Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 22 минути, JKirilov написа:

Байдън: Трансджендърите формират душата на американската нация

https://blitz.bg/svyat/baydn-transdzhendrite-formirat-dushata-na-amerikanskata-natsiya_news945419.html

Явно и в колониите им също. Като чета гейпросащесср тролетариата какво пише и как "мисли".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

То и аз мога да пусна снимки от някое гето в САЩ.И да кажа това е САЩ.

Spoiler

Пусна ли си шоуто на Слави с мъже облечени в женски дрехи както ти препоръчах по-горе?

И що толкова много се палите на тема Русия? Какво се опитвате да ми внушите баш на мене с клипчета? Вие сериозно ли? На мене точно ше ми обяснявате с клипчета с манипулации. Някакъв дрон как снима петте небостъргача на кръст дето си имат в Москва (айде, да не са 5 ама е смешно какво точно защитавате?) и да обяснявате как така живеят всички хора. После с някакви клипчета от гетата в САЩ... Излагате се и си губите времето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, като няма в САЩ замъци, аз какво да направя.

Замъка на Дисни брои ли се?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Гражданин написа:

Пусна ли си шоуто на Слави с мъже облечени в женски дрехи както ти препоръчах по-горе?

И що толкова много се палите на тема Русия? Какво се опитваш да ми внушиш с клипчета? Вие сериозно ли? На мене точно ше ми обяснявате с клипчета с манипулации. Някакъв дрон как снима петте небостъргача на кръст дето си имат в Москва и да обяснявате как така живеят всички хора. После с някакви клипчета от гетата в САЩ... Излагате се и си губите времето.

895dbdef0.jpg

Пуснах си Слави да. Забавно е. Но това другото вече не е забавно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Гражданин написа:

Фетиш ти е явно, аз какво да направя?

Сефте ... знаем си го :chinese:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Гражданин написа:

Никой не те пита къде искаш да живееш

Друго си е в расията. Просторно, устойчиво, светло:

HO2Y20G.jpg

HO2YKJ4.jpg

И у вашия край масовото строителство сигурно е много здраво, просторно и светло. Я да видим.

Друго си е руско православната естетика, тухла и панел:

HO2YvBn.jpg

HO2Y81s.jpg

Добре

Друга си е руско православната квартална хигиена (айде ше скипна снимките, да останем с хубавите спомени от тия по-горе па и няма място)

Разбира се, няма по-хубаво и естетично от гардероба! Особено от секции с гардероби! Много секции с гардероби! Навсякъде! Луди сме по тях! 

HO2aRGn.jpg

HO2aTQt.jpg

Така е, другарко, американците да си ядат донатите! Ние си имаме пастички и си ги харесваме!

Седяла ли си на такъв чин, че да знаеш колко е удобен? Друго е да си с другарче да си усещате миризмите и да се бутате с лакти. 

Да, по-добре да стават бавно нещата. Родителите минимум до 30 годишна възраст да си ги дундуркат.

Ау, какъв ужас! От къдЯ на къдЯ ша могат да карат автомобили?

Добре

Да, там има само сатанистически празници като хелоуийн. Не си знаят кой им е дал азбуката. 

Щото нямат празник на буквите ли?

Имат си застраховки. Да си си плащал задълженията и да си си бил редовен член на обществото.

Защо нещо трябва да е безплатно?

Учат се, но не масово. А и за какво им да учат български? 

И аз се чудя що не взимат пример от нас българите? Космическа нация сме, всички ни познават и ни почитат традициите, само те не.

Така е! Да си губят времето като нас по 3 месеца лятото е безценно! 12тия допълнителен клас също!

Имат си. Гледай повече американски филми.

Имат музеи със скелети на динозаври и животни живяли преди милиони и милиарди години. Но щом не ти е интересно, ок.  

Имат си ама ти не гледаш достатъчно американско кино.

Защо да не толерират секти? 

Така е! Рублата скоро ще погребе долара!

Така е, продадоха ги каньоните за въглища! Пу да му се не види!

1. Показваш подходящо избрани от теб снимки на селски къщи в Русия, които не отговарят на истината.

2. Апартаментът ни е тухлен, но не е панелен. И не е грозен като показаните на снимките. Правихме му ремонт и изглежда чудесно. Като изключим тъпия навес отгоре на терасата, заради който си изгубих астро наблюдателницата си.

Иначе в интернет има много снимки на град Берковица. Разгледай ги, хич не сме чак толкова зле, колкото си мислиш.

3. Цяла стая дрешник ми се вижда нещо прекалено. И не виждам нищо лошо в многото секции, поне има къде човек да си сложи разни неща. Сегашните минималистични етажерки и секции не стават за нищо!

4. Какво не им харесваш на нашите заведения?

5. Никога не бих седяла. То си личи колко е тесен и неудобен. А пък чантите да се слагат на земята ми е отврат. Супер нехигиенично.

6. Не, но нормалната възраст за тръгване на училище трябва навсякъде да е 7 - годишна възраст.

7.  16 - годишните нямат акъл да поддържат автомобили  и да шофират. Автомобилите не са играчки. у нас на шофьорски курсове се тръгва след навършване на пълнолетие.

