Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

PigMan9GolqmotoPrase

Препоръчан отговор

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Не знам, но образованието по време на джендеро либералите е под всякаква критика. Дъно. Въобще не може тази сграда да се нарече училище. Публичен дом най-много ѝ отива.

На мен ли го казваш. Всеки ги виждам.

А все така в Раша се живее по малко, по зле и по аморално. Вижте брой болни от СПИН, аборти, разводи, изоставени деца и какво ли още не. Статистика баце, срещу вашите мокри сънища.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 3,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 51 минути, БаалБек написа:

Ти нямаш смислено обяснение, защо защитаваш нещо НЕсъществуващо. Явно със @Sliderum2 имате някаква финансова изгода. ;)

И двамата най-вероятно имат. Единият прасопломбир набира със съмнително много старание големи текстове в полза на Русия и Китай, а другият (Слидерум) не толкова и го прави повече между другото като пуска линкове към статии. По-безобиден е или просто полезен и...

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

На другия форумен пропагандист, подвизаващ се под името "Гражданин", ще му обясня това и ще му дам подробен отговор на този въпрос, тъй като той пита същото нещо, отричайки съществуването на дадени политически процеси, за които може да се провери и в Гугъл. Като му отговоря, и ти ще видиш отговора, за който вече си наясно, но умишлено отричаш. Ако сега не си наясно защо се разпадна Съветския Съюз, ще разбереш като дам отговора, който ще публикувам в темата за обсъждане на Истанбулската конвенция, където се намира другия форумен пропагандист и постоянно задава въпроси, опитвайки да ме оспори.

Отдавна те чакам да ми отговориш и сега казваш, че ще ми дадеш подробен отговор за нещо, което даже не съм формулирал като въпрос отдавна към теб, а зададох много други контрапунктове на твърденията ти, с които идеологически те закопах. Признай се победен и по-добре си направи нов акаунт ПросоЖираф9 в то най-добре изобщо в някой друг форум, защото тук определено си приключил мисията си. Фактът, че иначе спиш на клавиатурата, за да ми пишеш и странното ти изчезване за 4 дни от комуникация с мен, но не и от форума, говори че просто се уплаши.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

Отдавна те чакам да ми отговориш и сега казваш, че ще ми дадеш подробен отговор за нещо, което даже не съм формулирал като въпрос отдавна към теб, а зададох много други контрапунктове на твърденията ти, с които идеологически те закопах. Признай се победен и по-добре си направи нов акаунт ПросоЖираф9 в то най-добре изобщо в някой друг форум, защото тук определено си приключил мисията си. Фактът, че иначе спиш на клавиатурата, за да ми пишеш и странното ти изчезване за 4 дни от комуникация с мен, но не и от форума, говори че просто се уплаши.

Ахахахахахахаха... Нищо не ме е уплашило - не ме е страх от теб. Няма да се призная за победен, какъвто не съм. Не си ме "закопал идеологически". Отсъствам от форума, тъй като имам и друга работа.

Когато пиша отговори лека по лека, пиша ги в LibreOffice. Отговорът, който пиша на теб, оспорвайки глупостите ти, е завършен на 75%.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ахахахахахахаха... Нищо не ме е уплашило - не ме е страх от теб. Няма да се призная за победен, какъвто не съм. Не си ме "закопал идеологически". Отсъствам от форума, тъй като имам и друга работа.

Когато пиша отговори лека по лека, пиша ги в LibreOffice. Отговорът, който пиша на теб, оспорвайки глупостите ти, е завършен на 75%.

Прост човек, ни страх ни умора има приятелю. Дерзай. Ние ти свикнахме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Прост човек, ни страх ни умора има приятелю. Дерзай. Ние ти свикнахме.

Защо ме наричаш "прост човек"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "просто човек"?

Изкуственият интелект не прави правописни грешки освен ако така не ти е заложено по програма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Гражданин написа:

Изкуственият интелект не прави правописни грешки освен ако така не ти е заложено по програма.

Защо ме наричаш "изкуствен интелект"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сами си правете изводите до къде е стигала цоциалистическата глупост...

brada.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "изкуствен интелект"?

Защо не? След миналата година шансовете да се срещнеш с такива не са нулеви. А може и да се шегувам. Като интелигентен човек можеш да отсееш и сам шегата. Като ИИ, ти трябва да попиташ "как така", за да си оправиш програмата, за да избягаш подобни компромати, които да провалят мисията ти.

Или пък го прие за някаква ирония, че те наричам ИИ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Митко Вълчев написа:

А все така в Раша се живее по малко, по зле и по аморално. Вижте брой болни от СПИН, аборти, разводи, изоставени деца и какво ли още не. Статистика баце, срещу вашите мокри сънища.

Къде това? Къде го пише това? Какъв СПИН? СПИНЪТ дойде от САЩ през 80те.

преди 5 минути, БаалБек написа:

brada.png

Сега като наложиха да носиш маска. Мрънка ли? Като ти туриха и КПП. Да не излизаш от квартала. Мрънка ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Интелект?

Да, интелект. Като се съди по моите и твоите писания, много е лесно да се види кой има интелект и кой няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, БаалБек написа:

brada.png

Ето, разрешили са му. А сега кой ти разрешава? Вярно, че никой не забранява де.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да, интелект. Като се съди по моите и твоите писания, много е лесно да се види кой има интелект и кой няма.

