Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

• Автор

Точно в показания тип американска къща не бих живяла никога. Такива къщички стават на трески при първото торнадо, а не са и устойчиви на земетресение, при наводнение също заминават. Освен това са тесни, прозорците са малки и не влиза много светлина.

Благодаря, но хиляди пъти си предпочитам нашия обикновен тухлен апартамент, строен по строги правила от времето на социализма. Може и да не е просторен, но има големи прозорци и влиза достатъчно светлина.

Отдавна вече не само момичетата в САЩ имат розови стаи. В България също имат.

Освен това американските домове са адски нехигиенични. Американците си влизат и излизат от тях си с обувките, бляк. Никога не съм го харесвала и разбирала това да ходиш у вас с обувки, да си слагаш краката с обувките на леглото, бюрото, масата................

Може и да нямаме у нас дрешници, но пък хората в България си имат достатъчно големи гардероби, в които да побираме всичките си дрехи.

Кафе предпочитам да пия у дома, а и пък в България си имаме достатъчно хубави и елегантни заведения, не ни трябва мола.

На американските училища никога не съм харесвала единичните чинове. Да не говорим че са малки и адски неудобни. Няма къде да си сложиш учебника, учебната тетрадка, тетрадката, несесера.............

Отвратително е и как карат децата от много малки да учат, на 5 годишна възраст са в първи клас.

Позволяват на 16 - годишни хлапета да карат шофьорски курсове и да взимат книжка................

Там нямат и хубаво море. Океаните им бълват от акули.

Там нямат празник като 24 май.  Азбуката  и езика им даже не са техни, а на Англия.

Децата в първи клас там  нямат празник на буквите.

Там четенето на книги не е ценност.

Ако нямаш пари, нямаш абсолютно никакъв достъп до здравеопазване. Оставят те да си умреш вкъщи.

Там няма нищо безплатно.

Там не учат чужди езици, включително и източноевропейски.

Там нямат свещена дата за първия учебен ден - 15 септември.

Там децата започват училище по безобразно време - през август, когато повечето европейски деца са във ваканция.

Нямат специални тържества за първия учебен ден, за завършването на учебната година и за абитуриентските им балове.

Нямат хилядолетна история и по музеите им няма нищо интересно.

Нямат собствен фолклор.

Толерират разни секти.

Парите им са грозни, а и не струват нищо вече.

Съсипаха си природата от алчност.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 13 минути, Anneliese написа:

Точно в показания тип американска къща не бих живяла никога. Такива къщички стават на трески при първото торнадо, а не са и устойчиви на земетресение, при наводнение също заминават. Освен това са тесни, прозорците са малки и не влиза много светлина.

Благодаря, но хиляди пъти си предпочитам нашия обикновен тухлен апартамент, строен по строги правила от времето на социализма. Може и да не е просторен, но има големи прозорци и влиза достатъчно светлина.

Освен това американските домове са адски нехигиенични. Американците си влизат и излизат от тях си с обувките, бляк. Никога не съм го харесвала и разбирала това да ходиш у вас с обувки, да си слагаш краката с обувките на леглото, бюрото, масата................

Може и да нямаме у нас дрешници, но пък хората в България си имат достатъчно големи гардероби, в които да побираме всичките си дрехи.

Кафе предпочитам да пия у дома, а и пък в България си имаме достатъчно хубави и елегантни заведения, не ни трябва мола.

На американските училища никога не съм харесвала единичните чинове. Да не говорим че са малки и адски неудобни. Няма къде да си сложиш учебника, учебната тетрадка, тетрадката, несесера.............

Отвратително е и как карат децата от много малки да учат, на 5 годишна възраст са в първи клас.

Позволяват на 16 - годишни хлапета да карат шофьорски курсове и да взимат книжка................

Там нямат празник като 24 май.  Азбуката  и езика им даже не са техни, а на Англия.

Ако нямаш пари, нямаш абсолютно никакъв достъп до здравеопазване. Оставят те да си умреш вкъщи.

Там няма нищо безплатно.

Там децата започват училище по безобразно време - през август, когато повечето европейски деца са във ваканция.

Нямат специални тържества за първия учебен ден, за завършването на учебната година и за абитуриентските им балове.

Нямат собствен фолклор.

Толерират разни секти.

Интересни опити за мисловна дейност, на човек не излизал на повече от 100 до 500 метра от така наречения апартамент, но знаещ всичко за света естествено от "червени" разкази по картинка :newspaper:

преди 35 минути, Anneliese написа:

Точно в показания тип американска къща не бих живяла никога. 

