Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Те са по-изостанали от руснаците ли?

ИИ не е за всички. Изисква се много ум и инвестиции. Тези, които са умни, си преценяват възможностите и не са напъват.

А глупците не знаят, че са глупци, и се напъват. И естествено стават за посмешище. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Поне разбра че си глупак. Три поста трябваше да ти напиша, но най-накрая го схвана!

Каквото и да напишеш, всички те знаем какъв си по своята същност - арогантен тип подкрепящ фашизма и избиването на хора. Някакъв вид неосъществил се хитлер.

преди 1 минута, Волен написа:

ИИ не е за всички. Изисква се много ум и инвестиции. Тези, които са умни, си преценяват възможностите и не са напъват.

А глупците не знаят, че са глупци, и се напъват. И естествено стават за посмешище. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.

Идиот. Двете клипчета гледа ли за Москва от предишният ми пост? Мислиш ли че руснаците не могат да се справят с ИИ и роботи?

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Опа господина с богатия речник пак се обади - олигофрен, нищожество.. евала ти. Сигурен съм, че родителите ти се гордеят много с теб, какъв нагъл син са отгледали. Не само с "богат" речник, ами арогантен по рождения, човек дето се кефи на фашизма и убиването на хора.

Ти наистина не си от първа ръка хора. Ей така лекичко в писаниците си ти вкарваш , че комунизма и фашизма са едни и същи неща, и че те убиват хора!

Браво на теб!!!

Безсмислените коментари ги пишеш точно ти , цоцко и мирко.

Реално няма нужда @ivottoshev да дава епитети на теб и другите като теб, но вие си ги заслужавате!

току-що, ivottoshev написа:

Мислиш ли че руснаците не могат да се справят с ИИ и роботи?

Ще направят ИИ роботи на нивото на Запорожец и Трабант от соц-времената.

За повече се изискват ум ин инвестиции, които пикльовците просто нямат.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Като членка държава в ЕС как очакваш да имаме външна търговия с държави извън позволените ни от ЕС извън ЕС?

Дай сравнение хипотетично ,ако външната ни търговия е свързана с Китай.

Не е само това - за да влезем в ЕС ни накараха да си затворим повечето предприятия с което намаля външната ни търговия!

току-що, Belefor написа:

... че комунизма и фашизма са едни и същи неща, и че те убиват хора!

И двете са диктатури, и двете заточват "неудобни" хора в лагери и ги убиват, и двете се милитаризирани до козирката, и двете се поддържат от репресивни апарати (тайни служби).

Но иначе комунизЪма и фащизЪма не са едни и същи неща.

току-що, Gencho 123 написа:

Каквото и да напишеш, всички те знаем какъв си по своята същност - арогантен тип подкрепящ фашизма и избиването на хора. Някакъв вид неосъществил се хитлер.

И теб те знаем. Обиди се че някой от форума те има за втора ръка човек, ама като ти показах че и нашите "приятели" от ЕС те смятат за такъв, подви опашка и почна да коментираш личността ми, а по темата на дискусията ни вопъл, ни стон giggle1

току-що, Gencho 123 написа:

арогантен тип подкрепящ фашизма

Глупак. Подкрепям избиването на бандеровци, демек на тези, които издигат паметници на фашиста Бандера и с неговото име на уста избиваха деца в Донбас в продължение на осем години.

преди 1 час, Волен написа:

На калпава ракета космосът и пречи, а на крив русороб все евросъюзът му е виновен.

А на Болен/и хора всичко им пречи.

преди 1 минута, Belefor написа:

Не е само това - за да влезем в ЕС ни накараха да си затворим повечето предприятия с което намаля външната ни търговия!

ЕС е направен да трови нервите на русоробите. Той затова съществува.

току-що, Belefor написа:

А на Болен/и хора всичко им пречи.

Тоя па идиот. На мен нищо не ми пречи (освен наглата имперска/колониална война на Путьото).

преди 5 минути, Волен написа:

Ще направят ИИ роботи на нивото на Запорожец и Трабант от соц-времената.

За повече се изискват ум ин инвестиции, които пикльовците просто нямат.

Идиот. Нещо не ти се коментират двете клипчета, а lol6

току-що, ivottoshev написа:

Нещо не ти се коментират двете клипчета, а

Кво да коментирам. Изкопирали са западни технологии. В Япония и САЩ ползват такива роботи от години.

Ватниците открили топлата вода и се кефят.

преди 2 минути, Волен написа:

И двете са диктатури, и двете заточват "неудобни" хора в лагери и ги убиват, и двете се милитаризирани до козирката, и двете се поддържат от репресивни апарати (тайни служби).

Но иначе комунизЪма и фащизЪма не са едни и същи неща.

Това което си написал е пълна глупост. Няма държава без тайни служби. През социализма имаше ЗАКОНИ, които се спазваха. Един от тях беше - не пиши/говори срещу правителството. Хората, които спазваха законите не ходеха по лагери и не ги убиваха. Сега просто законите са други но не е по различно.