Съгласен съм. Прав си.

преди 13 минути, Гражданин написа:

Защо не? След миналата година шансовете да се срещнеш с такива не са нулеви. А може и да се шегувам. Като интелигентен човек можеш да отсееш и сам шегата. Като ИИ, ти трябва да попиташ "как така", за да си оправиш програмата, за да избягаш подобни компромати, които да провалят мисията ти.

Или пък го прие за някаква ирония, че те наричам ИИ?

Просто несполучливо ИИ.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Сега като наложиха да носиш маска. Мрънка ли? Като ти туриха и КПП. Да не излизаш от квартала. Мрънка ли?

Пише го във всяко едно признато от Раша изследване. За всички посочени неща. Спинозни комуноиди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

Като им казаха на де излизат от домовете си, пак не мрънкаха. Като става въпрос за социализма, единственото, което могат да правят е да събират cherry-pick-ната информация оттук-оттам, да я интерпретират както си искат и да твърдят, че по времето на социализма е било нещо "страшно".

Като имаше протести срещу КОВИД, не ги подкрепяха, тъй като бяха в Западни държави. Като имаше протести срещу КОВИД мерките в не-Западни държави, бързо започнаха да ги подкрепят. Ето да видиш:

image.png

Цялото говорене против социализма се свежда до това, че са последователи на евроатлантическата пропаганда и на фалшивото и нагло вярване - "American Exceptionalism". Говорят против социализма, защото ако признаят, че тогава е било по-добре, също ще трябва да признаят, че капитализма не е по-добър от социализма. Ако признаят това, директно ще противоречат на светогледите си.

С други думи, целта на говоренето против социализма е да се избегне признание, че капитализма не е по-добър от социализма.

Да не признаят, че състоянието на държавата не е по-добро в момента, както твърди евроатлантическата пропаганда, те отричат това, че по онова време е било по-добре. Те просто нямат избор. Ако задължително не говорят против социализма, то ще трябва да признаят нещо, за което вътре в себе си знаят, че е вярно, но не искат да го признаят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето, пак скрийншот ама за скрийншот от пощата с дата и час да се види сега дали наистна си писал до DW "няма време". Тоест трябва да чакаме да го видим и да се съмняваме, че времето ти да го дадеш е било необходимо, за да го манипулираш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

Ето, разрешили са му. А сега кой ти разрешава? Вярно, че никой не забранява де.

Съгласен съм. Прав си.

Просто несполучливо ИИ.

Пише го във всяко едно признато от Раша изследване. За всички посочени неща. Спинозни комуноиди.

Пиши си, колкото да не спиш.

Това са фактите. Тогава имаше:

1. Сигурност

2. Безплатно образование 

3. Безплатен спорт

4. Безплатни грижи за децата и ранното им детско развитие

5. Безплатно здравеопазване

6. Науката беше на първо място

7. Безопасност в градовете: няма педофили, квартали без оръжия, няма затворници да изнасилват нашите баби и дядовци за 1 компот, и нямаше наркотици

8. Ходене пеша и достъпен обществен транспорт за всеки. Здравословен начин на живот.

9. Рециклиране, повторно използване на много материали

10. Пестеливост

11. Музика, кино, изкуство

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Вярно, че никой не забранява де.

Я излез по гол gz и да видим как нищо не се забранява. Ама ти наистина ли още вярваш че си свободен. Да, можеш да се носиш по дупка на разрешени места за нудисти без последствия. Най-много да изядеш боя, ако се правиш на много отворен по начин, който не хареса на околните.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Прасчо, тъжен съм. Понижиха ме в безобиден за господарите им. А те какви се явяват по отношение на тях, ако не роби?

Довечера насаме в интерната след като ви приберат по стаите след работния тролски ден, ше си поплачете 

329125420_693717579207148_1269551985798446742_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Коко, стига си поставил твои снимки. Безсрамник.

Zатова си в интерната комунисте-троле Слидерум

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето за какво се дава сега пари.

Ето какво изкуство има.

https://glasove.com/na-fokus/drzhavata-dava-10-000-lv-za-transseksualna-fotosesiya-po-kartini-na-maystora-video

original.jpg?_=1643805447

Мелиса Рангелова (бившият културист Тихомир) позира като берачка на рози

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

В психиатрията ви пускат интернет по часове ? Или ти дават достъп  само по график. И ако слушаш ?

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Пиши си, колкото да не спиш.

Това са фактите. Тогава имаше:

1. Сигурност

2. Безплатно образование 

3. Безплатен спорт

4. Безплатни грижи за децата и ранното им детско развитие

5. Безплатно здравеопазване

6. Науката беше на първо място

7. Безопасност в градовете: няма педофили, квартали без оръжия, няма затворници да изнасилват нашите баби и дядовци за 1 компот, и нямаше наркотици

8. Ходене пеша и достъпен обществен транспорт за всеки. Здравословен начин на живот.

9. Рециклиране, повторно използване на много материали

10. Пестеливост

11. Музика, кино, изкуство

Няма ли къде да си развявате утопиите и сополивите простотии ?

Виж колко теми има  да си поревете  за хубавия фалирал соц и лъжите с които ви пълнеха кухите глави :

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Coco1 написа:

Zатова си в интерната комунисте-троле Слидерум

В кой интернат?    Скоро не си ни показвал снимки.  И ти ли си все там?   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...