Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

А, колко деца пострадаха от американската пропагандата от САЩ да се кастрират, скопяват? Няма такъв успешен проект на кастрация. 20 век започват опитите и 21 век вече имат успех.

Я си провери домашното!! И виж къде и колко продължава! Швеция?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 1 минута, parmobil написа:

Я си провери домашното!! И виж къде и колко продължава! Швеция?

Какво продължава в Швеция?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, insec написа:

религията, Христос и църквата, нямат научна обосновка, за това не е редно да се преподават, като задължителни предмети. Науката не е въпрос на лични предпочитания.

Но вярате е.

преди 6 минути, parmobil написа:

Евгеника! Нали това ни убеждаваш?

Не убеждавам в това. Въпреки, че и това е било гнусно нещо. Стерилизация на хора. Защото са умствено изостнали или са били алкохолици.

И то в от демократичните страни. Западна Европа. Сега където се преструват, че са големите демократи и обичат хората.  Великобритания, Дания, Швеция, Германия разбира се, Белгия... САЩ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Те че съществуват ясно, но каква наука е това?

такава, която да не внушава на хората, че са ненормални и извратени, само защото изпитвали полово влечение към себеподобния пол. Вероятно се сещаш, че тия хора са били системно малтретирани, преследвани и унижавани в миналото (по цял свят), та за това се стига до преподаване в училищата - за да се избегнат предразсъдъците, които определено не са хубаво нещо.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Да, така е. Трябва да си г.ей. Като кмета на Берлин.

и сега те е яд, че си станал гей - като кмета на Берлин. Странно, аз познавам доста хора трайно живеещи в Германия и нито са гейове, нито някой ги е задължават да стават гейове, при теб защо така се е получило ще е интересно да се разбере?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, insec написа:

такава, която да не внушава на хората, че са ненормални и извратени, само защото изпитвали полово влечение към себеподобния пол. Вероятно се сещаш, че тия хора са били системно малтретирани, преследвани и унижавани в миналото (по цял свят), та за това се стига до преподаване в училищата - за да се избегнат предразсъдъците, които определено не са хубаво нещо.

От научна гледна точка това е психично разстройство, сиреч тези хора са болни.
На тях им харесва, ок, но да обясняват на другите че НЕ СА болни когато науката е доказала точно обратното, да облъчват децата с пропаганда, това няма как да е ок.

Да те питам, това според теб ок ли е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

На тях им харесва, ок, но да обясняват на другите че НЕ СА болни когато науката е доказала точно обратното, да облъчват децата с пропаганда, това няма как да е ок.

Да те питам, това според теб ок ли е?

И това е задължително за гледане във Франция? Тук в Бълария само който желае гледа този канал, а ако родителите решат може и да не гледа нищо. Но във Франция явно децата живеят без родителски надзор и чакат на държавата да им реши проблемите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, БаалБек написа:

И това е задължително за гледане във Франция? Тук в Бълария само който желае гледа този канал, а ако родителите решат може и да не гледа нищо. Но във Франция явно децата живеят без родителски надзор и чакат на държавата да им реши проблемите. 

Кфо? Опазил ни Господ от такива неща по телевизята, че ще стане гражданска война. Това е по американската версия на канала.
И не, не е задължително да го гледаш, но самия факт, че не осъзнаваш че това ДЕТСКИ канал и по него се излъчват такива неща говори достатъчно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

че не осъзнаваш че това ДЕТСКИ канал и по него се излъчват такива неща говори достатъчно.

Държавен канал ли е? Свободно в ефира може ли да се гледа или само чрез оператор?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, БаалБек написа:

Държавен канал ли е? Свободно в ефира може ли да се гледа или само чрез оператор?

ДЕТСКИ ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДЕЦА.

Айде раздвижи го това сиво вещество.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

Много искаш от закърнял мозък. Обикновено му казват как да мисли и как да действа. Универсален войник.

преди 39 минути, insec написа:

и сега те е яд, че си станал гей - като кмета на Берлин. Странно, аз познавам доста хора трайно живеещи в Германия и нито са гейове, нито някой ги е задължават да стават гейове, при теб защо така се е получило ще е интересно да се разбере?