Никой не те пита къде искаш да живееш.

Такива къщички стават на трески при първото торнадо, а не са и устойчиви на земетресение, при наводнение също заминават. Освен това са тесни, прозорците са малки и не влиза много светлина.

Друго си е в расията. Просторно, устойчиво, светло:

HO2Y20G.jpg

HO2YKJ4.jpg

И у вашия край масовото строителство сигурно е много здраво, просторно и светло. Я да видим.

Друго си е руско православната естетика, тухла и панел:

HO2YvBn.jpg

HO2Y81s.jpg

Добре.

Друга си е руско православната квартална хигиена (айде ше скипна снимките, да останем с хубавите спомени от тия по-горе па и няма място)

Разбира се, няма по-хубаво и естетично от гардероба! Особено от секции с гардероби! Много секции с гардероби! Навсякъде! Луди сме по тях! 

HO2aRGn.jpg

HO2aTQt.jpg

Така е, другарко, американците да си ядат донатите! Ние си имаме пастички и си ги харесваме!

Седяла ли си на такъв чин, че да знаеш колко е удобен? Друго е да си с другарче да си усещате миризмите и да се бутате с лакти. 

Да, по-добре да стават бавно нещата. Родителите минимум до 30 годишна възраст да си ги дундуркат.

Ау, какъв ужас! От къдЯ на къдЯ ша могат да карат автомобили?

Добре.

Да, там има само сатанистически празници като Хелоуийн. Не си знаят кой им е дал азбуката. 

Щото нямат празник на буквите ли?

Ако нямаш пари, нямаш абсолютно никакъв достъп до здравеопазване. Оставят те да си умреш скъпи.

Имат си застраховки. Да си си плащал задълженията и да си си бил редовен член на обществото.

Там няма нищо безплатно.

Защо нещо трябва да е безплатно?

Учат се, но не масово. А и за какво им да учат български? 

И аз се чудя що не взимат пример от нас българите? Космическа нация сме, всички ни познават и ни почитат традициите, само те не.

Така е! Да си губят времето като нас по 3 месеца лятото е безценно! 12тия допълнителен клас също!

Имат си. Гледай повече американски филми.

Имат музеи със скелети на динозаври и животни живяли преди милиони и милиарди години. Но щом не ти е интересно, ок.  

Нямат собствен фолклор.

Имат си ама ти не гледаш достатъчно американско кино.

Толерират разни секти.

Защо да не толерират секти? 

Така е! Рублата скоро ще погребе долара!

Така е, продадоха си каньоните за въглища! Пу да му се не види! И Ниагарския водопад го продадоха на туристите! И сумати други неща!

преди 5 минути, Гражданин написа:

Никой не те пита къде искаш да живееш

Друго си е в расията. Просторно, устойчиво, светло:

HO2Y20G.jpg

HO2YKJ4.jpg

И у вашия край масовото строителство сигурно е много здраво, просторно и светло. Я да видим.

Друго си е руско православната естетика, тухла и панел:

HO2YvBn.jpg

HO2Y81s.jpg

Добре.

Друга си е руско православната квартална хигиена (айде ше скипна снимките, да останем с хубавите спомени от тия по-горе па и няма място)

Разбира се, няма по-хубаво и естетично от гардероба! Особено от секции с гардероби! Много секции с гардероби! Навсякъде! Луди сме по тях! 

HO2aRGn.jpg

HO2aTQt.jpg

Така е, другарко, американците да си ядат донатите! Ние си имаме пастички и си ги харесваме!

Седяла ли си на такъв чин, че да знаеш колко е удобен? Друго е да си с другарче да си усещате миризмите и да се бутате с лакти. 

Да, по-добре да стават бавно нещата. Родителите минимум до 30 годишна възраст да си ги дундуркат.

Ау, какъв ужас! От къдЯ на къдЯ ша могат да карат автомобили?

Добре.

Да, там има само сатанистически празници като Хелоуийн. Не си знаят кой им е дал азбуката. 

Щото нямат празник на буквите ли?

Имат си застраховки. Да си си плащал задълженията и да си си бил редовен член на обществото.

Защо нещо трябва да е безплатно?

Учат се, но не масово. А и за какво им да учат български? 

И аз се чудя що не взимат пример от нас българите? Космическа нация сме, всички ни познават и ни почитат традициите, само те не.

Така е! Да си губят времето като нас по 3 месеца лятото е безценно! 12тия допълнителен клас също!

Имат си. Гледай повече американски филми.

