Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Това е целта. Да се питаме какво е нормално и да има нов повод да се караме. Ново разделение.

Нормално е мъжете да носят панталони, а не рокли. Примерно.

Обясни го на някой шотландец!

images?q=tbn:ANd9GcRQD8qd1rAuq90vb_qWhA8pG_yc-1uH-5SPM84eP1z6avxbTgVKNIKh626gsGB2IAJGcG0&usqp=CAU

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Нормално е мъжете да носят панталони, а не рокли. Примерно.

По твоя възглед излиза, че цели нации, като например шотландците или саудитите, са все ненормални? А можеш ли обосновеш, защо е нормално мъжете да носят само панталони, а жените рокли? Какво определя, че нормалноста е точно и само тази?

Инцес, имаш нужда от почивка. Иди пийни едно етър-че. Добре изстудено и много газирано. Може пък да ти се размине желанията да посягаш на деца.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

.....

веднага, след като спреш да защитаваш изнасилвачите на деца. 😉

преди 5 минути, insec написа:

веднага, след като спреш да защитаваш изнасилвачите на деца. 😉

Кога съм защитавал гейпросащесср трололинките? Мисля, че никога.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Едно време имало ли е такива деца хомо в социализъма в България? Или ги създаде демокрацията?

giphy.gif?cid=ecf05e47mpwqswhvan3wf333xt

Тя (Демокрацията) ги създаде и скоро и теб ще промени до неузнаваемост...:sunglasses:

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Ми айде кажи какъв е начина. Втори коментар за това говоря

И как да ти обясня в един коментар 6 години обучение?

преди 24 минути, insec написа:

т.е. трябва да обясняваме на хомосексуалните пубери, че са ненормални? А в лудници трябва ли да се прибират, че все пак, ненормални са.

Хайде да мислим преди да пишем става ли?
С ПУБЕРИТЕ се работи, това не става от днес за утре или за другата седмица.
Не са ви понятни нещата, ок, но поне не се изказвайте така неподготвени.

преди 28 минути, jhoro написа:

Какво означава „нормално“?

Нормата "нормален" - bTV Новините

Нормално е нещо относително ако трябва да бъдем абсолютно честни.

За теб нормално е едно, за мен друго, за третия трето.
Но има неща които по никой начин нямат място в образователната програма на децата в училище.
Ако е толкова зор да се учат тези неща да се организират извънкласни занятия само за желаещи а не да да се ангажират и деца които не го искат това.

Ще ти дам и пример :

Навремето когато бях 4ти клас класната ни до трети се пенсионира и я замести една набожна млада кака която с всеки урок не пропускаше да намеси и религията, Христос, църквата и т.н.
Голяма част от съучениците ми не искаха да слушат тези неща и затова тя вежливо има казваше да си запушат ушите ако искат. Нещо повече, на няколко пъти през учебната година ни раздаваше религиозни книжки с религиозни детски приказки и т.н.
На мен лично не ми пречеше защото от малък съм научен да не приемам насериозно нещата освен ако не ме интересуват, но как са се чувствали тези мои съученици на които учителката казваше да си запушват ушите, м?
По същата логика ще те попитам, как ще се чувстват тези деца които не искат да учат за гейове, хомота и т.н. но им го наливат насила в главите?
Значи може да се правят всякакви извънкласни организации които да изчуават каквото се сетиш но педитата трябва да са задължително в училище? От КАДЯ на КАДЯ?

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Кога съм защитавал гейпросащесср трололинките? Мисля, че никога.

то, че никога не мислиш отдавна се знае, а от около година вече е ясно и защо защитаваш изнасилвачите на деца.

преди 1 минута, insec написа:

то, че никога не мислиш отдавна се знае, а от около година вече е ясно и защо защитаваш изнасилвачите на деца.

Сигурно бълнуваш. Сещам се коя точно пропаганда ти е наредено да пробуташ. Това е нещо относително ново, което от фашингтон от около седмица рисуват на плакат за руските войници и украинските деца. Познах ли?

току-що, Bubbles написа:

.... и религията, Христос, църквата и т.н.

религията, Христос и църквата, нямат научна обосновка, за това не е редно да се преподават, като задължителни предмети. Науката не е въпрос на лични предпочитания.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Навремето когато бях 4ти клас класната ни до трети се пенсионира и я замести една набожна млада кака която с всеки урок не пропускаше да намеси и религията, Христос, църквата и т.н.
Голяма част от съучениците ми не искаха да слушат тези неща и затова тя вежливо има казваше да си запушат ушите ако искат. Нещо повече, на няколко пъти през учебната година ни раздаваше религиозни книжки с религиозни детски приказки и т.н.

И кога и къде се е случило това? Че ми прилича малко на фейк.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

....