Къде съм споменал станал гей? Това е само в главата ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И съюзът на съдиите в България почна да ги обсъжда тези...................Отвратена съм! Чудно, колко ли са им платили, или пък с какво ли са ги заплашили от американското посолство и ЕС?

https://trud.bg/съюзът-на-съдиите-в-българия-лгбти-семинар-бхк-и-пропедофилски-лектор/

Хора, трябва да се намесим и да направим нещо! Трябва като народ да излезем веднъж завинаги по улиците и да изметем насилствено всякакви откаченяци от властта и важните позиции!

Не сега, разбира се! Но трябва да се действа, преди нормалните и здрави психически хора да сме останали без права заради истинските луди!

Тия няма да се кротнат, докато не сбъркат нашите деца и докато не ги завлекат в душевния ад.......................

Как в Русия и Китай такива не смеят да си веят болните налудни фантазии, а?

Французите как се борят за правата си в момента? Трябва и ние така! Тогава онези ще се изплашат и ще избягат оттук завинаги! А ние ще им конфискуваме всичко! Ще им разкрием мръсните им и болни идеи!

Отвратително! Съдиите ни да стигнат чак до такова морално падение!

В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ДВА ПОЛА - МЪЖКИ И ЖЕНСКИ!

Всичко друго е измислица и лудост!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

И как да ти обясня в един коментар 6 години обучение?

Хайде да мислим преди да пишем става ли?
С ПУБЕРИТЕ се работи, това не става от днес за утре или за другата седмица.
Не са ви понятни нещата, ок, но поне не се изказвайте така неподготвени.

Хъката-мъката, каза си го най-сетне :) 

преди 51 минути, Bubbles написа:

На тях им харесва, ок, но да обясняват на другите че НЕ СА болни когато науката е доказала точно обратното

Ама направо те виждам, как човечно ще обясняваш и подхождаш към някое дете, че е психично болно. Разбрахме стъпка 1, диагнозата на болестта. Стъпка 2, лечение, да чуем какво е, много ми е интересно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Хъката-мъката, каза си го най-сетне :) 

Ама направо те виждам, как човечно ще обясняваш и подхождаш към някое дете, че е психично болно. Разбрахме стъпка 1, диагнозата на болестта. Стъпка 2, лечение, да чуем какво е, много ми е интересно. 

Какво съм казал?
Ти познаваш ли такива случаи, м?
Работил ли си с деца?
Ако отговора и на двата въпроса е НЕ, тишина!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно тук в темата има хомосексуалисти, вероятно и педофили. Нищо чудно, че защитават извратенията, тя им идва като манна небесна, та да могат да изнасилват на воля деца и да ги развращават.

САЩ се опитват да възкресят пропадналия морал на древни Гърция и Рим.

В древна Гърция момчетата са били насърчавани да се опознават помежду си, на жените се е гледало само като на добитък за разплод. Имало е немалко извратени римски императори, женени за майки, сестри, братовчедки,  че и някои са били педдофили, други като Нерон и Колигула са правили секс с който им падне................................

Християнството слага край на този разврат.

Една от причините да съм фенка на Древния Египет е, че там не само не е имало такъв масов разврат и семействата са били на почит, но и че в древния Египет не са убивали хората с увреждания, особено глухите. Жестомимичният език се появява още тогава, в Древен Египет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Bubbles написа:

Какво съм казал?
Ти познаваш ли такива случаи, м?
Работил ли си с деца?
Ако отговора и на двата въпроса е НЕ, тишина!

Прочети ми пак коментара, щом питаш какво си казал. Не те знам какво визираш по "такива случаи", та не мога да ти отговоря, вероятно да. С деца съм работил. Сега мога ли да питам, каква е стъпка 2, след като диагностицираш болестта ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Bubbles написа:

Предполагам, че е единствен на територията на Франция. Тук в България имаме избор от много детски канали. Има деца, които никога не са гледали CN. Не знам защо при вас операторите не предлагат алтернатива. Възможно е някаква договорка със САЩ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нямало промотиране на педофилията, а?

