Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 9 минути, insec написа:

е след като според теб са ненормални, с психично разстройство и болни, без да има болест, то се подразбира, че ти нямаш нищо против хомосексуалните - това е толкова логично, че не виждам как някой би си помислил нещо друго. 🤪

Един от най добрите ми приятели в България е такъв и той знае мнението ми, но няма проблем с това както аз нямам проблем с факта че живее с мъж.
Това което казвам е точно така,, това не са неща които съм си измислил, хомосексуалността е психическо разстройство, може да не ти харесва, но нещата стоят така.
Единственото което съм против е тези неща да се прокламират в училище и масово на децата, от там нататък две пари не давам кой с кого си ляга стига само да не го навира в лицето на другите.
Ама били ги тормозили, ама искали права...
Ми те и педофилите ги тормозят и те се борят за права от сума години. Ами зоофилите, некрофилите и т.н. М? Дай и за тях да преподаваме, те не са ли хора, нямат ли права? М? Че това си е чиста дискриминация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 24 минути, Bubbles написа:

Това което казвам е точно така,, това не са неща които съм си измислил, хомосексуалността е психическо разстройство, може да не ти харесва, но нещата стоят така.

Да, най-вероятно е така.

Когато W.H.O и APA излязоха със становище, че хомосексуалността е напълно нормално и естествено нещо, това решение беше спонтанно, като се получи след натиск от редица организации и активисти.

В днешно време, всички проучвания, казващи обратното, се цензурират и отхвърлят, докато само подбраните проучвания, потвърждаващи "тезата", се допускат. Същата цензура я има и в полза на трансджендъризма и всичките останали измислени полове. Важно е и да се отбележи, че голям процент, който не е средностатистически, от хората с трансджендърдки личности и "queer" полови страдат от необичайно високи депресия, тревожност, когнитивни проблеми, емоционална нестабилност и други..., което ме навява на мисълта, че тези, които се "самоидентифицират", го правят с цел coping mechanism и бягство от реалността, която не харесват.

Колкото се отнася до трансджендъризма, няма доказателства, че човешкия мозък има "пол" и може да е мъжки или женски. Разликите, открити при сравнение на женските и мъжките мозъци, са просто в размера, но не и в някакви специфични части, където се формира "мъжка личност" или "женска личност", чието формиране може да стане в грешното тяло, което да доведе до усещане за съществуване в погрешното тяло.

Изглежда, че трансджендъризма и "drag queen"-низма са просто пост-модернистки елементи, основани на морален релативизъм, фетиши и сексуална радикализация.

На мен лично ми изглежда, че "drag queen" е някаква подигравка към женския пол. Дрехите, с които се обличат, са свръх сексуализирани, нереалистични и представляват огромно преувеличение на това какво означава да си жена.

Сред въпросните "drag queen" има и педофили, които съвсем целенасочено се занимават с това, че да получават достъп до училища и детски градини.

Аз също нямам нищо против хомосексуалистите. Хората, които критикувам, са хора, които използват ЛГБТ+ като претекст за подривна дейност и хищнически активности срещу беззащитните. Тези хора може да са всякаква раса, пол, сексуална ориентация, и аз не ги харесвам; не ги харесвам не заради цвета на кожата им, примерно, а заради нещата, които правят. Въпреки това, има много хомосексуалисти, които си живеят живота като нормални хора, като нас и всички останали, и аз нямам нищо против тях.

Да го кажа по-ясно, хората, които не харесвам, са тези, които използват ЛГБТ+ като прикритие, чрез което вършат неща, които не би трябвало да вършат. Ето пример:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Bubbles написа:

Един от най добрите ми приятели в България е такъв и той знае мнението ми, но няма проблем с това както аз нямам проблем с факта че живее с мъж.

поне себе си успяваш ли да излъжеш? Един от най- добрите ти приятели, бил ок с мнението ти, че хомосексуалните не трябва да имат права - ма верно. 🙄 Ти нямаш нищо против тях, само си против да имат права. Две изречения с логическа последователност не можеш да напишеш бе глупендер!!! :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, insec написа:

е след като според теб са ненормални, с психично разстройство и болни, без да има болест, то се подразбира, че ти нямаш нищо против хомосексуалните - това е толкова логично, че не виждам как някой би си помислил нещо друго. 🤪

Какво лошо има да си хомофоб или социалист? Нямаш право да харесваш даде нещо ли? Нали затова се борите всеки да си изразява мнението и харесванията си.

Или това автоматично не важи за вас от комуната на LGTBQ+.

Всички трябва да бъдат като вас. Насила да ви харесват. Да принудите хората да мислят като за вас и за вас.

