Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 9 часа, Belefor написа:

Това е откровено и реално пропаганден сайт срещу дадени неща. Всички факти в тези статии, който си пуснал са изопачени за да подпомогнат дадена теза. Същите тези факти могат да се използват и срещу тази същата теза без никакъв проблем.

Само едно въпросче бих задал на авторите и този, който е дал линка към сайта.

Защо бре, драги ми смехурковци, като сме били толкова добре развита индустриална държава на плаката е изобразен селянин с цървули?

Нали знаете за кой е предназначена подобна агитация?

М-да, за масовия потребител.

И какво се оказва, че масовия потребител е бил селянина с цървулите.:hush:

image.thumb.jpeg.bc4c9f428593cf35cf17bf5341cc5005.jpeg

"Военен пропаганден плакат от Царство България – “Наши!… Наши, сине!”

Картинката е от сайта.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 минути, Proshark написа:

Ти пък си същия,като по горе цитираната....неблагодарници,които не са дали и една троха за народа и държавата си...Кой ви даде даде държавата България,след турско,бе тъпан? Същите ,срещу които сега пращате бомби....Не трябва да ви има не на земята-не трябва да ви има във вселената...неблагодарници....сега щеше да си рязана карабина и да си някъде в Сирия или Германия ,без род и родина...абсолютни олигофрени... 

Вие трябва да сте благодарни на хора като мен че ви оттърваха от тази гнет комунизма! 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Вие трябва да сте благодарни на хора като мен че ви оттърваха от тази гнет комунизма! 

Ти не знаеш за какво говориш-и не си ни отървал ,натресохте нещо,което децата ти ще плащат с кръв....А за теб и плюнката си не бих изхабил...децата ти да те съдят...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Като не си ми разбрал намека ще ставаш за смях драги. Комунягите осъдиха без причина хора от бунтарски род, а не хора които са участвали в бунт, ама толкова ти е пипето да разбереш написаното в контекста на поста на който отговорих.
Е ако ставаше дума за хора участвали във бунт думата е съвсем друга (и със същия корен) и щеше да употребиш нея. Много добре съм те разбрал какво имаш в предвид употребявайки думата "бунтари". Та тези бунтари все тъй продължават да не са харесвани от комунистите. Това прави всеки такъв или комунист (като цяло) или просто използва такива методи. Та разправата с бунтарите французи влиза ли в тази категория?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, M.Николов написа:

Това директно отива в бисерите!:laughing5:

Миме, по-голям от теб няма във форума

преди 1 минута, maxthon написа:

Е ако ставаше дума за хора участвали във бунт думата е съвсем друга (и със същия корен) и щеше да употребиш нея. Много добре съм те разбрал какво имаш в предвид употребявайки думата "бунтари". Та тези бунтари все тъй продължават да не са харесвани от комунистите. Това прави всеки такъв или комунист (като цяло) или просто използва такива методи. Та разправата с бунтарите французи влиза ли в тази категория?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Не, ти никога не разбираш. Личи си от недъгава ти те включвания вски път.

преди 3 минути, Proshark написа:

Ти не знаеш за какво говориш-и не си ни отървал ,натресохте нещо,което децата ти ще плащат с кръв....А за теб и плюнката си не бих изхабил...децата ти да те съдят...

Много добре знам и съм горд със себе си.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Много добре знам и съм горд със себе си.

Нищо не знаеш...кога си държал автомат,кога си стрелял срещу човек и кога си виждал как умира от това?Дивани какавани...портала е отворен от министъра-иди да видиш как се умира във война,п;осле ела и ми дрънкай глупости че се гордееш...нямате грам мозък...виждал съм тялото,на човек който е застрелян...пред мен ...Не може да си такъв касапин...освен ако не си гробар и душата ти е празна...Ако ти си горд,децата ти би трябвало да се срамуват ....

преди 32 минути, Proshark написа:

Кога бе...охлюви безгръбначни, сте ходили на бригади да помагате на отечество и родина?Кога бе,тъпанари сте държали мотиката на майка и баща,  да знаете вкуса на хляба?Кога бе..п...утки май..ни сте оценили труда на целия народ ,да ви има и да сте това което сте?И да имате безсрамието да плюете тези,които са ви дали първата глътка въздух...Вие не сте българи..вие сте к..опелета...които не зачитат нито свободата си,нито родината си...и не я заслужават...Неблагодарни копелдаци...От това което пишеш ,излиза че и родителите ти са предатели....

Лъха на фашизъм!!!

преди 21 минути, Proshark написа:

Кой ви даде даде държавата България,след турско,бе тъпан? Същите ,срещу които сега пращате бомби....Не трябва да ви има не на земята-не трябва да ви има във вселената...неблагодарници....сега щеше да си рязана карабина и да си някъде в Сирия или Германия ,без род и родина...абсолютни олигофрени... 

И тук не е по-различно...

преди 19 минути, Proshark написа:

и сега си гладен...душичката ти е като пустиня на Марс...само че си тъп и душевно неграмотен...и не го осъзнаваш...за това свинята ви е кумир ..и ви лашкат с Винету толкова време...

Сръбни си още за успокоение, че здраво си се възпалил.....

:popcorn2:

преди 14 минути, BANKATA написа:

Не, ти никога не разбираш.

Напротив... Думата за участник в бунт (каквото претендираш, че съм разбрал) е бунтовник. Ти такава дума не употреби.

преди 5 минути, БаалБек написа:

Лъха на фашизъм!!!

Защото?

Абе,вие хора ли сте или малоумни олигофрени..!?