Цитат

Въпросният ЛГБТИ активист можеше да бъде пропуснат, ако просто пропагандира правата на посочените, но той стига и по-далече, като в свое участие в края на 2021г. в „Дарик” (при Пролет Велкова, понастоящем член на СЕМ), ни обяснява, че за него педофилията е: „Нещо, което сме сложили в рамката на проблем“, както и че  „Педофилията е просто диагноза, която се използва в психиатричната номенклатура.”. Това са думите на въпросния Стоянов, който сега е поканен да говори на семинар, организиран от Съюза на съдиите. Как ви звучи? Явно е дошъл моментът лекции на ССБ да води и защитник на педофилите. 

Жалко, че нямаме регистър на педофилите, който да е обществено достъпен и да ги знаем кои са тези хора, за да им се забрани достъпа до болници, детски ясли и градини, училища, гимназии, детски центрове, читалища, библиотеки и детски площадки, църкви и летни и зимни курорти, музеи, художествени галерии, детски редакции на вестници и списания и издателства за детска литература, производства на бебешки и детски стоки, детски магазини за дрехи, обувки и играчки, спортни зали, спортни зали, частни школи, зоологически градини, сладкарници, магазини изобщо, полицията, пощата,  съда.

Мястото на тези е само на две места доживот - в затворите и лудниците и без право на достъп до телевизия и радио, вестници и списания.

ДЕЦАТА НЕ СА СЕКСУАЛНИ ИГРАЧКИ!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

само, че си пропуснал една мъничка подробност, че е "от научно- цоциалистическа гледна точка" 😉

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, БаалБек написа:

Предполагам, че е единствен на територията на Франция. Тук в България имаме избор от много детски канали. Има деца, които никога не са гледали CN. Не знам защо при вас операторите не предлагат алтернатива. Възможно е някаква договорка със САЩ.

Чукча май е писател или верно това на раменете ти е само за украса, казах че канала по който е излъчвано това видео е АМЕРИКАНСКИ и въпросното нещо е излъчвано само на ероторията на щатите.
И отново не става дума за това колко детски канали има а че канала изобщо е детски.
Обясни ми каква работа имат деца на възраст 3-8 години да гледат подобно съдържание?

преди 32 минути, N1K17Y написа:

Прочети ми пак коментара, щом питаш какво си казал. Не те знам какво визираш по "такива случаи", та не мога да ти отговоря, вероятно да. С деца съм работил. Сега мога ли да питам, каква е стъпка 2, след като диагностицираш болестта ? 

Отново : Не ми извъртай думите, другото вече ти казах - 6 години обучение не мога да ти ги напиша в един пост.

Под такива случаи визирам случаи на деца които се определят като хомо.
Ако знаеше за какво иде реч хич нямаше да мислиш по този начин вярвай ми.

И пак да питам - Какво пречи тези хмм...
...образователни занятия да се провеждат ИЗВЪН училище само с деца които го желаят?
Защо трябва да се натрапва и на тези които НЕ го желаят?

преди 1 минута, insec написа:

само, че си пропуснал една мъничка подробност, че е "от научно- цоциалистическа гледна точка" 😉

Ама как, остава само да кажеш и за чугуна и за ватенките та да си дойдем на думата.
Липсва ми Прасчо.:crying10:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

Ама как.....

язък ти, че живееш на запад, но си ярък пример, защо трябва да се преподават тези неща в училищата - ти си живееш със ретроградните и неверни соц. представи, но в развития свят отдавна е научно установено, че хомосексуалността НЕ Е болест.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, insec написа:

язък ти, че живееш на запад, но си ярък пример, защо трябва да се преподават тези неща в училищата - ти си живееш със ретроградните и неверни соц. представи, но в развития свят отдавна е научно установено, че хомосексуалността НЕ Е болест.

Не болест а психическо разстройство, прави разлика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Bubbles написа:

Не болест а психическо разстройство, прави разлика.

😏😄:biggrin::lol6::laughing5::yanim: а впрочем хомофобията какво е? - че гледам доста те измъчва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, insec написа:

😏😄:biggrin::lol6::laughing5::yanim: а впрочем хомофобията какво е? - че гледам доста те измъчва.

Ко каза ко?
Кога казах че съм против тези хора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ко каза ко?
Кога казах че съм против тези хора?

е след като според теб са ненормални, с психично разстройство и болни, без да има болест, то се подразбира, че ти нямаш нищо против хомосексуалните - това е толкова логично, че не виждам как някой би си помислил нещо друго. 🤪

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...