преди 7 часа, insec написа:

само, че си пропуснал една мъничка подробност, че е "от научно- цоциалистическа гледна точка" 😉

Е и? Ти имаш друга гледна точка. И какви ще ни пратиш в демократичен изолатор ли? Защото имаме друго мнение и харесвания?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Bubbles написа:

казах че канала по който е излъчвано това видео е АМЕРИКАНСКИ и въпросното нещо е излъчвано само на ероторията на щатите.

И не е излъчвано във Франция? Аха, значи вече проблемите във Франция сте решили и сега отправяш поглед към САЩ, за да им решиш проблемите, въпреки че едва ли си запознат с начина им на живот, но смело раздаваш акъл и правосъдие. :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей я да се обадя и аз, всъщност това което пише в учебника подкррепя тезата на мюсо Мехур за психичното разстройство така че не виждам защо толкова подскачат срещу този учебник? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, insec написа:

преди 10 часа, insec написа:

😏😄:biggrin::lol6::laughing5::yanim: 

"Неутрален" е :lol6:

преди 11 часа, Bubbles написа:

Чукча май е писател или верно това на раменете ти е само за украса, казах че канала по който е излъчвано това видео е АМЕРИКАНСКИ и въпросното нещо е излъчвано само на ероторията на щатите.
И отново не става дума за това колко детски канали има а че канала изобщо е детски.
Обясни ми каква работа имат деца на възраст 3-8 години да гледат подобно съдържание?

Отново : Не ми извъртай думите, другото вече ти казах - 6 години обучение не мога да ти ги напиша в един пост.

Под такива случаи визирам случаи на деца които се определят като хомо.
Ако знаеше за какво иде реч хич нямаше да мислиш по този начин вярвай ми.

И пак да питам - Какво пречи тези хмм...
...образователни занятия да се провеждат ИЗВЪН училище само с деца които го желаят?
Защо трябва да се натрапва и на тези които НЕ го желаят?

Ти си пример, защо трябва часовете да са за всички. Защото тези, които отказват да си "губят времето", после ще се "образоват" от такива като теб, и ще наричат съучениците си, които ходят "в часа за пе_дали", че са болни и сбъркани. А да ти ползвам твоя въпрос, какво пречи какъвто и час да си харесам, да е по желание ? Защо се натрапват куп неща, които не харесвам ?

пп. гледай каква ирония, мой коментар се трие, защото съм написал пе_дал, въпреки че "защитавам" някои техни позиции, докато разговарям с човек, който ги нарича психично болни. 

преди 13 минути, petie1 написа:

Ей я да се обадя и аз, всъщност това което пише в учебника подкррепя тезата на мюсо Мехур за психичното разстройство така че не виждам защо толкова подскачат срещу този учебник? :)

Щото не са го чели. Като почти всичко, срещу което се подскача. В учебника пише, че гейове съществуват и някои хора просто са си такива, те четат, ще дойде драг кралица в училище и ще ви изнасилва децата, после ще ги дадат за осиновяване на гей двойка, която си прави гей оргии. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, N1K17Y написа:

"Неутрален" е :lol6:

Ти си пример, защо трябва часовете да са за всички. Защото тези, които отказват да си "губят времето", после ще се "образоват" от такива като теб, и ще наричат съучениците си, които ходят "в часа за пе_дали", че са болни и сбъркани. А да ти ползвам твоя въпрос, какво пречи какъвто и час да си харесам, да е по желание ? Защо се натрапват куп неща, които не харесвам ?

пп. гледай каква ирония, мой коментар се трие, защото съм написал пе_дал, въпреки че "защитавам" някои техни позиции, докато разговарям с човек, който ги нарича психично болни. 

Болни не знам дали са, но са с психично  разстройство. Парад щели да сте правили и така ще закривате кампания за набиране на нови либералисти в Дай, България.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, petie1 написа:

Ма прочети им коментарите моля, снощи на няколко пъти обръщат посоката към темата за социализма и т.н.
Това какво ти говори?
Тези хора НЯМАТ собствена позиция по въпроса, тук идеята е, че ако случайно се изкажат против педалщината индиректно ще подкрепят нещо подкрепяно от Русия, комуниститИ, социалиститИ и т.н. полит-некоректни с тяхната полит-ориентация.
Тоест за тях няма значение кое какво е и как се отразява някому, единственото което има значение е това нешо да е полит-коректно с тях.
Както казах на няколко пъти - Мислене трябва, а при тези бедни душици мислене няма, има само "Изток-Запад" и "Синьо и Червено"...

...и чугун.🤣

преди 8 часа, insec написа:

поне себе си успяваш ли да излъжеш? Един от най- добрите ти приятели, бил ок с мнението ти, че хомосексуалните не трябва да имат права - ма верно. 🙄 Ти нямаш нищо против тях, само си против да имат права. Две изречения с логическа последователност не можеш да напишеш бе глупендер!!! :getout:

Пак ми завираш думи по клавиатурата.
Кога съм казал педитата да нямат права? М? Я посочи.