8. Празниците им са тъпи, само Хелоуин и Коледа стават. Обаче така кичозно си празнуват националния празник, че не е истина. Стават за смях в интернет, особено в инстаграм.

9.Застраховките са простотия. Здравеопазването е право на всеки един човек на Земята. Болниците трябва да са болници, а не търговски дружества. И здравеопазването трябва да е безплатно.

10. Защото има неща, които е морално недопустимо да са скъпи и недостъпни. Такива важни неща като здравеопазването и образованието, а достъпът до наука,култура, изкуства и туризъм трябва да е на нормални цени и достъпни за всички.

11. А те за къде са тръгнали по чужбините, като не знаят езици. Като туристи се излагат много. Българинът поне учи езици. В САЩ не са чували з такова нещо ато обща култура.

12. Децата заслужават нормална ваканция след толкова много учене, а и лятото е точно най - подходящият сезон за ваканция. А 12 клас не е допълнителен и е нормално да го има. Аз съм учила 12 години, сестра ми също, макар че при тях махнаха 12 - клас, но пък караха две години 8 клас - подготвителен и после просто 8. Тъпотия! Буквално са повтаряли.

13. Гледала съм, но не видях никакви тържества за първия учебен ден. Нито децата се събират в училищния двор, нито имат звънци,, нито директорите произнасят тържествени речи, нито децата пеят песни или рецитират стихове, няма букети за учителите.........Същото го нямат и за завършването на даден клас. Само сухи и скучни много кратки церемонии в училищните зали. Нямат тържествено изпращане на абитуриентите от училище, а дипломиранията им са тъпо шоу, не нещо тържествено. Пък и дипломите им са грозни. Нашите са много по - хубави.

14. Да, само едните динозаври имат. Ние пък имаме истински археологически музеи. Динозаври не ни трябват. Друго нещо са си Александровската и Казанлъшката гробници, Перперикон, останките от тракийски селища и римски крепости, Царевец...................

15.Каубоите ли им са фолклорът? Смешно.:giggle1:

16. Защото сектите са опасни, често погубват животи. Гледах поредиците за мормоните и сциентолозите - пълен ужас. У нас такива неща не се толерират.

17. Рублата поне изглежда хубава, доларът прилича на повръщано. Ако трябва да съм честна, нашите пари са си най - хубавите.

18. Заради добива на шистов газ останаха без вода, в Калифорния положението е трагично. Но не ги съжалявам. Сами са си виновни.

В Америка ли живееш? Я ни покажи дома си, да го видим как изглежда.

САЩ е полицейска държава, а и там има торнада. Торентите пък са забранени. Благодаря, но не е за мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, petie1 написа:

Замъка на Дисни брои ли се?

Не, само този на Дракула у комшиите :super:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Сефте ... знаем си го :chinese:

Така. Тез червени думати ми е любимия клип. Защото Елза Парини е там.

Все пак Варна.

980x551_1490754731.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Така. Тез червени думати ми е любимия клип. Защото Елза Парини е там.

Все пак Варна.

980x551_1490754731.jpg

Стига си завиждал :burger:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Anneliese написа:

Торентите пък са забранени

Забранени са ти бръмбарите в главата на теб... Я иди виж в международните тракери колко американски сийдъри има и пак ела да дрънчиш а и тракери хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Гражданин написа:

Специално в тия сгради очевидно са за офиси и в тях не живеят масово хора. Но щом държиш да залъгваш някого, ок. Няма какво да ти пускам клипчета от Манхатън да ги скрие в малкия си джоб.

Мда, те хора в Москва не живеят, само работят ,а от панелката до там стигат през времеви тунел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, petie1 написа:

Забранени са ти бръмбарите в главата на теб... Я иди виж в международните тракери колко американски сийдъри има и пак ела да дрънчиш а и тракери хихи

Мисля е хванла вирус! Първо се мият ръцете, после се хваща "мишката" !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Мда, те хора в Москва не живеят, само работят ,а от панелката до там стигат през времеви тунел.

Аха, една пързалка и право в панелката.

lets-go-international-olympic-committee2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, petie1 написа:

Рече великия строителен инджинер и остави китайци и японци с пръст в устата

Алоу и в нашето море си имаме акули а даже и по големи гадости кат медузи.....

Не съм чувала у нас да е имало нападнати и нахапани от акули хора. В САЩ обаче има доста.

Също така американците са много наивни и прости и вярват във всякакви глупости - извънземни, човека - молец, глупостите за проклятия, духове, Бермудсия триъгълник...........

Грозни са ми и техните малоумни състезания по надяждане.

Също така са много наивни и вярват за всичко на правителството си,  нямат грам критично мислене, а изборите им са пародия на избори.

Също така не ми харесва как си изписват датите,  за мен е грешно. Мерните им единици - също.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Гражданин написа:

Много добре знаеш какво е рашисти

Не не знам какво е рашисти, на нито един от езиците които говоря няма такава дума, затова пак те питам това фенове на Бойко Рашков ли са?