@БаалБек не знам на какво се хили,ама определено не знае какво е фашизъм....няма никаква представа как е било възраждането на България след две воини ,на грешната страна..и не и е ясна целта в живота.Не знам кое е по правилно...калинка или еднодневка...Абсолютно е ясно,с такива неблагодарници,защо хала ни е такъв..и не са виновни 45 години...виновни са неблагодарните маймуни,който искаха банани...след тях...

преди 4 минути, Proshark написа:

ама определено не знае какво е фашизъм.

Е как пък да не знае? Сега дълбоко и аргументирано ще обясни защо смята нещо за фашизъм....

П.С. Ето даже вече се и аргументира с реакцията си.

преди 16 минути, maxthon написа:

Напротив... Думата за участник в бунт (каквото претендираш, че съм разбрал) е бунтовник. Ти такава дума не употреби.

Защото?

И къде са вдигали бунт онези изброените че са ги вкарвали по затвори?

преди 7 минути, Proshark написа:

@БаалБек не знам на какво се хили,ама определено не знае какво е фашизъм....няма никаква представа как е било възраждането на България след две воини ,на грешната страна..и не и е ясна целта в живота.Не знам кое е по правилно...калинка или еднодневка...Абсолютно е ясно,с такива неблагодарници,защо хала ни е такъв..и не са виновни 45 години...виновни са неблагодарните маймуни,който искаха банани...след тях...

Друго си е да декламираш лозунги от социализма, където са ви възпитавали във безпределна преданост към Партията, социализЪма и СССР!

на 17.09.2025 г. в 21:19, БаалБек написа:

parashutist.png

Добре са те деформирали.

Пийни си още едно за здравето на Коминтерна и мечтата на Московия, да бъде владетелка на всички земни кълбета!

току-що, BANKATA написа:

И къде са вдигали бунт онези изброениоте че са ги вкарвали по затвори?

Този въпрос по какъв повод? Да ти повторя пак много добре съм разбрал за какво става дума след като си употребил думата бунтари. Ти си този, който написа, че съм разбрал друго (онези участвалите в бунт). Е след като ти си го написал задавай си въпроса за бунтове към себе си.

преди 12 минути, Proshark написа:

Тя не може мъж да си намери, ти и говориш за фашизъм. Освен това всичко което поства тук и го изпращат от соросоидалното непео. И сега е нощна смяна девойката :)

преди 2 минути, maxthon написа:

Този въпрос по какъв повод? Да ти повторя пак много добре съм разбрал за какво става дума след като си употребил думата бунтари. Ти си този, който написа, че съм разбрал друго (онези участвалите в бунт). Е след като ти си го написал задавай си въпроса за бунтове към себе си.

Аз го задавам заа този който сравни макрон с комунягите

преди 32 минути, Proshark написа:

Какво му се връзваш на тоя палячо?

Отървал ни бил от комунизма!

Някакъв пълен анонимник, дето съм сигурен, че всяка сутрин е декламирал Партио любима.:laughing5:

преди 6 минути, maxthon написа:

Е как пък да не знае? Сега дълбоко и аргументирано ще обясни защо смята нещо за фашизъм....

П.С. Ето даже вече се и аргументира с реакцията си.

Това са абсолютни неадекватници и малоумници-тези не знаят изобщо защо са живи...и каква е причината....освен ,че са били блян в топките на ...чисто природно...е имало и друга причина...топките трябвало да са живи...и да има България...която сега да плюят,че са живи... Има усещането,че или са ги извадили от някоя пещера..или са им преподавали уроци за умствено изостанали...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Критерия за сравнение го посочи ти. Участниците в протестите във Франция в коя категория влизат? Бунтари или бунтовници? Кой от двете и защо? После може да продължим и с едни участници в протести, които се намират в източна посока от Франция.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Маймунек ти излизаш ли от в къщи?

Ако някой не е разбрал, ще напомня пак!!!

Когато на опонента свършат аргументите в полза на социализма и не могат да си докажат тезата, се започва това:

преди 8 минути, В. Велев написа:

Маймунек ти излизаш ли от в къщи?

преди 10 минути, Proshark написа:

Това са абсолютни неадекватници и малоумници-тези не знаят изобщо защо са живи...и каква е причината....освен ,че са били блян в топките на ...чисто природно...е имало и друга причина...топките трябвало да са живи...и да има България...която сега да плюят,че са живи... Има усещането,че или са ги извадили от някоя пещера..или са им преподавали уроци за умствено изостанали...

преди 12 минути, В. Велев написа:

Тя не може мъж да си намери, ти и говориш за фашизъм. Освен това всичко което поства тук и го изпращат от соросоидалното непео. И сега е нощна смяна девойката

преди 26 минути, Proshark написа:

:popcorn2:

П.П.

Или пък вадят един плакат от контекста и го размятат, като неоспорим аргумент в тяхна полза. СмеХ...

преди 1 час, M.Николов написа:

Защо бре, драги ми смехурковци, като сме били толкова добре развита индустриална държава на плаката е изобразен селянин с цървули?

Нали знаете за кой е предназначена подобна агитация?

М-да, за масовия потребител.

И какво се оказва, че масовия потребител е бил селянина с цървулите.:hush:

преди 17 минути, maxthon написа:

Критерия за сравнение го посочи ти. Участниците в протестите във Франция в коя категория влизат? Бунтари или бунтовници? Кой от двете и защо? После може да продължим и с едни участници в протести, които се намират в източна посока от Франция.

Дай да видим кой в какви протести, бунтовени т.н. е участвал на изток от Франция

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.