Имат музеи със скелети на динозаври и животни живяли преди милиони и милиарди години. Но щом не ти е интересно, ок.  

Имат си ама ти не гледаш достатъчно американско кино.

Защо да не толерират секти? 

Така е! Рублата скоро ще погребе долара!

Така е, продадоха си каньоните за въглища! Пу да му се не види! И Ниагарския водопад го продадоха на туристите! И сумати други неща!

Да, много е грозно.

преди 6 минути, JKirilov написа:

Байдън: Трансджендърите формират душата на американската нация

https://blitz.bg/svyat/baydn-transdzhendrite-formirat-dushata-na-amerikanskata-natsiya_news945419.html

@Sliderum2 имаше такива опасения, които се потвърдиха официално вече :D

Ето я бе комичката ни пак избухна хип хип урааа

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, много е грозно.

Spoiler

Другарю, показваш ми снимки от старата част на най-европейския им град. Нима очакваш да ти покажат Факултета? Нормалните (бедните) руснаци живеещи разпръснати из други градове из страната се оплакват от тотална липса на поддръжка, инфраструктура и т.н.. Не виждам смисъл да си правя труда да ти вадя клипчета. Вярвай си в дядо Коледа щом искаш.

преди 9 минути, JKirilov написа:

Байдън: Трансджендърите формират душата на американската нация

https://blitz.bg/svyat/baydn-transdzhendrite-formirat-dushata-na-amerikanskata-natsiya_news945419.html

Да, това ми е любимата снимка.

САЩ. Вашингтон.

IMG_9809-1024x683.jpg

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:
Spoiler

Добре! Вече ме убеди, че всички руснаци живеят така! Може ли сега да приключим спора и да престанеш да ме спамиш с клипчета на замъци?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Добре! Вече ме убеди, че всички руснаци живеят така! Може ли сега да приключим спора и да престанеш да ме спамиш с клипчета на замъци?

Добре, само американски неща от САЩ.

Ето, радвай се.

2021HighHeelsRace_26OCT-129-1880x1254.jp

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, това ми е любимата снимка.

САЩ. Вашингтон.

IMG_9809-1024x683.jpg

Защо е любимата ти снимка?

Защо е любимата ти снимка?

Забавна е. Смешни са. Но и малко трагично. Мъже с рокля.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Москва става ли ?

току-що, АСПЕКТ написа:

Забавна е. Смешни са.

И все пак каза, че е любимата ти снимка.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ми, като няма в САЩ замъци, аз какво да направя.

И все пак каза, че е любимата ти снимка.

Аха, така е. Сложих си я във фаворитите. Чудна е. Родител 1 и родител 2.

току-що, AAUUXX написа:

Москва става ли ?

Метро, мавзолей, в който да видиш трупа на Ленин... Супер, много интересна обиколка. Почти не видях къде живеят хората ма сигурно в някакъв супер лукс ще да е.

преди 51 минути, Anneliese написа:

Там няма нищо безплатно.

Нямат собствен фолклор.

Толерират разни секти.

Айде пак един тон глупости.Можеш просто да се похвалиш,че имаш розова стая.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, като няма в САЩ замъци, аз какво да направя.

Аха, така е. Сложих си я във фаворитите. Чудна е. Родител 1 и родител 2.

Фетиш ти е явно, аз какво да направя?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Фетиш ти е явно, аз какво да направя?

Облечи се така. Това направи и се разходи така по Лъвов Мост. Или Орлов Мост. Може и в Перник.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Метро, мавзолей, в който да видиш трупа на Ленин... Супер, много интересна обиколка. Почти не видях къде живеят хората ма сигурно в някакъв супер лукс ще да е.

Сигурно жевят хората в тез панелки

току-що, АСПЕКТ написа:

Облечи се така.

Ми не се обличам така. Пусни си шоуто на Слави, ако ти се е догледало. През годините много хора минаха от там облечени така върл негов фен та не се учудвам защо си почнал да ги харесваш.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Spoiler

Специално в тия сгради очевидно са за офиси и в тях не живеят масово хора. Но щом държиш да залъгваш някого, ок. Няма какво да ти пускам клипчета от Манхатън да ги скрие в малкия си джоб.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

То и аз мога да пусна снимки от някое гето в САЩ.

И да кажа това е САЩ. Извън контекста.

преди 53 минути, Anneliese написа:

Рече великия строителен инджинер и остави китайци и японци с пръст в устата

преди 59 минути, Anneliese написа:

Алоу и в нашето море си имаме акули а даже и по големи гадости кат медузи.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.