Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 10 минути, communismatic написа:

Именно, да. Много добре помня и основният ти аргумент. Беше свързан с твърдението, че двигателите били ненадеждни, лесно се запалвали и прочее. Още като го прочетох, мина ми през акъла "Тоя пък откъде ще има понятие, какви са двигателите на БТР-ите?!", щото все пак малко от малко съм ти чел постовете, долу-горе имам реална представа за възможностите ти и т.н. Оказа се, че си копирал тая тъпотия от "Фактчек", който съвсем случайно е на хранилка при "Америка за България". Тъй... БТР-ите не стават за гасене на пожари, понеже двигателите им се запалват!? Ми, за какво са им на ВСУ тогава, при положение, че руснаците ще думкат по тях образно казано с Искандери и Кинжали!? Те щели да ги модернизират и да ги ползват? Т.е. ние им ги подаряваме, понеже те ще ги модернизират, но ние не можем, да ги модернизираме и просто си решаваме да им ги подарим, щото на нас са ни големи приятели!? Много интересно, наистина...

Питаш ме, да. Пита ме 250 пъти, защо имало вода през зимата, а нямало вода през лятото. За твое огромно съжаление, абсолютно всичко, което си питал съм го обяснил. При това неведнъж. Не съм писал никога, че се източвали лятото до 30%, ти с твоята глава сам си стигнал до това чудовищно умозаключение. Казвам, че по принцип язовирите се държат с намален капацитет, понеже колкото по-пълен е един язовир, толкова по-голяма е и опасността той да се срути. Просто язовирите са неподдържани и под натиска на водата, те буквално могат да се срутят и да предизвикат наводнения. Затова умишлено се поддържат на 40-50% (или колкото там са). Не разглеждай процентите като "чиста монета", просто казвам някакви проценти, които да ни насочат към проблема. Когато е зима, есен и пролет - тогава проблем няма. Просто защото има валежи и язовира долу-горе може да издържи на потреблението на хората, просто се допопълва във времето. Може да намалее на 40%, но после два-три дни да вали и пак да се вдигне нивото му. Проблема е лятото, защото просто няма толкова валежи и когато и потреблението е по-високо, то тогава вече се вижда и какво се случва - вода няма. Точно заради това ти дадох пример и с кладенеца, нали и той черпи от дъждовете вода. То просто е толкова елементарно, че няма накъде.

Между другото, доколкото разбрах, вече и Севлиево са на воден режим.

Ти може да си го обяснил, ама с нищо не си подкрепил тезата си.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 30 минути, communismatic написа:

Питаш ме, да. Пита ме 250 пъти, защо имало вода през зимата, а нямало вода през лятото. За твое огромно съжаление, абсолютно всичко, което си питал съм го обяснил. При това неведнъж. Не съм писал никога, че се източвали лятото до 30%, ти с твоята глава сам си стигнал до това чудовищно умозаключение. Казвам, че по принцип язовирите се държат с намален капацитет, понеже колкото по-пълен е един язовир, толкова по-голяма е и опасността той да се срути. Просто язовирите са неподдържани и под натиска на водата, те буквално могат да се срутят и да предизвикат наводнения. Затова умишлено се поддържат на 40-50% (или колкото там са). Не разглеждай процентите като "чиста монета", просто казвам някакви проценти, които да ни насочат към проблема. Когато е зима, есен и пролет - тогава проблем няма. Просто защото има валежи и язовира долу-горе може да издържи на потреблението на хората, просто се допопълва във времето. Може да намалее на 40%, но после два-три дни да вали и пак да се вдигне нивото му. Проблема е лятото, защото просто няма толкова валежи и когато и потреблението е по-високо, то тогава вече се вижда и какво се случва - вода няма. Точно заради това ти дадох пример и с кладенеца, нали и той черпи от дъждовете вода. То просто е толкова елементарно, че няма накъде.

Между другото, доколкото разбрах, вече и Севлиево са на воден режим.