преди 3 часа, Гражданин написа:

За 10 различни имена нямам сили и за всеки човек с IQ е ясно, че нямам други имена. Ти имаш ли IQ?

Ако нямаш 10+ различни имена как обяснваш дословното повтаряне на едни и същи 1:1 думи и фрази, абсолютно еднаквото отношение и т.н.?

преди 1 час, Coco1 написа:

За какво му е

Грух, за комуникация с прасчовци IQ ми не требе.
Кажи сега за чугуна и ко става в Мосейково.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Anneliese написа:

извънземни

Те си ги има сега даже си отговарям на едно извънземно от Берковица :)

Сега сериозно няма да ти показвам в какво вярват руснаците щот и те не са по стока от американците :)

А и още чакам да ми обясниш кое от биологична гледна точка изключва извънземен живот хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 30.03.2023 г. в 2:15, Bubbles написа:

Единственото което съм против е тези неща да се прокламират в училище и масово на децата, от там нататък две пари не давам кой с кого си ляга стига само да не го навира в лицето на другите.
Ама били ги тормозили, ама искали права...

преди 21 часа, Bubbles написа:

Поправи ме ако греша, но ДЕМОКРАЦИЯТА не беше ли ПРАВО НА ИЗБОР?

:cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Bubbles написа:

Не не знам какво е рашисти, на нито един от езиците които говоря няма такава дума, затова пак те питам това фенове на Бойко Рашков ли са?

Много добре знаеш какво е рашисти. Не си от вчера в интернет, а още повече и че си с много повече опит от мен в този форум, така че няма как да  не знаеш коварната точка 2.12 от правилата му и как последния път, когато обяснявах тази дума бях баннат по необясними причини за мен тогава причини до този момент, в който виждам как ме провокираш да ти обяснявам нещо, което се самообяснява в самата дума. Още повече че знаеш повече от един език, не вярявам да не си способен на повече от това да я свържеш с Бойко Рашков. Коварен си, личи си. Даже нищо чудно ти да си ми пуснал доклада и само ме чакалиш и чакаш да се подхлъзна.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ако нямаш 10+ различни имена как обяснваш дословното повтаряне на едни и същи 1:1 думи и фрази, абсолютно еднаквото отношение и т.н.?

Пак ли да питам за IQ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

Не съм чувала у нас да е имало нападнати и нахапани от акули хора. В САЩ обаче има доста.

Също така американците са много наивни и прости и вярват във всякакви глупости - извънземни, човека - молец, глупостите за проклятия, духове, Бермудсия триъгълник...........

Също така са много наивни и вярват за всичко на правителството си,  нямат грам критично мислене, а изборите им са пародия на избори.

Също така не ми харесва как си изписват датите,  за мен е грешно. Мерните им единици - също.

Ане, как си? Любезен съм.

Каква заслуга имаме за безобидните черноморски акули?

Тук е пълно с хора, които вярват във всичко. Имаха си и TV - канал 2001, в който врачуваха, бабуваха и разваляха магии. Не безкористно, естесвено. 

И тук се вярва на Сульо и Пульо. Имаме си пореден.

Мерните единици не си ги променят по чисто финансови причини. Цялата техническа документация на ..... НАСА, примерно, ще струва милиони да се обърне от инчове в милиметри.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имената на част от продажниците на България! Чудесно съставен списък, чрез който народа директно дао търси сметка на престъпниците за опитите за вразврат на българските деца и младежи!

Помнете ми думата - нов народен съд ще има! И този път всички ще си плащат с лихвите!

За разврат на деца няма как да съм толерантна

FpGiB.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Anneliese написа:

Имената на част от продажниците на България! Чудесно съставен списък, чрез който народа директно дао търси сметка на престъпниците за опитите за вразврат на българските деца и младежи!

Помнете ми думата - нов народен съд ще има! И този път всички ще си плащат с лихвите!

За разврат на деца няма как да съм толерантна

FpGiB.jpg

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сава_Драгунчев

https://lupa.bg/news/shefat-na-fond-quotkulturaquot-se-podvizava-kato-quotkralicataquot-v-sait-za-ekstremen-gei-seks_228406news.html

Сава Драгунчев има регистрации в няколко гей мрежи. Една от тях е "The Wild Duck" ("Дивите патици") - игра на думи с "The Wild Dick" ("Дивите п*шки")

2027b8c600df0ca444d7c15cc46df869.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Така описа нещата все едно си американка, ама неосъзната :chinese:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Така описа нещата все едно си американка, ама неосъзната :chinese:

Гледала съм за тези неща по телевизията и много съм се смяла с глас. Американците са прости!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сава_Драгунчев

https://lupa.bg/news/shefat-na-fond-quotkulturaquot-se-podvizava-kato-quotkralicataquot-v-sait-za-ekstremen-gei-seks_228406news.html

Сава Драгунчев има регистрации в няколко гей мрежи. Една от тях е "The Wild Duck" ("Дивите патици") - игра на думи с "The Wild Dick" ("Дивите п*шки")

2027b8c600df0ca444d7c15cc46df869.jpeg

Поздрави за кралицата от другата кралица!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...