Говорим за ФАКТА че хомосексуализма е психическо разстройство, не за парава.
Хомотата права си имат.

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Пак бъркаш НАУКА с влечение.
Науката поне от обща култура е нормално да е задължителна, облъчването с хомо материали трябва да е изключително по желание, защото никой не е длъжен да се занимава с психическите разстройства на другите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, petie1 написа:

Ма прочети им коментарите моля, снощи на няколко пъти обръщат посоката към темата за социализма и т.н.
Това какво ти говори?
Тези хора НЯМАТ собствена позиция по въпроса, тук идеята е, че ако случайно се изкажат против педалщината индиректно ще подкрепят нещо подкрепяно от Русия, комуниститИ, социалиститИ и т.н. полит-некоректни с тяхната полит-ориентация.
Тоест за тях няма значение кое какво е и как се отразява някому, единственото което има значение е това нешо да е полит-коректно с тях.
Както казах на няколко пъти - Мислене трябва, а при тези бедни душици мислене няма, има само "Изток-Запад" и "Синьо и Червено"...

...и чугун.🤣

Аз също съм  против да се рекламират педитата ама не и да се обясни по някакъв начин на децата че това е вид увреждане ако щеш и да потърсят помощ ако трябва, апропо в учебниците от гимназията се обяснява че някои хора се раждат без крайници да речем и срещу това ли трябва да  подскачме? А за Русия го чепкахме въпроса за гейовете в темата за войната :) Това е моето мнение по въпроса за учебника

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Щото не са го чели. Като почти всичко, срещу което се подскача. В учебника пише, че гейове съществуват и някои хора просто са си такива, те четат, ще дойде драг кралица в училище и ще ви изнасилва децата, после ще ги дадат за осиновяване на гей двойка, която си прави гей оргии. 

Не, в учебника ясно си пише че е психическо разстрйво и даже се дава съвет да се говори с психолог за да се коригира

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, N1K17Y написа:

В учебника пише, че гейове съществуват и някои хора просто са си такива

Те и убийци съществуват и някои хора просто са си такива, а гадовете ги затварят доживот, баси и дискриминацията начи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те и убийци съществуват и някои хора просто са си такива, а гадовете ги затварят доживот, баси и дискриминацията начи!

Когат не си хомофоб, ама сравняваш гейовете с убийци :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Bubbles написа:

Пак бъркаш НАУКА с влечение.
Науката поне от обща култура е нормално да е задължителна

Не знам кой какво бърка, но ти си от индивидите, които издигат собственото си мнение на същото равнище като научното познание. Аз днешен "възрожденец", който да не е рашист не съм виждала. Двете вървят заедно. А днешните изрожденци са дотолкова разочаровани от демокрацията, че непрекъснато ги тегли към някакви форми на фашизъм и тоталитаризъм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bubbles написа:

Поправи ме ако греша, но ДЕМОКРАЦИЯТА не беше ли ПРАВО НА ИЗБОР?

Граждани имат право при вземането на решения. Въпросът е откъде знаят какви решения да вземат? Не всеки е айти специалист, доктор, инженер, психолог. Някой са примерно шофьори, чистачи, други са продавачи... И тук идва ролята на масмедиите, филмите.

И затова се атакуват тези неща с цел да влият на решенията на гражданите в полза, както на някой им е удобно. Някой ще кажат добре, аз филми не гледам, масмедии не ме интересува. Затова и в образованието атакуват. От всякъде да са подсигурени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че е против правилата, но пускам линк към темата за национален фонд "Култура",защото там, на първа страница има систематизирана информация за това, какво е подкрепял и финансирал фонда до сега. Аз съм шок. Рут Колева......................

А фестивала в моя роден град го унищожиха.................... Истински фестивал на изкуствата за деца..................

https://www.bg-mamma.com/?topic=1538764

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Anneliese написа:

Знам, че е против правилата, но пускам линк към темата за национален фонд "Култура",защото там, на първа страница има систематизирана информация за това, какво е подкрепял и финансирал фонда до сега. Аз съм шок. Рут Колева......................

А фестивала в моя роден град го унищожиха.................... Истински фестивал на изкуствата за деца..................

https://www.bg-mamma.com/?topic=1538764

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Не са го унищожили, а може би някоя от следните причини е виновна:

1) Във вашия град вече няма деца.

2) Прекалено сте мързеливи и чакате наготово по навик от социализма държавата да ви даде пари за фестивали вместо да кандидатствате сами за фондове по каналния ред.

3) Отново следствие от т. 2, не сме по социализма, за да се събират деца насила от цялата страна в някой малък град, за да го рекламират пред социалистическото общество.