Малко позамаза нещата ама не става по-добре 😂

Ето ти го цитата от където тръгна спора:

на 29.08.2025 г. в 14:54, communismatic написа:

За какви загуби говориш. Няма течаща вода, понеже язовирите не са пипани от социализма. Това е причината. Язовирите корозират през годините и трябва да се поддържат. Затова умишлено се изпускат, работейки на 30-40% капацитет (зависи колко са корозирали). Очевидно, за сегашните ни управляващи достъпа до течаща вода на населението не е изобщо приоритет.

Така написано от теб излиза, че се изпускат умишлено да работят между 30 и 40%, според това колко са корозирали. В момента само ти повтарям думите

Есенно време като е имало снегове зимата и дъждове язовирите са пълни на около 70%, това им е нормалния обем, за да се напълнят на 100% трябва да имаме много дъждове, а последните години има засушаване. Не е проблем за язовирите (по принцип, може да има и някои с проблем, но са единични бройки ако има въобще такива) да работят на 70 или повече %, не са им корозирали стените и няма да се спукат, пълнили са се, не е имало проблеми със спукани стени. Язовирите се изпускат контролирано, когато има опасност да прелеят или се изпускат периодично язовирите, които захранват вецовете, такова източване за каквото говориш не съм срещал никъде. Посочи информация и дай пример за такива язовири за да стане ясно за какво говориш. Иначе си остава изсмукано от пръстите ти.

Цитат

Именно, да. Много добре помня и основният ти аргумент. Беше свързан с твърдението, че двигателите били ненадеждни, лесно се запалвали и прочее. Още като го прочетох, мина ми през акъла "Тоя пък откъде ще има понятие, какви са двигателите на БТР-ите?!", щото все пак малко от малко съм ти чел постовете, долу-горе имам реална представа за възможностите ти и т.н. Оказа се, че си копирал тая тъпотия от "Фактчек", който съвсем случайно е на хранилка при "Америка за България". Тъй... БТР-ите не стават за гасене на пожари, понеже двигателите им се запалват!? Ми, за какво са им на ВСУ тогава, при положение, че руснаците ще думкат по тях образно казано с Искандери и Кинжали!? Те щели да ги модернизират и да ги ползват? Т.е. ние им ги подаряваме, понеже те ще ги модернизират, но ние не можем, да ги модернизираме и просто си решаваме да им ги подарим, щото на нас са ни големи приятели!? Много интересно, наистина...

1. Не приравнявай военната техника и в частност БТР-ите на БА с тези на МВР. Не говорим по принцип за високопроходима техника, а конкретно за 100-те БТР-а на МВР

2. БТР-ите на МВР бяха стари, от първите модификации с по два автобусни силно проблемни двигателя. Тези машини не просто не са гасили пожари, те не са изкарвани 30+ години от хангарите. Повечето не са били в изправност дори. Пич, ти виждал ли си подобна техника, която 30+ години не и е пален двигателя?

3. Наясно ли си какъв ресурс е необходим да складираш подобна "скрап" залудо?

4. МВР не се занимават с гасене на пожари . Ако пожарната има нужда от помощ може да се обърне към БА или вътрешния министър да се обърне към БА, организира се кризисен щаб и заедно с пожарната си стиковат действията при подобни кризисни ситуации. БА има достатъчно добре (или хайде да го кажем по-добре) модернизирани БТР-и, както и друга по-модерна високопроходима техника, сравнено с тези полуразпадащи се на МВР, с които да се включи при подобни пожари ако има нужда. Никой от БА не се оплаква от липса на БТР-и за гасене на пожари. 

5. Първата работа на украинците бе да сменят двата двигателя на БТРте, които им изпратихме, след това подсилиха бронята. Има доста снимков материал и статии в интернет. Ако ти е интересно потърси. Ние не ги модернизирахме, а им ги изпратихме, защото на МВР не им трябват. 