ква седмица бре комундел - от началото на войната има сведения за изнасилени деца от руZките престъпници и от тогава не си спирал да ги защитаваш, че е ясно си същия извратеняк, педофил, изнасилвач. 🤮

преди 10 минути, Bubbles написа:

Ще ти дам и пример :

На мен лично не ми пречеше защото от малък съм научен да не приемам насериозно нещата освен ако не ме интересуват, но как са се чувствали тези мои съученици на които учителката казваше да си запушват ушите, м?
По същата логика ще те попитам, как ще се чувстват тези деца които не искат да учат за гейове, хомота и т.н. но им го наливат насила в главите?
Значи може да се правят всякакви извънкласни организации които да изчуават каквото се сетиш но педитата трябва да са задължително в училище? От КАДЯ на КАДЯ?

Бях останал с впечатление, че си учил по соц-времена?

преди 49 минути, jhoro написа:

Обясни го на някой шотландец!

images?q=tbn:ANd9GcRQD8qd1rAuq90vb_qWhA8pG_yc-1uH-5SPM84eP1z6avxbTgVKNIKh626gsGB2IAJGcG0&usqp=CAU

Това не е рокля. Обясни си на себе си какво е рокля. Но едва ли ще видиш скоро дама с рокля. Даже забрави как изглежда една рокля.

преди 3 минути, insec написа:

религията, Христос и църквата, нямат научна обосновка, за това не е редно да се преподават, като задължителни предмети. Науката не е въпрос на лични предпочитания.

А гейщината има?

преди 3 минути, БаалБек написа:

И кога и къде се е случило това? Че ми прилича малко на фейк.

94та София.

Какво си мислиш си е твоя работа и не ми е работа да убеждавам никого, преживял съм го и толкова, който иска вярва, който не иска, много здраве.

преди 1 минута, parmobil написа:

Бях останал с впечатление, че си учил по соц-времена?

Не, детската беше по соц времето, но и в първи клас все още викахме другарко и т.н.

преди 8 минути, insec написа:

ква седмица бре комундел - от началото на войната има сведения за изнасилени деца от руZките престъпници и от тогава не си спирал да ги защитаваш, че е ясно си същия извратеняк, педофил, изнасилвач. 🤮

А, колко деца пострадаха от американската пропагандата от САЩ да се кастрират, скопяват? Няма такъв успешен проект на кастрация. 20 век започват опитите и 21 век вече имат успех.

току-що, Bubbles написа:

А гейщината има?

колкото и невероятно да ти звучи, хомосексуалните съществуват - истински, живи, реални човеци. Факт. Който, колкото и да отричаш - което е правено не веднъж в историята въобще - те няма да изчезнат, факта няма да се промени.

преди 9 минути, insec написа:

Неоспорима логика...от болен мозък.

преди 1 минута, insec написа:

колкото и невероятно да ти звучи, хомосексуалните съществуват - истински, живи, реални човеци. Факт. Който, колкото и да отричаш - което е правено не веднъж в историята въобще - те няма да изчезнат, факта няма да се промени.

То и хетеросексулните също съществуват, но не правят паради и не им дават пари. Примерно да се женят и да ги аплодират цяло село. Колко велико нещо е !

Напротив ограничават ги и ги подтискат.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма такъв успешен проект на кастрация

толкоз си чел история

току-що, insec написа:

Те че съществуват ясно, но каква наука е това?
Доколкото това психическо състояние е обвързано с науката съответно при хората и животните, то би могло да се изучава в часовете по биология да се гледа от напълно научна гледна точка на това.

преди 2 минути, insec написа:

толкоз си чел история

Колкото и ти. Обикновенно кастрацията в САЩ е за престъпници. Сега е налагана и то на децата. Преди кастрираха педофилите, сега жертвите на педофилите.

Защото не било хуманно да се кастрират педофили, а е хуманно да се кастрират деца.

току-що, АСПЕКТ написа:

То и хетеросексулните също съществуват, но не правят паради и не им дават пари. Примерно да се женят и да го аплодират.

хетеросексуалните не се женят??? 🙄 Не правели паради и не получават пари? И как тогава живеят въобще тия хора? Впрочем, доколкото помня си заминал в Германия за да печелиш повече пари, по твоята логика следователно си хомосексуален?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

....

има държави от незапомнени времена кастрацията е традиция - чети история, образовай се.

Междувременно господарите на гейпросащесср трололинките си посипват главите с пепел. Последната причина за катарзиса, е стрелбата на трансджендер в Нашвил, в която изрУда уби и три деца.

В САЩ признават: Масовите стрелби сочат духовна криза с огромни мащаби.

преди 5 минути, insec написа:

хетеросексуалните не се женят??? 🙄 Не правели паради и не получават пари? И как тогава живеят въобще тия хора? Впрочем, доколкото помня си заминал в Германия за да печелиш повече пари, по твоята логика следователно си хомосексуален?

има държави от незапомнени времена кастрацията е традиция - чети история, образовай се.

Да, така е. Трябва да си г.ей. Като кмета на Берлин.

https://www.dw.com/bg/хомосексуалност-гей-сексуална-ориентация-еднополов-брак/a-57846279

Или

https://bg.wikipedia.org/wiki/Гидо_Вестервеле

Или

https://ru.wikipedia.org/wiki/Шпан,_Йенс

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.