преди 14 часа, БаалБек написа:

Не знам кой какво бърка, но ти си от индивидите, които издигат собственото си мнение на същото равнище като научното познание. Аз днешен "възрожденец", който да не е рашист не съм виждала. Двете вървят заедно. А днешните изрожденци са дотолкова разочаровани от демокрацията, че непрекъснато ги тегли към някакви форми на фашизъм и тоталитаризъм.

Така е, всички възрожденци са рашисти и то в религиозния смисъл. Животът им е минал като семпъл пролетариат и за несгодите му обвиняват хората, които говорят английски и на които им харесва западната култура. Според рашистите, тя е упадъчна, защото я нямат. Нямат къщите им, пътищата им, изобщо обикновените луксове като да могат например да си позволят да изпият един милкшейк в мола. Успокоява ги мисълта, която си повтарят всекидневно "Бе те там тез са джендъри (+ някоя псувня)" и така притъпяват мощните си комплекси си за малоценности. + Че за какво са им кадилаци и ей такива къщи?:

HOdxQn4.jpg

За какво са им материални блага като си имат духовност и ценности чрез традиционно възпитание с бой? Че налЕ именно заради това са бити, смачкани и изплюти от живота? За да са най-калени тъкмо сега за тези трудни бездуховни времена и да натриват носовете на западните евросащджендерасняци с крясъци показващи вечни ценности и духовност? Няма нищо по-логично като завършек за тях от това този комичен образ тук, който е еманацията на техния живот и всичко, в което вярват.

HO9amwF.jpg

Все пак той им обещава възмездие за тяхната сиромашия и осъществяването по комунистически на някакви мечти за настаняване в живота, който те иначе никога няма да могат да си позволят.

HhRsH0J.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Гражданин написа:

Не са го унищожили, а може би някоя от следните причини е виновна:

1) Във вашия град вече няма деца.

2) Прекалено сте мързеливи и чакате наготово по навик от социализма държавата да ви даде пари за фестивали вместо да кандидатствате сами за фондове по каналния ред.

3) Отново следствие от т. 2, не сме по социализма, за да се събират деца насила от цялата страна в някой малък град, за да го рекламират пред социалистическото общество.

Така е, всички възрожденци са рашисти и то в религиозния смисъл. Животът им е минал като семпъл пролетариат и за несгодите му обвиняват хората, които говорят английски и на които им харесва западната култура. Според рашистите, тя е упадъчна, защото я нямат. Нямат къщите им, пътищата им, изобщо обикновените луксове като да могат например да си позволят да изпият един милкшейк в мола. Успокоява ги мисълта, която си повтарят всекидневно "Бе те там тез са джендъри (+ някоя псувня)" и така притъпяват мощните си комплекси си за малоценности. + Че за какво са им кадилаци и ей такива къщи?:

HOdxQn4.jpg

За какво са им материални блага като си имат духовност и ценности чрез традиционно възпитание с бой? Че налЕ именно заради това са бити, смачкани и изплюти от живота? За да са най-калени тъкмо сега за тези трудни бездуховни времена и да натриват носовете на западните евросащджендерасняци с крясъци показващи вечни ценности и духовност? Няма нищо по-логично като завършек за тях от това този комичен образ тук, който е еманацията на техния живот и всичко, в което вярват.

HO9amwF.jpg

Все пак той им обещава възмездие за тяхната сиромашия и осъществяването по комунистически на някакви мечти за настаняване в живота, който те иначе никога няма да могат да си позволят.

HhRsH0J.jpg

Нали са кандидатствали. Не четеш. За Родопи пари нема, за мъже по прашки има. За Рут Колева пари има, за българския фолклор няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Гражданин написа:

Така е, всички възрожденци са рашисти

Какво е рашисти?
Фенове на Бойко Рашков?

Вече съм убеден че ти пишеш тук под поне 10 различни имена, няма начин просто така дословно едно и същи да повтарят толкова много хора, освен ако в кочината няма някакво яко облъчване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Какво е рашисти?
Фенове на Бойко Рашков?

Вече съм убеден че ти пишеш тук под поне 10 различни имена, няма начин просто така дословно едно и същи да повтарят толкова много хора, освен ако в кочината няма някакво яко облъчване.

Може и да са условно различни марки радиоапарати. Но е все едно, ловят и дрънкат сигнала само на едно радио - фашингтон. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Какво е рашисти?
Фенове на Бойко Рашков?

Много добре знаеш какво е рашисти, както знаеш и какво твоите приятели като слиде ромът казват когато пишат някъде "Фашингтон и ФАЩ"

За 10 различни имена нямам сили и за всеки човек с IQ е ясно, че нямам други имена. Ти имаш ли IQ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...