6. При последните пожари видяхме точно "нула" БТР-а да помагат в гасенето на пожарите и причината не е, че нямаме БТР-и. Както вече стана ясно, БА има доста по-модернизирани от тези 100 на МВР.

7. Излезлите от употреба 100 БТР на МВР не са вадени от хангара повече от 30г. Навярно Последния човек, който им е запалвал двигателя е в пенсия вече

8. Най-вероятно, не съм експерт по пожарите, но точно при тези последните, големи горски пожари с много силни ветрове, не е добра идея да качваш хора, които да гасят без вода, а само с подръчни средства. Най-вероятно при силен вятър ефекта ще е нулев, а излагаш само излишно пожарникарите на риск за живота им. Много бързо в такива условия могат да се окажат в капан. Най-ефикасно в този случай се гаси от въздуха. Сигурно това е и причината да не видим военните БТРи на БА да се включват в гасенето.

Така и като прочетеш всички точки, най-вече точка 4, продължаваш ли да ми задаваш въпроса защо не ги модернизираме тези 100 БТР и да ги ползваме?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Така написано от теб излиза, че се изпускат умишлено да работят между 30 и 40%, според това колко са корозирали. В момента само ти повтарям думите

Именно, да. Аз да не би да твърдя и горе нещо друго!? 😆😆😆😆😆😆

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Есенно време като е имало снегове зимата и дъждове язовирите са пълни на около 70%, това им е нормалния обем, за да се напълнят на 100% трябва да имаме много дъждове, а последните години има засушаване.

ПП-ДБ, ти дори не си наясно, как функционират язовирите, верно ли смяташ, че ти ще обясняваш на мен!? 😆😆😆

преди 21 минути, communismatic написа:

Именно, да. Аз да не би да твърдя и горе нещо друго!? 😆😆😆😆😆😆

ПП-ДБ, ти дори не си наясно, как функционират язовирите, верно ли смяташ, че ти ще обясняваш на мен!? 😆😆😆

Язовирите са изкуствено създадени водоеми като се изгражда язовирна стена на водоизточника. Как да функционира? Като имаш засушаване дори зимата не може да се напълни на 100%, не забравяй, че имаш и потребление и това потребление не е винаги само за битови нужди

Иначе да, едно е да твърдиш, както в началото, че се поддържат изкуствено на 30% за да не се срути стената, съвсем различно е да твърдиш, че се точат на 60% есента поради същата причина и лятото нивото падало на 30%. Макар и двете да са грешни, първата ти теза е по-смешна

Предлагам да източим язовир Искър във квартала дето се е образувал в дефилето

Ще е невероятен купон...

ПП

За какво е тоя диалог изобщо ?

преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Как да функционира?

Ми не знам, щом ти е смешно сравнението с кладенците и наличието на вода през различните сезони... 

Иначе да, едно е да твърдиш, както в началото, че се поддържат изкуствено на 30% за да не се срути стената, съвсем различно е да твърдиш, че се точат на 60% есента поради същата причина и лятото нивото падало на 30%.

Мхм. Т.е. ако не са 30%, а са 60% тогава има логика... Ок, разбрах. Между другото, доколкото си спомням, точно в предният пост ти написах, че говорим в най-общ план и да не се хващаме за процентите. Но... ти си човек, който умее да чете с разбиране. 

Макар и двете да са грешни, първата ти теза е по-смешна

Мда, ти си страшен познавач на българските язовири и проблемите им. До момента точно това се доказа. 

преди 37 минути, communismatic написа:

Ми не знам, щом ти е смешно сравнението с кладенците и наличието на вода през различните сезони... 

Смешно ми е, че ми обясняваш неща, които знам преди да се родиш

преди 37 минути, communismatic написа:

Мхм. Т.е. ако не са 30%, а са 60% тогава има логика... Ок, разбрах. Между другото, доколкото си спомням, точно в предният пост ти написах, че говорим в най-общ план и да не се хващаме за процентите. Но... ти си човек, който умее да чете с разбиране. 