Ти наистина не си от първа ръка хора. Ей така лекичко в писаниците си ти вкарваш , че комунизма и фашизма са едни и същи неща, и че те убиват хора!

Браво на теб!!!

Безсмислените коментари ги пишеш точно ти , цоцко и мирко.

Реално няма нужда @ivottoshev да дава епитети на теб и другите като теб, но вие си ги заслужавате!

разбира се, че ги заслужаваме, след като ти вече се изказа толкова компетентно, можем само да ви завиждаме на философията. @ivottoshev е ясен - както сам си призна, за него е доблестно руснаците да убиват украинци. Човека си подкрепя фашизма, негова работа, само защо трябва да го демонстрира. Пък се оказва, че ти даже го подкрепяш.. е ти си знаеш. всеки има избор във вярванията си 😄

Ти вече си каза тежката дума - който не вярва в комунизма/социализма е родоотстъпник. Един вид, всички трябва да станем малоумни за да сме патритоти, иначе сме анти-българи и родоотстпници :

image.png

току-що, Belefor написа:

Един от тях беше - не пиши/говори срещу правителството.

Свободата на словото е основен принцип на всяка демокрация. Но русообските животни не се кефят на този принцип. Те искат да убиват хората, които много говорят. Животинска му работа. 🙄

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Ти вече си каза тежката дума - който не вярва в комунизма/социализма е родоотстъпник

Харесвам твоите интерпретации, но не ми слагай думи, които аз не съм написал.

току-що, Волен написа:

Свободата на словото е основен принцип на всяка демокрация. Но русообските животни не се кефят на този принцип. Те искат да убиват хората, които много говорят. Животинска му работа. 🙄

Според теб в Англия какъв строй се води в момента? Защо е забранено да се пише каквото и да е, където и да е против тяхното правителство?

Защо е забранено да се пише каквото и да е, където и да е против тяхното правителство?

Кой е забранил бе, батка? Путьото ли?

преди 2 минути, Волен написа:

Не мисля, че има държава в целия свят където всеки може да говори/пише каквото си иска без каквато и да е цензура!?

току-що, Belefor написа:

Не мисля, че има държава в целия свят където всеки може да говори/пише каквото си иска без каквато и да е цензура!?

По руZZката телевизия ли така казват?

Кой е забранил бе, батка? Путьото ли?

Текущото правителство начело с Andy Burnham.

И друг път не пиши ако не знаеш нищо по темата, че се излагаш и се налага използване на епитети, където генчо се сърди.

По руZZката телевизия ли така казват?

Аз не гледам руска телевизия. Питай @miro20 той ги гледа денонощно и постоянно даже ги цитира.

току-що, Belefor написа:

Текущото правителство начело с Andy Burnham.

Би ли показал документ или статия, в която пише как в Англия забраняват да се говори срещу правителството?

Щото ако не покажеш, ти си просто един русоробски лъжец.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

И теб те знаем. Обиди се че някой от форума те има за втора ръка човек, ама като ти показах че и нашите "приятели" от ЕС те смятат за такъв, подви опашка и почна да коментираш личността ми, а по темата на дискусията ни вопъл, ни стон giggle1

Най-накрая си призна, че пак изглъга и смесваш написаното от мен с разни твои съчинения. Та твоя колега тука, който така смело и безрезервно те подкрепя, а именно @Belefor написа, че един вид, ако не вярваме в социализма, комунизма, сме били антибългари и родоостъпници. Ето това е дискусията, както можеш да се убедиш сам. Ако от такива хора се обиждам, то би било смешно. Казвам какво е неговото мнение, не става дума нито за втора ръка, нито за ЕС или нещо друго което евентуално някъде си прочел през годините.

Не е коректно и морално така да се класират хората, и това говори достатъчно за човека зад тези думи. Аз не искам да бъда причисляван в една група с комунисти като Сталин, Ленин, Пном Пен и други такива велики "лидери". Щом във вашите очи това ме прави антибългарин, то няма какво повече да говорим.

Би ли показал документ или статия, в която пише как в Англия забраняват да се говори срещу правителството?

https://www.gov.uk/government/publications/online-safety-act-explainer/online-safety-act-explainer

преди 3 минути, Волен написа:

От 01.06.2024 до 31.05.2025 над 12 000 човека са били арестувани и съдени за анти-правителствени изявления.

Можеш да си намериш сам (ако искаш) информацията за това от самите УК

току-що, Belefor написа:

Ти явно си неграмотен и не можеш да четеш. Цитирал си "Закона за онлайн безопасност", който е за защита на деца и възрастните онлайн. В него няма нищо за говорене срещу правителството.

Жалък русоробски лъжец.

преди 11 минути, Belefor написа:

Харесвам твоите интерпретации, но не ми слагай думи, които аз не съм написал.

Цитирам какво ти съчини, пък кажи ако нещо не е така - поради какъв алгоритъм ти стигна до заключението, че съм анти-българин и родоостъпник ? Това са твоите думи :

image.png.4dc57894de9d2968fb6368ab0bee3bc5.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.