 пъти е пресилено да се каже,но една кола купена нова,можеше да се продаде веднага от 30 до 50% отгоре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

От корекома да извадя и да си купя. Брей къв си бил умен, да бях те познавал тогава нямаше да съм назад две заплати.

Ми, купи си я от корекома. Какво ревеш? Не стига, че търсиш познати, че и недоволстваш. Какво искаш? Не стига, че гледаш тънкото и келепира, че и иска дивиденти.

Само се минаваш и виниш другите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Брей, митю се бил бръкнал бала пари за жизненоважната вещ ш*бан касетофон. Няма да питам откъде толкова пари него време за прищявки.

Брей ти тогава с радиоточка ли беше само. Това е най скъпото нещо което ми е купено тогава и не разбирах що за чужденците е 100 долара по 98 стотинки, пък дадох 650 лв. Оттогава знам, че соц математиката е различна от нормалната.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Е чак 6.5 пъти е пресилено да се каже,но една кола купена нова,можеше да се продаде веднага от 30 до 50% отгоре.

Чети бе човек, писал съм кое е 6.5 пъти.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, купи си я от корекома. Какво ревеш? Не стига, че търсиш познати, че и недоволстваш. Какво искаш? Не стига, че гледаш тънкото и келепира, че и иска ти да си с дивиденти.

Вие гледате тънкото, аз исках като младеж да имам нещо хубаво. Но в помийната яма соц, се оказа мисията сложна и скъпа. Лъжа, всичко бе лъжа.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, купи си я от корекома. Какво ревеш? Не стига, че търсиш познати, че и недоволстваш. Какво искаш? Не стига, че гледаш тънкото и келепира, че и иска ти да си с дивиденти.

Кой даваше да купиш от корекома бе смЕх?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Касетофона ми Хитачи, 100 долара в Кореком дадохме 650 лв

Щото си шаран. По шес и песе за долар - не разправяй повече на никой, че ше си разлее чая от смех. Преди 89та, долари се намираха за по три лева винаги. Ако имаш приятел тираджия - за два и пеесе. И даже за два.

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Един "ваше момче" в 10 клас ми вика. -Дай бутилка уиски, да ти уредя карта за море.

Карта за море без пари - за бутилка уиски и ти не си искал. Самият факт, че сулю и пулю е могъл да ти намери такава карта е показателен.

преди 16 минути, Димитър 59 написа:
преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

Защото тия дето са чакали, са чакали за цена под пазарната. На свободния пазар, можел си да си купиш кола и без да чакаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...