Мда, ти си страшен познавач на българските язовири и проблемите им. До момента точно това се доказа. 

Защо продължаваш да се правиш на луд?

Цитат

Язовирите корозират през годините и трябва да се поддържат. Затова умишлено се изпускат, работейки на 30-40% капацитет (зависи колко са корозирали).

Така написано се подразбира, че тези язовири се поддържат целогодишно на 30%, защото иначе е било опасно да не се спука компроментираната стена. После се отметна и написа малко по-друго, но също толкова невярно. За това от няколко седмици те питам защо на пролет язовирите са пълни, т.е не се изпускат на 30%, не да ми обясняваш за водния цикъл и кой сезон имало повече вода. Даже дружката ти, която призова не иска да се включи, ама той е малко по-хитър от тебе, усеща се кога ще се изложи

преди 10 минути, Gaming_Solutions написа:

Да, де. Личи си... 

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Така написано се подразбира, че тези язовири се поддържат целогодишно на 30%, защото иначе е било опасно да не се спука компроментираната стена. После се отметна и написа малко по-друго, но също толкова невярно.

Аха, то се подразбирало... 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Да, де. Личи си... 

Аха, то се подразбирало... 😆

Да!

Цитат

Язовирите корозират през годините и трябва да се поддържат. Затова умишлено се изпускат, работейки на 30-40% капацитет (зависи колко са корозирали).

ПП-ДБ, на такива като теб трябва да се забрани, да гласуват. Абсолютно сериозно говоря... 

преди 2 минути, communismatic написа:

ПП-ДБ, на такива като теб трябва да се забрани, да гласуват. Абсолютно сериозно говоря... 

хахах

Мога да си го сложа в подписа, да се вижда какво си написал

Цитат

Всичко в името на Партията и безпределна вярност!

И за великия СССР!

Браво на социализма. Какви хора е обучил!

parashutist.png

преди 4 часа, Gaming_Solutions написа:

Мога да си го сложа в подписа, да се вижда какво си написал

Сложи си го, само не е много ясно, кое е "бисера" в случаят, ама... това са бели кахъри. Аз, между другото... изобщо не се шегувам, че на такива като теб трябва да се забрани да гласуват. Такива като теб ни решавате съдбата. Такива като теб даже ще ни натресете и еврото. Такива като теб ни натресоха Тиквата и Харвардците...

преди 12 часа, Gaming_Solutions написа:

Как за няколко месеца ППДБ без мнозинство в парламента ще поправят щетите на толкова години безхаберие при управлението на ГЕРБ?

Коалицията с която управляваха имаха мнозинство в Парламента!

Явно не това е била причината.

@communismatic, ... брат... ко оня, Гейминг Солюшънса, продължаа те тормози, цитирайки...

на 29.08.2025 г. в 14:54, communismatic написа:

...

За какви загуби говориш. Няма течаща вода, понеже язовирите не са пипани от социализма. Това е причината. Язовирите корозират през годините и трябва да се поддържат. Затова умишлено се изпускат, работейки на 30-40% капацитет (зависи колко са корозирали). ...

...

'зѐми  му на̀лузи на куфелницата, учебника на Мутафчиев...

spacer.png

белким вдене и миряса... 

преди 10 часа, БаалБек написа:

Всичко в името на Партията и безпределна вярност!

И за великия СССР!

Браво на социализма. Какви хора е обучил!

parashutist.png

Ха,я се вижте бе!!!На вас сега ви трябват указания да си вдигнете гащите....да се чуди човек,на магистралата ли бачкате или по презумпция сте се надупили на запад.... а главите ви-между краката...да не би да изпуснете нещо...Ако можеш да обясниш сега с какво си по различна от тези,които даваш за пример,без да станеш за смях ,доста хора ще са впечатлени от врътките....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 6 часа, M.Николов написа:

Пак е по-добре отколкото при социализма.

Тогава при работещи, българите живеещи в лишения са били поне 67%. И добре, че са имали останала земя, която не е била взета на сила от бай Тошо и групичката му "партизани", та са успявали да си засадят нещо и отгледат!!!

То за това и няма статистика по онова време, защото са лъгали на поразия!

П.П.:

преди 58 минути, Proshark написа:

Ха,я се вижте бе!!!На вас сега ви трябват указания да си вдигнете гащите....да се чуди човек,на магистралата ли бачкате или по презумпция сте се надупили на запад.... а главите ви-между краката...да не би да изпуснете нещо...Ако можеш да обясниш сега с какво си по различна от тези,които даваш за пример,без да станеш за смях ,доста хора ще са впечатлени от врътките....

Не знам в какво гето живееш сега и какви са ти личните изживявания, но...

Неоспорим ФАКТ е, че при социализма на военните, милиционерите и разузнавачите е набивано в главите им, докато омекнат: "Безпределна преданост към БКП, социализма и СССР"

От тези хора се е очаквало да защитават Отечеството ми!

А още с обучението им, са ги деформирали. И сега виждаме резултата от тази деформация!

преди 2 часа, lebel написа:

@communismatic, ... брат... ко оня, Гейминг Солюшънса, продължаа те тормози, цитирайки...

Той ме "тормози" точно толкова, колкото ме "тормозиш" и ти... И двамата сте кажи-речи на един акъл, общо-взето забавлението е пълно...

преди 8 часа, M.Николов написа:

Коалицията с която управляваха имаха мнозинство в Парламента!

Тоя направо е пробит от пропаганда, забележи как яростно брани националните предатели от ПП-ДБ. Нямали били мнозинство. Ама имаха мнозинство за купуване на Ф16-ки, американски втечнен газ, Страйкъри и оборудване за АЕЦ-а. Явно не си дава никаква сметка, че критикува ГЕРБ, но от позицията на привърженик на ПП-ДБ, които са кажи-речи същите престъпници.

преди 4 минути, communismatic написа:

Той ме "тормози" точно толкова, колкото ме "тормозиш" и ти... И двамата сте кажи-речи на един акъл, общо-взето забавлението е пълно...

Кажи за корозията на язовирите пак. 😁

Още чакам да кажеш кои са тези проблемните язовири, които се източват умишлено за да не се срути стената и от къде е източника на информацията

току-що, Gaming_Solutions написа:

Още чакам да кажеш кои са тези проблемните язовири, които се източват умишлено за да не се срути стената и от къде е източника на информацията

Чакай малко сега, че вече взех да се обърквам в простотиите, дето ръсиш. Нали уж проблема беше в процентите? Сега вече проблема не е в процентите, а в източниците? Преди това, доколкото си спомням, ГЕРБ беше виновен... Кое е вярното последно?

Как беше?

преди 14 часа, Gaming_Solutions написа:

😆😆😆😆😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Чакай малко сега, че вече взех да се обърквам в простотиите, дето ръсиш. Нали уж проблема беше в процентите? Сега вече проблема не е в процентите, а в източниците? Преди това, доколкото си спомням, ГЕРБ беше виновен... Кое е вярното последно?

Как беше?

😆😆😆😆😆

Как беше?

Цитат

Язовирите корозират през годините и трябва да се поддържат. Затова умишлено се изпускат, работейки на 30-40% капацитет (зависи колко са корозирали).

😂😂😂😂😂

Казах вече, и двете ти твърдения са грешни, но първото с което започнахме спора беше и комично, защото твърдеше, че язовирите се изпускат целенасочено целогодишно на 30%, защото са корозирали

Още вчера те питах за източници, трябва ни някаква достоверност на информацията все пак. 

Цитат

Есенно време като е имало снегове зимата и дъждове язовирите са пълни на около 70%, това им е нормалния обем, за да се напълнят на 100% трябва да имаме много дъждове, а последните години има засушаване. Не е проблем за язовирите (по принцип, може да има и някои с проблем, но са единични бройки ако има въобще такива) да работят на 70 или повече %, не са им корозирали стените и няма да се спукат, пълнили са се, не е имало проблеми със спукани стени. Язовирите се изпускат контролирано, когато има опасност да прелеят или се изпускат периодично язовирите, които захранват вецовете, такова източване за каквото говориш не съм срещал никъде. Посочи информация и дай пример за такива язовири за да стане ясно за какво говориш. Иначе си остава изсмукано от пръстите ти.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Казах вече, и двете ти твърдения са грешни, но първото с което започнахме спора беше и комично, защото твърдеше, че язовирите се изпускат целенасочено целогодишно на 30%, защото са корозирали

Ъ, ПП-ДБ капацитете, мисля, че точно в три или четири поста по-горе, а преди това и в три или четири поста пак горе ти написах, че за процентите говорим грубо казано. Опитай се малко... пак да повторя, опитай се МАЛКО, да си понапънеш мозъка, щото до момента направо шашкаш от тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Пак да повторя - опитай се малко, да си понапънеш мозъка, за да влезеш малко в час. Не се хващай за някакви цифри, аз не съм експерт в тая област, а за теб пък да не говорим. Основното е, че язовирите се изпускат, понеже са неподдържани. Ако искаш, да го повторя още двадесет пъти? Щото вчера по това време още не можеше, да разбереш, защо има вода през зимата, а няма през лятото? Даже ти беше и много смешно... Изобщо, на базата на един тон простотии, дето изписа по тая тема, направо си е впечатляващо високото ти самочувствие.

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Още вчера те питах за източници, трябва ни някаква достоверност на информацията все пак. 

Достоверност, че язовирите ни са неподдържани? Ти да не живееш в консерва? Изобщо, излизаш ли от вас? Щото доколкото си спомням, ти и за инфлацията пак не вярваше, НСИ не лъжели и т.н. Явно и до кварталното магазинче не си стъпвал през последните месеци.

Ъ, ПП-ДБ капацитете, мисля, че точно в три или четири поста по-горе, а преди това и в три или четири поста пак горе ти написах, че за процентите говорим грубо казано. Опитай се малко... пак да повторя, опитай се МАЛКО, да си понапънеш мозъка, щото до момента направо шашкаш от тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Пак да повторя - опитай се малко, да си понапънеш мозъка, за да влезеш малко в час. Не се хващай за някакви цифри, аз не съм експерт в тая област, а за теб пък да не говорим. Основното е, че язовирите се изпускат, понеже са неподдържани. Ако искаш, да го повторя още двадесет пъти? Щото вчера по това време още не можеше, да разбереш, защо има вода през зимата, а няма през лятото? Даже ти беше и много смешно... Изобщо, на базата на един тон простотии, дето изписа по тая тема, направо си е впечатляващо високото ти самочувствие.

Три или четири поста по-горе... Това го тъпчем и ти се смея от един месец, какво ми говориш за три поста по-нагоре...

Някакви цифри, човече, разликата между 30 и 60% знаеш ли колко е? 

И не, язовирите не се изпускат, защото е опасно да не се спука стената, поне не масово със сигурност, както го твърдиш. 

Достоверност, че язовирите ни са неподдържани? Ти да не живееш в консерва? Изобщо, излизаш ли от вас? Щото доколкото си спомням, ти и за инфлацията пак не вярваше, НСИ не лъжели и т.н. Явно и до кварталното магазинче не си стъпвал през последните месеци.

Неподдържани е много разтегливо понятие. Дай пример за язовир, който е с компрометирана язовирна стена (корозирала, както казваш хаха) и е опасен, поради това се източва целенасочено за да не се срути стената. Ти твърдиш, че това е причината за водната криза в страната, а не можеш да посочиш нито един такъв язовир с източници, подкрепящи твърдението, т.е се опитваш да правиш внушения.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.